Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4851) BEE válasza Amper (#4850) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Ez egész jó !
Csak órákig tart míg kikínlódja a képfeltöltés, le kellene méretezned !

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#4852) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Tegnapi ásványos makróim, még a közgyűrűsor nélkül (merthogy ma vettem egyet, mindjárt jönnek azok is):
[kép][link] [kép][link]
[kép][link] [kép][link]

És a jó öreg futóhomok szemcséket lekattintottam a 400D-vel is. Pentacon 200/F4@F16 + Canon 50/F1.8 fordítva.
[kép][link]

A CA nem sokat javult (ezen már szűrve van), a rajzolat sem, egyedül a képzaj lett jelentősen kisebb az S5500@370mm ekv.@F9+ Minolta 50/F1.8 kombóhoz képest. Kitartani kb. ugyanolyan nehéz volt, DOF sem sokat változott.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#4853) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

És akkor a maiak, nem csak makrók, a Pentaconnal is játszottam:
[kép][link] [kép][link]
[kép][link][kép][link]
[kép][link][kép][link]

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#4854) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Néhány új virág (ha megbocsátjátok még):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Hydra: A szokásos nagyon jó képek (bár nekem az ásványok így nem annyira jönnek be, de technikailag jók). Viszont atermészetfotóktól bennakadt egy kicsit a lélegzet, aztán kijött, amikor leesett az állam.

Hasonlóképpen Thufir csillagos egétől!

Gratulálok! :C

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#4855) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Nyitottam egy albumot a természet rombolásának is, hogy ne csak a szép legyen fent. elképesztő, hogy kevéssé intelligens honfitársaink mire nem képesek: ez itt pl. a solymári lápos-nádas volt, ezernyi béka, madár, rovar és hasonló búvó- és költőhelye. Mondanom sem kell, nem öngyulladás volt.....

[link]

:W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#4856) ThufirHawat válasza Hydra SR (#4853) üzenetére

ThufirHawat
(senior tag)

Hydra, csak 3 tanács:
1.: Kis állatkákat (hangya, teknős, kacsa, stb.) ha csak lehet ne fotózz felülről. Nem az az ő perspektívájuk.
2.: Ha természetfotónak szánod, ne legyen rajta szemét. Ha meg a szemetet akarod hangsúlyozni, akkor komponálj arra. Mert ez így se ilyen, se olyan...
3.: Képkivágás. vagy vágj nagyon, vagy sehogy. A gombából alig-alig maradt le balról, ami elég zavaró. Vagy menj rá jobban a kis gombákra, vagy legalább 1-2 oldalon hagyd természetesen befejeződni a telepet.

+1: Koszos a szenzorod. ;)

Remélem nem veszed rossznéven. :B

Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com

(#4857) Hydra SR válasza ThufirHawat (#4856) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Köszi a tanácsokat, konstruktív kritikát sosem veszek rossz néven :)
Félig-meddig objektív- és közgyűrű teszt volt, nem mentem messzire csak itt a Feneketlen tónál voltam a Kosztolányi Dezső téren, ez a tó meg úgy szemetes ahogy van, végülis ez majdnem Buda belvárosa. És mivel a tó 2 méterrel a járda alatt van és a legtöbb helyen nem lehet lejjebb menni mert korlát van és mögötte szakadék, így hát a perspektíva is adott volt. A teknőcért azért lemásztam amennyire lehetett egy alkalmas úszó nádkupacra és a telével a kezemben egyensúlyoztam, hogy ne pottyanjak a vízbe. Hangyákat néha kedvem lett volna kinyírni mert egy tizedmásodpercre nem álltak meg, ez az egy kép lett nagyjából éles :)
A zuzmókat (nem sima gomba:) ) azért vágtam mert elcsesztem a mélységet és a jobb szélén túl sok életlen rész lett, míg a bal széle egész éles.
Ezt most mentegetőzésnek tűnik pedig tényleg az :D
Hol koszos a szenzor? Sokat cserélgettem az obikat meg a közgyűrűket, simán mehetett bele valami mert csak a végén nyomtam tisztítást.
Neked megpucolja rendesen ez a nagyfrekis rezgetés? Én még sosem vettem észre, hogy koszos lenne szóval nem tudom, mennyire hatásos az automata tisztítás.

