Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)

(#451) Ati_X_321

Ati_X_321
(fanatikus tag)

Vegyetek Pio DV 380-at (22eFt)
nekem is ilyen van, ezért

pro:
108mhz-s video DAC -> a szebb képért
vmi márkás audio DAC van benne -> a szebb hangzásért
progressive scan, komponens ki
RGB kimenet scarton
PIONEER, érted??? :P nem ócskavas :)
mivel hardverileg ua mint a 40eFt-s másik pio (as, ezért rá lehet tenni annak a szoftverét, ezután jáccik SACD-t, DVD-A-t, meg egyéb fejlettebb funkciókkal egészül ki a lejáccó
újabb chipset mint a yamadán
3 év gari, de figyelj oda hol veszed, mert vhol csak 1-gyel adják
+ a fenti firmware javított változata -> jobb felirat kezelés, egy két apróság, saját háttérkép berakása bekapcsolásnál, menünél
+fekete változat sztem tök jól néz ki, legalábbis komolyabban mint a többi tucat playa

kontra:
drágább
lehet hogy kevesebbet jáccik mint a yamada

szerk:
a lényeg:
ha a TV-d támogatja az RGB jelet, akkor sokkal szebb lesz a kép, mint a többi lejátszóval a 108mhz-s video DAC miatt

[Szerkesztve]

(#452) VVoid válasza kisho (#449) üzenetére

VVoid
(fanatikus tag)

A gond igazából ott van, hogy ha a felirat file (ami ugye egyszerű szövegfile) nem unicode-os, akkor az ű helyett û van benne, mert az előbbit nem bírja eltárolni.

...I'm so blind...

(#453) kisho válasza VVoid (#452) üzenetére

kisho
(senior tag)

Szerintem vagy ''ű'', vagy ''û'' karakter van az asztali lejátszó karakterkészletében, nem mindkettő. (bár ez is lehet hogy szintén típus- és firmwarefüggő) De ha adsz egy olyan feliratra linket amire kíváncsi vagy, megnézem neked a saját lejátszómmal.

(#454) kisho válasza Ati_X_321 (#451) üzenetére

kisho
(senior tag)

''lehet hogy kevesebbet jáccik mint a yamada''
Hááát... megnéztem ezen a linken a különbségeket:[link]
Ha lehet hinni az adatlapoknak, akkor nem sok különbség van a 2 lejátszó tudásában. (mondjuk mivel majdnem ugyanarra a chipre épül, ez annyira nem is meglepő) Lehet, hogy én is a pioneer-t venném, ha most állnék vásárlás előtt.

(#455) VVoid válasza kisho (#453) üzenetére

VVoid
(fanatikus tag)

Ok, nagyon megköszönném.
Küldök mailben két feliratot, egyik unicode-s, a másik nem, elsősorban az érdekelne, az unicode-ost viszi-e simán. Meg hogyan jeleníti meg az ű betűt, mindkét esetben. Előre is köszi, küldöm a mailt.

...I'm so blind...

(#456) kisho válasza VVoid (#455) üzenetére

kisho
(senior tag)

Kipróbáltam mindkettőt, egyikkel se volt probléma, mindkét esetben ''ű'' betű jelent meg. De szerintem - ahogy már korábban is említettem - ez lejátszótól és firmwaretől is függ. Ez a lejátszó (yamada dvx-6700) egy korábbi firmwarerel nem jelenített meg rendesen 1-2 ékezetes karaktert, azóta ezt már orvosolták és a feliratokban és a filenevekben is helyesen jelenik meg minden ékezetes betű.

szerk.: csináltam fényképeket is, de inkább nem linkelem ki mert nem sikerültek túl jól :)

[Szerkesztve]

(#457) VVoid válasza kisho (#456) üzenetére

VVoid
(fanatikus tag)

Ok, sokat segítettél, kösz.
Gondolom, ezt a Yamadát mindenképpen ajánlanád megvételre. Esetleg van más lejátszó is, ami hasonlóan jól teljesít, aminek a megvételén még érdemes lenne elmélázni?

