Gratula szép kis kép
CHIHUAHUA

Gratula szép kis kép
CHIHUAHUA

Oh, akkor ez már holnapra csúszik, hacsak valami csoda folytán nem kel fel és megy le ma újra a nap
Köszi, holnap feltétlenül kipróbálom, az eredményt meg felteszem (ha jobb lett mint az eddigiek
) Az életlenségnél meg rossz autófókuszra gyanakszom, majd játszom kicsit manuálisan is. Fura hogy a nyitottabb rekesz mellett lettek élesebbek a képek, pedig elvileg szűkebbnél nagyobb a mélységélesség és itt szerintem szükség is lenne rá, hiszen némelyik ház csak 50-60, másikak meg 500-600m-re vannak. Na majd ezt még holnap jól kipróbálom
[Szerkesztve]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Tetszetős! 
(legközelebb azért méretezd le 1024x768 körülire, légyszi
)
Hydra SR: ahogy BEE is mondja, az úgynevezett kék órában lesz a legjobb. Az ég olyankor sötétkék (vagy ha még nagyon korán van és még épp csak felkapcsolták a lámpákat akkor közepes kék). A másik lehetőség a macerás és mesterséges, de gyakran látványos HDR technika. Az előző topikban (jelen topik elődjében) sok szó volt róla.
[Szerkesztve]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Szűkebb rekeszhez hosszabb záridő tartozik,
tehát sokkal könnyebb berázni.
Ha állványon van a gép akkor használj kioldózsinórt ( ha van a géphez )
vagy az időzítőjét.
BEE
Az 50 és 500 méterre lévő dolgok együttes élesreállítása nem gond,
mert az már legtöbbször beleesik a végtelen tartományba.
[Szerkesztve]
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

jaj igy már világos 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

Az élességet helyreállítottam, területre fókuszálással: a legtávolabbi házsorra. A berázás ellen élesítettem az időzítőt. Szép éles képek lettek, 64-es ISO mellett nagyon durva zaj sem volt. De sajna még mindig vagy feketék a fák, vagy izzanak a fények. Még utómunkával sem tudom helyrehozni eléggé. Láthatóva tenni tudom, csak épp szép nem lesz. Íme az utómunkálatok nélküli kép: [link]
Ez pedig amit ki tudtam hozni belőle korrekciókkal: [link]
Ez már egyre közelebb van ahhoz, amit szeretnék, thx az ötleteket 
j.bravo: előbb-utóbb kénytelen leszek HDR képeket csinálni mert állandóan olyan témák felé kacsintgatok amiket nem lehet megcsinálni anélkül
[Szerkesztve]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Ezen a képen ne is számíts arra hogy a fák jól látszanak majd !
Láthatod, hogy nincs közöttük lámpa ami megvilágítaná őket.
Itt csak a világosabb égbolt fénye segíthet majd.
Készíts sok képet sötétedéskor, mert percenként változik a megvilágítás,
és gyakorlat kell hogy eldöntsd mikor adja a kívánt hatást.
Sok sikert, jó játékot !
BEE

Szerintem is nagyon jó lett! Grat!
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

Köszönöm szépen a dicséreteket! 
A zaj.... hát nemtudom... egy S6500-assal készült. ISO64-en.
Nem egy tükörreflexes tisztaság....

Sz.tem meg nem zajos inkább picit meg van festve lehet iso 100 on tökéletes lett volna de nekem nagyon tetszik. 
CHIHUAHUA

Cseppetsem kötözködésből írtam, szimplán nem tudom hogy mitől zizis picit a kép 

huh hát volt vagy 10 perc mire betöltött a teljes kép, de megérte, nagyon jol sikerült, be is raktam háttérnek 

''egy S6500-assal készült''? 
Honnan szereztél s6500-at?
Nem 5600 akart lenni? 
megnéztem az exif-et. De, 5600. Megnyugodtam 
[Szerkesztve]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Oh...sry. igen s5600 csak elírtam szegényt. 

