Ez hosszúúúú lesz 
_Gudella : szépen sikerült megvilágítani a sörösdobozt... nagyon jól néz ki. Reklámfotónak is OK lenne.
A mécsesek is jóóóók!
domedee: az alagútbúl kijövő mozdony nekem is bejön! Jó az ahogy van, legfeljebb, esetleg kicsit balra lehetne dönteni a képen. A többi nagyon oké. A vízcseppesvirágos is jó.
A többi mozdonyosból talán a legelső
nekem.
A miskolci egyetem hdr a doom4-be való 
Hydra SR: kemények ezek a pálmaházasak nagyon. Fotónak már nem mondanám
de képnek, mondjuk valami rajzfilmbe, király. Vagy a doom4-be ez is
Az utolsó a legbejövősebb.
Az állatkertiek valahogy hasonlóak lehetnek az én táncversenyeseimhez: távolról sem tökéletesek, meg tudjuk mondani hogy így-úgy lehetne jobb, de tudható hogy valószínűleg kihoztad a helyzetből, amennyit lehetett - lehet hogy nem mindent, de nem sokkal kevesebbet.
Mercutio_ : ezek közül nekem legjobban ez [link] tetszik. Valami kemény FF-ben lehetne belőle kihozni többet. A fára csavart rozsdás drótkötél se semmi...
Az állatkertiekből viszont a jegesmaci nekem nagyon bejön, és a majmos is tetszik! Kicsit mintha bemozdult volna vagy mosott lenne (gép által), de jól elkapott kép. A többiről azt tudom mondani mint Hydra SR állatkerti képeiről...
Damage: ezennel beálltam az irigyeid táborába
Megérte a sok melót, nagyon rendben van. A szárnya vége is épp megfelelően mosódott el, hogy éreztesse a mozgást... ha nagyon keresnék valamit, akkor esetleg a jobb oldalról lehetne kivenni azt a faágat, mert ugyan kicsit utánagondolva egyértelmű hogy az közelebb van a kacsánál, de első blikkre mégis kicsit olybá tűnik mintha a madárka belerepülne. De tényleg csak ha nagyon akarnék mondani valamit 
Dtomi: szép. Látszik ezen is a sok munka. Honnan van a breki? (Ugye fotózás után visszavitted...?
) orbano: milyen cakkozódás...? 
Fryskitt: neked is vannak nagyon ígéretes képeid, csak egy icipici hiányzik a legtöbbükből, nem is mindig tudom, mi. De hamarosan nagyon jó lesz ez!
Smogus: na ezt a látásmódot irigylem (vannak itt még páran, de te egyértelműen köztük vagy) hogy egy ilyen szimpla helyzetből és témából is igazi képet tudsz varázsolni - illetve hogy ebben is meglátod a képet...
ArthurMiller: nem rossz
Az epren talán talán kár a vakuért, de nem is tudom. Azé' szép.
Eiffel-tornyosok: grat minden érintettnek
eltérő módon közelítettétek meg, és ez tök jól bemutatja, hogy ugyanabból hányféle kép születhet.
Akiére nem reagáltam, attól elnézést és/vagy türelmet kérek

[Szerkesztve]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!