Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) predakon

predakon
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A topicot azért nyitom mert nem találtam ehhez a szuper játékhoz indított beszélgetést.
Biztosan emlékeztem a régi C64 gyorsulási versenyes játékra ahol oldalról láttuk az autókat és a váltás, nitro és finom tuningolással lehetett minél jobb időket elérni.

Ez a játék androidon nagyon népszerű volt ám ami a lényeg elkészült az iOS verzió is.
Gamecenteren keresztül játszhattok barátotokkal és gyakorlatilag bárkivel neten keresztül.

INFO és játék letöltés (appstoreban is megtaláljátok)
[link]

A játék ingyenes! Vigyázzatok nagyon addiktív! :)

Jöhetnek ide a legjobb 1/2 és 1/4 idők, tuning beállítások stb... :K

(#2) dozzer

dozzer
(lelkes újonc)

Na ez engem is érdekelne :D

játszom vele egy ideje... de kiváncsi lennék egykét ember hogyan és miylen autókra vált a szintek között:)

Ha már szép nem vagy... legalább hülye ne legyél!

(#3) jericho69 válasza dozzer (#2) üzenetére

jericho69
(tag)

Én 3 napja bukkantam rá erre a játékra, de le se tudom tenni :D A 3 nap alatt már több, mint 6 millió dolcsit kerestem összesen, ebből vásárolgattam autókat, de egyikkel se voltam eddig teljesen megelégedve. Kezdetnek egy Clio-t vettem, azt követte egy R35, majd jöttek sorban Gallardo, one-77 majd megint gallardo, Agera-R, Zonda R és most egy Ultimate Aero. Viszont ettől sem vagyok elájulva. Motor 4-es, turbo 5, légszűrős kipufogós műsor 3, nitro 4, súlycsökkentés 5 és gumik 4-en vannak, de alig javult valamit az autó... Szívem szerint lecserélném egy Veyron Super Sport-ra, hogy az mit tud tuningolva. (eredetileg ezt vettem volna a Aero helyett, de lassabb volt 1/4-en) Jelenleg van 606.000-em + 3.461.000-et kapnék az Aero-ért, de nem lenne elég respect-em tuningolni a Veyron-t :( Neked autók terén mik a tapasztalatok? Melyik jött be a legjobban?

[ Szerkesztve ]

(#4) dozzer válasza jericho69 (#3) üzenetére

dozzer
(lelkes újonc)

először egy honda s2000 fullra tuningolva ver mindent... aztán egy bmw e92es fullra tuningolva lvl4es szinten ver mindent! a többire nemtudtam rájönni.. pedig elég sok autót vettem egy aerot ez jónak igérkezik csak kell a sok pénz a tuningra RP pontal nins gond elég sokat lehet szerezni a pro ligán :P amugy 1/4ez felejtsd el szar.. szerintem 1/2 a királyság.. :D

(#5) jericho69 válasza dozzer (#4) üzenetére

jericho69
(tag)

Igen, ált. én is 1/2-n megyek, csak teszt vezetésnél automata 1/4-re teszi. Most én is Pro ligában tevékenykedek, elég jól fizet :K Közben lecseréltem az Aero-t egy Veyron SS-re, minden 2. fokozaton kivéve a turbo, az 3-as, de lasabb időket megyek vele, mint az Aero-val mentem -,-' Olyan, mint a Gallardo, rajtnál kilő, de a vége felé elfogy a lendület és beelőznek. Azt mondod érdemes kipróbálni az s2000-et full tuningon? Tényleg olyan jó?

(#6) dozzer válasza jericho69 (#5) üzenetére

dozzer
(lelkes újonc)

figyelj az s2000 kis szintű versenyekre fasza... amugy nem tudom nekem aerom van át tudod állitani a teszt résznél hogy 1/2-en legyen. Amugy ... ha faszát akarsz versenyezgetni akkor megcsinálod fullosra a bmw e92őt és lvl 4esen mindenkit versz vele 1/2 versenyeken :D

(#7) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Már annyit játszottam ezzel hogy unom.

Már minden szint megvan, kocsiknál Bugatti Veyron 16.4 Super Sportot kicsontoltam tuning téren, Hennessey Venom GT félkész álkapotban van de már sok türelmem nincs hozzá hogy megcsináljam. Kedvencem a Novitec Rosse 599 GTB általában azzal szoktam 1/2 m.-ben menni kevés ellenfelem van, legjobb időm vele 12.362s. Ezt a kocsit ajánlom hosszútávon, jó beállítással ezzel lehet a legjobban pénzt és RP-t csinálni...

Legjobb időim:

1/2: 11.058s
1/4: 7,274s

[ Szerkesztve ]

...

(#8) dozzer válasza B-L-A-C-K (#7) üzenetére

dozzer
(lelkes újonc)

Mondanál beállitást a novitechez? egyszerüen iába nyeleztem ki csutakra nem volt az igazi... Irj még le ilyeneket légyszives hogy mikor kell az 2-est 3ast váltani ill nitrot elnyomni elyik sebességbe kell?!:) MEgköszönném nagyon :)

(#9) B-L-A-C-K válasza dozzer (#8) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Nitro: 2.60 s @ 115%

Final Drive: 1,281

1st Gear: 4,960
2st Gear: 4,245
3st Gear: 3,334
4st Gear: 2,954
5st Gear: 2,641
6st Gear: 2,324

Váltások: Max.fordulaton indulva egyből 2-es, majd 9 ezer körül (ahol zöldet mutat) nitro+3-as,
majd utána mindig 9 ezer körül váltasz, az az zöldnél...

