Köszi. 
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.
Köszi. 
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

Mar jo regen raktam fel kepet, ime az aktualis kedvencem:![[kép] [kép]](http://media.proxnet.hu/upload/20070215/21201676864.jpeg)
[link]
http://tinyurl.com/kircip

Sziasztok !
Vettem a valaszokat, nem is sertodtem meg. Egyelore ezeken a kepeken tenyleg azon mentunk csak, hogy ne legyen a szo fizikai ertelmeben rossz. A temaval kapcsolatban voltak fenntartasaim, fenntartasaink, legkozelebb amit kuldok probalom, hogy tobb informaciot hordozzon.
Levi

Hagy némi kívánnivalót maga után, de amúgy egész jó. Főleg a színek.
Az élesség viszont nem túl jó, és a nagylátós torzítás sem áll jól ennek a képnek.
(máskor méretezd le pls, már az 1600*1200-as felbontású monitor is ritka, ez meg még arra se férne ki)
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Ez nekem amit írtál már annyira magas, hogy ne is beszéljünk róla többet.... hogy megszivatná azzal a párját aki táncol, hogy pofátlanul beáll az emberek elé és ennek valami negatív hatása lenne a bírókra vagy mittoménkikre akkor én nagyon primitív vagyok de elzavarnám az összeset a halálszára... Magyarul itt nem lehet fotózni mert kinéznek??? Akkor olyan mint pofi tánc fotózás nem létezik?? Hogy lehetne bármit is profin csinálni ha nem adottak a körülmények? Ez olyan mintha megmondanák a stúdióba a fotóshnak, hogy nem mehet 20méternél közelebb a modellhez.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
Tetszik. Csak kissé ''nagy''. Méretezd le, mert a munkahelyi gépen egy örökkévalóság, amíg lejön.

Ha te vagy a profi, akit ezért fizetnek - azaz a munkáját végzi - akkor ezek nyilván nincsenek így. De ilyen nagyon ritkán van, a két-három rendszeresen fotózó srácot is csak úgy ismerik a szervezők már régről, és szívességi alapon hagyják fotózni (ők felhasználnak pár képet, alkalmasint anélkül hogy szólnának stb).
A versenyben sem saját részről, sem hozzátartozók részéről nem érintettek (volt olyan is de már túl vannak rajta).
Azaz ők ''megtűrt'' státuszban vannak, de ''szívesen'', ''tudatosan'' megtűrtek.
A többiek - pl én - a) a versenyen résztvevő valamely táncos hozzátartozója, vagy b) hajdani táncosok, c) jelenlegi táncosok akik az adott napon vagy versenyeznek vagy nem.
Ők is megtűrtek, de ''nem tudatosan'', és csak addig amíg rendesen viselkednek.
Énrám pl. a) és b) is igaz.
Amit Allien írt, az az a) esetre érvényes - azaz ha nagyon bunkó lennék, hasraesne bennem valamelyik pontozó, vagy ilyesmi, és látják hogy melyik versenyzőpároshoz tartozom (vagy kinek szurkolok, kinek a rajtszámát ordítom (hajrá huszonhármas!) ), akkor alkalmasint ők is kárát láthatják. Persze lehet hogy túl van spirázva a dolog, de azért jobb észnél lenni.
Én pl. már elég rég abbahagytam a (versenyszerű) táncot ahhoz hogy elfelejtsenek - azaz csak úgy ''puszira'' megkérni a szervezőt hogy ugyan hadd menjek már oda ''legálisan'' és fotózzak, nem biztos hogy könnyebb eset mint tök ismeretlenül tenni ugyanezt.
Egy próbát persze lehet hogy megér a dolog; meglátjuk.
Na de az egésszel nem akartam ám ekkora vihart kiváltani, folytathatjuk tőlem de csakis 100% kulturáltan vagy egy másik topikban 
Ha lesz energiám, és ezek után még (vagy már?
) van rá igény, akkor majd még teszek fel pár képet.
[Szerkesztve]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!
Ehhez mit szóltok?
[link]