...I'm so blind...

(#458) kisho válasza VVoid (#457) üzenetére

kisho
(senior tag)

Hát nekem csak ezzel vannak személyes tapasztalataim. (amik szerencsére elég pozitívak)
Az viszont tény, hogy az asztali lejátszók sokkal érzékenyebbek minden körülményre.
pl.: hang-, és videokódolás, felirat kiterjesztése és fileneve stb...
Ezen az oldalon találhatsz asztali divx lejátszókat, teszteket, fórumokat, adatlapösszehasonlítást, sőt webshop is van: [link]
Szerintem sok lejátszó van ami jó LEHETNE, de firmware híján nem hozzák ki belőle a maximumot. A yamada-val szerencsénk van, ugyanis egy New Age nevű magyar srác olyanokat kihoz(ott) a firmwareivel lejátszóból, ami a gyártó cég szerint sem lehetséges.
Több lejátszóhoz is csinált már firm-et: [link] és fog is még... :R
Általánosságban annyi elmondható, hogy a MediaTek chippel szerelt (abból is lehetőleg minél újabb) játékosok a legjobbak.

[Szerkesztve]

(#459) Calogero válasza VVoid (#457) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Ha nem szobadísznek akarod használni (izlések és pofonok) akkor én is a Chili (régen Yamada) dvx6700-et ajánlanám.

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#460) fifi_addict válasza Calogero (#459) üzenetére

fifi_addict
(fanatikus tag)

USB rulez! Tehát Jama... asszem csak ez van a piacon ilyennel. no cd/dvd írás... :R

...........................???

(#461) kisho válasza fifi_addict (#460) üzenetére

kisho
(senior tag)

Melyik Jama?

(#462) Bobis

Bobis
(újonc)

Hi!
Tudtok vmit a Mercury3830-ról? A lényeg, hogy vigyen srt és sub-ot!! Nem igazán van kedvem órákig konvertálni :F
Utána olvastam néhány fórumban, de nem jutottam dűlőre, elég megoszlottak a vélemények. Van, aki azt mondja nem a legjobb, inkább vmi mást ajánl, van aki épp az ellenkezőjét állítja. Szóval, ha vki tud segítsen! Kösz!
[kép]
Itt van adat és kép is róla.

(#463) Bobis

Bobis
(újonc)

;) ..itt vannak az adatok
www.mercurycomputer.hu/dvd3830.html

(#464) Bobis

Bobis
(újonc)

Hát nem válaszol nekem senki :O

(#465) trance1

trance1
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Tud vki vmilyen jó márkás asztali DVD lejátszót, ami a DivX mellett az Xvid-es avi filmeket is jól lejátsza felirattal? (Árkategória: 40e Ft alatt legyen) Előre is köszi a segítséget!

trance1

(#466) kisho válasza trance1 (#465) üzenetére

kisho
(senior tag)

Szia!

Pár hozzászólással ezelőtt egyik tag a Pioneer DV-380at reklámozta. Nekem nincs semmilyen tapasztalatom a lejátszóval, de az adatlapja alapján egész jó:
[link]
Én egy yamada 6700 tulaj vagyok. Ez a készülék bár gyengébb minőségű, viszont talán ez a legnagyobb tudású cucc ebben az árkategóriában.

[Szerkesztve]

(#467) kisho válasza Bobis (#463) üzenetére

kisho
(senior tag)

Hát nem tudom számít-e, de azt nem írják, hogy xvid-et lejátszana. Amennyiben nem, az komoly hátrány, mivel a mostanság megjelenő dvd ripek szinte kivétel nélkül xvid kódolásúak.
Azonkívül azt se írják, hogy támogat-e feliratot (mert nem mindegyik lejátszó tudja), azt meg pláne nem, hogy ékezetet. Szóval kevés az adat.

