Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4651) johnjohn válasza cigam (#4649) üzenetére

johnjohn
(PH! addikt)

Az istennek sem úsztak közelebb, bár lehet hogy nem értettek meg ,szlovén kacsák. A kép Bled városában készült.

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#4652) Retro11 válasza Kalandor (#4648) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Kalandor!
Bárcsak ne lenne ott az a sok vezeték,de nagyon jó gondolat.Jó téma és bár kicsit eltolva van a nézőpont nagyon jó a kép.Gratula.

Nemsoká dobok fel párat én is bár,már rég nem fotóztam.

Allien:A vizililiom hol volt,hol fotózam mert szeretnék beszerezni pár darabot az akimba:DDD!Bocsi..

[Szerkesztve]

:)

(#4653) werttzui válasza DamonBounce (#4650) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Nincs határ jöhet még és marhajó kép gratula

CHIHUAHUA

(#4654) j.bravo válasza Retro11 (#4652) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Ritka az ilyesmi, de Kalandor jelen képe most olyan, ahol a vezeték a kép szerves része. Szerintem.

DamonBounce: ne fenyegetőzz ilyenekkel, mert a képet elnézve még az is lehet hogy komolyan mondod :D A kép viszont tényleg jó :R
(ha pedig az első mondatot nem poénra veszed hanem megsértődsz, berosálok!)

johnjohn: a kacsák tényleg még jobbak lennének kicsit lejjebb, de a színvilág nagyon bejön. Akár még vághatnál is alulról, amolyan ''szélesvásznúra'', és király lenne. Igy is tetszetős!

[Szerkesztve]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#4655) Retro11 válasza j.bravo (#4654) üzenetére

Retro11
(senior tag)

J.Bravo de ez csak saját véleményem volt,nekem ugy jobban tetszene,de igyis jó.Szerencsére sokan sokféleképp látjuk a világot:DDD!!!

(#4656) DamonBounce

DamonBounce
(tag)

óó
felbátorodtam :) már elkönyveltem hogy összeszakadok a negativ kritika alatt mint máshol szokás szórni az ujoncokat
az utobbi két hétben jött rám a kreativitási láz és ennek eredményei a hol pszichopata, hol boldog pszichopata képek :o)

[L][URL=http://img140.imageshack.us/my.php?image=depressed2rk7.jpg][kép][/URL][/L]

[L][URL=http://img211.imageshack.us/my.php?image=pszichwq6.jpg][kép][/URL][/L]

[L][URL=http://img88.imageshack.us/my.php?image=utca12jx0.jpg][kép][/URL][/L]

na a felét rosszul linkeltem mind1 :(((

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#4657) DamonBounce

DamonBounce
(tag)

és már nem fért bele a módosításba egy

[L][URL=http://img230.imageshack.us/my.php?image=niki1wb8.jpg][kép][/URL][/L]

(#4658) marsu válasza DamonBounce (#4656) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Ha megengeded, segítek a linkekben:

[kép][link]

[kép][link]
[kép][link]
[kép][link]

Egyébként szokatlan, érdekes képek ...

:C :C

Gratu!

[Szerkesztve]

Press any key to continue ...

(#4659) DamonBounce válasza marsu (#4658) üzenetére

DamonBounce
(tag)

köszi

kicsit elvesztem a linkelésben :D

(#4660) Allien válasza Retro11 (#4652) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Szvsz, ezt szerintem TE sem gondolod komolyan! Akkor nem azt írja oda, hogy a villamosra vár! :W :)) Mondjuk vonatra, de csak ott, ahol nincsen felső vezeték!;) Talán metró! Van felszini része is, de ott elég érdekes lenne a sinek között (egy jó nagy kupac hamut raknék oda, mintha odakozmált volna).:B
Ebben a képben éppenséggel nem a vezeték számomra kicsit zavaró, hanem az oldalsó magas fák.:B Persze, ez is csak max kötözködés, mert elvileg lehettne olyan helyet keresni egy kicsit arrébb esettleg, ahol kevesebb a fa, és jobban hangsúlyt kaphat a szép felhőzet. Kalandor képe ergó kifejezi, hogy nem jön (már megent) az a nyomi vili. :DDD :W :R

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#4661) Allien válasza DamonBounce (#4656) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Jájjj. :Y
1-2 kép tipikus, ''mostfelvágomazereimet'' hangulatu.:B De, azért ötletes. :DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#4662) Allien válasza biggamer (#4644) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Köszi :B
Egy nagyon tittkos helyen vóttam. Ezért nem szerettném nagyon nyilvánosságra hozni, nehogy mások esettleg (tutira) sokkal jobb képeket tudjanak készíteni! ;)
Tehát 4eye közt megsúgom privibe, hogy ez a hely a ''fűvészkert'' !:DDD Ha valaki nem tudná, ez a nyócckerben van.
[link]
Belépő 500 huf (250 a diák/nyugdíjas). Aki fotózni akar, annak ki kell tölteni egy papírost, hogy csakis saját maga számára, tehát nem üzleti célra késziti a képeket. Külömben, ha jól emléxem 5E/óra lenne. :DDD Én rendszeressen megyek oda, és töltögetem a papírokat. Ha jók a fények, akkor nem kell vaku, de egyes helyeken ennek ellenére szükséges. A vizi liliomot az üvegház külön részében elhelyezett kőmedencében lehet lefotózni, pár húsevő növényke is van külön rakva (de a medansziében jósok féle növény kapott helyet, most pl a mimóza ami tetszett még). Szvsz, gyönyörű. Van pár ócska akvárium. :B Arra figyelni kell, hogy ezen rész ajtaját csukni kell, mert a macskák beszabadulnak halászni! ;) Illetve, nagy a pára tartalom, és a hőmérséklet is +23 felett van. Ergo, ha hidegről megy be a fotós, akkor egy ideig bizony a gép felmelegítésére megy el az idő (ha idő elött bekapcsolod, akkor előfordulhat, hogy kampec a gépnek) !!! Esettleg érdemes másutt kezdeni, az üvegházon belül, kicsivel kisebb a hőfok mondjuk a kaktuszoknál (a páratartalom ott a legkisebb is, a páfrányoknál pedig magas). Eddig jópárszor voltam, és orchidea mindig volt nyílófélben! Van külön pálmaház is. Külömben, eléggé lepusztultak az épületek, sajnos, de a növényzetet remekül karban tartják. Már most is folytak a kiültetések, és a külső részen is van 2 kisebb medence, melyekben rengeteg növényke szokott élvezetet nyújtani a szemlélődők számára (flóra/fauna vegyessen). Van külön rózsakert is, ahol rengeteg féle/fajta rózsabokor található. Szemet kápráztató, ami ott van, külömben. Már, ha megelégszel, ha a növényzet nagy része éppen nem virágzik, amikor arra jársz (ezért szükségszerü a rendszeres látogatása ezen intézménynek, számomra). Most pl volt egy hely, ahol full ibolya/hóvirág mező volt! Ha nem lennék ennyire lusta, raknék fel jópár ott készített képet. Még ha nem is annyira profik, de talán visszaadhatják részben azt, ami ott van.:B

(#4663) Retro11 válasza Allien (#4660) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Igazad van!Nem figyeltem meg a címet!Tehát elnézést mert nekem valamiért a vasút jutott eszembe tehát böszme voltam:DDD!!!

Köszönöm a helymeghatározást aszem egyszer elnéze kár hogy 220km-re van:(!

(#4664) werttzui válasza DamonBounce (#4659) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Hogy csináltad és mien progival,hogy a háttér ff a csajszi meg színes?

CHIHUAHUA

(#4665) siskin

siskin
(kvázi-tag)

Boldog Nőnapot minden Nőnek!
Ma du. fotóztam,küldöm minden Nőnek.
[link]
:))

Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!

(#4666) marsu válasza werttzui (#4664) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Ez a ff - színes kép vegyes dolog nekem is tetszik ...

[kép] [link]

:) :) ;)

[Szerkesztve]

(#4667) j.bravo válasza siskin (#4665) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Szép! (feltételezem, a hölgyeknek is tetszik). Kicsit talán egyszerűbb is elég lett volna, bár kétségkívül dizájnos a keret.

Hadd csatlakozzam a jókívánságokhoz: (már mutattam ezt a képet, de ez a legjobb a mai napra)

[kép]
[link]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#4668) DamonBounce válasza werttzui (#4664) üzenetére

DamonBounce
(tag)

Több alkalmas rá amivel ki tudsz jelölni normálisan alakzatot, és rétegeket is kezel

A Microsoft Digital image Pro-val a legkönnyebb, és ha apró hibát ejtettél korrigálható,de jó rá a Photoshop is meg a paint shop pro is.
aztán külön réteg lesz ami színes, az alatta lévőt pedig simán ff-be rakod :)

(#4669) siskin válasza j.bravo (#4667) üzenetére

siskin
(kvázi-tag)

Volt egy kis időm vele szórakozni. :DDD (Sajnos mostanában elég sok van)
A tiéd is szupi! ;)

Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!

(#4670) werttzui válasza DamonBounce (#4668) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Nem vagyok egy nagy ps guru pont a rétegezés az ami még nem megy pedig ez a ps fő profilja . azért kösz ha lesz egyszer türelmem próbálgatom :)

CHIHUAHUA

(#4671) bLaCkDoGoNe válasza j.bravo (#4667) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Nattttyon rendben van, ahogy a szirmok árnyékokat vetnek egymásra. :C

A FF-színes témán felbátorodva linkelek én is egy ilyet, még 2007. januárjából, a címe ''Csapdában'':
[kép]

Néhány naponta szoktam egyébként képeket rámolni a blog.blackdog.hu-ra ([link]) (mivel az félig fotóblog), így az érdeklődők szíves figyelmébe ajánlom azt is, ott is lehet nézelődni.

[Szerkesztve]

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#4672) bLaCkDoGoNe válasza werttzui (#4670) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Kis gyakorlati tanács:
- megnyitsz egy képet
- a Layers ablakban jobb gombbal kattintasz a kép layerére (ilyenkor még csak egy van), majd duplicate layer
- a fölül levő layer tartalmát ''feketefehéresíted'' a Neked tetsző módszerrel
- radírral szépen (pontosan) kitörlöd a fekete-fehér layer azon részeit, ahol azt szeretnéd, hogy átlátszódjon a színes rész (ez egy jó egeret és biztos kezet és/vagy egy jófajta Wacom táblát igénylő művelet)
- mentés, örülés

Természetesen ez csak egy módszer, vannak más módszerek is (pl. kijelölés lasso tool-lal, stb.), de szerintem ez a legegyszerűbb.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#4673) Jinxx

Jinxx
(senior tag)

Damonbounce: Ezek k. jó képek, grat. mindhez. Kicsit furcsa látásmódot tükröznek vissza, de nagyon kreatívak, és jól kivitelezettek. Fel ne akaszd magad, szeretnénk még képeket látni tőled.
Retro11: Üdvözletem! Te szoktál erre is járni? :DDD Fujival fotózol még, vagy sikerült eladnod?

Nemsoká jövök, csak kiválogatom a tegnapi 100 életlen képem közzül azokat amiken még segít a Ps és megérdemli a feltöltést. :DDD

[Szerkesztve]

(#4674) LJoE válasza bLaCkDoGoNe (#4672) üzenetére

LJoE
(senior tag)

szóval te ezt ilyen szöszmötöléssel vagy képes végrehajtani? mindig kíváncsi voltam...

member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged

(#4675) Jinxx

Jinxx
(senior tag)

Nagyerdei séta.

[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]

(#4676) bLaCkDoGoNe válasza LJoE (#4674) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

A digitáblával nem nagyon szöszmötölős, egérrel inkább az lenne. Lehet, hogy van rá jobb módszer is, én ezt találtam ki magamnak.
Ha kiváncsinak tetszett lenni, miért nem tetszett kérdezni? :D

[Szerkesztve]

(#4677) ToBeY válasza bLaCkDoGoNe (#4672) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Még egy módszer. Lényege ugyan az amit te írtál, csak lehet egyszerűbb picit
Image/adjusments/desaturate ez után history brush tool-al visszahozod a színeket.
Te is Békási vagy?:)

(#4678) bLaCkDoGoNe válasza ToBeY (#4677) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Köszi, kipróbálom majd azt is.

Yepp. :D

(#4679) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4678) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Nagyon jók a képeid, de Békásról már csináltál te vidámabb képeket is.

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#4680) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4679) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Köszi. Már 25 éve Békáson élek, és csupán be szerettem volna mutatni, hogy milyennek látom a lakótelepet, objektíven. Ez jött ki belőle, de nem akartam vele ítéletet mondani. :)

(#4681) Retro11 válasza Jinxx (#4673) üzenetére

Retro11
(senior tag)

Igen Jinxx bácsi szoktam erre járni olvasni is csak nem szóltam hozzá,de új terveim és elképzeléseim miatt ugyérzem ismét bekell jelentkeznem ;] !Amugy sajna még Fuji nem viszi el senki:(..

(#4682) fap333

fap333
(tag)

Megtetszett ez a FF-színes dolog. Ez hogy tetszik:
[link]

''Azért vagy itt, hogy az agyad maradandó deformitást szenvedjen...''

(#4683) Latency

Latency
(senior tag)

Ez a szelektív színtelenítés szerintem elég hatásvadász dolog.

(#4684) marsu válasza fap333 (#4682) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Nem rossz!

Érdekes kép! Nekem tetszik!

:C :C

Gratu!

(#4685) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4680) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Én még csak 22éve ! :))
Hiába no, a hegy felőli oldal kicsit később épült.

BEE

(#4686) bLaCkDoGoNe válasza Latency (#4683) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Neked Robaj kollega rokonod?

(#4687) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4685) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

15 éve én is ott lakom... :)

(#4688) Latency válasza bLaCkDoGoNe (#4686) üzenetére

Latency
(senior tag)

Nem tudok róla, hogy ismernénk egymást, azon kívül, hogy ő is kecskeméti.

(#4689) Mercutio_ válasza Allien (#4624) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Szép, tiszta képek :C

h.bravo:Kösz a biztatást:R ha tudatosabban csinálnám a dolgot biztos nagyobb lenne a fejlődés, de bevallom a dunapartra elsősorban a dunapartért megyek, és csak mellékesen veszek észre 1-2 nekem szimpatikus témát :B

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#4690) orbano válasza Latency (#4683) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Lehet az is. De lehet nagy kifejező ereje is. Szerintem. Blackdog képe pl kifejezetten szuper. Elfogadnékbelőle egy nagyobb példányt is :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#4691) Allien válasza Mercutio_ (#4689) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

THX! :B
Ezért vagyunk amatőr hobby fotósok! A profiknak oda kell menniük, mert ez a munkájuk, és ha van jó téma, ha nincs, azt le kell fotózniuk.:DDD Mi meg amerre éppen kedvünk tartja, megyünk, és ha éppen van kedvünk, akkor fotózunk is. ;) Én pl. megvártam, hogy kisüssön a nap, és csak utánna mentem a fűvészkertbe, mert olyan a felszerelésem, hogy még így is necces képeket késziteni! :B

[Szerkesztve]

(#4692) biggamer válasza Allien (#4691) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

:)) Szerintem ezt a fűvészkertet is betervezhetnénk valamikor egy PHotóstalálkozóba.
Vélemények ? :F

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#4693) BEE válasza biggamer (#4692) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

OK !
De ne felejtsünk el szólni Nemecseknek is ! :D

BEE

(#4694) marsu válasza biggamer (#4692) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Én benne vagyok ...

De azt hiszem ezt a PH-s Fotótalálkozó topikba célszerű írni, ott érdemes szervezni ...

:D :D

(#4695) marsu válasza biggamer (#4692) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Én benne vagyok ...

De azt hiszem ezt a PH-s Fotótalálkozó topikba célszerű írni, ott érdemes szervezni ...

:D :D

(#4696) biggamer válasza BEE (#4693) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Oké, de akkor Te hozod a gittet ! :DDD

Na szóval akkor elkezdeném szervezni a MÁRCIUS 24.-ei FŰVÉSZKERT-es találkozót.
Ketten már vagyunk marsu-val, szeretettel várjuk a további érdeklődőket.
Elindítom a PHotóstalálkozós topicban is a toborzót. :)

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#4697) BEE válasza biggamer (#4696) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

OK ! Viszem, de rágnod majd neked kell ! :DD

BEE

(#4698) werttzui válasza BEE (#4697) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Csak nehogy olyan gitt legyen ami 9 hónap alatt köt meg báááááár ha biggamer rágja :DDD :DDD

CHIHUAHUA

(#4699) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Délután fotóztam párat, egyet idetennék: [link] Nem művészi kép, de a valóságban amikor megláttam, csak néztem a csodálkozástól. Március elejei virágeső a Répce partján. Csak szerettem volna megosztani veletek a látványt, bár a valóságból (főleg az illatokból) keveset, illetve semmit nem tud a kép visszaadni.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#4700) marsu válasza Zoli bácsi (#4699) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia Zoli bácsi!

Kicsit sötét a kép, nem sütött oda a nap ... :(

Egyébként jó kis anyag, lehet vele dolgozni ...

Ha megenged egy picit megvágtam: [link]

[kép]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.