Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)

(#51) Mag válasza divot (#50) üzenetére

Mag
(senior tag)

igen, de én azé vetetm ilyet ,mert nem kell felirat meg egyéb cécó....

amugy a tipusa az aqua-nak: DV3783

[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????

(#52) divot válasza Mag (#51) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Keress csak rá erre: Mercury DV3783

Kizárólag az Aqua honlapját találja. :DDD Ebből gondolom, hogy nem ez a böcsületes neve a cuccnak. ;)

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#53) Mag válasza divot (#52) üzenetére

Mag
(senior tag)

dobozra is ez van irva, komolyan. most csinálok is képet rola, dobozrol,leirásrol.

[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????

(#54) Mag válasza Mag (#53) üzenetére

Mag
(senior tag)

most kezdtem feltölteni, 10 mb, fél ora és fent lesz

(#55) Mag válasza Mag (#53) üzenetére

Mag
(senior tag)

http://grabo.fpn.hu/divxp.rar

ez lesz majd 33 perc mulva egész pontosan.

(#56) divot válasza Mag (#55) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megvárom. :)

(#57) Mag válasza divot (#56) üzenetére

Mag
(senior tag)

felment,kicsit felturboztam

(#58) divot válasza Mag (#57) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Töltöm.
Egyébként még egy lengyel oldalon találtam meg a lejátszót, lehet, hogy olyan, mint a Renault Thalia - odahaza szégyenli a gyártó. :DDD

(#59) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez hihetetlen :F
A dobozon dvd3783 szerepel. Na arra egyetlen találat sincs. :DDD

(#60) Mag válasza divot (#59) üzenetére

Mag
(senior tag)

lehet vmi bovli ,de müxik :D

(#61) Mag válasza Mag (#60) üzenetére

Mag
(senior tag)

egyenlöre...

(#62) divot válasza Mag (#60) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem bóvli, csak nagyon új még, a Mercury magyar oldalán június 14-én tűnt föl.
Egyre jobban tetszik az ötlet, hogy vegyek egy ilyet, annyira kevés az infó. :DDD

(#63) Mag

Mag
(senior tag)

LOL :DDD

google : keresett szó : dvd 3783

Vibrátor 674203 (3783) | A&A ErosCity.cz - SEXSHOP
Detail položky. Vibrátor 674203 (3783). ... Původně: 399,- Kč Nyní: 347,-
Kč, Vložit do košíku. Doporučit zboží - Vibrátor 674203 (3783). ...

:DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD

[Szerkesztve]

(#64) Mag válasza Mag (#63) üzenetére

Mag
(senior tag)

lehet hogy vibrátor is van benne, megnézem lehet találok egy 30 centis műbránert a dobozba elrejtve :DDD

(#65) divot válasza Mag (#63) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez lehet a progresszív szken. :D

(#66) Mag válasza divot (#65) üzenetére

Mag
(senior tag)

progresszív-en szkenneli a VégBél-edet :DDD

(#67) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Feladom, a termék ismeretlen, a neten egyetlen árva szó sem esett róla az elmúlt egy hónapban, tehát megérdemli, hogy megvegyem. :D

(#68) Mag válasza divot (#67) üzenetére

Mag
(senior tag)

ilyen elgondolást még nem hallottam,de én is igy tettem : ))

(#69) faster válasza divot (#67) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Majd írd meg a tapasztalatokat, főként a feliratok/ékezetek kezelése szokott problémát okozni.

(#70) divot válasza faster (#69) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mag nem teszteli, mert csak szinkronos filmjei vannak, de egy másik fórumon a boldog tulaj azt mondta, hogy semmi probléma nem volt a feliratokkal.
Muszáj kipróbálnom. :DDD

(#71) Mag válasza divot (#70) üzenetére

Mag
(senior tag)

najo,muter befejezte a muvizást akkor kiprobálom felirattal.már elöbányásztam egy feliratos CD-t

[Szerkesztve]

(#72) divot válasza Mag (#71) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:C

(#73) Mag válasza divot (#72) üzenetére

Mag
(senior tag)

megnyitja a feliratokat is, ékezetek is vannak,de egyenlöre nem sikerült a betüméretet átállitani,és most kissé aprocskák.
huzok alukálni,jo8 all.

(#74) divot válasza Mag (#73) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tessék, kapásból ékezetek, ilyen se nagyon volt még. :DDD
Mennyire aprók a betűk? Zoom? :F

(#75) Mag válasza divot (#74) üzenetére

Mag
(senior tag)

a leirásban vhol aszem ott a megoldás a nyagyitásra,de megkeresheted te is,mert benne van abban amit feltettem.

(#76) divot válasza Mag (#75) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Asszem este már élőben próbálgatom. :D

(#77) Peet

Peet
(senior tag)

Végre egy topic a divx-es asztali lejátszókról ahol erről van szó és nem offolják szét.

Nos Én is régóta nézegetem a divx asztalis lejátszókat és már viszonylag sok infót sikerült róluk begyűjtenem:
- divx pro-t ritkán használják de ha tudja az nem gond
- nekem a xoro nagyon bejött amibe dolby digitla dekóder is van és van rajta VGA csati is ami nagyon ritka, jah és elég sok kimenet
- a divx lejátszókba a nagyobb gyártók JVC, Phillips és a többiek még le vannak maradva egy kicsit, de ha nem sürgős akkor érdemes várni mert idő kérdése és átveszik ezt is mint az MP3-at (emlékszem a Sony mennyire tiltakozott az MP3 ellen eleinte, ma meg szinte nincs lejátszója ami ne kezelné.
- a legprofibb és egybe az egyik legdrágább lejátszó is ami az ékezetes feliratoktól kezdve szinte mindent kezel, regeteg formátumot ismer, frissíthető a belső firmware (most már a többi gyártónál is szerencsére, csak viszont mások ritkán adnak ki újat) nos ez a gyártó a KISS.

A KISS lejátszókból már létezik merevlemezes, hálózatra köthető, netről frissíthető firmware, és netes rádió hallgatására alkalmas változat is.

Az ékezetes feliratokat tényleg sok asztali divx lejátszó nem kezeli, de van már rá progi is ami az ékezetes karakterekből álló feliratodat ékezetleníti :DDD .

A divx mellett az xvid is fontos kodek ezért nem árt ha ezt is tudja a lejátszó, szerencsére már azért tudja a legtöbb.
A legjobb ha leszed az ember a netről olyan kodekekből összeállított videocsomagot amiben szerepel mindenféle kodek és azt kiírva egy RW-re viszed magaddal vásárláshoz. Nekem van egy ilyen kodek csomagom amit a netről szedtem le és a benne lévő kb 30 különböző féle tömörítésből (hang és kép tömörítések különféle variációi) a számítógépem se játszott le vagy 5-öt. :Y

Az oldal amit találtatok tényleg elég pofás és sok lejátszó van rajta és hála istennek magyar az oldal és a magyar kínálatot veszi szemügyre, de van egy oldal ahol több 100 féle DVD lejátszó és köztük divx lejátszók is vannak.
Ha valakit érdekel megkeresem.

''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI

(#78) Fade_Away válasza Peet (#77) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

erdekel

kösz

(#79) Peet

Peet
(senior tag)

Bővebben: link

Ez elsősorban egy kompatibilitási lista, hogy a DVD lejátszók miket játszanak le. Nos itt igazán sok lejátszó van.

Ha valamelyik megtetszik érdemes rákeresni, hátha forgalmazza valaki idehaza.

A lista sajnos nem 100% megbízható, ezét érdemes meggyőződni továbbra is róla személyesen vásárlás előtt igaz e amit itt írnak.
Mindenesetre nagyon jó iránymutató mit vegyél.

''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI

(#80) divot válasza Peet (#79) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Mercury DVD3783 természetesen ezen az oldalon sem szerepel. :D

(#81) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Telefon a Media Markt Árkád üzletébe:
- Hallo, asztai divx lejátszót keresek.
Kishölgy:
- Az micsoda?
Aztán átkapcsolt a Hi-Fi osztályra. :DDD

(#82) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmm, nekem Philips 737-em van ami nem MediaTek csipes hanem ESS de nncs semmi baja amiket beírtak előttem, minden bitrátával klafán nyomja, nagyon fasza lejátszó
Egyetlen baja hogy néhány filmet még a széléig se képes kihúzni a tv-n így elég kicsit...
Philipsnek meg a supportja faja szóval ajánlható..
Elta/Yamada vonal felejtős mikor felteszed az ékezetes karakter-t támogató firmwaret akkor a minőség kicsit leesik:DDDmondhatni sz@r lesz...

Mercury lejátszóról nincs rapasztalatom de 25ért lehet megéri...bár 10-essel drágábban van Philips 737/630 ami biztos lejátsza a +/- lemezeket és RW-jeiket míg olcsóbbaknál /pl Loomax/ ez sok esetben nem működik hiába van feltüntetve!

(#83) zsolt501 válasza HERR Z (#82) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

A havernak ELTA van de a kép minőség nálla nem romlott az ékezetes karakteres frissítés után szval nem értem mi a gond nállad.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#84) Dokibá válasza Christoph (#47) üzenetére

Dokibá
(senior tag)

737-es van, az is ESS, ráadásul csak az első szériás és még drágább is a 630-asnál. A 630-ban ESS II van.

