Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)

(#751) chgergo

chgergo
(tag)

Sziasztok!

Olyan játékost keresek, ami tud pendrive-ról vagy USB-s HDD-ről lejátszani.
Más szempontom nem is nagyon van, csak legyen megbízható és nem túl drága.

Milyet ajánlotok?

(#752) gabber01

gabber01
(fanatikus tag)

Hali!

Olyan lejátszót keresek 15-20K környékén, ami a lehető legjobban megbírkózik divX-es filmekkel és a feliratokkal is, és azért ne úgy nézzen ki, mint egy szocreál kockaépület (mégiscsak nappaliban lesz, vagy mi :) ). Ja, 5.1-es analóg kimenet és dvd régiókód kikapcsolhatósága is előkelő helyen van a must have listán. :D Mit ajánlanátok ilyen árban?

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#753) Kiskutya

Kiskutya
(őstag)

nekem is pont olyan kellene ami a feliratokat normalisan kezeli divx-nel es 5.1 analog legyen rajta surgos lenne segitseget elore is koszonom! ar nem igazan szamit csak jo legyen!

hmm...

(#754) Kiskutya

Kiskutya
(őstag)

senki?

hmm...

(#755) Kiskutya

Kiskutya
(őstag)

Hali!

Nem tudja valaki hogy ezt a gepet Nyiregyhazan hol lehet kapni?
DVD-6800X Plus

hmm...

(#756) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

Toshiba SD 360: [link]. HDMI kimenettel. Mi a vélemény róla? 25.000 Ft-ért nem olcsó egy kicsit és ez minőségi gyengeséget is takarhat?

Székesfehérváron sehol nem találok Panasonic DVD S42-t. Mennyire egyenértékű vele a DVD325 ? Ő az: [link]

Köszi a válaszat.

(#757) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

A Fehérvári AlbaComp honlapján a Panasonic DVDS42-nek két fajtája is van [link]. Asztali és nem asztali. Mi a különbség a kettő között?

(#758) Bikeman válasza VINIKOR (#756) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Ez a DVD S42vsDVD325 dolog engem is érdekelne....:)

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#759) johnjohn válasza Bikeman (#758) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Elvileg a 325-ös valamivel korábbi típus, nekem a 42-es van, remekül dolgozik,gyorsan betölt,felismeri az RW lemezeket, nagyon jól paraméterezhető a kép mind a kettőnél.
Homály hogy mi a valódi különbség, de lehet hogy csak annyi. hogy a 325-ös Windows Mediát/ WMA / is lejátszik ( azt meg minek ?)

[Szerkesztve]

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#760) Bikeman válasza johnjohn (#759) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Én még nem láttam eddig 325-öst, a régebbinek nekem a 295-ös rémlik, de persze az is lehet, hogy tévedek....:)

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#761) Bikeman

Bikeman
(senior tag)

A netdepo.hu adatai szerint, csak hogy nehezebb legyen a válaszás...:D

DVD-S325 jellemzői:

DVD-Video/DVD±R/±RW/RAM/HighMAT/VCD/SVCD/DivX/MPEG4 lejátszás | WMA/MP3 lejátszás és JPEG megjelenítés DVD lemezről is | Audio CD/CD-R/CD-RW lejátszás | Beépített 2 csatornás Dolby Digital/DTS dekóder | Zoom funkció | PAL/NTSC progresszív lejátszás | AV funkciók egy gombnyomásra | Párbeszédjavító | Dinamikatartomány kompresszió | 108 MHz/12 bites video D/A átalakító | 192 kHz/24 bites audio D/A átalakító | Koaxiális digitális kimenet | Komponens-, Scart (RGB) kimenet | Képernyőn megjelenő menürendszer | Távvezérlő

DVD-S42 jellemzői:

DVD-Video/DVD±R/±RW/RAM/HighMAT/VCD/SVCD/DivX/MPEG4 lejátszás | WMA/MP3 lejátszás és JPEG megjelenítés DVD lemezről is | Audio CD/CD-R/CD-RW lejátszás | Zoom funkció | PAL/NTSC progresszív lejátszás | AV funkciók egy gombnyomásra | Párbeszédjavító | Dinamikatartomány kompresszió | Koaxiális digitális kimenet | Komponens-, Scart (RGB) kimenet | Képernyőn megjelenő menürendszer | Távvezérlő

Mindkettőhöz hozzá lehet jutni 20k-ért.