(#4858) D4rkm4n válasza ArthurMiller (#4837) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Az igazat megvallva nekem a fekete-fehér változat kevésbé tetszik. :)

(#4859) ThufirHawat válasza Hydra SR (#4857) üzenetére

ThufirHawat
(senior tag)

A margarétának a szirmain látszik. Nem gond, enyém is az, csak le kell retusálni (1 perc).

Neked megpucolja rendesen ez a nagyfrekis rezgetés?
Csak a kicsiket (a 350D-n, meg a 10D-n sok nagyon apró pöttyöcske volt), de a sziklák maradnak. Körtefecskendő leviszi, de előtte ajánlott üveglapon kipróbálni, mert lehet, hogy jön belöle valami gumivédő folyadék permet...

Feneketlen tónál voltam a Kosztolányi Dezső téren
Gondoltam. :) Ott láttam életemben előszö mocsári teknőst ''szabadon''.

(#4860) Hydra SR válasza ThufirHawat (#4859) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Sztem a százszorszép volt koszos (ami nem margaréta :D ez ugyanakkora nagyítás, mint a hangyás), de azért megnézem.
Van a tóban ékszerteknős is. Láttam döglöttet is de azt nem volt kedvem fotózgatni, volt nekem is kettő és valami nyavaja egyszercsak 2 nap alatt elvitte mindkettőt, 14 éve neveltem őket. És emberek itt horgásznak, miközben a hátuk mögött fél percenként elmegy a 7-es busz :) Ha az ablakból el tudnának dobni odáig, onnan pecáznának a TV előtt ülve. Kíváncsi vagyok, hány teknőst fognak bár lehet, hogy az elharapja a horgászzsinórt, csak utána megdöglik horoggal a szájában.

Más: az a 15 perc amit a 400D zajosodására írtál, annál a hosszú záridős zajszűrés be volt kapcsolva? Vagy az leszedi a csillagokat is? Városfotózásnál szoktam használni, elég jól eltűnteti a hot pixeleket.

[Szerkesztve]

(#4861) BEE válasza Fryskitt (#4855) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

A nádast azért gyújtják fel, hogy az új hajtások szebbek legyenek
és ne legyen ellenőrizetlen öngyulladás amikor felgyűlik a sok száraz nád.
Régen persze levágták a nádat és hasznosították, de hol van az már ?

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#4862) ThufirHawat válasza Hydra SR (#4860) üzenetére

ThufirHawat
(senior tag)

15 perc: be volt kapcsolva, anélkül hányás. De még így is kellett hozzá Noise Ninja bőven, ami meg nagyon elhalványította a csillagokat, úgyhogy azokat is vissza kellett fényesíteni... Ahhh... Nem egyszerű. De 15 perc felé nem mennék. Ha valakinek ez kell, akkor vegyen 10e Ft-ért analóg EOS-t, azt egy fél napig is kint lehet hagyni.

(#4863) Fryskitt válasza BEE (#4861) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Ó, erről hallottam én is, és lehet, hogy tervezték, de ez nem azért volt, az biztos. Kis híján leégett a fél falu. Az út - ami úgy fél méterre a nádastól vezet - olyan meleg volt, hogy nem fáztál volna fel cipő nélkül. És a túloldali gyümölcsös is majdnem oda lett. Mondjuk ha éjszaka csinálják, legalább lett volna világítás a vasútállomáson, na de így.... :)

(#4864) concret_hp válasza orbano (#4779) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

mik azok a bizonyos aranyszabályok ? :U

mit miótaaa???

(#4865) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Találtam még egy árvácskát:

[link]

(#4866) Hydra SR válasza Fryskitt (#4865) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Ezt most találtad? Nálatok hány óra van, hogy süt a nap? :DDD

(#4867) Fryskitt válasza Hydra SR (#4866) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Sarki fény. De remélem tetszett.

