Az elsőnél választanom kellett a zavaró háttér és az életlen szirmok között,
a másodiknál viszont direkt mutatni akartam a porzókat is.
BEE 
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
(#4751) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4749) üzenetére

Az elsőnél választanom kellett a zavaró háttér és az életlen szirmok között,
a másodiknál viszont direkt mutatni akartam a porzókat is.
BEE 

szerintem meg teljesen jó az a kép úgy, ahogy van 
A vér nem válik VAZZE!™

Köszi, így valóban jobb, az a gond ,hogy utazás közben ha meglátok valamit,gyorsan leállok a kocsival,fotózok párat,azután megyünk tovább, később meg már nem nagyon van időm dolgozni a képeken.
Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

Márc 15-18-ig orchidea, bromélia kiállítás a Vajdahunyad várban.
BEE

De jó kis képek !
Jó csak úgy nézegetni őket. Elemlámpával derítettél ?
BEE

BEE!
A Vajdahunyad vára is nagyon jó kis fotótéma lehet ... Persze csak ha éppen nem orchidea, bromélia kiállítás van és nincs tele tömeggel ...

Press any key to continue ...

Pedig most sok nép várható.
BEE

Esetleg Kossuth-tér felénk repülő könnygázgránát fotózása ?

CHIHUAHUA

Kösz! A te képeddel kapcsolatban osztom bLaCkDoGoNe véleményét, egyébként tetszik!
BEE: először is kösz a véleményezést! ''..de nekem sem jött még össze..'' - burkoltan ugyan, de itt is elmondtad a véleményed.
A fényméréssel kapcsolatban viszont nem értem amit írtál..szerinted túl vannak exponálva? Az első két virágost egyébként erősen deszaturáltam.
bLaCkDoGoNe: neked is kösz, örülök, hogy tetszenek! Egyébként a második virágos már egy eléggé vágott verzió, majd belinkelem a vágatlant.
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

Na, még ilyen formában sem láttam a tési szélmalmot..jó ötlet! A szemből készült talán mutatósabb, viszont igazán belevehetted volna az egészet.
Direkt csináltad egyenletlenre a megvilágítást?
[Szerkesztve]
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

Gumigolyó röptiben, lezúzott fotósok... 
BEE

A virágok elég részlettelennek tűntek nekem.
Nálam akkor ilyen, ha nem figyelek az expóra és az egyik szín beég.
Nem lesz fehér, de egy sárga paca annál inkább.
És erre nagyon hajlamos az átlagoló fénymérés, mert a háttér sötét
és csak a kép kis része ég be, ami ilyenkor pont a téma.
BEE

Elég, ha 1 fotós rohan a rendőrök elől, miközebn azért ütik is, mi meg ezt fotózzuk! 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
(#4765) bLaCkDoGoNe válasza Dtomi (#4753) üzenetére

Kicsit életlenek a képek, nem ezt szoktuk meg Tőled...
Állvány nélkül csináltad? Fújt a szél? Maga az ötlet nagyon tetszik, a hangulata is rendben van, egyedül a már említett életlenség zavar egy kicsit.
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
(#4766) Dtomi válasza bLaCkDoGoNe (#4765) üzenetére

Nem azokért mentem hanem ezért, csak ezt nem akartam közzétenni egyenlőre.
[link]
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
(#4767) bLaCkDoGoNe válasza Dtomi (#4766) üzenetére

Nájsz!
Más. Második rész a Békásmegyeri fotóesszéből, tessék parancsolni:![[kép] [kép]](http://www.blackdog.hu/PH/intro.jpg)
Több és nagyobb képek itt: [link]
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

Hát ezt megérte eddig tartogatni. Üt. Ügyes! 
(#4769) Jinxx válasza bLaCkDoGoNe (#4767) üzenetére

Végignéztem az egészet, van köztük egy-két olyan kép, ami nekem elég semmitmondó, de mint fotósorozat egy lakótelepről nagyon egyben van. A ff-színes képek nagyon jók (a hirdetőtáblás, vagy a banános), látszik, hogy van fantáziád. A 8. árnyékos kép is jó lett, és a 18as járdaköves is tetszik. 

Köszönöm szépen.
#4767 BD. mióta ittvagyok a topicba talán az egyik legjobb kép ami most kint van, a legjobb Hali téli panorámája. ja meg az enyémek 
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
(#4772) bLaCkDoGoNe válasza Dtomi (#4771) üzenetére

(#4773) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4767) üzenetére

Jók a képeid, kár hogy naponta látnom kell élőben.
Párat kb az ablakom alól fotóztál. 
[link] Ennek egy sokkal vidámabb verzióját
már sokszor meg akartam csinálni, amolyan 70-es évekbeli agitprop stílusban.
Csak ahoz vadászni kellene a fényt.
BEE

Klasz lett
, én is akartam ilyet, de akkora szél volt vasárnap, hogy az S5600-al állvány nélkül esélytelen volt bemozdulásmentes képet csinálni
[link]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Klassz képek!
Kicsit őszies a hangulatuk, pedig itt a tavasz!
Gratu!