Ezek után az S325 jobbnak tűnik...

(#762) Bikeman

Bikeman
(senior tag)

Na valaki... :U

Melyik legyen? :O :D

(#763) VINIKOR válasza Bikeman (#762) üzenetére

VINIKOR
(senior tag)

Érdeklődtem az Albacomp-nál. A 42-es DVD-RAM-ot is le tud játszani. Ennyit mondtak.
Fehérváron sehol nem kapni. Az Bp.-i ElektroWorld-ben 15.000 Ft-ért is kapható (volt?).

(#764) Bikeman válasza VINIKOR (#763) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Tegnapelőtt néztem a budaörsi EW-ben, csak S42-es volt, és kerek 20k. S325-ös meg van _elvileg_ 18k-ért máshol. De 15-ért best buy lenne az S42-es, eddig valamikor októberben láttam valahol (tán Saturn) 16k-ért.

(#765) detroitrw

detroitrw
(őstag)

tudnátok ajánlani olyan MÁRKÁT ami szereti a lemezeket?
eddigi tapasztalataim szerint a samsung benyel szinte minden fajtát.
Pioneer 111-es írót használ s Verbatim lemezt a majdani tulajdonosa /de olyan kéne ami mások álltal használt szutyok lemezeket is kezeli/
alsó kategóriás jöhet szóba csak mert 50k-ja lenne egy ''házimoz rendszerre'' :)
szal nem igazából pontos típust várnék /bár azt is szívesen fogadom/ hanem márkát

Előre is köszi a segítségeket

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#766) youngboy

youngboy
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Biztos sokan kérdeztek már hasonlót. Nekem az is elég, a megmondja valaki, hogy megtalálom-e a fórumban a választ. Esetleg hol?

Szóval! Lehet, hogy a csak DivX jellel ellátott lejátszók kezelik az Xvid-t is, ha egyébként az nincs feltüntetve?

Mi van olyankor, ha a megjelenik egy újabb verziójú codec és én egy azzal tömrített filmet szeretnék megnézni. Lehetséges ezen firmware frissítéssel segíteni?

Egyébként milyen típusok jöhetnek szóba úgy 16 ezerig? Többet nem akarok költeni rá.

Előfordulhat, hogy valamelyik nem játsza le DVD-R/RW formátumot?

Érdemes valami nevesebbet, pl. LG-t venni?

Nagyon megköszönném a segítséget, mert ajándék lenne karácsonyra és addig ugye már nincs sok idő.

[Szerkesztve]

(#767) bwoay válasza Bikeman (#764) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én asszem az s325-öt próbáltam Saturnban, és meglepett a gyermeteg menü layout!
nekem ES-15 van, abban tetszetős és átlátható a menü,
ennél viszont elég fapadosra sikerült.
kutatom amúgy a különbséget az s42-höz képest, de nemigen találom én sem.
annyi biztos, hogy ha az s325 még 2005-ös, akkor az nemigen játszik le mp3-at DVD-ről.

[ Szeretkezve ]

(#768) bzoley válasza bwoay (#767) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Lejátszik, kipróbáltam.

(#769) bwoay válasza bzoley (#768) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ehh, akkor vagy nem 2005-ös, vagy én tudom rosszul,
de a korábbi lejátszóknak megvolt ez a hátrányuk

[ Szeretkezve ]

(#770) bzoley válasza bwoay (#769) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Annyira nem vágom a témát. Ez az első lejátszó, amihez közöm van, barátnőmnek vettem(nekem tévém sincs), de lehet hogy jobban jártam volna valami gagyibb kinézetűvel, pl. Millenium, vagy más. Kinézet pofás, menüt nem tudom hasonlítani, de gyorsan átláttam, mi hol van. a nem egyező nevű feliratot nem töltötte be, viszont van áttetsző háttere a feliratoknak. Kellemetlen viszont, hogy nem minden divx-et húz ki a képernyő széléig, ezek elég bután néznek ki a képernyű közepén. Pan&scan, letterbox nincs rájuk hatással, csak a zoom, de az már sok(x2, x4). Elvileg ismeri a divx6-ot, ilyenem nem volt kipróbálni.

