Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Dragon Age: Origins

(#2001) MZsoltee válasza ollie (#2000) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Drivercleaner 3850 ki 4850 be 9.12 hotfix driver fel.
Nem akarok újra vindowst rakni ezért.

Gondolkodom a battkeforge-n, tudnál linkelni egy jó magyarnyelvű összefoglalót?

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#2002) mclord válasza leviske (#1994) üzenetére

mclord
(fanatikus tag)

Én börtönbe mente, és Alistair -al kimenekültünk ( álruha egyen kard , plusz jó válasz ), és nem kellett nagy harc se :).

Bug : fagyasztasz +altató varázs +összezavaró varázs = ember meghal de állva marad, vagy falba ragad nekem :D

''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját'' eladó termékeim : http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=mclord

(#2003) Ghostface válasza Qru (#1995) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Ha jól emlékszem ugyanazzal a csajjal találkozol akkor is mikor mész az országgyűlésre. Ott úgyis belédköt és meg kell ölni mindenféleképp. A kardját is megkapod.

(#2004) mclord válasza Ghostface (#2003) üzenetére

mclord
(fanatikus tag)

Nem kell megölnöd megtudod győzni, ha jó a beszélőkéd :)

''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját'' eladó termékeim : http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=mclord

(#2005) Ghostface válasza mclord (#2004) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Nem állok le beszélgetni olyan nővel aki ilyen fanatikus és még sittre is vágott. :D

[ Szerkesztve ]

(#2006) Kidus válasza GypsFulvus2 (#1996) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

En mindig kinyirtam, annyira meg voltam sertodve, hogy legyurta a csapatomat elsore :)

Par masodpercig eleg kemeny, de onnantol, hogy meghal 2-3 ellenfel, mar annyira nem veszes, ki lehet huzni Wynne-nel meg potion sorozattal meg kicsit, aztan mar semmi gond.
En akkor haltam meg egymas utan otszor, mikor megprobaltam elszaladni es huzni a p*nat, egyszeruen nem jottek utanam a tobbiek, akarmit csinaltam veluk, es ugye sok idom nem volt parancsokra, miutan nem voltam ott, par masodperc utan kifekudtek.Ezzel a karakteremmel egyedul nyirtam ki az egesz csapatot a vegen, mindig 1-2 embert huztam ki a szobabol, aztan a vegen az ijaszokat mar viszonylag konnyen. Fel ora volt, de meglett.
Egyszeruen gyengebb volt valamiert a csapatom abban a jatekban, vagy csak nem volt szerencsem, nem tudom.

Assuming Control

(#2007) mclord válasza Kidus (#2006) üzenetére

mclord
(fanatikus tag)

Tök furi most néztem mennyi karaktert lehetett volna magam mellé állítani , erre én: Zrevran ( orvgyilkos, akit utána megkellett ölnöm ), Morigan, Alistair templomos ( akiből király lett ),Ogrhen, Leliana na megy a kutyám

(#2008) Szasinka

Szasinka
(kvázi-tag)

Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi a tiszta játékidő a főszál mentén és körülbelül mennyi ha a mellékküldetések nagy részével is foglalkozik az ember. (Tudom ez elég tág lehet, a BG 1-2-vel képes voltam heteket szöszmötölni egy egy mentésben, de most a hétvégén akarok egy gyors játékot úgy hogy még a Mass Effect 2 is a megoldandó questek között szerepel és jó lenne tudni, hogy milyen a tényleges játék idő és nem az amit a fejlesztő megad)
Előre is köszi

/''Mindenki hazudik!!!!''/

(#2009) sz.mich válasza Szasinka (#2008) üzenetére

sz.mich
(tag)

Hát... nem egy hétvégi játék az biztos. A többiek biztos tudnak majd pontosabb időt mondani, de én, úgy hogy nem csak a fő szálra gyúrtam rá, több mint 45 órában vagyok, ja és még nem vittem végig. :U

Csak kp., az ár fix.

