Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)

(#851) neduddki válasza Zsöpapa (#850) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

KOnyrgom a TIPOUSAT IRD MA LE!!!!!!

udv

neduddki

p.s. amugy meg egy rw-re proba, oszt emg van oldav a kerdes /a nagytobbseg vmijjen formab kezlei, csak nem mindegyik egyforman jol pl. ekezet sortoesr stb/

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#852) Zsöpapa válasza neduddki (#851) üzenetére

Zsöpapa
(kvázi-tag)

a lejátszó típusát sajna nem tudom, mivel nem az enyém, hanem egyik haveromé, ő annyit mondott, hogy vmi noname cuccos...

de elméletileg már meg is adtad a kérdésemre a választ azzal, hogy próbáljam ki rw-vel, tehát akkor csak elég ha a feliratot egyszerűen felmásolom a film mellé :)

köszi a helpet! :))

Ha éhes vagy, nyalj sót, akkor majd szomjas leszel!

(#853) tenna

tenna
(tag)

Sziasztok!

Nem találtam a témáva kapcsolatban hasonló aktív topicot ezért ide irom.Egy olyan készüléket szeretnék venni amivel tudok a tvmen divX, xvid, .... (iso dvdket) lejátszani. Igy jutottam el a hd(D) videókig, az Mvix mx760hd, Mvix mx5000...stb. Ezzekkel kapcsolatban és a hasonló készülékekkel kapcsolatban lennék kiváncsi a tapasztalatokra és, hogy az mvix mx 5000 el hasonlo tudású készülékek vannek e olcsóbban. Néztem párát de ott se iso kezelés, se ntfs fájlrendszer és a márka név se volt túl ismert. Illerve az lenne még a kérdés, hogy ilyen usb wifif átalakitók milyen árba vannak, mert falat nem akarok fúrni ... előre is kösz.

athura.atw.hu

(#854) rita007

rita007
(újonc)

Sziasztok!
Az LG DVX 276-os kütyüről valami vélemény?
Tegnap vettem. Remélem csak jó dolgokat fogok hallani! :)

(#855) techxpert válasza rita007 (#854) üzenetére

techxpert
(lelkes újonc)

jó cucc. a célnak bőven megfelel.

ami elromolhat az el is romlik...

(#856) mrmatyi

mrmatyi
(tag)

Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy a Panasonic DVD S33 lejátsza az internetről leszedett AVI formárumú videókat?
Ha lenne feliratos filmem azt inkább pc-n nézném meg,de nekem csak szinkronos van,már unok a számítógép előtt ülve filmet nézni!!
Szóval ha lejátsza,az cd-ről is,DVD-ről is nézhető lenne az AVI ezen a lejátszón?
Köszi!

p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4

(#857) neduddki válasza mrmatyi (#856) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Mit nem ertesz a masik totyikban elhangzoattakbiol???

udv

neduddki

(#858) mrmatyi válasza neduddki (#857) üzenetére

mrmatyi
(tag)

''Köszönöm'',hogy kérdésemre kérdéssel felelsz! :F
Azért ha lenne valaki,aki adna egy érthető választ a #856 kérdésemre,megköszönném!

p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4

(#859) neduddki válasza mrmatyi (#858) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Szivesen!!! KErdezz nyudogtan ha kivancis vagynmeg vmire!!!:- )))

udv

neduddki

(#860) mrmatyi válasza neduddki (#859) üzenetére

mrmatyi
(tag)

Látom az eszed is akkora,amekkora betűvel írsz! :DD

(#861) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Az Oppo kihozott egy új felskálázós dvd-t, és nem semmi milyen jól néz ki, és az ára is jó.

Fentról a második:
[link]

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#862) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

Sziasztok!
Adott max. 15.000Ft, milyen divx-játékost ajánlatok ebben az árkategóriában?

Fontos az 5.1 analóg kimenet, ill. az USB csatlakozó.

Egyébként ezek a játékosok lejátszák pendrájvról a filmeket? :F (csak emiatt lenne fontos az USB)

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#863) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

up!
na mi van, sehol senki?
:F

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#864) BGL válasza horvathkrisz (#863) üzenetére

BGL
(újonc)

Szia! itt néz körül [link]

(#865) horvathkrisz válasza BGL (#864) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

kösz, már nézegettem, de akkor sem kaptam választ az alábbi kérdésemre... :(

(#866) neduddki válasza horvathkrisz (#862) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Ha lenne ojjan otltem ami vallhato volna mar irtasm volna:- (
En belenyultam a ciber-be de nem vagyok vele kibekulve /kedvelnek is erte odaat:- )/
a pana 33-val a tobben de azon nincs usb, /mongyuk usb-nel figyels a fat32-re, virnyonal/
sajna a megbizhatosad minosegevel sok jot nemlehet hallani a djuka cuccokrol:- ( /de a pana leglabb vallhato/
mintha osszefutotoma volna egy pajo-valis amin van usb, de az 5.1es analogrol fogalmam sincs:- ( /mongyk kozznyu utatnezni/
Egy idoebn emlegettek hogy a lidl nyotasra volt vmi lejacco ami usb-s vot, de mar nem emelxema nevere, es hogy mit ertak utanna rola;- (

udv

neduddki

(#867) busman

busman
(PH! addikt)

Olyan dvd játékost keresek ami eszi a HD avikat is.

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

(#868) ANT válasza horvathkrisz (#862) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

Én úgy tudom, hogy az USB-s asztali játékosok csak jpeg-et képesek lejátszani USB-n keresztül. Aztán ahogy a napokban nézegettem a kínálatot egy üzletben, manapság egyre inkább kisprórolják az analóg 5.1 kimenetet. Úgyhogy ha te a kettőt együtt szeretnéd egy játékosban, szvsz elég reménytelen a dolog.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#869) Troy.

Troy.
(őstag)

sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy a filmeket kicsit széthúzza a cucc... ( 4:3 képarány, beállítva a dvd playeren is )
Monitorral összehasonlítva valóban szét..És sehogy sem tudtam megcsinálni.. :U ( philips dvp3144)

''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

(#870) busman

busman
(PH! addikt)

Na valaki?

(#871) BPFeri válasza busman (#870) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Én is a ''háttérben'' a válaszodra várok.. ez engem is foglalkoztat !! :U

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

(#872) busman

busman
(PH! addikt)

Még mindíg olyan dvd játékost keresek ami eszi a HD avikat is. :W

(#873) tope

tope
(őstag)

Itt Szolnokon hol tudnék venni értelmes DVD lejátszót (max 15-ért pl. Yamada, Chili...)

[Szerkesztve]

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#874) zsiga667

zsiga667
(PH! kedvence)

Hogy állnak a mai asztali játékosok a Matroska (.mkv) konténerrel? Meg az .ass felirattal, a h264 videoval, a HD felbontásokkal?

(#875) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Van valakinek ötlete, hogy merre találok kis méretű divx-es dvd lejátszót?

Nem kijelzősre gondolok, hanem olyanra, ami közelíti a diskman méretét, mondjuk 20x20-as méret már jó lenne.

Sajna eddig én csak sima dvd lejátszót találtam ilyen méretben.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#876) Bikeman válasza atuci (#875) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Lehet, hogy nagyobb, mint a 20X20, de az egyik legkisebb játékos a piacon az biztos.
Én is egy ilyenre gondoltam...

Hyundai HE-DX135
Kicsi, divx-es, kijelző nélküli. 7,5k (T**co)

Infó:

[link]

Képek:

[link]

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#877) Bikeman válasza Bikeman (#876) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Egy kis teszt:

[link]

Holnaptól ákciós....

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#878) tope

tope
(őstag)

Tegnap vettem egy Orion DVD 5000M [link] típusú játékost (9.990 Ft Tesco-ban, de a Cora-ban is kapható ugyanennyiért), és egyenlőre kellemes meglepetés ért. Egy 40 Gb-os IDE-s vinyót USB-n keresztül szépen felismerte, igaz kb. 2-3 percig gondolkozott, mire a filmet elidította róla, de elindította, ugyanez volt a helyzet egy 2 Gb-os A-Data pendrive-al is, gyönyörűen ment róla a film. A kártyalovasó részét majd ma tesztelem, de nem hinném, hogy gondot okozna neki. Ajánlom mindenkinek, mert ennyi pénzért nem rossz.

(#879) Bikeman válasza tope (#878) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Nem sok jót írnak róla az MPEG4-Players fórumán.... :U :O

Ahogyan a tegnap általam linkelt Hyundairól sem.... :(

(#880) tope válasza Bikeman (#879) üzenetére

tope
(őstag)

Feliratos avi filmeknél jönnek elvileg elő a problémák (nincs vagy rossz), én meg elvből nem nézek feliratos filmet, szóval ez rám nézve nem probléma.
Különben most a legjobb játékosok egyike ez : [link] ezt vettem volna, ha lett volna itt.

(#881) Bikeman válasza tope (#880) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Na, meg a zúgás...

Ez sem volna rossz, de szerintem nem divx-es...[link]

(#882) BPFeri

BPFeri
(senior tag)

Sziasztok ! :R

Lenne egy kérdésem.. van egy ilyenem (Hyundai DVX-601P - ESS Vibratto II ES6698 ) eddig egész tűrhetően játszotta a különböző lemezeket de mostanában rakoncátlankodik.. Firmware nincs hozzá (sajnos)..... viszont egy másik ugyanilyen Chipset -es ( pld. XORO HSD 415 ) de más típusú ''játékoshoz'' meglévő Firmware -el lehetséges -e a fríssítés vagy inkább ne próbáljam meg !!! :F

Vkinek ezügyen tapasztalat, tanács.. nagyon KÖSZÖNÖM !