(#771) sirdani

sirdani
(tag)
LOGOUT blog

Auchanban Van Philips DVP 3040 na mi oat vettünk és mindent tud.

www.profitalouzlet.com

(#772) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Sziasztok!
Lehetne épp multimédia,vagy hdd topicba való is,de közben eggyik sem!!

Ezt lessétek meg! [link]

Én meg itt azon gondolkdom hogy veszek egy fullosabb DivX lejátszót magamnak meg egy uj racket a 100Gb Fuji 2,5'' vincsimnek karácsonyra.....ezzel mindkettőt megoldom!

Vélemények?

.::www.megadanceradio.hu::.

(#773) tibibi válasza Devid_81 (#772) üzenetére

tibibi
(őstag)

szvsz vedd meg és ha bejön akkor én is veszek,mert nem rossz találmány csak mennyire használható??

Xbox 360 HDD eredeti eladó részletek az apróban !

(#774) Devid_81 válasza tibibi (#773) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Hát ez az amit én sem tudok,pedig ez valóban jó kis cucc.
Láttam más helyen hasonlót,kisebb tudású (csak fat32) és 38.000 brutto

.::www.megadanceradio.hu::.

(#775) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

Édesanyámnak megvettem a Panasonic DVD 325 lejátszót. Eddig jók a tapasztalatok.
Scart csatit külön kell venni, mert nem adnak hozzá semmilyen dugeszt. +1450 Ft.
Egyszerírható DVD-n, többmenetesen felírt mp3-akat is szépen lejátszik. Szépen vitt minden filmet amit kipróbáltam.

[Szerkesztve]

(#776) Bikeman válasza VINIKOR (#775) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Én meg az S42-őt vettem meg, eddig király, és szép képet ad (modjuk ez tv függő is ugye).

(#777) bzoley

bzoley
(PH! kedvence)

Az egy hetes 325 leutazott vidékre, hogy ott is tudjanak vele mozizni.
Egy jó fél óráig még a piros led sem gyulladt ki, mikor bedugták. Állítólag most jó.

(#778) doc válasza bzoley (#777) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

biztos hideg volt neki.
a panasonic videomban is volt egy erzekelo ami nem engedte bekapcsolni amig fel nem vette a szoba homersekletet, nagyon ugyes es hasznos megoldas!

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#779) bzoley válasza doc (#778) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Az lehet. Majd rákérdezek.
Hasznosnak hasznos, főleg, ha nő a felhasználó :D

(#780) Kobe_SW

Kobe_SW
(lelkes újonc)

Sziasztok! Elromlott a galérián a dvd lejátszóm és újat kéne vennem. Tudnátok ajánlani vmit ami nem finnyás, ''beolvas mindent'', nem teszi tönkre a lemezeket? mivel csak lejátszásra kéne árba oylan max 30ra gondoltam.

Előre is köszi, Kobe

kinéztem ezt: Panasonic DVD-S52E

van vkinek tapasztalata, véleménye róla?

[Szerkesztve]

(#781) Kobe_SW

Kobe_SW
(lelkes újonc)

up

(#782) Bikeman válasza Kobe_SW (#781) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Csak 20k.

(#783) Kobe_SW válasza Bikeman (#782) üzenetére

Kobe_SW
(lelkes újonc)

én az 52est néztem ki, gondolom sokban nem térhet el, csak árban :) lejátsza egyébként a noname, karcos lemezeket is?

(#784) micro

micro
(PH! addikt)

Milyen divx lejátszót tudtok ajánlani, ami hálózaton keresztül (Samba szerver) tud filmet lejátszani?

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#785) Bikeman válasza Kobe_SW (#783) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Mivel az enyém még szinte zsírúj nem sok lemezt láttott, de elvileg ''mindenevő'', bár a túl karcos lemezekkel szerintem bármelyik optikai meghajtónak lehetnek problémái.

(#786) micro válasza micro (#784) üzenetére

micro
(PH! addikt)

:U

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#787) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok, ha erdekel vkit dimarson lejatszo, van elado :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#788) @ngel

@ngel
(kvázi-tag)

Ha valaki jó DivX játszót keres, akkor csakis Panasonic S295-öst vegyen! A lejátszók non plus ultrája!

I don't worry about what I don't know - I worry about being sure about what I do know. - Warren Buffett

(#789) bwoay válasza @ngel (#788) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de miért csakis ezt? miben jobb, mint az újabb S42?

[ Szeretkezve ]

(#790) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem s325 van es tokeletesen mukodik mindenfele lemezzel :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#791) bwoay válasza monstre (#790) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

DVD-RAM?

[ Szeretkezve ]

(#792) hoby36

hoby36
(senior tag)

Én ma vettem DVD-S325-öt.Jó kis cucc.

A logikában semmi sem véletlen!

(#793) bwoay válasza hoby36 (#792) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és viszi a RAM-ot vagy sem?

[ Szeretkezve ]

(#794) johnjohn

johnjohn
(PH! addikt)

Pioneer DV-393, nagyon jó a kép és a hang, elvisz minden feliratot, és rengeteg hasznos firmware van fenn a neten,lásd MPEG4 players fórumot.

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#795) j.bravo válasza micro (#784) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Van ilyen egyáltalán forgalomban...? :F
Htpc gondolom nem játszik, de hirtelen ez lenne az egyetlen ötletem.

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#796) hoby36 válasza bwoay (#793) üzenetére

hoby36
(senior tag)

Nincs ilyen lemezem.A leírásában sincs benne,szóval nem valószínű.

A logikában semmi sem véletlen!

(#797) bwoay válasza hoby36 (#796) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

thx!

[ Szeretkezve ]

(#798) Prai_

Prai_
(újonc)

Sziasztok!

Problémám a következő:

Adott egy noname divx lejátszó (illetve kettő). Bizonyos filmeknél lejátszás közben egyszerűen leáll. Teljesen változó, hogy hány perc telt el addig, vagy mennyi van még hátra. Másik asztali DivX lejátszó is ugyanazoknál a filmeknél, ugyanott akad meg, ellenben bármelyik PC-n próbáltam, tökéletesen végignézhető a film.

Van 5letetek, hogy mi lehet e gond és hogy lehet orvosolni?

Köszi!
Prai

(#799) WN31RD

WN31RD
(VIP)

Olyan asztali DVD lejátszót keresek, amellyel kényelmesen lehet MP3 DVD-ket (CD-ket) lejátszani, tehát kiírja rendesen a file neveket, tag-eket, kezeli a .m3u lejátszási listákat, könnyen vezérelhető, és a memóriában (tehát nem szükséges, hogy kikapcsolás után is megőrizze) saját lejátszási lista is létrehozható vele. Létezik ilyen?

A követelmények:
- MP3 DVD/CD lejátszás kényelmesen, lejátszási listákkal
- alap audio CD lejátszási funkciók
- alap DVD lejátszási funkciók, filmnézéshez
- DivX, VCD, stb. filmek lejátszása, felirattal is
- HDMI, DTS dekóder, SACD támogatás, egyéb nyalánkságok nem feltétlenül szükségesek
- a kép- és hangminőség nem érdekes (ne legyen kifejezetten szar, ennyi elég)
- ár nem elsődleges (azért ne legyen rettentően drága)
- Magyarországon beszerezhető legyen

Előre is köszönök minden tippet, tanácsot.

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#800) Spancer RE válasza WN31RD (#799) üzenetére

Spancer RE
(fanatikus tag)

Én is hasonló kérdéssel fordulnék hozzátok, csak még kiegészíteném azzal h lejátszás közben tudjon a hangsávok között váltani (nemtudom h ez extra vagy sem, csak jó lenne ha tudna ilyet). Az ár itt lényeges lenne (max 15k) :))
Válaszokat elölre is köszönöm :)

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.