Dokibá

(#85) HERR Z válasza zsolt501 (#83) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Legfőképpen Yamadánál jelentkezett ez a probléma, és mivel a két gép kb ugyanaz ezért gondoltam -a feliratos firmware is 1-2 nappal később jelent meg elta-ra;)

(#86) Christoph válasza Dokibá (#84) üzenetére

Christoph
(senior tag)

Én a philips dvp-720 -ról beszéltem, és az MediaTek-es.

Amúgy a Kiss játékosokban a harmatgyenge Sigma chip van, ez volt az első divx-es chip, a divx3-t csak alacsony bitrátán tudja lejátszani, és akkor is ratyi minőségben. PErsze az igaz hogy a legjobb a támogatása a Kiss-nek, sőt van opensource firmware is, egy csomó feliratfajtát kezel.

''...mert minden hazugság az igazsághoz vezet!'' by Dana Scully

(#87) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na emberek, beújítottam én is egy Mercury-t.
Gyári és írt dvd oké, most jön a felirat teszt. :DDD

(#88) divot válasza Mag (#73) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mag, akkor segíts nekem, mert én viszont nem tudom megnyitni a feliratokat. :F

(#89) divot válasza divot (#88) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megoldva.
Gyönyörű, hibátlan ékezetes felirat. Két probléma: 1. Sárga betű, árnyék nélkül, tehát világos háttérrel nehezen olvasható. 2. Aprók a betűk, anyukám biztosan nyafogna miatta.

(#90) Mag válasza divot (#89) üzenetére

Mag
(senior tag)

hali !
vhol a leirásban van egy rész,amire azt hittem hogy a betüméret,de nem, csupán a sarkot lehet beállitani ahol a felirat megjelenjen.

(#91) divot válasza Mag (#90) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megnéztük tegnap este A kör-t feliratosan, és a 70 centis tévén igazából nem probléma az apró betű, csupán elsőre tűnt furának a szokványostól eltérő méret.

(#92) Fade_Away

Fade_Away
(őstag)

Hi!

Metroban akcioznak
ROADSTAR DVDvix jatékost

Megszabadeztvenni? MErt infot tulsokat nemtaláltam hozza de az ara jo 25eft

vagy 25-30eft ert milyetvegyek?

(#93) divot válasza Fade_Away (#92) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt olvasgasd végig. Bővebben: link

(#94) Tombi válasza stro-B (#1) üzenetére

Tombi
(senior tag)

Én is divx/xvid-es dvd játékost keresek, nem leszek rest, visszaolvasom a topicot,de ha vkinek van vmilyen személyes tapasztalata vmelyik masinál ne kiméljen !

ui : még nem volt asztali dvd-m sokat sporoltam rá (van 50 ropi) és jól szeretném elkölteni !

(#95) Tombi

Tombi
(senior tag)

ELTA 8883-t választottam, szombaton fogom megvenni a metroban..máshol láttam már 46-ért is szal tuti vétel. minőségi chip, ékezetes felirat is 32e-t lazán megér nem hiába javasoljátok ti is !

kösz a helpet majd +irom milyen csak szombatig el ne foggyon :)

[Szerkesztve]

(#96) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tegnap megírtam egy 100 forintos, noname CD-t 32X sebességgel, és a Mercury ezt a filmet is hibátlanul lejátsza, feliratostul, tokostul, vonóstul.

(#97) Fade_Away válasza divot (#93) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

kösz divot

(#98) divot válasza Fade_Away (#97) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Végül vettél?

(#99) geza

geza
(újonc)

HEEELP!

Nem a fórum témájához tartozik, de a megőrülés határán vagyok. Print Screen nevű billentyű amivel lefotózom az aktuális képernyőt. Ez ugye működik minehol... CSAK AZ ÉN K...... GÉPEMEN NEM. Nyomogatom, majd beilleszt s lóf... sem történik, a vágólapom üres.

valaki!!!!

kösz

Ön iszik: vezet vagy dönt?

(#100) BRAAJEN válasza geza (#99) üzenetére

BRAAJEN
(kvázi-tag)

Billentyűparancsok a Microsoft Nagyító használatához

Billentyűparancs Művelet
(Windows embléma)+PRINT SCREEN A képernyőt az egérmutatóval együtt a Vágólapra másolja.
(Windows embléma)+SCROLL LOCK A képernyőt az egérmutató nélkül másolja a Vágólapra.
(Windows embléma)+PAGE UP A színek megfordítása funkciót kapcsolja be.
(Windows embléma)+PAGE DOWN Az Egérkurzor követése funkciót kapcsolja be.
(Windows embléma)+FEL nyíl Növeli a nagyítás mértékét.
(Windows embléma)+LE nyíl Csökkenti a nagyítás mértékét.

Windows Súgó

[Szerkesztve]

''Alvéjz luk on dö brájt szájd of lájf''

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.