Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz z00mhead #6012 üzenetére

    - A hozzá kapott pvr2 program csak hardveres gyorsítás nélkül használható (minden leadtek kártyánál ez van), mert különben pár perc után lefagy. Tehát valami alternatív programot kell használnia, ha a procija nem elég erős (vlc player 1.1.1 hamarosan kijön nvidia és ati kártyán is dxva képességgel). Talán xp alatt nem fagy ki, de vista és win7 alatt bugzik. A program kezelőfelüelte is rendszeresen szétesik, mert nem tudnak egy ablakot se leprogramozni.
    - az 1800h digitális része hajlamos beragadni egy frekvenciára, ilyenkor a gép újraindítása szükséges, náha áramtalanítás - driver bug.
    - 64 bites windows alatt 2GB-nál több ram használatakor az analóg adás nézése közben egy processzormagot teljes mértékben lefoglal (egymagos gépben 100% procihasználat) ezért olyan mintha nem lenne szinkronban a kép és a hang. Driver bug - ezt nem is fogják kijavítani, mert az analóg chipset driverét vacakul portolta a chipset gyártója 64bitre és magasról tojnak erre.

    Ez saját tapasztalat, a Leadtek support nem olyan jó, mint ahogy terjesztik. Sok a bug és nagyon nehezen javítják, már ha javítják. Rendszeresen jön ki újabb pvr2, de a bugok nagyrésze marad.

    (#6011) jarvitom
    ha csak az analóg kábeltv adást akarod rákötni, akkor bármely olcsó analóg tuner megteszi. Ha földvelszíni digitális adást is néznéd (dvb-t), ahhoz 2-3 eft körül lehet kínából usb-s tunert rendelni. Ha kábeles digitális adást szeretnél (dvb-c), akkor ahhoz másfajta tuner kell, nameg a legtöbb szolgáltatónál csak az általuk adott stb -vel lehet nézni az adást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák