Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)

(#501) Christoph válasza divot (#498) üzenetére

Christoph
(senior tag)

Nekem S49-es van(olyan s295 amiben van integrált 6 csatornás ac3-dts-dvdaudio dekóder), és csak csatlakozni tudok.....csúcs lejátszó....csúcs minőség.....és rengeteg kényelmi szolgáltatás....ami a többi divx-playa egyikében sem található meg....

....csak a gmc-s xvid fekteti meg (ez elég ritka)....és a divx felirat 1 kicsit kicsi......

[Szerkesztve]

''...mert minden hazugság az igazsághoz vezet!'' by Dana Scully

(#502) viizo

viizo
(tag)

Csak csatlakozni tudok a Panát dicsérőkhöz, a családba egy S-295-ös jött be pár hónapja, és amilyen olcsó, olyan jó kis lejátszó... 20 körüli összegért jobb egyszerűen nem létezik, és mindenki higgye el, érdemes pár ezressel többet kiadni egy ilyen normális játékosért, mint szenvedni pár hónapig valami noname playerrel... az olcsó soxor csak elsőre tünik olcsónak, később mikor kezd a játékos bizonytalankodni a lemezekkel, mikor kiütköznek az gagyi alkatrészek hátrányai, akkor már nem is tünik olyan olcsónak a noname...

(#503) Velocity

Velocity
(fanatikus tag)

FONTOS!!!

van valakinek Thomson DTH233E dvd lejátszója? pü-ben jöhet válasz!

...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!

(#504) Troy. válasza divot (#496) üzenetére

Troy.
(őstag)

mennyibe fáj ,egyo olyan 6800-as? :D

[link]

mondjatok el midnen jot /rosszat !!

igazából van asztali dvd-lejátszó, de nem divx-es :(

[Szerkesztve]

''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

(#505) Calogero válasza Troy. (#504) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Február közepétől kerül forgalomba, az ára ~14 000-15 000Ft körül lesz.

Ha 1Mb Flash lesz benne akkor a tudása ugyanaz lesz mint a 6700-nek csak lesz rajta optikai kimenet, meg Progressive Scan.
Ha 2MB lesz benne akkor jobb lesz mint az előd (Pl Divx 6 ultra támogatás)

A 6700 jelenleg ezt tudja : [link]

[Szerkesztve]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#506) Calogero válasza zsiga667 (#500) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Yamada 6700 NAv4 fw-el támogatja elméletileg az ogm formátumot.
Ha tudsz nekem adni egy linket ahol van ilyen formátumba rövid film, akkor gyakorlatba is megtudom nézni neked.

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#507) Troy. válasza Calogero (#505) üzenetére

Troy.
(őstag)

és mennyi a 6700-es ? szted érdemes lenne venni ,?:
az miért jo ,hogy lesz benne 2 mb memória ? bocs a hülye kérdésért :B

[Szerkesztve]

(#508) Calogero válasza Troy. (#507) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

6700-et már nem nagyon lehet kapni,kifutott széria.
Azért jobb a 2 mb flash, mert akkot több fér a fw-be, több tudás.
Szerintem érdemes megvárni a 6800-at.

(#509) Troy. válasza Calogero (#508) üzenetére

Troy.
(őstag)

azon gondolkodom, hogyha lesz egy ilyen műszerem ,akkor mit kezdek a jelenlegivel. :U

jah lenne még egy kérdés. : tegyük föl ,hogy 4 db 200 mb os avikat felrakok a dvd-re ,azt vinni fogja?
és hogyan fogom lejátszani? egymás után játssza vagy mi? ( el nem tudom képzelni :) :D )

[Szerkesztve]

(#510) Calogero válasza Troy. (#509) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Igen vinni fogja őket, ha megfelelő a tömörítés, tudja a lejátszóban lévő chip
Azt hogy melyik lejátszó mit tudd itt megnézheted a lejátszók menüpont alatt [link]

A lemezen hozhatsz létre könyvtárakat.
Ha az avikat egy könyvtárba írod ki akkor egymásután lejátsza őket.

A lejtszóban van egy File browser, ebben tudsz navigalni a le-fel gombokkal és a play gombbal.

(#511) Troy. válasza Calogero (#510) üzenetére

Troy.
(őstag)

[link]
ez nagyon király ! [kép]

(#512) headhunter válasza Calogero (#506) üzenetére

headhunter
(senior tag)

ogm-t lejátsza! :C

Nálam még az 1,6GB-os OGM-t is vitte, mint a katona tiszt. :))

A YAMADA DVX-6700 Nav_4-es firmware-rel az elterjedt kódolású filmek közül egyedül az XVID GMC-t 2 vagy több warp point-tal rendelkezőket nem játsza le a többit gond nélkül viszi!

Üdv.: headhunter

[Szerkesztve]

(#513) Darken válasza divot (#498) üzenetére

Darken
(fanatikus tag)

Én S49-et tervezek venni az 5.1 miatt. Viszont 55cm-es TV-m van, és nem tudom mekkora a felirat.
Tudnál esetleg képet linkelni róla? A felirat háttere fekete? Nem túl kicsi a betűméret?

(#514) kismis60

kismis60
(újonc)

Daewoo DV-700S
Szeptemberben vettem a madarasteszkóban 12 E-ért.Az ár érték aránya is ok.Mekvagyok elégedve vele.DVD+RW-ről lejátsza az avi-t.Volt néhány film amivel fagyott (avi és mpeg is) ,de szerintem az lehetett film hiba . A netről letöltött ,volt hogy pc-n is fagyott ugyan azon a szakaszon.
Ami hiányossága ,az ékezetekkel nem bírkózik meg.Jó 10 éves tv-re lett kötve,az audio dugót pedig 1 tesla lemezjátszóhoz csatlakoztattam.

Nem az ámítógép mellett nöttem fel és nem volt gyerekszobám sem ,de azért ''Engem ne sajnáljatok'' ,mint a dalban van ..

(#515) kismis60 válasza kismis60 (#514) üzenetére

kismis60
(újonc)

51 cm-es tv-n olvasható a felirat 2,5-3 méterről.

Nem az ámítógép mellett nöttem fel és nem volt gyerekszobám sem ,de azért ''Engem ne sajnáljatok'' ,mint a dalban van ..

(#516) fister

fister
(kvázi-tag)

hi!
az lenne a problémám, hogy:
van egy asztali divx-es lejátszóm... ezen vannak RCA hang kimeneti csatlakozók, azaz az 5.1-es cumók, ide lehetne bekötni a hangfalakat! igen ám, csak nekem van egy házimozi rendszerem, samsung, és azon ilyen szögletes ''2 lyukas'' (foggalmam sincs milyen) csatlakozó van, ami általában házimoziknál szokott megjelenni..
a divx-es lejátszón tehát vannak az audio, egy s-video, és egy scart csatlakozó.
a samsung házimozin egy av out(scart), tv out (rca), és egy digital in (ilyet még nem hallottam :D )
az lenne a kérdésem, hogy hogyan kössem össze a 2 lejátszót, hogy a divxesen dvd filmeket lejátszva is 5.1-es hangot kapjak!!

elképzelésem: a samsung házimozit tv-vel vagy scarttal, vagy RCA csatlakozóval összekötni. aztán a samsungot összekötni a divxessel: samsungból digital in, divxesbe scart, vagy s-video.. csak nem tudom, hogy vane olyan, hogy az egyik vég digital in, a másik meg vagy scart vagy s-video :S

nem tudom mennyire érthető amit most leírtam, ha én érteném a cumót, már össze tudtam volna kötni, és élveztem volna az 5.1-et :)

nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni!!!

(#517) lambda5 válasza fister (#516) üzenetére

lambda5
(lelkes újonc)

Hali !

