Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#851) Hydra SR válasza YouCanCANON (#850) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Talán mert ez nem az apróhirdetés rovat...

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#852) ArthurMiller válasza Motion_Blur (#844) üzenetére

ArthurMiller
(senior tag)

az utolsó kettő tetszik nagyon, főképpen a harmadik.

Primus inter pares

(#853) ArthurMiller válasza BEE (#838) üzenetére

ArthurMiller
(senior tag)

Tényleg jobb a színes:)

Primus inter pares

(#854) Hydra SR válasza j.bravo (#840) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Igen, valami ilyesmire gondoltam csak vízilabdameccs nélkül:) Persze ezek is jó képek

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#855) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Gratula polikának. [link] :C

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#856) drkbl

drkbl
(őstag)

A váltakozó mágneses tér hatása élőlényekre: [link]

Kisvárosi ifjúsági klub: [link]

Politikus kép: [link]

Egy ütött(szó szerint)-kopott(annyira nem) Canon Ixus v-vel készültek a képek, Irfan View gamma-korrekcióval pofozgatva. A 6-os Nero expozíció pluginje szerint ez a gép nem használja ki a színteret, a görbén bal-jobb oldalon ''koppan'' a tengelyhez egy tartomány. Ha a plugin széthúzza a tartományt, Fuji-zöldeket és fehéret kapok eredményül. Hibás lehet az auto fehéregyensúly?

(#857) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Nem hiszitek el de ma reggel Gazdagréten így kelt fel a Nap:
[kép]
[link]
Kinéztem és vártam, mikor kezdődik már a film mert azt hittem valami Walt Disney matinébe csöppentem ahol mindig kék az ég és csiripelnek a madarak. Mivel a gépemen be volt nyomva a Fuji-féle Chrome színmód ezért még az irreális valóságnál is jobban eltúlozta, szóval hihetetlen de ezen a képen már lejjebb van véve a saturation!! Vehetném még lejjebb is de ilyen volt élőben is. Még nem láttam azelőtt ilyen színeket az égen.

(#858) Jeannie válasza Hydra SR (#857) üzenetére

Jeannie
(senior tag)

Hála neked, nem ébresztettél fel, így akkor még aludtam, de elhiszem mert a nap további részében is megmaradtak a színek és olyan fényár volt hogy majdnem minden képem túlexpo-s lett :DDD

Azért néhány tűrhetőt belinkelek, mert már régen:

Felhők az Ország Háza fölött:

[kép][link] [kép][link]

sárkány:

[kép][link]

ablak:

[kép][link]

rács mögött:

[kép][link]

makett:

[kép][link]

áremelkedés:

[kép][link]

A Fortuna fala, azért, mert:

[kép][link]

valamint fény-árnyék az ablakában:

[kép][link]

(ne kíméljetek :DDD )

[Szerkesztve]

(#859) ISZOLE

ISZOLE
(senior tag)

Itt van két képem, lehet gyalázni :)
[link]
[link]
Ezek és még néhány más is megtalálható a [link] oldalon iszole nick alatt.

Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!

(#860) Jeannie válasza ISZOLE (#859) üzenetére

Jeannie
(senior tag)

Azért töltötted fel őket, hogy gyalázzuk? Szerintem rossz helyen jársz, melléfogtál, nekem az utolsó kifejezetten tetszik, olyan karácsonyos a hangulata. :D

(#861) ISZOLE válasza Jeannie (#860) üzenetére

ISZOLE
(senior tag)

Titokban reménykedik az ember, hogy nem csak gyalázni fogják, de hát digitálissal még nagyon kezdő vagyok.