Jók lettek. Grat.
Webprogramozást vállalok!
Köszi. Ez az ami már magában giccsesen néz ki, és az ember azt érzi, hogy ezt muszáj lekapni(és éreztem sok sok éven keresztül mielőtt a gép meglett) de a hatás fokozására Vivid-kiemeléssel lőttem őket. Utómunka nincs. Nem mondom hogy nem lehettek volna még jobbak, de alig pár napja volt nálam a gép. És így is ellőttem abban az 5 percben vagy 40képet, de talán ez a kettő lett a legjobb. Pedig annyi hogy kilépek az erkélyre, és balra nézve ezt láttam. 
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

Nagyon szépek lettek, szerencsés vagy hogy ilyen helyen laksz 

Kedves Hölgyeim és Uraim!
eladó lett az eos 300D-m, itthon vásárolt, markolattal, 2 akksival {100e HuF}
+ tamron sp AF aspherical XR DI LD(if) 28-75mm 1:2.8 macro ( [link] ) + B+W UV szűrő {80e HuF}
+ 420EX speedlite {50e HuF}
egyben {200e HuF}
minden kifogástalan állapotban van és lehetőleg egyben szeretném eladni
ha lehetne kérnem emilben érdeklődjetek légyszi
üdv!
[Szerkesztve]

Tényleg szép.
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Na most bogarat ültettél a fülembe.

A 300D tud kezelni M42-es objektíveket ?
BEE

Ha M42/EOS adaptert használsz, akkor full manuálban lehet használni.

Valahol én is láttam a neten van hozzá adapter gyűrü megvan [link]
[Szerkesztve]
CHIHUAHUA

CHIHUAHUA

![[kép] [kép]](http://img341.imageshack.us/img341/9280/arny01pc7.th.jpg)
[link]
Nem életem főműve, de hátha tetszik másnak is 

Ugye ez az a fa? Visszamentél?

wow
ezt nem hosszú záridővel csináltad, ugye?
[Szerkesztve]

Nagyon klassz, gratula 
És most kérek egy 4:3 arányú változatot, háttérképnek 

Szép lett, meg a téma sem lerágott 
Esetleg egy jobb - 45 fokos megvilágítás, hogy még inkább gömb legyen a karikából?

voltunk picit a debreceni allatkertben ,(sajna nem tudtam uj setet csinalni a flickr-n,igy az elso oldalon levo kepek a legujabbak) ime a kepek:
[link]
[Szerkesztve]
I'm what's left, I'm what's right..

Szia!
Nem hosszúval csináltam, csak kimentünk a barátnőmmel az erkélyre ő fújt, én meg lekaptam vakuval 
Bár az élesség állítással volt némi nehézség mert ugye ez a trutyi átlátszó meg mozog meg sötétvolt meg minden 
Köszi a véleményt örülök hogy tecccik 

Csináltam egy makkró' makró képet 
[link]
Meg egy gyíkró' is:
[link]
És két virágról:
[link]
[link]
By the way: vállal valaki tablókép készítést? Privátban keressen fel akit érdekelne ilyen munka 
[Szerkesztve]

A második kicsit homályos de hi hi 
[Szerkesztve]
CHIHUAHUA

tök jók lettek a buborékok 

Apertture Priority-ra volt akkor állítva, és ezért nem tökéletes. (F5,6, 1/30-as záridő 200mm-es gyújtótávon.)
[Szerkesztve]
* George Benson : White Rabbit *

Tablóval kapcsolatban: [link]
Nrkünk ők készítették, és elég korrektül megcsinálták.

Elég gömbösek ezek, legalábbis nekem 
Az utolsó tetszik legjobban, de a háttérkép-díjra a második esélyes, mert bal oldalon van hely az ikonoknak 

Hasonló ízlésünk van modellek terén 
A virágok közül az első síkít fényképezőgépért, leginkább napkelte/napnyugta táján... Ez a virág ismert ''büdöske'' néven, vagy keverem valamivel?
A gyíknak igazi gyíkarca van, ''ne gyere közelebb, mert... , mert ... !''

Wow, ezek a bubik tényleg jól néznek ki
A vízcseppek mellé felírom ezt is, mint ''majd egyszer ha nagy leszek akkor majd fotózni kéne ilyet is''. D
Grat!

Az első virág nagyon jó, a második elvész a képen.
A makkok meg mintha éppen hugyoznának. 
BEE

Ez a város Eger ?
BEE

Ez nagyon jó ! 
BEE

Már emlékszem !
Ezt a képet a cuccról felraktad már valahova nemrég.
Csak én eddig nem nagyon foglalkoztam a dslr gépekkel,
nem jegyeztem meg hogy melyik mit tud.
De hogy hab is legyen a tortán, megkérdem, hogy Praktica
bajonetthez is létezhet-e adapter, vagy ne álmodjak ?
BEE

Igen.
* George Benson : White Rabbit *