(#4868) Jinxx

Jinxx
(senior tag)

Huhh wazz, de régen voltam itt. :D

Szóval:
Arthurmiller #4785: Szép virágok, a szokásos minőségben. :R #4835 szintén.
Hydra SR #4786: Te Beteg vagy? Nem féltetted a géped. Sőt, magad! Szarráverhettek volna. Még ha megveszi az összes képem az MTI, akkor se mentem volna ki. Mindegy, szomorú ez, de elmondhatod, hogy fotóztál már ilyet is. #4829: Ezek K. jók lettek, végre látok tőled valami látványosat. Ha jól emlékszem, mióta megvan a 400d-d azóta eltűntek az efféle képeid. De úgy látom, túl vagy a gyakorolgatós képeken, és kezdesz megint úgy fotózni mint a Fujival. Gondolkozva, komponálva.
Fryskitt #4796: Nem rosszak, én is akarok majd menni valamikor állatkertbe. Az őzikés tetszik a legjobban. #4797: Néhol nem ártott volna vakuzni, és a háttér is egy két képen lehetne elmosottabb. A ''virágzó vák 2'' ami szerintem a legjobb.
BEE #4803: Nagyon jók lettek, talán hoszabb záridővel mégszebbek lennének.
Amper #4839: Jééé, egy Nagytemplom. Debreceni vagyok, de még eszembe se jutott lefotózni, pedig szép. Nem szoktam belekötni az ilyenekbe, de ez zavaróan ferde. Egyébként nem rossz. :) A többit már elmondták mások.
ThufirHawat #4846: A csillagnyomos nagyon NAGYON! jó lett, csak gratulálni tudok hozzá. A villányi képek se rosszak. :R

Na eddig bírtam, akik kimaradtak azoktól elnézést. Nemsoká jövök a hosszú hétvégés termésemmel. Voltunk a Pilisben, és rengeteg képet csináltam. Kiváncsi leszek tetszenek-e majd nektek.

(#4869) Jinxx

Jinxx
(senior tag)

Akkor Pilis:

Hóvirágok:
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]

Békacsalád:
[kép]
[link]
[kép]
[link]

Satöbbi:
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]

(#4870) Hydra SR válasza Jinxx (#4868) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Legközelebb is kimegyek, kezdek megszállott lenni :) egyébként nem éreztem magam veszélyben egyik oldaltól sem. Nem vegyültem sem a randalírozók, sem a rendőrök közé, jól láthatóan elkülönültem és láthatósági mellényem is volt.
Egyedül attól féltem, hogy a vízágyúval felém is fordulnak de legközelebb viszek valami zacskót a gépnek. De ha kicsit figyeli az ember a csapatmozgásokat, ki lehet tapasztalni, hogy mikor mire számítsak. Logikus volt minden, aki figyelt az elkerülhette a sűrűjét. Annyira sokan azért nem voltak.

(#4871) Jinxx válasza Hydra SR (#4870) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Te dolgod, én paráznék a gép miatt is, és a saját seggem is félteném. Nem egy olyan esetről hallottam, hogy megvertek egy fotóst, vagy egy operatőrt, anyagi kárról is halluttunk már eleget. Mindenesetre vigyázz magadra ha lehet. :F

(#4872) Allien válasza Hydra SR (#4870) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Ha mész, akkor vigyél világitós mellényt, és elötte írd rá, hogy SAJT, vagy SAJO, vagy valami hasonylót! ;) Ja, és valami jó harsány nyakba akasztós mobiltartót, egy műanyag lappal (mintha sajtós igazolvány lenne). :DDD Ja, és folyamatossan az igazi sajtó képviselőivel mozogva, azért nem veszélyes, csak akkor ugyan azt kapod le, amit ők, ugyebár. Annak meg nemsok értelme vala. :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#4873) D4rkm4n válasza Hydra SR (#4870) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy mondod.

Egy fotóriportert megvertek a randalírozók (ne nevezzük őket tüntetőknek) és miért?
Mert az illető lerántotta az egyik gyújtogatóról a sálat, ami az arcát takarta. (Biztos infóból tudom.)

Mellesleg azok akik kimentek, azok nem anarhisták, hanem elvakult kormányellenesek. Nem fognak boldog-boldogtalant megverni.

Szerintem egyáltalán nem voltál veszélyben, és ha én is a fővárosban laknék, akkor én is kimentem volna nyugodt szívvel.

Szerintem több ilyen ''buli'' már nem lesz.

