Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nrc

    tag

    Ha az alább idézett kommenteknek van valóságalapjuk, akkor talán van remény, hogy belátható időn belül javuljanak a földi digitális sugárzás vételi lehetőségei, mert jelenleg korlátozások miatt nem tudnak a tervezett teljesítménnyel sugározni.

    "835. joejoe51 | Válasz erre Ma, 08:29:52 [14.]
    Javaslatom a következő:
    Mindenki, aki nem tudja venni a jelet, írjon egy panaszos e-mailt az NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) részére. Ebben adja meg a vételi helyet, körülményeket. Ha elég sokan írnak, kénytelenek lesznek valamit lépni.
    Azt hallottam, hogy a 60 fölötti (meg alatta is néhány) csatornák régen (a szocializmus idején) a honvédség által voltak valami távközlésre használva. Állítólag még sok régi berendezésük van, pedig már el kellett volna hagyniuk ezt a sávot. Ezért nem sugározhatnak teljes teljesítménnyel a DVB-T adók. Az NHH adja ki a frekvencia és teljesítmény engedélyeket, ezért ők tudnak lépni, ha sok a panasz.

    Joejoe51"

    "838. part_wish | Válasz erre Ma, 09:22:51 [11.]
    el kellett volna hagyniuk már ezeket a sávokat de nem sikerült.. persze mindenki úgy tervezte, hogy az indulásig nem lesz legalább ilyen okból korlátozás, de ugye nem jött össze.

    tehát a magyar állam kiírt úgy egy digitális tendert, hogy egy kormányzati szerv miatt továbbra is jelentős sugárzáskorlátozások vannak, továbbá bizonyos költségvetési intézményeknek (lásd közszolgálati tévé és rádió) nem úgy tűnik, hogy immáron olyan fontos lenne a digitalizáció."

    Az idézetek innen vannak:
    SAT.HU fórum - MinDigTv

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák