Köszi 
Egy nagyon tittkos helyen vóttam. Ezért nem szerettném nagyon nyilvánosságra hozni, nehogy mások esettleg (tutira) sokkal jobb képeket tudjanak készíteni! 
Tehát 4eye közt megsúgom privibe, hogy ez a hely a ''fűvészkert'' !
Ha valaki nem tudná, ez a nyócckerben van.
[link]
Belépő 500 huf (250 a diák/nyugdíjas). Aki fotózni akar, annak ki kell tölteni egy papírost, hogy csakis saját maga számára, tehát nem üzleti célra késziti a képeket. Külömben, ha jól emléxem 5E/óra lenne.
Én rendszeressen megyek oda, és töltögetem a papírokat. Ha jók a fények, akkor nem kell vaku, de egyes helyeken ennek ellenére szükséges. A vizi liliomot az üvegház külön részében elhelyezett kőmedencében lehet lefotózni, pár húsevő növényke is van külön rakva (de a medansziében jósok féle növény kapott helyet, most pl a mimóza ami tetszett még). Szvsz, gyönyörű. Van pár ócska akvárium.
Arra figyelni kell, hogy ezen rész ajtaját csukni kell, mert a macskák beszabadulnak halászni!
Illetve, nagy a pára tartalom, és a hőmérséklet is +23 felett van. Ergo, ha hidegről megy be a fotós, akkor egy ideig bizony a gép felmelegítésére megy el az idő (ha idő elött bekapcsolod, akkor előfordulhat, hogy kampec a gépnek) !!! Esettleg érdemes másutt kezdeni, az üvegházon belül, kicsivel kisebb a hőfok mondjuk a kaktuszoknál (a páratartalom ott a legkisebb is, a páfrányoknál pedig magas). Eddig jópárszor voltam, és orchidea mindig volt nyílófélben! Van külön pálmaház is. Külömben, eléggé lepusztultak az épületek, sajnos, de a növényzetet remekül karban tartják. Már most is folytak a kiültetések, és a külső részen is van 2 kisebb medence, melyekben rengeteg növényke szokott élvezetet nyújtani a szemlélődők számára (flóra/fauna vegyessen). Van külön rózsakert is, ahol rengeteg féle/fajta rózsabokor található. Szemet kápráztató, ami ott van, külömben. Már, ha megelégszel, ha a növényzet nagy része éppen nem virágzik, amikor arra jársz (ezért szükségszerü a rendszeres látogatása ezen intézménynek, számomra). Most pl volt egy hely, ahol full ibolya/hóvirág mező volt! Ha nem lennék ennyire lusta, raknék fel jópár ott készített képet. Még ha nem is annyira profik, de talán visszaadhatják részben azt, ami ott van.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg