Pálmafák... 
[link]
Mostanában csak ilyen képek jutnak nekem. 
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

Pálmafák... 
[link]
Mostanában csak ilyen képek jutnak nekem. 
BEE

Nekem tetszik 
CHIHUAHUA

Nohát nohát !
Ritka pillanata a fotózásnak amikor örülni kell annak,
hogy pont pofánvakuzzák a képünket.
De ez a kép ettől lett jó. Nyilván ő már kevésbé örül az eredménynek,
de ez az ő baja. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mekkora mázli !
Simán kukázhatta volna a képedet, de pont bejött.
BEE

Köszi ! 
Örülök neki, mert megkínlódtam a képért.
BEE

Az ellenvaku erősebb volt!
Még jó, hogy csak egy kis részen égette ki, de az nem baj. A pasi lába meg azért csámpás, mert annak úgy kell lennie forgás közben, igaz?!
A bemozdulás meg éppen még talán kevés is. Bár, nehéz megoldani, de próbáld ki néha nagyobb záridővel is, mert bizonyos testrészek éppenséggel nem mozdulnak még, a többi pedig kihangsúlyozza a mozdulatot. Bár, ezt nehezebb vakuval megoldani, sajnos. Legalábbis, szvsz, ettől függetlenül nekem tetszik. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Nem biztos, hogy baj a szembevakuzás. Ehez persze, meg kellene nézni a másik képet, de szvsz, az is jól sikerülhetett!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Egy hüle ötlet.
De, mi lenne, ha félig üres/teli vodkás üveget mellé raknál?
Akár azt a kicsit is (nem azt a 100 forintos népbutitóst, csak kb akkora méretüt), ha találsz valahol valamilyen bótba olyan kis, aranyos üveggel.
Egy citrom karika a pohárra tűzve. Még jó, hogy anti vagyok, nem is tudom, mé jut ennyi bajomság az eszembe (ja, persze 2-3 jégkonka benne, meg egy kis titanic, elsűlyedve, és az már merő giccs lenne, így meg egyszerűen jól néz ki).

[Szerkesztve]

Á !
Még erre is csak nagyon nehezen tudtam rávenni a háziasszonyt,
hát még ha piával díszítettem volna ! 
BEE
Szerintem is nagyon jó. Hajdanvolt fiatalságomat idézi, olyan Dirty dancing-es kép. 
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.
Jó. A címből ítélve már éppen kezdtelek sajnálni, hogy a Bahamákon nyaralsz... 
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

Ejha!
Nekem is tetszik. Ha csak úgy magában lekaptad volna, üres lenne, de a háttérben levő, épp megfelelően elmosódott két tesóval így nagyon jól néz ki. Jók a fények is meg a kis csillanások. Nem volt téma, de te csináltál magadnak, gratulálok! 
Köszönöm mindenkinek aki a szembevakus képemhez hozzászólt! 
Azért érdekes az is - milyen meglepő tud lenni az emberi természet - hogy egy ilyen ''rontott'' tetszett végül 
A többi (van méééég
) már unalmasabb 
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!
Ott állsz látlak 
![[kép] [kép]](http://kep.estreallas.hu/files/13_271171653115.jpg)
[link]

Második tetszik, az elsőn a zöld-sárga kicsit vad, szegény virág meg nem túl fotogén (elég egyhangú alkatrészei vannak), meg kicsi a mélységélesség, a szirmok elmosódnak.
A másodikon is kicsi a mélységélesség, de jobbra nem nagyon nézek (nem default az xp ikonelrendezésem), és az a kis vágás a tetején szerintem helyreteszi, jól elválasztja a hangsúlyos bal oldalt. Ha direkt ilyen a kompozició, akkor
, ha nem, akkor érdemes elgondolkodni rajta, miért is jó a vágás ellenére és mit lehet ebből átvinni egy jövőbeli kompozícióba 

Na kabbe!!!
Ez google maps?? Ilyen pontosan + van még nem is néztem, egyébként a pont a karika alatt azon a kis kinyúló beton-nyelven álltam. Beszarás
Be kő szarni! 
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

Hű, ezt jetpack-kel fotóztad?

BEE #4051: ez jóóóóó
A keret kicsit túl hivalkodó még mindig, de már jobb, mint múltkor. A kép viszont tetszik 
j.bravo: tényeg marhára feldobja a szembevaku! Technikailag szerintem nincs baj a képpel, csak amiket felsoroltál, bár ezek közül nem mindegyik zavaró.
Egyébként meg az ilyen dolgok fotózásába bele kell jönni. Én koncertet próbálok fotózni immáron 4. alkalommal és látványosan javul a végeredmény. A 400D-vel meg még nem is próbáltam mert azóta nem koncertezett a kollégám, de már várom, hogy mennyivel lesz könnyebb. Tipp: sokkal-sokkal-sokkal könnyebb lesz
(ISO800-on még egy picivel kevesebb zajt produkál a 400D, mint az S5500 ISO200-on
És a vakuja is picit erősebb, és sokkal intelligensebb, no meg a brutál látószög miatt közelebbről is lövöldözhetek)
[Szerkesztve]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
google earth
plusz a tippem, 10 méterbe belefér

üdv urak!
kereteket mivel gyártotok???
http://apro.bikemag.hu/hirdeto/teke-laszlo-d79.html

Én speciel Paint Shop Pro-val mert eleve azzal korrigálom a képeket is, de nem a beépített kereteket használom hanem rajzolok sajátot. Vannak progik amikkel szép kereteket lehet gyártani de azokat nem ismerem.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

kipróbálom!

Natúr IrfanView, a legutolsó verzióhoz nincs magyarításom, az Image menü Canvas size pontjával lehet homogén keretet hozzáadni a képhez, ízlés szerint többször is, valamint itt használom a Tweed frame, Transparent frame, Foto frame freeware Adobe 8bf plugineket - ezek nem hozzáadnak a képmérethez, hanem ''rádolgoznak'' a képre.

Köszönöm a véleményeket, dícséreteket ! 
Már régebben rájöttem, hogy ha a témát megismétlem a képen életlenül,
az jót tesz az eredménynek.
Nekem tetszik, alkalmazom is sűrűn, főleg makrónál.
És ha már kérdezték, hát én PS-el csinálom a keretet,
mint majdnem minden mást is.
BEE
(#4073) Fryskitt válasza sandokan66 (#4072) üzenetére
Mintha életlen lenne. Nagy a vágás, vagy rossz a fókusz? Esetleg más? Amúgy aranyos béka....
Köszönöm. Igazság szerint nem emlékszem pontosan a második kép készítésére, de vsz. hogy ösztönös volt a dolog. Egyelőre nem sokat fotózom tudatosan. Mostanság, a tanácsokat azért igyekszem megfogadni.
(#4075) j.bravo válasza sandokan66 (#4072) üzenetére

Az élesség hátracsúszott: a ''dereka'' és az ugyanolyan messze lévő részei az élesek, a feje pont nem.
Kár érte mert a nézőpont kifejezetten jó. 
Baloldalról talán még egy kicsit vágnék.
Szóval ha legközelebb a fejére (ideális esetben a szemére) állítasz élességet, akkor pöpec lesz!
[Szerkesztve]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

börzére jön valaki vasárnap?
A vér nem válik VAZZE!™

Pontosabban mire és hol ?
BEE
A gumikat direkt égetted így be?

Most vasárnap az Újpesti Gyermek és Ifjúsági házban. 1042 Budapest, István út 17-19.
[link]
Su cuy'gar!

Igen, utólag, egyébként elég rettenetes lett az a kép ![;]](/dl/s/v1.gif)
A vér nem válik VAZZE!™

Az uccsó kettő egész hangulatos lett. A ''félelemetes iskola'' fotóspályázaton garantált első hely 
A vér nem válik VAZZE!™

köszi mindenkinek a keretes választ!
végigmegyek mindegyiken,és amelyik bejön azt fogom használni! 

Jelentem, megvan...úgyhogy áprilisban még egy diplomavédés, oszt jó napot...
A lányokra eredendően azért nem mertem semmit mondani, mert én sem tom, mit kellett volna....szal sztem túl erős és túl direkt volt a vaku, a leánkák haja letűnt a buksijukról (azt hittem, ez a ff utómunka miatt, de a színesen ua.). A harmadik a kisgyerekkel: az tuti
...
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

A PS-ben húztam a kontraszton, nem a gépen állítottam.
Ha erre gondoltál. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Köszi.
Nem műteremben készítettem, hanem egy nagyon gyér világítású teremben.
Diffúzőr, fényterelő nem volt nálam, csípőből lőttem beépített vakuval.
Őszintén szólva örültem, hogy így sikerült. 
Gratula a sikeres vizsgádhoz. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Csatlakozom BEE-hez: mikor, hol lesz börze?

Újpest központ végállomás holnap. Művelődési ház metró feljárótól 30as 147es bussz feljárója felé 50m.
[Szerkesztve]
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

A kutyás az nagyon tetszik.

Köszönöm szépen! 

Valami hasonlót akartam megfogalmazni, de te pontosan leírtad 
j.bravo:Kár, hogy ilyen vacak minőségben, és bazinagy készítői szignóval vannak fent a képek 
[Szerkesztve]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Az izmok játéka, és a lendület
és ha a szembevaku pár centivel jobbra van 
BEE: De miért nem álltál a fa alá?
[Szerkesztve]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Szárazvirág2-nek van egy tiszta tavaszi hangulata, hugikutya pedig hálás téma

Csináltam egy képet egy effekttel, amitől szerintem hányni lehet, ha sokáig nézed. Én nem néztem olyan sokáig de már szédültem kicsit 
![[kép] [kép]](http://img244.imageshack.us/img244/6677/img0331cropredistclair1tf7.th.jpg)
[link]
És az eredeti:![[kép] [kép]](http://img244.imageshack.us/img244/9088/img0331cropredistclair1eb9.th.jpg)
[link]
A zaj szándékos, sőt, egy részét én tettem rá 
(hehe, az előző gépemnél anyáztam, hogy nem tudom leszedni erre meg én teszem rá
)

Neeeee. 
Hát mit mondjak, a másodikat jobban bírom. 

Csak érdekességnek szántam, próbálgattam az effekteket a PSP-ben
Nem gondoltam, hogy létezik olyan kép amin semmi gusztustalan nincs, mégis hányingert kelt 

Elég gyorsan átszaladtál az aluljárón
És amikor felértél, Tokióban voltál a Canonnál, ahol épp osztották a teszt hiperolcsó mindentgyalázó dSLR-eket 12 obival, amit mi csak 2014-ben láthatunk 

Hja, és az új gépemen és netemen 25FPS-sel töltöm fel a képeket 38 megapixelen