(#862) Hydra SR válasza ISZOLE (#861) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Mindenki kezőként kezdi, és tapasztalatom szerint legjobb az elején sablonszerű tucatképekkel kezdeni mert úgy lehet megtanulni az alapokat. Az embert az elején elkapja a lelkesedés és szeretne nagyot alkotni, hiperkreatív képeket csinálni mikor még azt se tudja, mi az hogy mélységélesség és mikor először lát tükörreflexes gépet, megkérdezi hogy a hang a hangszóróból jön-e vagy a mechanikának van ilyen hangja (ez konkrétan én voltam mikor j.bravo gépét megkaparintottam egy pár percre kb 2 hete :DDD nem ez volt az egyetlen eget rengetően agyalágyult kérdésem de hát abból tanul a gyerek ha kérdez:) ) A képeiden a kompozíció jó, a színek is stimmelnek, a téma egyszerű de vonzza a néző szemét. Az élesség meg hasonlók meg javulni fog ahogy kitapasztalod a géped tudását és korlátait. Különben semmi baj nincs a képekkel, igazából nem tudnék olyat mondani amit változtatni kéne. Nyugodtan próbálkozz nehezebb témákkal, ez már jól megy:) :C

(#863) Smogus

Smogus
(őstag)

:)

[Szerkesztve]

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

(#864) Smogus

Smogus
(őstag)

Na látom emberek megy itt mindenkinek minden :D
olvasgattam visszafelé, nézegettem a képeket, tetszenek vannak olyanok is amik jók és olyanok is amik kevésbé jók ;]
Megígérem hogy kicsit többet leszek mostanában, boldogítom az embereket

Addig is egy kép tőlem, saját minden, kivéve a nagyítás mert az még nem megy, ezért csupán szkenn, kis sufni tuning kellett hogy bírjak normálisan 6x6-ot szkennelni, de sikerült :D
[link]

[Szerkesztve]

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

(#865) Smogus válasza Jeannie (#858) üzenetére

Smogus
(őstag)

Nem rosszak, sőt akad köztük nekem tetsző is
A látképeid teszenek, a részletek is jó szemre vallanak, sok minden van az ilyen apróságokban, bár néhol jobb vágás esetleg nézőpont sokat segíthetett volna

ISZOLE :

Nem rosszak a képek, szépek a fények és ezért jók a képek is, számomra egy kicsit túl direkt a vágás, de ez csak az én hülye fejem miatt van ;]
Szóval csak így tovább, milyen géppel készültek, mert tényleg szépek a színek

[Szerkesztve]

(#866) Jeannie válasza Smogus (#865) üzenetére

Jeannie
(senior tag)

Nekem is sokat segítene, ha kifejtenéd, konkrétan mire gondolsz :)
Akár privátban is mert ebből tanulok.

(#867) Smogus válasza Jeannie (#866) üzenetére

Smogus
(őstag)

Na szóval ide írom mert miért ne ;]

a sárkányos kép:
számomra a bal oldali oszlop kicsit felesleges, kicsit ferdének is tűnik de lehet hogy az én szemem a rossz, én itt jobban koncentráltam volna a sárkányra, egy részletére, vagy egy kicsit többet vettem volna a panorámából amire a sárkány ránéz

ablak:
itt szerintem egy kicsit többett, hogy az egész látszódjon vagy éppen jobban rámenni a részleteker, mondjuk a kép egyik sarkából indulna egy ilyen kőrozetta, látom én hogy szimmetrikus, de hiányzik a kür teteje...

a makettos szerintem jó, a rácsmögött címre sincsen különösebb panaszom :)

áremelkedés:
na számomra itt túl sok az infó, feliratok amiknek lemaradt a vége, jobban kellett volna játszani a lehtőségekkel, élesebb látószög, vagy kisebb DOF

valamint fény-árnyék az ablakában:
ez lett szerintem a legjobb, érdekes legondolkodtató hogy milyen anyagot nézek, lehet hogy ebből is egy kicsit többet kellett volna, vagy nem tudom mert nem voltam ott a helyszínen :(

Na szóval ennyi lenne most hirtelen, hangsúlyozom hogy ez az én elképzelésem egy igen hosszú nap után :D, szóval ezek már más képek lennének de szerintem érdemes több variációt készíteni egy egy témára, a digit világgal ez már elég egyszerűen adott.
És nézegetni sok képet, híres képeket, pont ma mondta az egyik konzulensem a suliban hogy nézni tervezők munkáit sokáig erősen :D
majd leülni egy darab skicc papírral és firkálni, majd eszünkbe jut hogy ja ide jó lenne az az ötlet, na akkor hogy is volta az ott a képen??? Szerintem így volt....
És ez már valamilyen szinten saját elképzelés lesz, a tied...