(#4874) D4rkm4n

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek egyik kedvenc képemet, melyhez egy számrészletet is szeretnék idézni a hatásfokozás kedvéért. :)

A kép: [link] Címe: ''Hungarian destiny''

Készült: Nagy-Cohárd, Erdély, Magyarország
Gép típusa: HP Photosmart M407 ;)

''Bizalmam az ősi erényben, hiszem, hogy vélünk az Isten és hiszem, hogy lesz feltámadás.''
- Kárpátia: Bizalmam az ősi erényben -

[Szerkesztve]

(#4875) drkbl válasza D4rkm4n (#4874) üzenetére

drkbl
(őstag)

Szép kép, talán még kötődik is a számrészlethez, hogy ennyire ''földhátteres'', azon ban én megpróbálnám:
a) Klasszikus módon, több ég, kevesebb előtér
b) Kicsit másképp, alacsonyabbról fotózva
kicsit ''felemelve'' a keresztet, benne lenne a feltámadás is...

(#4876) Jinxx válasza D4rkm4n (#4873) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Hát lehet az anarchistákkal jobban járnánk mint az ''elvakult kormányellenesekkel''. Ezek nem gondolkoznak, csak ahogy mondtad buliból törnek zúznak, aztán az én fizumból is vonják a károk megtéritését, arról nem is beszélve, hogy aki ott lakik, az mit mond az 5 éves kisfiának, mért lövöldöznek a rendőrbácsik az utcán, és mért gyujtják fel a kukákat a bácsik, és mér dobálóznak macskakővel, had ne folytassam. Azt meg pláne nem értem, miért kell nemzeti ünnephez kötni a tüntetéseket. Csak úgy nem lehet? Ez csak alkalom egy nagy bulira. Ha igazán szorult helyzetben lennének, és világot megváltani akarnának nem ezt csinálnák amit, és nem csak egy este, 15.-én. A fotós helyében a gyújtogatóról én nem csak a sálat, hanem az arcáról a bőrt is lerántottam volna. Nem ok arra, hogy megrugdossák. Inkább az szégyellje magát aki nem vállalja az arcát egy ilyen eseményen. (egyébként a könnygáztól megfulladhat) Ezek csak az én véleményeim, én inkább szomorúnak, felháborítónak, és szégyennek érzem azt amik történnek kishazánkban manapság. Erre nem kell válaszolni, ne offoljuk szét a topikot, csak muszáj volt ezt leírnom. Vége.

(#4877) LJoE

LJoE
(senior tag)

ha már ennyi kacsa van újabban
[link]

member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged

(#4878) werttzui válasza Jinxx (#4876) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Ne is off-olj tovább ez nem az a topic és szerintem meg hajrá Magyarok :)

CHIHUAHUA

(#4879) Fejo

Fejo
(őstag)

Előre is sorry az eredeti méretért, de csak így kivehetőek az ablakok mögött ''rejtőzködők''... :DD

[link]

www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography; http://www.flickr.com/photos/fejo

(#4880) D4rkm4n válasza Jinxx (#4876) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Mostmár legalább tudod, hogy hova megy el a pénzed! ;)

(#4881) D4rkm4n válasza LJoE (#4877) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

A mélységélesség jó, továbbá érdekelne, hogy milyen ISO értékkel lőtted? :U

(#4882) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Néhány régebbi virágom:

[link] (na jó, ez pont nem az)

[link]

[link]

[link]

(#4883) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Meg jönnek a sárgák!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(#4884) Fryskitt válasza Jinxx (#4869) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép képek. De ahóvirágot ugye nem szedted le? Úgy látom, lesz béka idén bőven.... :)) Nem nyitunk egy francia éttermet????? :U

(#4885) Fryskitt válasza Jinxx (#4876) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Szívemből szólsz. Ha humorosan veszem: jöhetnének a Bécsi útra, meg a Thököly-re is, ideje már felszedni a macskakövet és szép új aszfaltot csinálni. De aztán VÉGE!!!!

(#4886) Hydra SR válasza Fryskitt (#4882) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Ezek már jól mennek, szerintem eljött az ideje, hogy továbblépj a témákban, kompozíció variálásában, új technikák elsajátításában :)

(#4887) LJoE válasza D4rkm4n (#4881) üzenetére

LJoE
(senior tag)

80-as, zajszűrést nem csináltam, kis kontraszt buzerálás van rajta, de az is csak minimális

[Szerkesztve]

member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged

(#4888) Jinxx

Jinxx
(senior tag)

Werttzui: Tudom, hogy nem az a topik, csak leírtam a kitörni akaró véleményem. :DDD Egyébként ez az a topik, ahol a képekről kéne írni nem? Viszont ezt pont nem látom, szóval hajrá.
Fryskitt: Köszi! Hát ezek tényleg régiek. Hejj, mikor lehet már napraforgót fotózni, meg cseresznyét enni. :) A napraforgósak tetszenek, de tényleg itt az ideje virágokon kívül mást is fotózni. (pont én beszélek) :DDD Nem, nem szedtem le a hóvirágot, sőt, lábujjhegyen jártam köztük, meg négykézláb bukdácsoltam, hogy egyben se tegyek kárt. Tök jól nézett ki, volt egy erdős rész, ahol tele volt a talaj hóvirágokkal. Gyönyörű volt.

