Főleg a Clarify-t, többszörösen. De közben a hisztogramba is belenyúltam, ha jól emlékszem, vagy a gammába, mert elkezdtek nagyon kiégni a világos területek. Aztán a végén egy colorize. A Pálmaházason van még egy lágyító derengés is, OptiKerve Labs Virtual Photographer plug-in, soften 50%. A korlátosat nem annyira durvítottam, azon egy sima kontrasztnövelés van és egy kis clarify, meg talán egy backlighting, hogy ne égjen a kelleténél jobban szénné az alagút végén a fény.
TexT-BoY: nekem ezek tetszenek, jól passzolnak a színek. Nem mindenki szereti az ilyen ''semmitmondó'' részleteket, szóval valószínűleg nem aratsz osztatlan sikert de nekem tetszik 
bLaCkDoGoNe: Köszi
Az első bodobácsosnál igyekeztem a köztük levő bogyót láttatni, hát úgy tűnik, nem sikerült valami jól. Milimétereken múlt a mélység, valamit erre ki fogok találni mert F22-n közgyűrűsorral még ISO800-on, napsütésben sem egyszerű kitartani a 200mm-t, ezért nem rekeszeltem F22-ig. Vaku kőne asszem
Vagy makrózós állvány, a Soligor VT-453-at csúnyán kiröhögi a Pentacon obi a közgyűrűsoron 
[Szerkesztve]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.