bocsi hogy hosszúra sikeredett, és hogy nem nézem át ;]

[Szerkesztve]

(#868) Jeannie válasza Smogus (#867) üzenetére

Jeannie
(senior tag)

:R

a fény-árnyékos ablakost sajnos csak a biztonsági rácsok között betolva az optikát tudtam fotózni, nem tudom lehetne-e másként. Majd még futok egy kört, köszönöm :))

(#869) LeC válasza ISZOLE (#859) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

ezek a bogyók olyanok mint vmi mini paradicsomok :))

◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

(#870) Ninoka

Ninoka
(tag)

Hello!

Mondana erről a képről valaki véleményt? Nagyon gáz lett?

[link]

(#871) Smogus válasza Ninoka (#870) üzenetére

Smogus
(őstag)

Szerintem jó kép lett
Nincsen vele semmi baj, az erős csúcsfények a szőrén meg még izgalmasabbá teszik a képet, nekem még a túlzottan beégett rész sem szúrja a szemem
Jó lett.

(#872) ISZOLE válasza Smogus (#865) üzenetére

ISZOLE
(senior tag)

A képek Powershot S2-vel készültek, vágva nincsenek csak keret és leméretezés. A fotosokvilagan fönnt van az összes adat a képekhez.

(#873) Petzi válasza Ninoka (#870) üzenetére

Petzi
(kvázi-tag)

Szerintem szép kép csak kicsit sok a beégett rész de amúgy teljesen jó :C
Szép cicus :D

(#874) Shippo

Shippo
(újonc)

Halihó! Van egy rakás képem törökbálintról. Most hétvégén fotóztam. :D

[kép][link] [kép][link] [kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]
[kép][link]
[kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]

Photoshopolgattam is egy kicsit...

Legközelebb majd feljebb állítom a képminőséget a fotómasinán. :DDD

[Szerkesztve]

(#875) ISZOLE

ISZOLE
(senior tag)

Itt egy repülős [link]

(#876) BEE

BEE
(PH! kedvence)

Smogus, hali01 köszönöm a segítséget !

Az effektes képeket csak érdekességképpen raktam fel.

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#877) Hydra SR válasza Shippo (#874) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Marha jók, nagyon tetszenek:) főleg így gyűjteményben :C

ISZOLE: ez is jó kép, irigykedem kicsit mert én a Red Bull Air Race-en próbálkoztam először a fotózgatással de akkor még nem ismertem rendesen a gépemet se meg fotózni se tudtam és pocsék képeket csináltam. Utána kb 1 hónapig nem is fotóztam:)

[Szerkesztve]

(#878) Petzi válasza Shippo (#874) üzenetére

Petzi
(kvázi-tag)

Grt. Szép képek :C
Nekem legjobban a második tetszik, az a fa valami :DDD

ISZOLE: Ügyesen lekaptad őket :D

(#879) ISZOLE válasza Hydra SR (#877) üzenetére

ISZOLE
(senior tag)

Az a vicc, hogy az új gépemmel én is huszadikán próbálkoztam először ilyesmit fotózni. Sok jó kép nem is lett.

(#880) biggamer válasza Shippo (#874) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Jó képek, főleg a kukoricások meg a levelesek tetszenek.
Ilyen makró képeket várjuk a Makró fotózás topikba is.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#881) LeC válasza Ninoka (#870) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

Nagyon aranyos lett ;)

◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

(#882) YouCanCANON válasza Shippo (#874) üzenetére

YouCanCANON
(fanatikus tag)

szépek a képek! ritkán látni ilyen kellemes és közeli természetfotókat itt a fórumon :R

You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *

(#883) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

[kép] [link]

Már az elején leszögezném, hogy gyors fotó.
Nem akartam lehasalni hozzá ( hogy a szemmagasságában legyek ), meg ez volt a legtűrhetőbb hely a betonrengetegben, ahol le bírtam kapni.