Üdv, F.

[Szerkesztve]

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

(#883) Bikeman válasza BPFeri (#882) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Általában nem szokták ajánlani, mert a gép halálához vezethet!!!

(#884) BPFeri válasza Bikeman (#883) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Köszi :R .. én is így gondoltam csak a megerősítés végett kérdeztem.. akkor valszeg kuka (nagyívben) és keresek egy másikat !!!
Pld. Yamada ?!?!?! Ezekről elég jó véleményel Vagytok itt a fórumon.. van hozzá friss Firmware is.. megeszik mindenféle formátumot stb. !! :DD

(#885) Moddingfan válasza atuci (#875) üzenetére

Moddingfan
(senior tag)

A METRO-ban láttam, olyan 9-10K körül mozgott, valami ''A'' betűs márka volt :D

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#886) tope válasza BPFeri (#884) üzenetére

tope
(őstag)

A hazai forgalmazó (Origam...) szerint inkább vegyél egy Airis LW108B-t [link]

(#887) BPFeri válasza tope (#886) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Megnéztem.. tetszik !! :DD a HDMI felirat mit is takar pontosan egy lejátszó esetén ?!?!

(#888) tope válasza BPFeri (#887) üzenetére

tope
(őstag)

Ezt találtam az oldalon:
HDMI (High Definition Multimedia Interface) az első és csak iparilag támogatott, kitömörített, all-digital audio/video interfész. HDMI lehetővé tesz egy interfészt egy kábelen keresztül audio/videó forrás között, mint a set-top box, DVD lejátszó, vagy A/V adóvevő és az audiö és/vagy videó monitor, mint pl. a digitális tv (DTV),az egy kábelen keresztüli interfészt. A HDMI egy kábelen keresztül támogatja a standard, továbbfejlesztett vagy nagy felbontású videó, plus multi-csatorna digitális audio készüléket. Átvitelt biztosít minden ATSC HDTV standard és támogatott 8-csatornás digitális audio között, olyan sávszélességgel, ami lehetővé teszi a későbbi bővítéseket és jövőbeni igényeket. Az új HDMI digitális összekapcsolás a következőket nyújtja: 1. Nagyszerű, kompresszió nélküli digitális videó és audio minőség 2. Egyszerű, egy kábelen történő és felhasználóbarát összeköttetés, nincs szükség többé a kábellabirintusra a szórakoztató center mögött 3. integrált távvezérlés A teljes kapacitású HDMI változat potenciális sávszélességének (5 GB/sec) csupán a felét használja ki a HDTV. A HDMI az új technológiai előrehaladást és a jövőbeli hosszabb kapacitást testesíti meg. Minőség: HDMI adattömörítés nélküli audió és videó átvitelt biztosít,és ezért nincs az átviteli rendszerből következő minőségromlás. All-Digital: HDMI all-digital videó-képreprodukciót biztosít analóg interfész és annak nem szükséges digitálisból analógba való átalakítása nélkül. Alacsony költségek: HDMI a digitális interfész minőségét és funkcionalitását nyújtja, amíg tömörítetlen videó formátumokat is támogat. Audio: A HDMI támogatja a multiple audio formátumokat, a standard sztereótól a multi-csatorna térhangzású hangig. Könnyen használható: A HDMI egy kábelben egyesíti a videó és multi-csatorna audiót, lecsökkentve ezzel a költségeket, bonyolultságot, és az összevisszaságot, amelyet az A/V rendszerhez most használt több kábel okoz. Intelligencia: a HDMI két irányú kommunikációt támogat a videóforrrás (mint pl. DVD lejátszó) és a DTV között, amellyel új funkcionalitást tesz lehetővé. A HDMI visszamenőleg is teljesen kompatibilis a DVI-vel, CEA-861 profilt használ a DTV-hez. HDMI DTV-k lejátszák a jelenlegi DVI-készülékről fogott videókat, és a DVI készülékkel ellátotott TV-k lejátszák a HDMI forrásról a videót. Jelenleg a gyárók széles körű választékot nyújtanak azokból a TV-kből, amelyek DVI-HDTV bemenettel rendelkeznek. Ezek a készülékek kompatibilisek az új HDMI-vel felszerelt termékekkel. A HDMI kapacitása támogatja a létező nagy felbontású videó formátumokat (720p, 1080i, sőt 1080p). Tehát ebből a szempontból flexibilis, támogatja a fejlesztett felbontású formátumokat, mint pl. 480p, csakúgy mint a standard felbontású formátumokat, mint pl. NTSC vagy PAL. A HDMI technológia standard vörösréz kábel konstrukciót használt a hosszú kábelek kialakításánál. Ahhoz, hogy a kábelgyártók feljleszthessék a termékeiket igazodva az új technológiához, HDMI rendelkezik mindazzal a teljesítőképességgel, amellyel egy kábelnek rendelkeznie kell, de nem határoz meg maximum kábel hosszúságot.