Ha így csinálod és pontosak a váltásaid vagy ha nem is pontosak de 9 ezer alatt váltasz kicsivel mindig tuti 12.362s mész majd...;) Ezzel szinte mindig nyersz, bár ritkán betévednek ilyen elvetemültek akik 12.359 körül csinálnak de azt a beállítást nem találtam még. Érdekes amúgy 12.363-as mentem mindig egy másik beállítással, és ez 12.362-es teljesen eltér attól...

[ Szerkesztve ]

...

(#10) dozzer válasza B-L-A-C-K (#9) üzenetére

dozzer
(lelkes újonc)

Koszi kiprobalom amugy en is eszrevettem hogy eltero beallitassal is elerheto nem sokkal jobb eredmeny:) kiprobalom milyen koszi az infot:)

(#11) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Elég jó kis játék, bár én nem szeretek telefonon játszani, csak sudokuzni, de ezzel elvoltam 1 kis időt :)

Engem 1 régebbi flash alapú játékra emlékeztetett, sosem volt c64em.. :D

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#12) Tigyi78 válasza B-L-A-C-K (#9) üzenetére

Tigyi78
(újonc)

szia, ezeket a beállításokat én is kipróbáltam, de 12.383 alá nem tudom levinni. pedig mindent úgy csináltam :((

Xperia Mini St15i

(#13) B-L-A-C-K válasza Tigyi78 (#12) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Szia.

Átnéztem most hogy nem e írtam e el valamit, de nem. Ha úgy csinálod ahogy le van írva annyinak kell lennie.

Itt egy kép róla ezt most csináltam:

...

(#14) Tigyi78 válasza B-L-A-C-K (#13) üzenetére

Tigyi78
(újonc)

szia, aha, na most sikerült egy 12.368-as :R úgy látszik gyakorolnom kell még kicsit :) köszi nagyon! feljebb lévő szinteken van valami jól bevált, mert állandóan RP hiányban szenvedek

Xperia Mini St15i

(#15) B-L-A-C-K válasza Tigyi78 (#14) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Ha játszok akkor mással nem szoktam menni, ez jön be a legjobban meg itt ugye 95%-ban első vagyok pro ligában, ki akarom csontolni , 4999 a max, jelenleg 4800 körül járok...

...

(#16) Tigyi78 válasza B-L-A-C-K (#15) üzenetére

Tigyi78
(újonc)

12.364...alakul :) de tudom már, hol vesztek időt, eddig a zászlós csajra indultam, most átállítottam lámpára, és amit még lassan csinálok, a gázról sok idő telik el amire kettőbe húzom.

[ Szerkesztve ]

Xperia Mini St15i

(#17) B-L-A-C-K válasza Tigyi78 (#16) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Ugyan ezzel a módszerrel csináld: [link] (mondjuk így is írtam le pont)

...

(#18) Tigyi78 válasza B-L-A-C-K (#17) üzenetére

Tigyi78
(újonc)

igen minden stimmel, csak gyakorolnom kell.

Xperia Mini St15i

(#19) Tigyi78

Tigyi78
(újonc)

sziasztok, level5 AM one77-tel nem tudok lemenni 14.100 alá. akárhogy állítgatom, valakinek ötlet?

Xperia Mini St15i

(#20) B-L-A-C-K válasza Tigyi78 (#19) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

10 másodperc keresés után ezt találtam:

NOS: 2.64s @ 114%

Final Drive: 1.485

1st Gear: 4.001 Perfect Lunch At 6900rpm
2nd Gear: 3.101 Shift At 8200rpm
3rd Gear: 2.651 Shift At 8200rpm
4th Gear: 2.301 Shift At 8200rpm
5th Gear: 2.071 Shift At 8200rpm
6th Gear: 1.909 Shift At 8200rpm

12.862s 1/2 Mile!

Videó: [link]

[ Szerkesztve ]

...

(#21) Tigyi78 válasza B-L-A-C-K (#20) üzenetére

Tigyi78
(újonc)

szia, ez a 6os level, de mindegy ha már itt van, kipróbálom. kicsit megrekedtem level7-en a ferkóval, 4700 pontnál elfogyott a türelmem, de 62-es időket általában megcsináltam.

Xperia Mini St15i

(#22) n_gy_k

n_gy_k
(senior tag)

Hali!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy a lvl 7-es Career-ba nem tudom elverni az utolsó előtti ellenfelet. Am one 77 az ellenfél és 1 mile.
Nekem egy Ultimate Aerom van, nincs tuningolva rajta szinte semmi mert akkor egyből átdobná lvl8-ba az autómat.
Valakinek sikerült már elvernie? Ha igen akkor milyen kocsival stb.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.

(#23) dozzer válasza n_gy_k (#22) üzenetére

dozzer
(lelkes újonc)

novotec-el meg lehet verni :)

(#24) had423

had423
(tag)
LOGOUT blog

régen sokat játszottam vele, csak ráuntam, mert mindig amikor kezdtem feljönni, a köv. szintre rakott, ami meg rohadt nehéz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.