(#2010) mclord válasza Szasinka (#2008) üzenetére

mclord
(fanatikus tag)

Én 51 óra alatt nyomtam végi nehéz szinten , és nem csak a fő irányt nyomtam :)

[ Szerkesztve ]

(#2011) Szasinka válasza mclord (#2010) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Hm, számoljunk akkor: péntek hattól vasárnap hétig 49 óra van, ennyi a rendelkezésre álló keret. Ha közepes szinten játszom és két órával gyorsabban haladok meg is tudom csinálni igaz akkor nem aludtam és nem ettem de még vécén se voltam.... hát :U

(#2012) leviske válasza Szasinka (#2011) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A legtöbb harcban taktikázni kell, ki nem pihent aggyal nem tudod végcsinálni a játékot. Ha megpróbálod magad végigvágni az ellenen, akkor számíts bele abba a 49órába úgy 100 halál utáni betöltést. :)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#2013) mclord válasza leviske (#2012) üzenetére

mclord
(fanatikus tag)

Elég csak a végére gondolni, nekem csak katapulttal (-100 ha jó helyről nyomtuk ) lehetett megoldani, anélkül alig sebződött , ha mindenki rárontott volna kb. dead 2 min alatt:) ( teszteltem )

Szasinka : van easy is de akkor szerintem elveszti a játék értelmét.

[ Szerkesztve ]

(#2014) Szasinka válasza mclord (#2013) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Easy-n semmiképp nem játszok. Öreg RPG veterán vagyok én már, a normál a minimum első végigjátszásra. Úgy látszik meg kell barátkoztatni a gondolattal az asszonyt, hogy a délutáni időtöltés a képernyő bűvölése lesz az elkövetkezendő napokban számomra... :D köszi a válaszokat
Más: Nem akarom eltolni az elején ezért megkérdezném, hogy van-e játékban a BG2-höz hasonlatos kensai kaszt, illetve el lehet-e indulni a specializációban egy ilyen class felé és ha igen hogyan?
Nagyon durva karakter lett belőle, borzasztó hentes volt, olyan THACO-ja vol már a kiegben, hogy bármit dobott a gép találtam bárki ellen és még kétkezes is volt...boldog békeidők :B Na egy hasonlót akarok most is összehozni tudom más rendszer de hátha.

(#2015) leviske válasza Szasinka (#2014) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én a BG I.-II.-höz kicsit fiatal vagyok miután még csak ebben az évben leszek kétXes, így nem tudom, hogy bármely kaszt hasonlít-e a kensai-hoz. Viszont itt szerintem találsz elég infót, hogy erre a kérdésre megkapd a választ. De ne nagyon járd be az oldalt, mert spoiler veszélyes. :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#2016) Qru válasza Szasinka (#2008) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem az összes mellék küldetést végig csinálva most tartok 52 óra tiszta játékidőnél. És van még hátra a játékból kb 4-5 órányi tiszta játékidő. Nem olyan rövid nem is BG hosszúságú játék. Kb olyan hosszú mint az NWN sorozat volt.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#2017) Szasinka válasza Qru (#2016) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Hát már lemondtam róla, hogy végig csináljam egy hétvége alatt. (Valljuk be az nem az igazi és én meg szeretek is alapos munkát végezni). Neki láttam inkább a Mass Effect 2-nek az rövidebb, azzal is jól el leszek főleg úgy, hogy holnapra szabit vettem ki :) DA: O-t meg szépen az elkövetkezendő hetekre hagyom. (Borzasztóan örülök, hogy két ilyen játék is megjelent, rég volt már ilyen jó felhozatal a számomra, nem volt túl sok jó RPG {még ha a ME2 nem is hard core} az elmúlt években.)
leviske ha javasolhatok valamit mindenképp próbáld ki őket, igazi klasszikusok, a műfaj királyai (a Planescape Torment mellett), ha ez tetszik azok is fognak

[ Szerkesztve ]

(#2018) Qru válasza Szasinka (#2017) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Planescape jó kis játék, noha nem nyomtam még végig. Elég kemény angol tudás kell hozzá. DAO pl nem kihívás de a PT igen csak feladta a leckét, pedig azóta sem tudok jobban angolul. Magyarul nem játszom ezeket, mert hülyén fordítanak nagyon sok dolgot ami idegesítő számomra.
Mondjuk ami fura volt nekem a DAO-ban, hogy a Patch telepítése után a Launcher főcíme magyar lett a többi maradt angolul. Pedig a winem is angol... Gondolom a területi beállításokból vette le, hogy magyar vok.

