k irály de kicsit sötétek az utolsót kaptad el legjobban 
CHIHUAHUA

k irály de kicsit sötétek az utolsót kaptad el legjobban 
CHIHUAHUA

ok csak öt kép max 3 Mega próbáljuk.
CHIHUAHUA

Köszi.
Sajna a másik oldalról sütött a nap, így ez a fele nagyon árnyékos volt.
Viszont a többi része majdnem kiégett, mert verőfényes napsütés volt.
Meg 19''-os LCD monitorom van, és lehet, hogy én világosabbnak is látom. 
[Szerkesztve]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

szerintem semmi gond nincs az exoóval, nagyon ott van mindegyik. Sajnálom, hogy nem lehettem ott 
wertzui: nekem az elsők működnek.
[Szerkesztve]
Ketto, csipkebokor vesszo!

Köszi szépen, örülök hogy tetszenek. 
Az volt a jó, hogy csókos helyet szereztem
, a két sínpálya közé, ahol az újságírók meg a tévések voltak.
Rajtunk ( én és Allien ) kívűl kb. öten álltak ott, a kordonnal körülvett helyen.
A többezer ember meg két oldalt tátotta a száját. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Az explorerrel nekem se megy firefoxal tökéletes szerintem csak beállítás kérdése vagy active-x et kell engedélyezni vagy csak java -t kell fölrakni az oldal php-s .Vagy valami ilyesmivel kell tuningolni a böngészőt 
CHIHUAHUA

huh mekkora füstjük van ezeknek a mozdonyoknak, de az utsó tényleg nagyon ott van 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

Szép lett a sárga virágos képed, meg a kékszemű cicások is.
Viszont szerintem adhatnál valami másabb neveket is a képeidnek, főleg ha tudod, hogy azokat többen fogják látni.
Ne ilyeneket adjál a véleményem szerint, minthogy '' kinti cica '' meg '' fetrengés ''.
A fetrengés helyett lehetett volna pl. '' szieszta ''.
Remélem érted, hogy mit is akartam kihozni ebből, és nem sértődsz meg ezen.
De ez csak az én véleményem. 

Várjál, megkeresem a kivetitőmet. 

Bocs
Elnéztem a képméretezést 
Legközelebb talán átméretezhetnéd őket. Gondoljunk a lasabb kapcsolattal rendelkezőkre, és az átláthatóságra is. Ajánlom biggamer kolléga módszerét: [link] 
mod.: nem törlöm ki, de vedd úgy, hogy nem szóltam 
[Szerkesztve]
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Legyártom mindjárt a kisméretű ikonokat vagy minek nevezzem, azt is ...

en mar csak ien proli vagyok 
I'm what's left, I'm what's right..

Az utolsó kép nagyon jó lett, nekem nagyon tetszik, ott, akkor élőben nem gondoltam volna hogy készül belőle ilyen szép 

nekem is nagyon tetszik a perlamentes kép 

Én is belinkelném a találkozó elötti ''mozzanataimat''.
[link]
[Szerkesztve]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

/ a parlamentes link : nekem nem jön le/ a többi tuti ja és werttzui nem zz hanem tt . 
[Szerkesztve]
CHIHUAHUA

Nagyon jók lettek.
CHIHUAHUA

Nagyon jók a képeid és jól dolgozol ff.be grat
CHIHUAHUA

basszus a fenébe ne haragudj, (nem aludtam ki magam)

[Szerkesztve]

A textúra jellegre látom rácuppantál
- hozzátenném, jó is az. Vannak frankó téglák, cserepek, járólapok is, amikkel érdemes lenne próbálkozni 
Az erkélyek és a Gozsd-udvarral szemközti virágos boltból készült makró külön jó lett. Andrássy utat eddig is szerettem 
Ketto, csipkebokor vesszo!

Nem vagyok egy haragos TÍPUS
off off
CHIHUAHUA

Javíttattam, mégegyszer elnézést 

köcce /nem lett vólna muszály/
CHIHUAHUA

Nagyon jók lettek, csak gratulálni tudok hozzá. 
Viszont a Szépművészetis jócskán zajos lett. 
[Szerkesztve]

Sajna még mindig sok képem lesz rosszabb minőségű mint ahogy szeretném, majd még sokat gyakorlok 
[Szerkesztve]

Jó képek, grat.
És én sem gondoltam, hogy ilyen jó lesz a Parlamentes. 

köcce 
CHIHUAHUA

Thx!
Gondoltam, ha már ugye a régmultat idézték fel, akkor jó az ff-ben. Bár, a színes is megfelelő lehet, mint pl. Biggamer zöld vonatos képén, mert ugye, a gőzösöknél a fekete a domináns, a zöld sokkal ritkább.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

A Benke Lacibá is jó lett meg a vasutas ember a korabeli hölggyel. 

Viszont a csillag lámpás nagyon jó lett érdemes volt vele foglalkozni /most már egyedül is menni fog.
CHIHUAHUA
Napnemlemente![[kép] [kép]](http://img405.imageshack.us/img405/8389/pic023wo2.th.jpg)
[link]
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Nem rossz, nemrossz.
Madár![[kép] [kép]](http://img74.imageshack.us/img74/8640/pic007mi1.th.jpg)
[link]
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

szép lett ez a naplemente is 
és miért?

Miért, szerinted vidám pillanatokat tükröz a pillanat ?
Szerintem tök szomorú, elesett, bánatos nénikét látok, de lehet, hogy rosszul érzem.
de igen. csak annyira hangsúlyos volt a neked, hogy azt hittem ismered, tudod miért szomorú, stb.

hol fotoztad a képeket?

Most a PHotóstalálkozón valahol Budapesten, de azt meg ne kérdezd, hogy melyik utcában. 

itt bp-n ilyet? 
azt hittem vmi faluban.

Pesten laksz és még nem láttál ilyet

CHIHUAHUA

hát a belvárosban nem sűrűn, max télen az aluljárókban, de azok már nagyon durvák.

Járj nyitott szemmel a világban 
CHIHUAHUA

Az ilyen néni láttán a szívem összeszorul... Amúgy nagyon jók lettek!
http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO

BG a fotót a Király utcában készítette, már a ''nénikés''. Csak számomra az a rossz érzés benne, hogy nem tudom, mennyit kell leadnia belőle az örzővédő szolgálatnak.
Márpedig nem mindegy, mennyi marad Neki abból, amit esettleg kap.