A makró totyikba felraktam pár képet, melyek közül az első kettő inkább ide illene:
[link]
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070315/modkicsi7840_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
_____ [link] ________________ [link] ________
[Szerkesztve]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
pár kép
buszból:![]()
[link]
Me nekünk hegyet kell mászni:![]()
[link]
Ma is sokan válalták be a fekete pályát: (Merhogy ilyen meredek/keskeny/jeges feketére épeszű ember nejön fel.)![]()
[link]
szerk: javasolt felbontás 1280*1024... 
[Szerkesztve]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

az első kép szerintem tökéletes iskolapéldája annak, hogy mi lesz egy jó képből, ha nem tartod be azokat a bizonyos ökölszabályokat, a második viszont szép 
A vér nem válik VAZZE!™
mármint melyiket? A buszból nemfotózunk mert tükröződiket ?
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Szerintem az aranymetszesre/haramadolasra gondolt. A masodik a legjobb.

Szia!
Szerintem az arányokra gondolt... 1/3 - 1/3 - 1/3 ...
Egyharmad a víz, egyharmad a hegy, egyharmad az ég ...
Elvileg így van leírva ... Gyakorlatilag így is nagyon jó kép!
Gratu!
[Szerkesztve]

A változatosság kedvéért... 
[link]
Ezt az objektívet mot próbáltam először digiten, de azt hiszem megérte.
BEE

nem, a komponálási szabályokat
egyébként nekem nem tűnt fel, hogy buszból van fképezve. lehet csak azért mert f6kor feküdtem le részegen 
A vér nem válik VAZZE!™

Felteszek pár képet a mai orchidea kiállításról. Remélem tetszeni fognak
Jó sokan voltak, a virágokhoz nem lehetett nagyon közel menni, így fix obival nem tudtam fényképezni. Elég sokan voltak kint fehér canon obikkal, ott pöcsöltek az állványukkal. Nekem ahhoz nem volt türelmem, meg időm se, így vakus képek lettek.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Primus inter pares

Én egy másik mai eseményről teszek fel pár képet, kommentár nélkül. Szerencsére látszik rajtuk, hogy épelméjű vagyok aki nem megy közel a veszélyes zónához a fix 50-es obival, mondván hátha lesz egy-két jó kép 
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Yee-haa, most hívtak az MTI-től, hogy 2-3 kép érdekelné őket talán (merthogy küldtem nekik is). Ha megvan a döntés akkor azt kérik, hogy küldjem be őket nagyobb méretben is. A beküldő oldalon ([link]) nem találtam utalást arra, hogy mekkora méretben kell feltenni őket, ezért leméreteztem őket. A telefonban azt mondta a fickó, hogy min. 2048-nak kéne lennie a hosszabbik oldalnak. Szintén nem találtam információt arra vonatkozóan, hogy mennyit fizetnek érte. Illetve ennyi volt a szöveg: ''A kép elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az MTI felhasználja a felvételt, amelyért közzététel esetén a hírügynökségnél szokásos díjat fizetjük.''. Nem tudom, mennyi a szokásos díj.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Hat gratu,hatha bezsebelsz egy kis penzt!!

Sziasztok!
már párszor benéztem erre a topik-ra és úgy gondoltam én is megosztok itt valamit.
[link]
egyik kedvenc képem... győri püspöki vár
lehet nyugodtan véleményezni
[Szerkesztve]
quality is everything

FIGYELEM!
A segítségetekre lenne szükségem sürgősen, a helyzet a következő:
Holnap délutánra kellene nekem egy tekercs fekete-fehér film.
Hogyha valakinek lenne esetleg othon tertalékban egy tekercs Budapesten akkor holnap a délelőtt folyamán korrekt áron megvásárolnám tőle.
A fórumon nemtudom mennyit leszek, de az adataimnál megadott telefonszámon bárki elér egész este. Tudom hogy nem ez a megfelelő topik, de az azonnali fotós kérdésekhez már bedobtam, hátha itt nagyobb a forgalom.
Ha valaki tudna segíteni kérem ne habozzon!
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

Szia itt tudsz venni
[link]
Tetszik. Milyen virág is ez? 
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.
A budakeszi vadasparkban jártunk (menjetek Ti is, szép, érdekes, közel van, és a jeggyel támogatjátok is kicsit szegény állatokat, pl. a rókának új hely kell):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.
És néhány virág is van (csak, hogy bebizonyítsam, nem vagyok krókusz buzi)
:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Krókusz.
Kár hogy zöld színűt még nem nemesítettek ki belőle. 
BEE
Nagyon hangulatos. Talán icipicit szűkebbre vágnám, de nem biztos.
A második nagyon tetszik!