Szia!
Próbálkozz a Bioware ügyfélszolgálatánál. Én régebben addig változtatgattam a Bioware accountomhoz tartozó e-mail címemet míg sikerült elvesztenem minden dlc-t amit megvettem a játékhoz.Írtam a supportnak, minden szarakodás nélkül adtak új kódokat a dlc-hez. Írj nekik hogy megvetted a játékot és mikor aktiválni akarod akkor nem fogadja el a kódot. Ha lehet küldj képet a lemezekről meg a cd kulcsról hátha adnak egy újat. De először azt ne mond el hogy használtad vetted.
Sok sikert, jó játékot!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Ghostface
(fanatikus tag)

Hegyirabló
(senior tag)
Szia!
Köszi a tippet!
Már úgy is benne vagyok a levelezgetésben, írtam már a cseh regionális központba, most éppen az USA-ba írok, de akkor megpróbálkozom ezzel az opcióval is. 
''Szakaszolt plazma-impulzus lézervetőt kérek 40 wattos tűzerővel!'' - Ismeretlen személy, Garett fegyverboltja, Los Angeles, 1984. március 9.
Látsszik hogy sablon szövehet nyomnak!
nem értem mit old meg ha felmásolod a gépre, hisz elinditani nem tudom mert azt irja ki hogy nem eredeti a lemez! Ergo ha elakarod inditani a játékot és az leellenörzi a lemezt ugyan ott vagy ahol kezdet, max annyi hogy feltudod telepiteni!
csak gratulálni tudok az eanek!
Amugy a kodhoz ennek nem lesz köze. itt a fizikális tartalommal lesz gond, szoval a lemez halt be! Szerintem!
Probald meg ujra, mond hogy felmasoltad és ugy se megy.
Ha esetleg kaptál mellé számlát akkor azzal együtt kötelesek kicserélni a lemezt, ha nincs eltörve és agyon karcolva.
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

Ghostface
(fanatikus tag)
Ha csak a lemez halt be, akkor elég hozzáadni a játékot egy Origin accounthoz és máris letölthetővé válik. De szerintem itt nem a lemezzel lesz gond...
hát... ha a regisztrációs kód hibája lenne szerintem nem a lemezre hivatkozna.
ez a hiba üzi hasonlit a volt starforce védelem hiba üzijére. az ellenörzött rá a lemezre fizikálisan és közölte ha baj van!
Szerk: Dao-hoz nem volt kötelezö az Online Pass. ment az offlineba is max nem frissitette bionetworkon az állásodat. illetve a DLC ellenörzésén vérzett el ha kamu volt a DLC bejelentkezés esetén. Ha be is lenne regisztrálva a cd kulcs simán tudna játszani offline.
[ Szerkesztve ]

Ghostface
(fanatikus tag)
Én ezt a "Lemez nem eredeti" hibát valahogy inkább úgy értelmeztem hogy feltelepítette a játékot és mikor megpróbált csatlakozni a bioware accountjához kiderült hogy a megadott cd kulcs rossz. Szerintem erre is ezt a hibát dobná ki és nem arra utal hogy fizikailag rossz a lemez. Ráadásul telepítés után írja ki neki, ha pedig rossz lenne a lemez akkor nem tudná telepíteni vagy kiírná hogy xy file sérült. Na mindegy kapott pár tippet, majd kiderül mi volt a gond ha egyszer elindul... 
[ Szerkesztve ]
abban az esetben ha már fut a játék a menüben dob hiba üzit. egészen addig a pontig amig nem akarsz bejelentkezni különösebb funkcioja nincs a cdkulcsnak. hisz alapesetben nem kötelezö hozzá a regisztráció. Online pass a DLC-khez kell. Ill ahhoz kellet hogy aktiváld az ajándék Pala dlc-t.
Ha a kod lenne hibás, regisztrált offba simán játszhatna.
Az számomra se derült ki hogy a telepités gond nélkül lefutott. Annyit esetleg megprobálhatcc még hogy telepités után egy no-cd crackot rádpbsz.
Ill. eszembe jutott hogy szó volt arról hogy a BIO networkon is unaktiválni kell a játékot hasonloan mint a GTA 4 Rockstar socialon!
lehet hogy ez a baj...
jaja várjuk a fejleményeket! 

Str8 sk8r
(őstag)
...sajnos a "toolset"-tel nekem se sikerült megbirkóznom, viszont itt említést tesznek arról a problémámról, hogy az XP-n bevált cheat console dolog win7-el miért is nem megy, csak én+google fordító együtt se tudtuk kibogarászni, mi lehet a megfejtés...
...
"2. Edit keybinding.ini
NOTE: DO NOT DO THIS ON WINDOWS 7 - when activating the cheat use the key with the ~ on it - do not use [shift].
(This file controls much of what happens in the game so be very careful when editing.) "
...azt remélem, ez a szöveg rejtené a megfejtést...ha mégse, akkor csak nagyon bizakodom benne, hogy a linkelt oldal rejti valahol a megoldást is a problémámra...
...
...mindenesetre a post-om lényege : szívesen vennék ezen ügyben minden jellegű segedelmet...
...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
parancsikon átiros cheatre gondolsz? devevelopre beiros mokára?
az müködik win 7 alatt. nagyon sokat szivtam vele mig rájöttem hogyan kell beirni, de sikerült.
este ha haza érek küldök egy screent hova ird be és utána mi a teendö!
söt, dragon nexuson van egy "mod" ami megjeleniti neked a konzolt. ha adsz egy emailt elküldöm azt is!