[Szerkesztve]

(#4889) Jinxx

Jinxx
(senior tag)

Ezek hétvégén készültek Normafán. Itt fáztam meg jól. :(

[kép]
[link]
[kép]
[link]

(#4890) Jinxx

Jinxx
(senior tag)

(#4891) werttzui válasza Hydra SR (#4886) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Jól beszélsz (sz.tem kevesebbet és jobbakat ne mindet) :)

CHIHUAHUA

(#4892) werttzui válasza Jinxx (#4890) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Kezdenek alakulni a képeid :) Ja és remélem nem gáz,hogy én a Magyar népnek adok igazat :DDD

CHIHUAHUA

(#4893) Allien válasza Jinxx (#4876) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Ha bárkinek is érdeke lenne ezt befelyezni, már rég nem lenne ilyen hajcihő (valahol, valamilyen irányba, de lépnének) :B . De, amíg minden félnek EZ az érdeke, addig bizony ez lesz! :W Ezen kívül, azért KELL ünnepre rakni az ilyen rendzavarásokat, mert így minden normális megemlékezőre rá lehet fogni, hogy Ő is tüntető (ezért is menekülnek/tek sokan vidékre a fővárosból)! Lehet, ingattlan spekuláció, a belvárosi lakások értéke csökken emiatt, de ahogyan kész a 4-s metró, dupláját is lehet kérni érte (természetessen hülyeség lenne csak azt látni, hogy vannak, akik így adnak hangot a kormány ellen, a hátteret, az igazit, nem fogjuk látni, és ebben akár ilyen jellegü spekuláció is lehet). :DDD
Ami pedig ide tartozik, egy fotósnak sincsen joga, hogy ilyet tegyen! Kivéve, ha rendőr, de akkor is van erre megfelelő módszer, igazoltatás, stb... Saját kezével NEM húzhatja le egy tüntető, randarilozó álarcát egy fotós sem. Ez alól elég kevés kivétel van. ;) Mint ahogyan egy muszlim asszonyról sem lehet lerángattni a csadort sem, a rendőrökről sem tépheted le a maszkot (ezekért nem csak megvernek), és sorolhattnám. :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#4894) D4rkm4n válasza LJoE (#4887) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Tök jó, hogy én az ilyen apróbb technikai részleteket ha akarnám sem tudnám megmondani, mivel csak egy kompakt gépre futotta... :( [link]

(#4895) D4rkm4n válasza Jinxx (#4890) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Fentről a harmadik képbe nem tudok belekötni! :C

(#4896) Jinxx válasza D4rkm4n (#4895) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Köszi! :R Ezek szerint a többibe bele tudsz. :DDD Várom ám a kritikákat. ;)

(#4897) D4rkm4n

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Az egyik kedvenc képem következik! :B [link] Erdélyben Magyarország!! Csak közigazgatásilag Románia! készült a Tordai hasadéknál, 2006. szept. 5-én.

Sajnos elég satnya színeket produkál a fent linkelt típusú gépem. :(((

(#4898) Zozzant

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

Jöhetnek a kritikák (de úgy hogy ez egy kompakt):
[link]
[link]
[link]

(#4899) Robbby válasza Zozzant (#4898) üzenetére

Robbby
(újonc)

Nekem tetszik a kek viragos keped Gratu!!!

(#4900) Jinxx válasza Zozzant (#4898) üzenetére

Jinxx
(senior tag)

Nekem a lepkés tetszik. Megnézném felülről is, de gondolom ez nem volt kivitelezhető. :)

D4rkm4n: Így ''kompakt'' képről is átjön a hangulat. Gyönyörű hely. Még nem voltam, de megnézném egyszer szivesen. Egész Erdélyt megérné körbetúrázni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.