A leírásod elég nehezen értelmezhető, de azért megpróbálok segíteni, ha megengeded. :))

Az összekötés: DivX-es DVD playert Scart kábellel összekötni a Tv-vel. ( lehetőleg olyan kábellel aminek minden lába be van kötve mind a két oldalon ) -> RGB (ha van) -> szebb kép és színek...

A .szögletes ''2 lyukas''. -ra a tippem: Szabványos D-sub csatlakozó -> Optikai digitális bemenet ( Digital input ) a Samsung házimozin. -> Csak akkor tudod összekötni így, ha a lejátszón is van Optikai kimenet ( Digital out ) + veszel egy optikai kábelt.
Ha mind a két oldalon van ilyen (amit kétlek, mivel legtöbbször csak Coaxiális digital output van rajtuk ami kinézetre olyan mint egy sima RCA kimenet) ...akkor nyert ügyed van és egy kábellel megoldódott a problémád. :)
Ha nem akkor keress rajtuk az elöbb említett : Coaxiális digital output / imput-ot. (szintén egy kábel, sima 75 ohmos RCA - RCA)
De ha egy ilyen, egy olyan csatlakozód van.... :Y ... nos akkor így jártál... -> vegyél egy házimozi erősítőt, azokon mind a két bemenet megtalálható... :DDD

...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!

(#518) benny23

benny23
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Tudnátok ajánlani egy olyan divx-es lejátszót, ami a legtöbb avi-t és ilyesmiket viszi?
A lényeg, hogy minnél több filmet vigyen!

Köszi!

''Úr Isten... ez nem ejtőernyő, hanem hátizsááák''

(#519) fister válasza lambda5 (#517) üzenetére

fister
(kvázi-tag)

ja, itt már nem segít semmi!
ill egy vmi: a hangfalakhoz veszek átalakítót, de akkor meg soha nem lesz olyan hangja a divxes lejátszónak, mint a beépített erősítővel rendelkező samsunk házimozinak!? nemde? :O)

(#520) divot válasza benny23 (#518) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Panasonic S295.
Szép, olcsó, okos.

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#521) benny23 válasza divot (#520) üzenetére

benny23
(fanatikus tag)

Ránéztem és jónak tűnik! :)

Köszi!

''Úr Isten... ez nem ejtőernyő, hanem hátizsááák''

(#522) Darken válasza divot (#520) üzenetére

Darken
(fanatikus tag)

és 55 cm-es TV jól olvasható a felirat, kb. 3 m-ről??? Ezen vaccilálok már 2 hónapja. Mondjuk én az S49-et szeretném megvenni, mert azon van 5.1-es kimenet.

Esetleg képet, valaki nem tud, hogy milyen a divx felirat a Panasonic S49/S295-ön egy 55 cm-es tv-n? (lehetetlen kérés :)) )

(#523) divot válasza Darken (#522) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem 70cm-s tévém van, és ugyan kicsit kisebb a betű a megszokottnál, de hibátlanul olvasható.

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#524) Christoph válasza Darken (#522) üzenetére

Christoph
(senior tag)

Sajna az 55cm-es tv-n 3 méterről kicsi lesz a divx felirat......nekem a 76cm-es tv-n elfogadható, de lehetne nagyobb....

de ezt leszámítva, ezért az árért jobbat nem kapsz, jól gondold meg mi neked a legfontosabb....hang és képminősége messze üti a yamikat.....plusz egy csomó kényelmi szolgáltatás...

''...mert minden hazugság az igazsághoz vezet!'' by Dana Scully

(#525) Nicky Nygaro

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)

Az auschanban van Toshiba sd-250 14000 ft-ért.
Erről tud valaki vmit? A márka nekem meggyőző...

(#526) gabor128

gabor128
(fanatikus tag)

Oriont ne vegyetek.

(#527) VVoid

VVoid
(fanatikus tag)

Sziasztok.
Aziránt érdeklődnék a tulajoktól, mennyire tudják lejátszani az asztali lejátszók a hibás divx avikat. Konkrétan, ha egy key frame hibás, a lejátszó programok nem fagynak ki tőle, csak lesz egy kis szemét a képernyőn, de a következő jó key frame-nél a helyes lejátszás helyreáll. Mi a helyzet az asztali lejátszók esetében, van valakinek tapasztalata?
Előre is kösz.

...I'm so blind...

(#528) tope válasza gabor128 (#526) üzenetére

tope
(őstag)

És ezt mért mondod? Sok embernél a ''márkás'' lejátszóba tettek írt DVD-ket és nem volt hajlandó lejátszani, ki lett próbálva valami ''noname''-en és azon ment.

PL: Én úgy vettem, hogy vittem magammal vagy 10 DVD-t, CD-t, és szépen egyesével nézegettem. Mindet lejátszotta úgyhogy megvettem 8990 Ft-ért Airis L103E lejátszót, különben Yamadát vettem volna (ha lett volna).

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#529) VVoid válasza VVoid (#527) üzenetére

VVoid
(fanatikus tag)

Up.

...I'm so blind...

(#530) VVoid válasza VVoid (#529) üzenetére

VVoid
(fanatikus tag)

...

...I'm so blind...

(#531) lambda5 válasza benny23 (#518) üzenetére

lambda5
(lelkes újonc)

Az új ''olcsó, de nem a gazdaságos'' lejátszó jelölt:
Yamada 6800 -> HA : New Age mester :R és a Night Computers :R -nek köszönhetően elkészül a modolt firmvare.

Áll. lesz benne Nero digital 5.1 hang támogatással + állítható feliratpozíció stb.,azon felül amit ( Szintén NA. munkájának köszönhetően) A Yamada 6700-as tud. :C
~ 16e Ft az ára.

[Szerkesztve]

(#532) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Szeretnék venni egy asztali dvd lejátszót, ami lehetőleg az ''összes'' ma létező szabvánnyal megbírkózik beleértve a felirat fájlokat is! Segítséget várnék, itthon manapság milyen profi cucchoz lehet hozzájutni? :R

üdv
Bence

(#533) ByB válasza ByB (#532) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ehhez mit szóltok - SiGMATek XM-400 Pro - [link] - a DivX 6 Menü-n és az XviD GMC-n kívül mindent lejátszik! Minőség, tapasztalat? :R

(#534) kiskacz

kiskacz
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Láttam ma egy LUXOR DV705 típusú jáccót az EW-ben. Can valakinek tapasztalata vele? ''Véletlenül'' volt nálam egy (nem teljes) teszt rw- DVD, amit csont nélkül vitt!!!!!! Qpel, különböző felbontású avik- képek - divx-ek - mp3-ak voltak rajta. A feliratot gond nélkül kezelte (több lejátszó csak elég nehezen, húúúúúúúúúúúúúúúúúzva találta meg, ez meg egyből úgy kezdte lejátszani.....

Úgyhogy nem tudom... Az ára közel 20, de SD kártya hely (amiről szintén játszotta a fentieket, mert véletlenül épp az volt nálam wink.gif ) HDMI csati, stb. van rajta, a háta mint egy karácsonyfa, RCA, optikai, stb. kimenet hegyek....

VALAKI!!!!!!! Vett már??????

SAMSUNG Galaxy S-II

(#535) doc válasza divot (#520) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Panások pliz homalyositsatok fel: igaz amit a feature-listában látok, nevezetesen hogy DVD-ről nem játszik MP3-at? több avi egy dvd-re irva mukodik?