(#889) BPFeri válasza tope (#888) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Le vagyok nyűgözve ! Köszönöm !! :DD :C :R

(#890) Ndruu válasza zsiga667 (#874) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

megnéztem a ''mindentudó'' Yamada MX220-as lejátszót, betettem egy pár videóklippet különböző formátumokban... (.mkv, .mka (ez is videó! nem is tudtam:) ), .m2v, .mp4, meg volt egy .mpg is amit a gép nem mindig akar akadásmentesen lejátszani...)

eredmények :
.mkv : fel sem ismeri
.mka : ugyanaz, nem konyít hozzá
.m2v : szépen megy, minden zokszó nélkül
.mp4 : ezt is viszi, mint kés a vajat
.mpg : kicsit szaggatott, de a video codek miatt szarul van betömörítve

h264-eket is szokta vinni, van egy kettő amitől kiakad, de amúgy viszi rendesen

HD felbontásokat nem tudom, azt nem próbáltam, mert nincs, de sztem nem vinné, ahhoz kifejezetten HD player kellene

.ass feliratot sem láttam még, csak .sfv (vagy .svf... fene tudja már :DDD )

sálálé

(#891) Bikeman válasza BPFeri (#884) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Ha már úgyis kuka, akkor előtte próbáld meg a frissítést, hátha sikerül, ha meg nem, akkor még mindíg kidobhatod...:D

(#892) dik

dik
(senior tag)

Hi!

Ne haragudjatok hogy ide írok problémámmal, de olyan kérdésem lenne egyik ismerősömnek van egy sony dvp-s536d tipusú lejátszója és az vele a probléma válogat a lemezek között nagyon (irott ,feliratokkal nagyon hadilábon áll, stb.) és erre valamilyen megoldás létzik-e? Nagyon nem vágom ezt a témát ezért szeretném ha valaki esetleg tudna-e segíteni ebben! Halottam valamilyen fireware frissítésről de ez nem nemtudom ennél is létezik, működik-e mint dvd íróknál.

Előre is köszönöm a válaszitok, és bocs mégegyszer, hogy ide írok de nem nagyon van időm átolvasni a forumokat plus nem tudom jó irányban járok-e kérdésemmel ami ezt a frissítés dolgot illeti!

(#893) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok, lehet hulyeseget kerdezek, de letezik olyan divx-es dvd lejatszo, ami lejatsza a 720p-s avi fileokat?
asszem hdavinak hivjak a formatumot

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#894) szjoci válasza monstre (#893) üzenetére

szjoci
(senior tag)

pl az én pana s325-öm megeszi a hd avikat ;)

(#895) monstre válasza szjoci (#894) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bakker nem mondod ez nagyon jo hir :D
a masik lejaccom ugyanez, de nem gondoltam volna, hogy viszi oket...
jaj, mindjart vege melonak rohanok is haza, kiprobalom :)

masik problemam ezzel a lejatszoval: a kep also harmadanak tetejebe helyezi a feliratokat, es ez nagyon zavaro...
van erre firmware vagy ki lehet ezt kuszobolni vhogy?

[Szerkesztve]

(#896) zsiga667 válasza Ndruu (#890) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Köszönöm szépen! :R

(#897) monstre válasza szjoci (#894) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem nem viszi :O
kell vmit beallitani kulon a menuben?

(#898) szjoci válasza monstre (#897) üzenetére

szjoci
(senior tag)

bocs, benéztem a dolgot (privben írtam)... most letöltöttem egy 720p-s trailert és nem megy :((( sorry

(#899) ANT

ANT
(PH! addikt)

Van vkinek Airis LW108B játékosa? Tudása alapján nekem szimpatikus lenne, csak az érdekelne, hogy mennyire megbízható? Ugyanis egy kollégámnak van vmi Airis játékosa (egy szerényebb tudású típus), ami majdnem annyit volt szervízben, mint nála.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

(#900) RoyalFlush

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Yamada DVD-Mi220X vagy Airis LW108B ?
Ki melyiket ajánlaná inkább? - esetleg személyes tapasztalat alapján

Bonus (plussz pontért :D ): Miskolcon hol lehet kapni ? :F
Előre is thx :R

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.