Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zhagyma

    őstag

    válasz Entryy #5683 üzenetére

    Csatlakoznék GBogyó kollégához ...

    " ... Egy PCI-e vagy USBs (firewire) tunerkártyát szeretnék.... ha lehet akkor direktbe is lehet kötni megjelenítőre ..."

    A PC-hez készült tunerek általában arra építenek, hogy a PC fogja dekódolni (CPU/VGA DXVA) és megjeleníteni (VGA digitális kimenetek: DVI, HDMI) a digitális videót. Ennek megfelelően nem szoktak közvetlenül rákötni monitort vagy TV-t. Persze ettől még készíthetnének ilyet a gyártók és talán van is ilyen ...

    " ... 2 tuneres ..."

    Általában az "olcsó" PC-s digitális tunerek egy szabványra készülő célhardverek (egy tuner - egy szabvány). Jelenleg a DVB-T (földfeszíni) és a DVB-C (kábel) szabványokat együttesen kezelő, illteve DVB-S/S2-t kezelő tunerekből választva alakítható ki 1 "multiszabványos" megoldás. A Te esetedben ez 4 tunerkártyát jelentene. Azt vedd figyelembe, hogy vannak kódolt adások, amelyek dekódáláshoz CI modul is szükséges ( 1 "multtiszabványos" tunerhez 1 CI fogadó).

    Azt sem ártana tudni, hogy mi a felhasználási cél: felvétel / TV-zés, 2 "kijelző" egyidejű "meghajtása" eltérő csatornákkal, vagy esetleg TV tuner szerver és otthoni műsorszórás?

Új hozzászólás Aktív témák