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#536) lambda5 válasza doc (#535) üzenetére

lambda5
(lelkes újonc)

A jelenlegi Panasonic-ok nem játszanak DVD-ről MP3-at. ( direkt :DDD )
Több Avi egy DVD-n ... na, az működik... :)

Az új típusok áll. fogják tudni....megközelítőleg nyár elején jönnek ki a piacra... :U

[Szerkesztve]

(#537) Balli

Balli
(őstag)

A lehető legolcsóbb DVD lejátszó kellene, a lényeg csak hogy játsza le a DVD filmeket, asztali dvd iróval felvett műsorokat, a divx nem lényeg. Még az jó lenne ha a képeket megtundá jeleníteni. Néztem a 10e Ft-ért már van egy csomó választék a kérdésem, hogy ezek megfelelnek, vagy kerülendők mert nem jó minőségűek, nem megbízhatók.
Tanácsokat, ajánlatokat szívesen fogadnék

Tehát a DIVX nem létszükség, /csak nem találtam más topicot/

Athens 2004

(#538) doc válasza Balli (#537) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

anyukáméknak Panda lejátszójuk van már vagy két éve, szeretik, még sosem panaszkodtak rá, bár én bisztos nem ilyet vettem volna, hanem mondjuk egy Yamadát

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#539) bwoay

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Most érkeznek az újabb Panasonic lejátszók,
amik végre nem diszkriminálják az mp3-at DVD-ről.
A www.panasonic-online.hu -n megtekinthető az s42, és az s52 is.

[ Szeretkezve ]

(#540) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Melyik jobb a Yamada 6800 vagy a Yamada 7200
Esetleg más típus márka is jöhet az ilyen tízen párezer kategóriában?!

(#541) frankie!

frankie!
(őstag)

Sziasztok!

Én is DVD lejátszó vásárlása előtt állok, és a tanácsotokat szeretném kérni!
Körülnéztem ezen az oldalon én is http://www.mpeg4-players.info/ sok hasznos infót találni, de az nem derül ki, az egyes chipek milyen hangot produkálnak, pl., mennyire jó az audió (és video) DAC! Nekem ez is fontos szempont, mert elég sokat hallgatnék zenét is rajta, és nem mindegy, hogyan szólal meg. Várom a tapasztalatokat!
A másik: vmi olcsóbb hangrendszert is akarok majd hozzá, de ugye nagyon rizikós a dolog. Nemrég meghallgattam egy Samsung hangfalszettet az egyik áruházban (az eladó szerint nagyon jól szólt), de szerintem pocsék volt! Egáltalán nem tudta a közepeket, a mélyeknél meg erőlködött! Tudom, hogy az lenne az igazi, hogy végighallgatni az összeset, de erre ugye legtöbbször nincs lehetőség. Ezért a szubjektív vélemények érdekelnek!
A Genius SW 5.1-ről hallottam jókat. Tapasztalatok?

(#542) neduddki válasza frankie! (#541) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

HA normalis video dac-ot akarsz akor erdmes megnezni a samsung 950-est... vagy a denon 1920, hogy a 3820-rol ne is beszlenuk:- ))) esetleg pana s42/52 vagy megvarni az s99-et de az ossze lleszen

udv

neduddki

mod: hang: ha csak kicsit igenyes vagy akkor feljecsd el ezekt a cuccokat esd erdems vmi normalisabb cuccok kozott szetnezni /sajnsom nembirom kihagyni a Genelec-ek ajanlasat:- )))/

[Szerkesztve]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#543) frankie! válasza neduddki (#542) üzenetére

frankie!
(őstag)

Ngyon köszi, azt hiszem, a Denon mellett döntök! Már régen is szemeztem ezzel a márkával! Családi házat akartam építeni, de rájöttem, ez fontosabb!:)

(#544) georgeeboy válasza frankie! (#541) üzenetére

georgeeboy
(tag)

''sokat hallgatnék zenét is rajta, és nem mindegy, hogyan szólal meg''..''vmi olcsóbb hangrendszert is akarok majd hozzá'' te zsákutcában jársz.

::Ez van...::

(#545) Padawan33 válasza frankie! (#543) üzenetére

Padawan33
(kvázi-tag)

''Családi házat akartam építeni, de rájöttem, ez fontosabb!''