Mass Effect nekem eddig kimaradt. Az nem ilyen Kotor klón?

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#2019) Szasinka válasza Qru (#2018) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Hát a PT valóban megkövetel egy bizonyos angol tudást, ha érteni is akarod mi történik körülötted. Az ME-t nem mondanám klónnak egyáltalán bár kétségtelen, hogy vannak közös síkjai a két játéknak. Az ME TPS igazándiból RPG elemekkel vegyítve, a világ és az NPC veled való interakciója magával ragadóak, a történet is jó, adott minden egy jó RPG-hez, DE a harci modul sokkal inkább egy lövöldözős játék sajátja. Én azt tartom igazi RPG-nek ahol a harc kimenetelét a user reflexei nem befolyásolják csak és kizárólag a karakter fejlettsége és a játékos stratégia döntései. Ezek alapján a ME nem igazán az de minden másban szerepjáték. A Kotor pedig a harci részében is az inkább szvsz.

(#2020) Qru válasza Szasinka (#2019) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jah BG-vel meg az összes eddig játékkal boldogultam de a PT az feladta a leckét rendesen néha.
Hmm, akkor majd kipróbálom ezt a ME-t is, egész ígéretesen hangzik.

mod: off

[ Szerkesztve ]

(#2021) Ghostface válasza Qru (#2020) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Én most kezdtem el ME-t, ez volt a januári PC Guruhoz, hülyének is megér 2000Ft-ot. A játékmenet szinte tök ugyanaz mint a Dragon Age csak az egész sci-fi környezetben. Szerintem kicsit lassan indul be a játék és eléggé ismétlődöek a mellékküldetések és a helyszínek de történet tényleg jó, egyszer mindenféleképp megéri végigjátszani. Olyan a játék mintha egy tökéletlen Dragon Age lenne, ami itt van azt helyezték a DAO-be és tökéletesítették. Ha DAO tetszett akkor ez is fog.

(#2022) zalika

zalika
(tag)

Helosztok:)
Nem tudja valaki hogy hol talalhatom meg a berserker kaszt tanitojat??

- Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével? - Na, ez a hét gyorsan elment...

(#2023) -Zeratul- válasza zalika (#2022) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

Orzammar, Oghren (vörös hajú törpe aki becsatlakozik)

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#2024) ProCsabi

ProCsabi
(újonc)

Csáóka.

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. A szent hamvak úrnája küldetésnél vagyok és háth a mérce részen elakadtam.

Pontosabban a hídnál. 3 napja próbálkozom hogy lehetne megépíteni, de nem értem egyszerüen. ugyebár úg lehet egy elemet (kockát) szilárdá csinálni hogy egyik ember az egyik oldalon álll az egyik mágikus padlón a másik a másik oldalon. na hogyha az elsőt megcsináltam, főkarival rámegyek utánna a másodikat is mert ugye egy ember egyszerre meg tudja tartani az első-és másodikat. aztán vége a muataványnak, mert egy emberrel nem tudom megcsinálni a harmadikat. :W

Léccives aki megcsinálta valahogy érthetően hosszan magyarázza el.

köszi szépen előre is
ProCsabi!

CS

(#2025) ProCsabi

ProCsabi
(újonc)

ja igen és még valami!

Találtam neten egy térképet amit nem tudom hogy csak bővítették a fejlesztők Fereldent vagy ez igaz??? :)

[link]

kijavítottam a kép linkjét

[ Módosította: ollie ]

CS

(#2026) saskaa válasza ProCsabi (#2024) üzenetére

saskaa
(tag)

ahogy belépsz abba a terembe ahol a híd van, ugye a 2. eltudsz jutni és 2.-3. a felállás h a bal oldalt (az ajtóból nézve) az első és utolsó "lapon" kell állni, jobb oldalt pedig a 4. en. akkor megtartják egyszerre a második és harmadik elemet :)
én is elvoltam vele egy darabig :U

A demokráciának többet kellene jelentenie annál, mint amikor két farkas és egy birka szavaz arról, mi legyen vacsorára.