[Szerkesztve]

(#468) Bobis válasza kisho (#467) üzenetére

Bobis
(újonc)

Kösz az infókat. :) Én sem találtam róla semmit szinte, csak a csatolt adatokat. Valószínű még ''újkeletű'' és nem igazán van tapasztalat.

(#469) kisho válasza Bobis (#468) üzenetére

kisho
(senior tag)

Akkor ez így zsákbamacska. Szerintem ne vedd meg, hanem vegyél helyette mondjuk egy yamada 6700-at. (vagy más olyan lejátszót, amiről vannak tapasztalatok)

(#470) Ati_X_321 válasza Bobis (#468) üzenetére

Ati_X_321
(fanatikus tag)

természetesen lejácca az XVID-et is a Pio, ékezetes feliratot alapból beteszi (lehet választani négy féle feliratméretből) és a módosított firmekkel tovább javul a feliratkezelés

yamadavál kapcsolatban:
6700-as egy nagyon király modell volt, még régebben
akkoriban ez volt az egyetlen ami mindent jáccott, de mostmár sok játékos tudja ugyanazt vagy többet

[Szerkesztve]

(#471) Gh0sT válasza Ati_X_321 (#451) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Kicsit utánanéztem az általad ajánlott lejátszónak és lenne néhány kérdésem:
- az újabb firmware ''telepítése'' mennyire nehéz, egyáltalán hogyan történik?
- el lehet valahogyan érni, hogy az ID3 tageket támogassa, vagy legalább a hosszú fájl neveket?
- hol lehet 22-ért megvenni? :U

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#472) kisho válasza Gh0sT (#471) üzenetére

kisho
(senior tag)

- A firmware-frissítés általában úgy zajlik, hogy letöltöd a firmwaret cd-kép formátumban (pl.: iso), ezt kiírod cd-re beteszed a lejátszóba. Az (jobb esetben) felismeri, hogy ez egy firmware cd és rákérdez, hogy akarsz-e frissíteni. Hasonlóképpen, mint az alaplapoknál a bios frissítése, itt se szabad áramtalani a gépet közben.
- Mintha valahol azt olvastam volna, hogy (már?) támogatja a hosszú fileneveket. Talán az mpeg4-players.info-s oldal e játékosról szóló topicjában.

(#473) Gh0sT válasza kisho (#472) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Buta kérdés, nézzétek el nekem:
a felirat lejátszás hogyan működik DivX-es filmek esetében? Ugyanaz kell legyen a fájl és a felirat neve? Vagy elég, ha bemásolok mellé egy sub, srt kiterjesztésű fájlt?

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#474) Calogero válasza Gh0sT (#473) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

A feliratfájl és a film neve ugyanaz legyen illetve a felirat neve kiegészítheto az alábbi módon (így több felirat közül lehet válogatni egy film lejátszásakor)

film.avi
film.srt
film.hun.srt
film.eng.srt
film.2.srt

Maximum 42 karakter hosszú legyen a feliratfájl neve (Ezáltal a film neve is.)

Valamint az srt-nek ténleg srt-nek kell lennie. Ha subot átnevezed srt-nek az nem jó.

[Szerkesztve]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#475) Bobis válasza Ati_X_321 (#470) üzenetére

Bobis
(újonc)

Köszi! Ez jó hír, mert nem kaptam máshonnan semmi infót róla. Viszont van egy LG, aminek nem tom a számát, szóval az még nagyon szuper, azt mondják. 19990,-; mindent visz.

(#476) klepto

klepto
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Milyen asztali DivX-es dvd-t vegyek, ha az audió cd hangminősége is számít?

A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

(#477) Ati_X_321 válasza klepto (#476) üzenetére

Ati_X_321
(fanatikus tag)

Attól függ, ha neked számít a hangminőség
akkor (úgyis) koax digit kimeneten keresztül kötöd az erősítőhöz a hangot, tehát igazából tökmindegy csak legyen ilyen ki/bemenet az játékoson/erősítőn, a többi az erősítőn múlik

ha pedig az analóg kimenet érdekel, akkor olyat válassz amin jó minőségű audio DAC van
Persze más is bejáccik (pl Dolby Prologic 2, stb)

(#478) neduddki válasza Ati_X_321 (#477) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

CSak ne feledd kzz el ajitterrol amiben sajna nem allnak tul jol a dvd jaccok:- (((

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#479) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

felteszem itt is és a dvd írós topikban is a kérdést:
olyan játékost keresek ami
-tud dvd+/-rw-re felvenni
-lejátszik divx/xvid-et, kezel normálisan feliratot
-olcsó
van ilyen?

(#480) klepto

klepto
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Haldoklik a Yamada DVD-m, és nem tudom, hogy mit vegyek helyette. Szeretnék egy komolyabb lejátszót, ami audió cd-t is elfogadható minőségben játszik le. Ha kibirná nyárig a gépem nem lenne gond, akkor picit több pénzből tudok gazdálkodni, de ha hamarosan az örök DivX mezőkre költözik a játékosom, akkor kéne valami nem túl drága, de nem is túl gagyi helyette, elsősorban 30K alatt.
A szóba jöhető ''olcsó'' játékos:
Sony DVP-NS52 27K körül, a [link] fórumon jókat mondtak róla a frimware frissítés után, de ők elsősorban a DivX kompatibilitás szempontjából vizsgálgatják a gépeket. HA még a hangja is jó, akkor ez lesz a nyerő!
Kenwood DVF-N3200S 24K ez is szinpi, a régi Kenwood cuccok hangja számomra No1 volt! A vacila az, vajon mennyit romlott, és mennyire vacak a felhasznált Sigma Designs EM8500 csip DivX lejátszási képessége (a fent említett fórumon nem sok infó van róla, de néhány komolyabb játékos (Kiss, Jamo) is ezt használja, ennek ellenére nem tűnik túl jónak kompatibilitás és mindenevőség szempontjából) ?
Panasonic DVD-S49 35K picit többet tud mint a Sony, de vajon megéri-e az árkülönséget, illetve ez picit ki is lóg az azonnal rendelkezésre álló keretből...
A fenti három játékos közül melyik az, amelyiket viszonlag kevés értékvesztéssel, és rövid idő alatt el lehet eladni, ha mégsem felelne meg, és lesz majd pénzem ennél komolyabb lejátszóra?
És még egy fontos kérdés: a melyik megbízhatóbb, kisebb meghibásodási arányú, hoszabb életű dvd a fentiek közül (kezd elegem lenni az 1-2 év alatt tönkremenő dvd-kből)?

(#481) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

egy hete vettem egy Thomson Divx DVD lejátszót
a tescoban vettem 15e Ft ért!
és megvagyok elégedve vele teljesen
mindenféle formátummal probáltam, feliratokat is rendesen kezeli

csak ajánlani tudom mindenkinek

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#482) rOwLeY

rOwLeY
(őstag)

Hi!
Fontos sztetek a DVD-RAM olvasás?tehát amiatt nem érdemes a drágább lejátszót megvenni?

(#483) okiDoki válasza rOwLeY (#482) üzenetére

okiDoki
(fanatikus tag)

Nem! :D

0,0

(#484) Noxy

Noxy
(senior tag)

Én is szombaton vettem Tescoba Thomson Divixes DVD és 6 fejes Stereo VCR combo lejátszót, 30000 Ft-ért. Elektro+, Euronics: 39000 Ft :P
Regeteg kazim van, + a régi Video +halt, és nem tudtam használi, a TV-n a PIP-et.
Korrektul müxik, + itt van az utcában a szervize.:)

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#485) turho válasza klepto (#480) üzenetére

turho
(őstag)

A Panával szerintem nem csalódnál hangügyileg, hallottam többet is komoly hangrendszeren. Bár s49-est nem, de másokat igen. A képe meg a szokásos Pana. És tartós a fejegysége, nem Sony-élettartamú. :)

xmedia360.hu - a legjobb hazai xbox360 közösség

(#486) Moddingfan

Moddingfan
(senior tag)

Nekem LG DVX9700 van, mindent visz, felirat is korrekt, jól is néz ki, magyar menü, firmware nélkül is korrekt (mondjuk frissíthető, de eddig minden OK), ára 20E Ft. Szüleimnek egy Magnavox játékosa van, 15E pénz volt, mindent visz, masszív kis cucc, jó a mechanikája és ízlésesen is néz ki, ezt is csak ajánlai tudom mindenkinek. Aki bármelyikről pontosabb infót kérne, vagy kérdése van, az nyugodtan írjon privit.

Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

(#487) neduddki válasza turho (#485) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

hI!

En tavaszig lecserelem a samsung 935-t egy 950-re:- ))) vebdegeskedett nalam vagy 2 hetgi esmi tne mongyak teccet:- ))) es ha a tavaszra igert Pana s99-megjon akko rcserelek:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#488) klepto

klepto
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Panán még gondolkozom, de egyre inkább hajlok a Yamaha DVD-S657-es készülék felé. Ezen a DVD-n van egy Audio Direct gomb, ami kikapcsolja a videó áramköröket cd hallgatásakor. Állítólag ez növeli a hangminőséget. :U
Ezt a tipust nem ismeri valaki?
Az ilyen audio direct funkció valóban növeli a sztereó hangminőséget a sima, ilyen funkcióval nem rendelkező dvd-hez képest?
Esetleg ha valaki rendelkezik ezzel a tipussal, meg tudná nekem mondani, hogy audi direct funkciónál is működnek a digitális hangkimenetek, vagy ezesetben csak az analóg rca kimenet él?

(#489) musclemuseum

musclemuseum
(fanatikus tag)

Hi.
A Dzsízuszka pár nappal előbb kicsomagolt, ma meg lett vevődve a zasztali divx játékos.
A fehérvári nagyteszkóból gazdaságoskodtuk ki a (demón kívül) zutolsó Techwood 3210s típusú készüléket.
Kicsit féltem, nem egy agyondícsért márka, de nem bántam meg.
Kinézetre jobban tetszett mint a mellette lévő Chili, bár az kicsivel többet tudott. A chiliben még usb csatlakozó, és memóriakarcsi olvasó is helyet kapott.
Mindez 10k-ért. :C
A Techwood is ennyi volt, a tudást igencsak olcsón barkácsolták bele a ferdeszemű kisgyerekek :) (viccet félretéve madein eu...)

Naszóval.
Az előlapja szép fekete, a ház széles, de vékony. Szimmetrikus elrendezésű, a gombjai középen vannak, egy X-et formázva.
Hazaérve első dolgom volt beüzemelni, először könnyű falattal, egy mp3-as dvd-vel
A menüje szép, az ékezeteket nagyrészt jól kezeli a címekben, igaz teljes hosszában nem írja ki a könyvtárneveket (ha hosszú)...
Az LG szettemre kötöttem rá, a hangja szép, jobban szól, mint a szett saját mp3-ja..
Ezután rászabadítottam a backupolt ( ;) ) divxeket, szinkronnal, felirattal, aritával, és meglepő módon eddig megevett mindent.
Nagy kő esett le a szívemről, mert kicsit paráztam a feliratkezeléstől.
A hátlapja igen jól felszerelt, 5.1-es rca kimenetek, optikai audio out, coax audio, rca video out, scart.. stb. .
Tele van lyukkal, mint a trappista sajt :DD

A képe is szép, ahhoz képest... :)

Nos, összegzésképpen azt hiszem ügyes Jézuska dolgozik idén, ennek az ajándéknak örülni fogok, ha meglátom a fa alatt (az üres dobozt :) )...
10k-ért mindenképpen jó vétel, hozzátéve, hogy egész Fehérváron nem volt szinte semmilyen választék a low-end kategóriában (10-15k).
Az Auchanban volt még pár 13k-s Roadstar, de azzal valahogy nem szimpatizáltam :)

Üdv.

People always talk about the weather...

(#490) huzat

huzat
(újonc)

Sziasztok!
Főleg MP3-as dvd-k lejátszására vennék játékost.
Ami fontos lenne: ne kelljen távirányító a könyvtárszint/fájlkiválasztáshoz. (kicsit rendetlen vagyok,hamar eltűnik :DDD ). Nézegettem a www.mpeg4-players.info-t,de nem akadt meg a szemem olyanon,amin nem csak a szokásos lejátszógombok lennének.Ja és elég lenne low-end, mondjuk 20K ig... Jöhetnek a javaslatok:)

(#491) Rendi

Rendi
(újonc)

Üdv mindenkinek!

Lehet hogy nem teljesen ide vágó a téma, de tudna valaki segíteni abban hogy milyen kábellel tudom a dvd-s házimozi rendszeremhez hozzákötni a divx-es lejátszómat(5.1 kimenete van!), hogy az divx 5.1-es hangja menjen a hangfalakon?

Előre is köszi a segítséget.

(#492) Rendi

Rendi
(újonc)

A Xoro HSD 402 plus lejátszóról van vkinek tapasztalata?

(#493) bogel

bogel
(tag)

Helló mindenki!

Szeretnék venni egy asztali lejátszót.

1. Tudjon DVD-R/+R -ről xvid videókat lejátszani az alap DVD videón felül, videók a <Videó_Neve>\<Videó_neve>.avi helyen vannak a lemezeken (alkönyvtár, nem gyökér)
2. Jelenítse meg a feliratokat (srt-ben vannak meg azok mind, nevük <Videó_neve>.srt)
3. ''Nagyon'' olcsó legyen, mert csak 1-2 évig használom (utána úgyis elromlik/elavul) ~20eFt
4. ''Szabvány'' TV-re menjen a kimenet (az a sima analóg, amit használ(t/n)ak a 90es években (is)

Ennyi, másra nincs szükségem.

Kösz előre a segítséget, mert sürgős! (nem nekem kell, családtagnak)

Ni! Ni! Ni!

(#494) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hály emberek!

Beszart a Mercrury játékosom, épp, amikor a Doom 3-t akartam megnézni. :O Biztoss nem bírja az izgalmakat. :DDD

A léngyeg, hogy nagyon elszaladt az elmúlt másfél évben a piac, és én nem követtem a fejleményeket. Tehát egy olyan divx-es játékosra lenne szükségem, ami ismeri a magyar ékezetes betűket, minél többféle feliratformátumot kezel, normális a betűmérete, és hátteret is rak a betük mögé. A többi nem érdekes. Van valakinek ilyesféle megbízható jószágról tapasztalata?

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#495) Calogero válasza divot (#494) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Ha találsz még akkor Yamada/Chili 6700
New Age moddolt fw-el szinte verhetetlen a maga árkategóriájában.

Vagy februárban jönn a Yamada 6800
Ha New Age ezt is kezelésbe veszi akkor jó kis lejátszó lesz belőle.

(#496) divot válasza Calogero (#495) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor lehet, hogy megvárom a 6800-t, mert 6700-t már sehol sem lehet kapni.

(#497) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Panasonic S295 vagy S49-ről valakinek személyes tapasztalat?

(#498) divot válasza divot (#497) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vettem egy S295-t. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mindenevő, feliratokat is egyből, navigációs menüje, mint a Total Commander, képe gyönyörű, szóval 20990 forintért besztbáj. :R

(#499) VVoid válasza divot (#498) üzenetére

VVoid
(fanatikus tag)

Összehasonlítva pl. egy Yamada-6700-val, melyik tud többet, jobban, stb... ?
Ezek az asztali lejátszók megeszik az olyan divx avi-t is, amiben két hangsáv van, neaggyisten ki is lehet választani, hogy melyik hanggal akarom lejátszani?

...I'm so blind...

(#500) zsiga667

zsiga667
(PH! kedvence)

Létezik olyan játékos ami elboldogul az .ogm és .mkv formátumokkal?

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Divx-es asztali dvd-t milyet? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.