Ezt nevezem fanatizmusnak!!! ;] De tetszik... :R

Az Erő legyen veletek!

(#546) Chili7

Chili7
(őstag)

Sziasztok!
Van nekem régről egy király SHARP 5.1-es házimozim, viszont nem játszik le DivX-et!
Mit javasolnátok, hogy milyen olcsóbb fajta, de nem no-name playert vegyek mellé, hogy a Sharppal kiegészülve mindent lejátszon?

Főleg DivX-et ! Illetve milyen formátumok fordulhatnak még elő amire figyelnem kéne?
A Sharp erősítőjére gondolom rá tudom kötni igaz?
Köszi

(#547) Calogero válasza ToBeY (#540) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Yamada 6800
NA fw-vel elég sok formátumot lejátszik
Nightcomputernél ha kéred fel is frissítik és úgy adják oda, csak ki kell választani hogy A vagy B típusút akarod

TYPE A + TYPE B:
+ XviD Packed Bitstream (formátum) lejátszás támogatása
+ XviD Custom Intra mátrix-al tömörített fájlok lejátszása
+ Mpeg4 felirat típusok: srt, smi, ssa, ass, sub, txt, xsub (divx beágyazott feliratok), vobsub (ifo+idx+sub)

Csak TYPE A:
+ OGG, OGM (hang- és videófájlok támogatása)

Csak TYPE B:
+ Nero Digital formátum lejátszás támogatása (azaz MP4, M4V kiterjesztésu videók, audiók stb.) ASP; Cinema Profile is!
+ DivX Ultra menü rendszer támogatása

Tökékletes felirat kezelés (6 féle betűméret, feliratok igazítása a képernyőn (vízszintesen, függőlegesen) felirat színek változtatása)
255 karakter/felirat
+ mpeg4 feliratok töredlése vagy újraformázása (sortörések eltávolítva és összevont soroknál kilógó szavak áthelyezése új sorba)
filmfájl neve és a felirat neve hány karakterig kell hogy egyezzen (0..40): 0-ra betölti a könyvtár összes felirat fájl-ját (hány karakterig = az elso karaktertol számítva)
+ VobSub paletta szín választható (RGB, YUV)
Fájlkereso (Filebrowser)
+ teljes szélességu fájlkereso
+ Lemez címke megjelenítése
+ formázott MP3 TAG információk kijelzése (ID3V1 kiolvasásával)
+ formázott könyvtárnév kijelzés
+ választható fájlnév színek
+ kiválasztó sáv követi az éppen lejátszott MP3 fájlt
+ audió fájl lejátszásakor a Prev, Next gombok az elozo, következo fájlra ugranak
+ a némítás, hangero képernyokijelzések a képernyo tetejére kerültek
+ a lejátszó megjegyzi az utolsó hangerő beállítást kikapcsolás után is
+ DVD Q-Play: a leghosszabb DVD video cím automatikus lejátszása dvd-videolemezen (menüt,stb. átugorja)

Ezt megkapod ~13 xxxFt-ért

Egyetlen negtívum hogy nem bírkózik meg a DTS hanggal.

(#548) pbalu válasza Calogero (#547) üzenetére

pbalu
(fanatikus tag)

És ollat tud, hogy felpakolok sok avi-t egy dvd-re, és mint egy vinyón válogatok, hogy mit nézzek? :R

''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''

(#549) Calogero válasza pbalu (#548) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Igen tud

(#550) frankie! válasza Padawan33 (#545) üzenetére

frankie!
(őstag)

Nagyon köszi, tudod, csak magyar vagyok, ez nem nagy vétek.:)
De végül mégis egy Chili mx305 Cu-t vettem, uh most jól ellentmondtam magamnak! De ezzel is meg vagyok elégedve, eddig mindent lejátszott, USB-t+SD kártyaolvasót is tartalmaz.

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.