(#2027) leviske válasza ProCsabi (#2024) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Először egyetlen emberrel járd végig az összeset, hogy melyik mit aktivál. Van pár, ami kettőt-kettőt, azokkal egyszerűbb az élet. A taktika az, hogy három embereddel mozogsz rajtuk és mindig azzal mozdulsz újra, amivel legutoljára mozogtál. Amint a hídon lévő embered átjutott a híd megszilárdul és a többiek is átjöhetnek.

Ha minden egyes előrehaladás után mentesz, akkor nem fog annyira sok időt igénybevenni. :K

(#2025): Ez igaz, Ferelden csak egy kis szelete a Dragon Age világának. :) Az Awakening -ha jól tudom- már nem is Fereldenben fog játszódni.

(#2028) Ghostface válasza ProCsabi (#2024) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Első lépésként jobb1, jobb2 és bal3. A 4. karakter rááll a hídra. A jobb1 átmegy bal6-ra, a 4. karakter meg továbbhalad a hídon. A bal3 átmegy jobb4-re, aztána jobb2 bal1-re. A 4. karakter továbbmegy a hídon. A bal6 átmegy jobb5-re, aztán a jobb4 bal5-re. A 4. karakter átmegy a hídon.

(#2029) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Queen of the Blackmarsh

(#2030) Thrawn válasza leviske (#2029) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem látom, erről van szó?

Different songs for different moods.

(#2031) leviske válasza Thrawn (#2030) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen. Hogyhogy nem látjátok soha a facebookos videókat? Csak regisztráltak látják? :F

(#2032) Thrawn válasza leviske (#2031) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet, én nem vagyok regisztrálva.

Different songs for different moods.

(#2033) Def26 válasza leviske (#2031) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Igen. :)

Origin:attila4go

(#2034) Qru

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lőttem egy képet a csapatomról, most frissiben: Link

(#2035) Ghostface válasza Qru (#2034) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Jól látom hogy összekevered a páncélok darabjait? A karaktereden van a légiós vagy a halálosztó páncél viszont a hozzátartozó sisak meg Oghrenen? Alistairen pedig a Wade féle sárkánypikkely páncél de nincs rajta a hozzátartozó sisak? Vagy a sisakok kinézetét megváltoztattad valami moddal? Azt tudod hogyha egyfajta páncélból minden darabot egy emberre raksz akkor különböző bónuszokat kap?

(#2036) saskaa válasza Ghostface (#2035) üzenetére

saskaa
(tag)

ha egyféle páncél van tényleg bónuszt kap. de a sisak nem számít. mellvért, kesztyű, csizma ami ha egyforma (pl lemez) akkor megadja a bónuszt. vagy ha a sisak is egyezik akkor nagyobb bónuszt kap? :F :)

A demokráciának többet kellene jelentenie annál, mint amikor két farkas és egy birka szavaz arról, mi legyen vacsorára.

(#2037) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elég nagy sz*rba vagyok úgy érzem.

Feltettem a játékot (CE). Profilom volt már, a Journey's-t végig is játszottam. A játék indítását követően bejelenkeztem az Online prilba, majd rámentem a letölthető tartalmakra. Átlinkelt a netes oldalra, ott beírtam a Stone és a Dragon Armor kódot, mindkettőre kiírta, hogy minden rendben (be voltam jelentkezve az oldalon). Viszont a játékban azóta sem jelent meg semmi a "Letölthető tartalmaknál".

Karaktert mégnem indítottam, mert egyelőre nem igazán értem. Ráadásul a honlapon találtam valahol egy rész, ahol ott volt, hogy letölthetem (volt mellette Download link) a Dragon Armort a ME2-höz, de az még meg sincs... :( és már azt sem tudom, hogy hol volt.

