Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4051) BEE

BEE
(PH! kedvence)

Pálmafák... :)
[link]

Mostanában csak ilyen képek jutnak nekem. :((

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#4052) werttzui válasza BEE (#4051) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Nekem tetszik :C

CHIHUAHUA

(#4053) BEE válasza j.bravo (#4048) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Nohát nohát !
Ritka pillanata a fotózásnak amikor örülni kell annak,
hogy pont pofánvakuzzák a képünket.
De ez a kép ettől lett jó. Nyilván ő már kevésbé örül az eredménynek,
de ez az ő baja. ;]
Mekkora mázli ! :R Simán kukázhatta volna a képedet, de pont bejött.

BEE

(#4054) BEE válasza werttzui (#4052) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Köszi ! :)
Örülök neki, mert megkínlódtam a képért.

BEE

(#4055) Allien válasza j.bravo (#4048) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Az ellenvaku erősebb volt!;) Még jó, hogy csak egy kis részen égette ki, de az nem baj. A pasi lába meg azért csámpás, mert annak úgy kell lennie forgás közben, igaz?!:DDD A bemozdulás meg éppen még talán kevés is. Bár, nehéz megoldani, de próbáld ki néha nagyobb záridővel is, mert bizonyos testrészek éppenséggel nem mozdulnak még, a többi pedig kihangsúlyozza a mozdulatot. Bár, ezt nehezebb vakuval megoldani, sajnos. Legalábbis, szvsz, ettől függetlenül nekem tetszik. :R

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#4056) Allien válasza BEE (#4053) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Nem biztos, hogy baj a szembevakuzás. Ehez persze, meg kellene nézni a másik képet, de szvsz, az is jól sikerülhetett!:DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#4057) Allien válasza BEE (#4051) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Egy hüle ötlet.:B De, mi lenne, ha félig üres/teli vodkás üveget mellé raknál?;) Akár azt a kicsit is (nem azt a 100 forintos népbutitóst, csak kb akkora méretüt), ha találsz valahol valamilyen bótba olyan kis, aranyos üveggel.:B Egy citrom karika a pohárra tűzve. Még jó, hogy anti vagyok, nem is tudom, mé jut ennyi bajomság az eszembe (ja, persze 2-3 jégkonka benne, meg egy kis titanic, elsűlyedve, és az már merő giccs lenne, így meg egyszerűen jól néz ki). :F :R

[Szerkesztve]

(#4058) BEE válasza Allien (#4057) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Á !
Még erre is csak nagyon nehezen tudtam rávenni a háziasszonyt,
hát még ha piával díszítettem volna ! :D

BEE

(#4059) Fryskitt válasza j.bravo (#4048) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem is nagyon jó. Hajdanvolt fiatalságomat idézi, olyan Dirty dancing-es kép. :)

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#4060) Fryskitt válasza BEE (#4051) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó. A címből ítélve már éppen kezdtelek sajnálni, hogy a Bahamákon nyaralsz... :))

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#4061) j.bravo válasza BEE (#4051) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Ejha!
Nekem is tetszik. Ha csak úgy magában lekaptad volna, üres lenne, de a háttérben levő, épp megfelelően elmosódott két tesóval így nagyon jól néz ki. Jók a fények is meg a kis csillanások. Nem volt téma, de te csináltál magadnak, gratulálok! :R

Köszönöm mindenkinek aki a szembevakus képemhez hozzászólt! :R
Azért érdekes az is - milyen meglepő tud lenni az emberi természet - hogy egy ilyen ''rontott'' tetszett végül :)

A többi (van méééég :D) már unalmasabb ;)

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#4062) Zozzant válasza Dtomi (#4033) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

Ott állsz látlak :DD

[kép]
[link]

(#4063) drkbl válasza Fryskitt (#3998) üzenetére

drkbl
(őstag)

Második tetszik, az elsőn a zöld-sárga kicsit vad, szegény virág meg nem túl fotogén (elég egyhangú alkatrészei vannak), meg kicsi a mélységélesség, a szirmok elmosódnak.
A másodikon is kicsi a mélységélesség, de jobbra nem nagyon nézek (nem default az xp ikonelrendezésem), és az a kis vágás a tetején szerintem helyreteszi, jól elválasztja a hangsúlyos bal oldalt. Ha direkt ilyen a kompozició, akkor :R , ha nem, akkor érdemes elgondolkodni rajta, miért is jó a vágás ellenére és mit lehet ebből átvinni egy jövőbeli kompozícióba :)

(#4064) Dtomi válasza Zozzant (#4062) üzenetére

Dtomi
(őstag)

Na kabbe!!! :R Ez google maps?? Ilyen pontosan + van még nem is néztem, egyébként a pont a karika alatt azon a kis kinyúló beton-nyelven álltam. Beszarás :)) Be kő szarni! :))

"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

(#4065) Hydra SR válasza Zozzant (#4062) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Hű, ezt jetpack-kel fotóztad? :DDD :C

BEE #4051: ez jóóóóó :C A keret kicsit túl hivalkodó még mindig, de már jobb, mint múltkor. A kép viszont tetszik :)

j.bravo: tényeg marhára feldobja a szembevaku! Technikailag szerintem nincs baj a képpel, csak amiket felsoroltál, bár ezek közül nem mindegyik zavaró.
Egyébként meg az ilyen dolgok fotózásába bele kell jönni. Én koncertet próbálok fotózni immáron 4. alkalommal és látványosan javul a végeredmény. A 400D-vel meg még nem is próbáltam mert azóta nem koncertezett a kollégám, de már várom, hogy mennyivel lesz könnyebb. Tipp: sokkal-sokkal-sokkal könnyebb lesz :) (ISO800-on még egy picivel kevesebb zajt produkál a 400D, mint az S5500 ISO200-on ;] És a vakuja is picit erősebb, és sokkal intelligensebb, no meg a brutál látószög miatt közelebbről is lövöldözhetek)

[Szerkesztve]

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#4066) Zozzant válasza Dtomi (#4064) üzenetére

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

google earth:) plusz a tippem, 10 méterbe belefér:)

(#4067) tekeyagd

tekeyagd
(fanatikus tag)

üdv urak!

kereteket mivel gyártotok???

http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

(#4068) Hydra SR válasza tekeyagd (#4067) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Én speciel Paint Shop Pro-val mert eleve azzal korrigálom a képeket is, de nem a beépített kereteket használom hanem rajzolok sajátot. Vannak progik amikkel szép kereteket lehet gyártani de azokat nem ismerem.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#4069) tekeyagd válasza Hydra SR (#4068) üzenetére

tekeyagd
(fanatikus tag)

:R kipróbálom!

(#4070) drkbl válasza tekeyagd (#4067) üzenetére

drkbl
(őstag)

Natúr IrfanView, a legutolsó verzióhoz nincs magyarításom, az Image menü Canvas size pontjával lehet homogén keretet hozzáadni a képhez, ízlés szerint többször is, valamint itt használom a Tweed frame, Transparent frame, Foto frame freeware Adobe 8bf plugineket - ezek nem hozzáadnak a képmérethez, hanem ''rádolgoznak'' a képre.

(#4071) BEE

BEE
(PH! kedvence)

Köszönöm a véleményeket, dícséreteket ! :)

Már régebben rájöttem, hogy ha a témát megismétlem a képen életlenül,
az jót tesz az eredménynek.
Nekem tetszik, alkalmazom is sűrűn, főleg makrónál.

És ha már kérdezték, hát én PS-el csinálom a keretet,
mint majdnem minden mást is.

BEE

(#4072) sandokan66

sandokan66
(kvázi-tag)

Kis kiváncsi időjós.:[link]

[Szerkesztve]

(#4073) Fryskitt válasza sandokan66 (#4072) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Mintha életlen lenne. Nagy a vágás, vagy rossz a fókusz? Esetleg más? Amúgy aranyos béka....

(#4074) Fryskitt válasza drkbl (#4063) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm. Igazság szerint nem emlékszem pontosan a második kép készítésére, de vsz. hogy ösztönös volt a dolog. Egyelőre nem sokat fotózom tudatosan. Mostanság, a tanácsokat azért igyekszem megfogadni.

(#4075) j.bravo válasza sandokan66 (#4072) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Az élesség hátracsúszott: a ''dereka'' és az ugyanolyan messze lévő részei az élesek, a feje pont nem. :( Kár érte mert a nézőpont kifejezetten jó. :C
Baloldalról talán még egy kicsit vágnék.

Szóval ha legközelebb a fejére (ideális esetben a szemére) állítasz élességet, akkor pöpec lesz!

[Szerkesztve]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#4076) orbano

orbano
(PH! félisten)

börzére jön valaki vasárnap?

A vér nem válik VAZZE!™

(#4077) BEE válasza orbano (#4076) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Pontosabban mire és hol ?

BEE

(#4078) TexT-BoY

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pár kép tölem:
[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

[kép]
[link]

Néhol tudom hogy sulyos hibák vannak de várom a kritikákat...

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#4079) Fryskitt válasza TexT-BoY (#4078) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

A gumikat direkt égetted így be?

(#4080) nowan válasza BEE (#4077) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Most vasárnap az Újpesti Gyermek és Ifjúsági házban. 1042 Budapest, István út 17-19.
[link]

Su cuy'gar!

(#4081) orbano válasza Fryskitt (#4079) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Igen, utólag, egyébként elég rettenetes lett az a kép ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#4082) orbano válasza TexT-BoY (#4078) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Az uccsó kettő egész hangulatos lett. A ''félelemetes iskola'' fotóspályázaton garantált első hely :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#4083) tekeyagd

tekeyagd
(fanatikus tag)

köszi mindenkinek a keretes választ!
végigmegyek mindegyiken,és amelyik bejön azt fogom használni! :)

(#4084) Terapeuta válasza biggamer (#4018) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Jelentem, megvan...úgyhogy áprilisban még egy diplomavédés, oszt jó napot...

A lányokra eredendően azért nem mertem semmit mondani, mert én sem tom, mit kellett volna....szal sztem túl erős és túl direkt volt a vaku, a leánkák haja letűnt a buksijukról (azt hittem, ez a ff utómunka miatt, de a színesen ua.). A harmadik a kisgyerekkel: az tuti :) ...

Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

(#4085) biggamer válasza Fryskitt (#4043) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

A PS-ben húztam a kontraszton, nem a gépen állítottam.
Ha erre gondoltál. :U

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#4086) biggamer válasza Terapeuta (#4084) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Köszi.
Nem műteremben készítettem, hanem egy nagyon gyér világítású teremben.
Diffúzőr, fényterelő nem volt nálam, csípőből lőttem beépített vakuval.
Őszintén szólva örültem, hogy így sikerült. :B

Gratula a sikeres vizsgádhoz. :C

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#4087) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Ma a kertben:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Plusz a hugi kutyája:

[link]

(#4088) Hydra SR válasza orbano (#4076) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Csatlakozom BEE-hez: mikor, hol lesz börze?

(#4089) Dtomi válasza Hydra SR (#4088) üzenetére

Dtomi
(őstag)

Újpest központ végállomás holnap. Művelődési ház metró feljárótól 30as 147es bussz feljárója felé 50m.

[Szerkesztve]

"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

(#4090) biggamer válasza Fryskitt (#4087) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

A kutyás az nagyon tetszik. :C :C :C

(#4091) Fryskitt válasza biggamer (#4090) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen! :)

(#4092) Mercutio_ válasza Allien (#3997) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Valami hasonlót akartam megfogalmazni, de te pontosan leírtad :C

j.bravo:Kár, hogy ilyen vacak minőségben, és bazinagy készítői szignóval vannak fent a képek :O

[Szerkesztve]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#4093) Mercutio_ válasza j.bravo (#4048) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Az izmok játéka, és a lendület :C és ha a szembevaku pár centivel jobbra van :W

BEE: De miért nem álltál a fa alá?:)

[Szerkesztve]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#4094) Mercutio_ válasza Fryskitt (#4087) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Szárazvirág2-nek van egy tiszta tavaszi hangulata, hugikutya pedig hálás téma:D

(#4095) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Csináltam egy képet egy effekttel, amitől szerintem hányni lehet, ha sokáig nézed. Én nem néztem olyan sokáig de már szédültem kicsit :)
[kép]
[link]

És az eredeti:
[kép]
[link]
A zaj szándékos, sőt, egy részét én tettem rá :)
(hehe, az előző gépemnél anyáztam, hogy nem tudom leszedni erre meg én teszem rá :P)

(#4096) biggamer válasza Hydra SR (#4095) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Neeeee. :O
Hát mit mondjak, a másodikat jobban bírom. :)

(#4097) Hydra SR válasza biggamer (#4096) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Csak érdekességnek szántam, próbálgattam az effekteket a PSP-ben :) Nem gondoltam, hogy létezik olyan kép amin semmi gusztustalan nincs, mégis hányingert kelt :D

(#4098) drkbl válasza Hydra SR (#4097) üzenetére

drkbl
(őstag)

Elég gyorsan átszaladtál az aluljárón ;] És amikor felértél, Tokióban voltál a Canonnál, ahol épp osztották a teszt hiperolcsó mindentgyalázó dSLR-eket 12 obival, amit mi csak 2014-ben láthatunk ;)

(#4099) Hydra SR válasza drkbl (#4098) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

Hja, és az új gépemen és netemen 25FPS-sel töltöm fel a képeket 38 megapixelen :D

(#4100) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

[kép] [link]

Lehetne jobb is, ennyire futotta. :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.