Nekem tetszik, mert tök aranyos. :)

(#884) ThufirHawat válasza biggamer (#883) üzenetére

ThufirHawat
(senior tag)

Nagyobb látószöggel pont olyan lenne, mint ezek a hülye, nagyfejű játékkutyik, amiket mostanság annyira nyomnak mindenfelé. (Nem vagyok totál infantilis, de van egy 2 éves kisfiam, akik odáig van értük...) :) :) :)

Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com

(#885) Zebu

Zebu
(őstag)

[link]Sziasztok. Na mutatok én is egy két képet:) Hétvégén csináltam az új masinámmal:) Még most tanulgatom...

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

szerk: remélem jó lett a linkelés, megszenvedtem vele:) Várom a kritikákat. A képek rawok voltak, sokat nem csináltam velük, csak talán kicsit melegebb szineket állítottam be.

Javítottam. Pompi

Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók

(#886) ThufirHawat válasza Zebu (#885) üzenetére

ThufirHawat
(senior tag)

(senior tag)-ból gondolom, hogy a fórum használatát már nem... :D :D :D :D :D

[Szerkesztve]

Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com

(#887) Krix válasza Zebu (#885) üzenetére

Krix
(senior tag)

MÉRET!! EMBER!!! :Y

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#888) Zebu válasza Krix (#887) üzenetére

Zebu
(őstag)

áááááhhhh lenyomtam az egészet bocsi:(

töröltetem a postot! bocs, sejtettem, hogy valamit elcseszek ezzel az miageshackel:(

Mégegyszer elnézést, már szóltam egy modinak, hogy törölje!

[Szerkesztve]

(#889) Zebu

Zebu
(őstag)

kész itt a link és nem görcsölök vele: [link]

bocs! majd máskor jobban figyelek!

(#890) 0Li válasza Zebu (#888) üzenetére

0Li
(fanatikus tag)

Dekomoiiiiii! :DDD :DDD

(#891) Petzi válasza Zebu (#888) üzenetére

Petzi
(kvázi-tag)

Grt. az új géphez :C

[Szerkesztve]

(#892) Zebu válasza Petzi (#891) üzenetére

Zebu
(őstag)

köszi, még most tanulom:)

szerk: örök hála a modiknak:)

[Szerkesztve]

(#893) Oracle válasza Shippo (#874) üzenetére

Oracle
(senior tag)

Jók lettek csak így tovább :D
Nekem az a bebábozódott izé tetszik a legjobban :))
biggamer:bátyáméknak is pont ilyen kutyájuk van :DDD

[Szerkesztve]

(#894) biggamer válasza ThufirHawat (#884) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Amúgy is elég nagy feje van szegénykének a testéhez képest, így meg főleg, hogy legugoltam hozzá.

(#895) klambi

klambi
(őstag)

nem tud valaki 64 bites rendszerhez adni 1 webkamera derivert???
bármilyet, minde1 meik márkáhz... csak legeóyen 1 :R :R :F :F :R

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! "|Mond szépen angolul: Gyors róka! |"

(#896) Shippo válasza Oracle (#893) üzenetére

Shippo
(újonc)

Köszi a kritikát! Halálra dícsérgettek! :B :))

Petzi: az a ''fa valami'' szerintem az az ahogyan a szú megrágja a fát

(#897) werttzui válasza Shippo (#896) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Melyik szú a nagy_fa_szú :DD

CHIHUAHUA

(#898) Allien válasza Zebu (#885) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Jelenleg csak ezt a képedet tudtam megnézni (majd otthon a többit is) ''dsc012401ns7.jpg''.
Ennél (szvsz) két megjegyzést tennék. Az első, hogy középen a téma. Itt a bal oldalból rendessen nyisszantani kellene. A másik, hogy ferde (de nagyon, vagy nem eléggé) a horizont. Ezeket relative könnyű kijavítani.:B
Bár a PS-hez nem konyítok annyira, de ebből az alapból el tudnám képzelni, hogy minden B&W, kivéve a magentás vitorla!;)

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#899) Zebu válasza Allien (#898) üzenetére

Zebu
(őstag)

lent belinkeltem emberibb formában is:)

[Szerkesztve]

(#900) Shippo válasza werttzui (#897) üzenetére

Shippo
(újonc)

az... [kép]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.