Str8 sk8r
(őstag)
...azaz-úgy van..."te vagy az én emberem"...
...elviekben két ponton lehet a gondom, ebből az egyik a parancsikon tulajdonságoknál megadott elérési útjának átnevezése, ami nálam jelenleg így fest : [ “C:\Program Files (x86)\Dragon Age\bin_ship\daorigins.exe” -enabledeveloperconsole ] ...
...a másik hiba-lehetőség a "keybindings.ini" file "OpenConsole_0=Keyboard:
utton_0" sor átírása...erősen gyanítom, hogy ez nem stimmel...
...
...szerintem a "konzol megjelenítő mod" nem lesz szükséges, azzal már vakon is elbírok (vagy 10 éve már, hogy cheat-elgetem vakon a játékokat)...
...
...minden esetre előre is nagy köszi...
...
[ Szerkesztve ]
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
az biztos hogy az átirásnál a 0 nem müködik.
én alt gr + 7 kombot haszáltam. avval ment. a parancsikon is macárás volt. az fejböl nem megy mit hogy, de 8 körül hazaérek és küldöm 
valószinüleg tartom hogy azért nem müködik a 0 gomb mert van funkciója. + a a baj hogy akármilyen gombra se teheted. egy magyar srác blogjában láttam hogy ö az alt gr+7 kombot használja. asszem youtube videó is van rola 

Str8 sk8r
(őstag)
...nagyon köszi...meg is csináltam-működik...
...az "altgr + 7" volt a megoldás kulcsa...
...
nincs mit!
örülök hogy segithettem! 

Midoriko
(újonc)
Sziasztok lenne egy kérdésem, a játék végén nem tudom úgy megcsinálni, hogy se én és se Alastair ne haljon meg, és Loghain ölje meg a sárkányt. Mert láttam olyat, hogy össze lehet házasítani két karaktert, a saját karit és Alastair/Zevran. És már egy csomót szórakoztam vele és nem sikerült.
Előre is köszi!
Ha elfogadod Morrigan ajánlatát, senki sem hal meg. Alistair pedig csak akkor házasodik, ha Loghain halott és akkor is csak abban az esetben, ha a karaktered ember-nemes. (Vagy ha a királynéhez adod férjül)
Ahhoz, hogy Loghain ölje meg a vezérdémont, elég annyi, hogy életben hagyod és az utolsó küldetésen őt választod az egyik csapattagnak. Önmaga fogja felajánlani a dolgot.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Midoriko
(újonc)
Oksi, tehát mondjuk ha a karakterem elfogadja a Morrigan, de már mondjuk szerelmes Alastairbe, akkor nem lesz vége a kapcsolatuknak vagy hogy is mondjam, akkor nem tudnak összeházasodni, meg olyasmit is ír hogy nem veheti el a karimat, mert neki gyerek kell!! ha Alastair a király? na ez értelmes mondat lett 
[ Szerkesztve ]

v_tomy
(fanatikus tag)
Nem lesz vége a kapcsolatuknak, szükség van Morrigan rituáléjára ahhoz, hogy mindketten túléljék az összecsapást az archdemonnal.
A házassághoz 3 dolog kell:
- nemes legyen a karaktered
- öld meg Loghaint az országgyűlésen
- fogadd el Morrigan ajánlatát (azaz beszéld rá Alistairt, hogy feküdjön össze a boszival)
"Attól tartok paraszt vala téged átal vetettek az bizony palánkon"
A lényeget v_tomy leírta. Minden esetben előjön a gyerek hiánya, de női nemes esetében kell lennie egy opciónak, ami esetében ezt félretéve akkor is rá tudod dumálni. DE lehet, hogy ezt még akkor meg kell beszélni az Arllal, mikor Anora-t is hozzá tudod boronálni. Már nem emlékszem pontosan.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Midoriko
(újonc)
Köszönöm szépen
mindkettőtöknek, asszem kezdhetem előröl, de nem baj valahogy mindig újdonsággal tud szolgálni 

Midoriko
(újonc)
Sziasztok! azt szeretném kérdezni, ti tudtok-e készíteni pillanatképeket a játékról, mert én nem, hiába nyomom meg a Prnt Scrn nem ad fel semmit 

v_tomy
(fanatikus tag)
Hogy érted azt, hogy nem ad fel semmit? Nem kapsz értesítést arról, hogy elkészült a kép... Már ha erre gondolsz. Az általad készített képeket a Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\Screenshots\User mappában találod.
"Attól tartok paraszt vala téged átal vetettek az bizony palánkon"

Midoriko
(újonc)
Köszike megvan, csak ezt nem tudtam 

sultansmith
(kvázi-tag)
hey!
most vettem meg a DAO ultimate verziót. tudja valaki hogy hol találok hozzá magyar nyelvi fájlokat?
ASROCK 880GMH U3S3 | AMD 565BE | VTX3D 6850 1GB | 4 GB KINGSTON 1333 | CHIEFTEC 450W | STEELSERIES KANA BLACK | LG W2261VP | M-AUDIO OXYGEN 61
(#3674) sultansmith válasza sultansmith (#3673) üzenetére

sultansmith
(kvázi-tag)
megtaláltam a módját, minden magyar. a legtöbb neten talált letöltési link nem működik, így ha valakinek ugyanilyen problémája lenne (DAO ultimate), és az egész játékot magyarítani szeretné, akkor bátran keressen engem.
ASROCK 880GMH U3S3 | AMD 565BE | VTX3D 6850 1GB | 4 GB KINGSTON 1333 | CHIEFTEC 450W | STEELSERIES KANA BLACK | LG W2261VP | M-AUDIO OXYGEN 61