Némelyik tipuson szokott lenni de nem jellemző.
[ Szerkesztve ]
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

Némelyik tipuson szokott lenni de nem jellemző.
[ Szerkesztve ]
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

10000ft értékben milyen dvd lejátszót ajánlanátok(jó minőségűt
)?
Athlon XP 1500+ Geforce mx440 64mb 512mb ram HÁT ELÉG VESZÉLYES :P

Üdv!
Elfogyott a HDMi a tévémen és arra lennék kíváncsi, hogy egy Pio DV-490V-t RGB-n vagy S-Videon lenne érdemesebb rákötni?
A tv Sharp 42" FullHD.
Köszöntem!
Nokia C5-03 0perces eladó

Illetve Ti meyliket részesítenétek előnyben?
A fent említett Pio vagy egy Sony DVPNS708H upscaller-est?
Nokia C5-03 0perces eladó

szasztok! usb dvd lejátszót szeretnék venni! gond nélkül vigye a divx,xvid filmeket sub,srt feliratokkal. milyen usb dvd-t ajánlanátok???
orion 3600 dvd-m van. nagyobb méretű avi film eket nem játssza végig. sub formátumú feliratot nem támogatja.

vetten nagyon jó samsung usb dvd lejátszót. Gond nélkül végig játsza az avi filmeket. Támogatja a sub,srt feliratokat. Orion dvd 3600-t nem ajánlom senkinek.
Sziasztok!
Érdeklődnék, manapság melyik a jó asztali dvd lejátszó? Sajnos 7 éve nem foglalkoztam a kérdéssel, mert most kezd döglődni a Pioneer DV-470. Ez a maga korában középkategóriás volt és tesztgyőztes. Azt hiszem 40-45k volt.
Gondolom manapság olcsóbban jobbat is kaphatok akár. Egy szóval kellene pár ajánlat miből érdemes válogatni. Legyen "mindenevő", legyen rajta HDMI kimenet, tehát egy fullos és minőségi lejátszó kellene.
Recorderen is gondolkodtam, ha van jó árban, lehet inkább ilyet vennék, de igazából nem biztos hogy kihasználnám.
Előre is köszönöm a segítséget!
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Ilyet kaptam ajándékbaSamsung DVD-HR773 nagyon jó kis cucc. Kipróbáltam aztán elraktam azóta is a dobozába pihen. Igazság szerint nem használom mivel a gépem és a TV van összekötve és arról nézek filmet. Ha érdekel a gép dobj egy privát üzit.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kina bölcs
Köszi az ajánlást, de xvid lejátszás mindenképpen kellene. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Nincs mit! 
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kina bölcs

Sziasztok. Olcsó lejátszót keresnék, nem kell 8millió csatlakozó csak egy HDMI a tévéhez és, hogy játsszon le lehetőleg minél több formátumot. Mondjuk H264, XVID, DIVX a lényegesebb. Lehet akár apróról is, arra kell, hogy párom tudja a fitness DVD-it nézni rajta.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Itt írtam arról nekem milyen van, ha kérdésed lenne dobj egy prívátot. [link]

Ezt olvastam, de a linken felvevő van amire nekem baromira nincs szükségem. Nekem valami 10e HUF alatti megoldás kéne.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Így már értem 10 ezer körüli gépet már bármelyik nagyobb kereskedelmi üzletláncban kapsz.
Olyan asztali DVD lejátszót keresnék, amiben van 5.1-es hangkimenet (elég a vonali is, sőt csak vonali legyen , tehát nem kell, hogy végerősítős legyen) és a kimeneti vonal hang a távszabályzóról szabályozható legyen. Konkrét típusnak, típusszámnak örülnék.
*** A printer lassítja a papír haladását a szemetes felé... ***