Nem igazából nem értem, hogy mit kellene csinálnom. Valószínűleg én bénáztam el valamit, ha valaki esetleg tud, legyen oly jó, és segítsen, ha még lehet.

Szóval nem töltött le semmit, nem csinált semmit. A játékot többször újraindítottam, ki/be jelentekztem.

Ha valaki azt meg tudja mondani, hogy hol lehet megnézni a Social Network-ön, hogy eddig "mit aktiváltam", az is nagy segítség lenne.

[ Szerkesztve ]

(#2038) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, közben rátaláltam erre:

Ebben azok vannak benne, amik nekem megvanak. Szóval annyira nem lehet nagy a baj. :B

Már csak azt nem tudom, hogy most akkor mi a teendőm. :F

(#2039) leviske válasza jer1cho (#2037) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem sem jelentek meg rögtön. Idővel csak megjelennek, úgysincs semmi, amit a játék elejétől használhatnál. Mire Lotheringben végzel mindennel, valószínűleg letölthetővé válnak és mehetsz Paláért. :)

MÁS: Megjelent PC-re és X360-ra a RTO! :)

(#2040) Ghostface válasza jer1cho (#2038) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Próbáld meg úgy hogy elindítod a játékot és onnan lépsz be az online profilba hátha akkor a játék frissíti magát. Esetleg hozz létre egy új karakteret játsz egy kicsit és utána indítsd újra a játékot talán csak idő kell neki hogy megjelenjenek az új tartalmak.
saskaa
Én úgy tudom a sisak is beleszámít. Ha megnézed a képen Alistair képességeit látod, és ahol a buffok vannak rajta ott nincs az ami páncélból eredő bónuszt mutatja és csak a sisak hiányzik róla.

(#2041) leviske válasza Ghostface (#2040) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy a játék nehézségi szintjétől függ, hogy mikortól kap az ember bónuszt? :)

Csak azért kérdezem, mert sok más is ettől függ a játék során...

[ Szerkesztve ]

(#2042) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm mind2-töknek. :R

(#2043) saskaa válasza Ghostface (#2040) üzenetére

saskaa
(tag)

meg mintha a kesztyű nem? :F mindegy ezt könnyen le lehet ellenőrizni :)

leviske: lehet igazad van, én átlagoson szinten mondom :U

[ Szerkesztve ]

(#2044) Ghostface válasza saskaa (#2043) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Lehet hogy a kesztyű sem az, majd Qru megmondja ha idenéz.

(#2045) leviske válasza saskaa (#2043) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sokan hc szinten nyomják itt a topikban, tehát nem kizárt, hogy így is lesz szintkülönbség. :)

MÁS: DA: J-ben csak az öv/nyaklánc/sapka triót lehet összeszedni? Mert akkor nem kínzom magam tovább azzal a borzalmas irányítással a sisakért. :DDD

(#2046) Ghostface válasza leviske (#2045) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Igen csak azt a 3 tárgyat. De nem hosszú a játék, ha kibírsz egy fél óra-óra szenvedést nyomd végig nyugodtan. :)

(#2047) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Hali!

Hogyan tudom lementeni a profilomat, hogy újrahúzás után tudjam folytatni a játékot? (Windows 7 64 bit)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2048) leviske válasza Ghostface (#2046) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát én valahogy kicsit több ideje játszom vele, mint 1, vagy fél óra, mégsem akar vége lenni... (De valamivel el kell foglalnom magam keddig, tehát lehet, hogy végigerőltetem. )

(#2047) Motion_Blur: A Dokumentumokban találsz egy BioWare mappát. Azt mentsd el és később, miután az új rendszerre feltetted a játékot, helyezd vissza a dokumentumokba. Ennyi. :)

(#2049) Motion_Blur válasza leviske (#2048) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Köszi ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2050) Qru válasza Ghostface (#2035) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudom, a sisak nem feltétlenül kell. Anélkül is megkapod a bónuszt, ha a mellvért, meg a kesztyű és lábpáncél is azonos. Sisakokat cserélgetem.

Most éppen Ogréket nyírok. (Ali akcióban és én is).

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Dragon Age: Origins
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.