Nem rossz!
Ha a tükörképbe alul belefért volna a kupola csúcs is, még jobb lenne 
Ja és egy kicsit kellene húzni a kontraszton, a pára és a fény iránya eléggé ellaposította.
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Dobhatsz még képeket
CHIHUAHUA
Köszi. Megpróbálom. Van nagyobb kép is, de vágni kell, mert maradtak nem oké részek, meg akkor a kontraszt.... Esetleg, ha nem álmosodok el nagyon.... És jöhet még kép, természetesen.
Kicsit belenyúltam:
[link]

Egy régebbi képem,kicsit nosztalgiáztam,gondoltam felteszem:
[link]

nekem tetszenek az ilyen képek gratula. De leméretezhetnéd kb 800X600 ill max 1024X768 ra vagy valahová a kettő közé ne legyen nagyobb mert soká jön le viszont kisebb se nagyon mert akkor meg nem látszik.
CHIHUAHUA

Köszönöm,örülök,hogy tetszik.
Nézegettem a régebbi képeimet,és megfogott a hangulatuk ezért raktam fel.
/De jó lenne ha már meglenne az új obim,amint meglesz egyből irány a természet/
Méretezés,rendben vágom!
Köszönöm a válaszaidat az Objektíves topic-ban is,további jó éjszakát,és holnapra kellemes napot kívánok!
Üdv!

Nyomtam rá azért kontrasztot.
hali01
Sajna így meg kellett vágnom, mert egy kocsi parkoló, meg egy járda van elötte, és az elcsúfította volna a képet. 
Ezt marsu kolléga is tudja bizonyítani.
Köszönös szépen mindenkinek a véleményt.
( Még Neked is j.bravo
)
[Szerkesztve]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

'' Biggamer puskája pedig szintén nagyon teccik (a csajokról kissé elfeledkezett, FF nem nekik való), meg LD Bükkben készült képe is. ''
Annyira hiányoltad a csajokról készült színes felvételeket, feltettem Neked aztán semmi.
És mi van a vizsgáddal ? 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Még pluszt? Vagy az elsőre? És megmutatod?

Mit mutassak meg elsőre ?

[Szerkesztve]

A puskádat. De csak privátban 
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Egy kis nosztalgiára én is befizetek idei nyár Croatia Zadar nagykikötő
[link] a kép meghaladja az átlag monitor méretét mérete 1mb ha valakinek nem bírja a nete v a monitora nézze kicsibe!!!
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

Nagyon klassz kép, de talán én a vizes részt sötétebbre vettem volna.
Nekem majd kiégeti a szememet a fénysáv, de lehet hogy csak én érzem úgy.
Hol itt a probléma ?
5 mp. alatt lejött. 

Te kis perverz. 
Jó lett a honlapod, csak keveslem a képeket.
Biztos akad még a tarsolyodba, nem ?
[Szerkesztve]

Ez nagyon ott van,hajóról fényképezted?

Köszi
Nincs kedvem mindet feltölteni, tök manuálisan csinálom html-ben, így elég sok idő. De legalább gyors.
Szerk: megszámoltam, 127 kép van fönt, azért az szerintem nem is olyan kevés 
[Szerkesztve]

Aha, akkor csak úgy tünt.

Biztos mert már mindet láttad itt 

Ilyen hosszú expó tuti bemozdult volna hajóról. 

Végre egy jó kép tőled 
CHIHUAHUA

Mintha eddíg nem csak jót töltöttem volna fel 
Egyébként zsiga a király olyan mint az aquafresh fogkefe!! egyébként nálam ez a családi emlékkép kategóriába tartozik, rengeteg ilyen képem van...

sejtettem én is,hogy valami más van a háttérben,de akkor hogyan készült ez a kép?

a piros pötyi én vagyok az állvánnyal és a géppel a vonal edig a kép látható részét jelöli kb. A GPS kordinátákat sajnos nem tudom. [link]

Szép panoráma szerű fotó.Grat.
A dőlés a tenger lejtése miatt van?

http://dunakanyar.net/~hali01 http://hali01.uw.hu/

Ez egy jó kép rólad.Így már minden világos.
http://dunakanyar.net/~hali01 http://hali01.uw.hu/

biggamer: Jóvanna, egyszer az életben nem szólok hozzá a képedhez és máris letolsz

(most mondhatnám hogy minek dicsérjelek állandóan, amikor már párszor kinyilvánítottam hogy részemről nyugodtan odaírhatnám a neved mögé hogy mester?)
Lehet hiányolni az előteret (ld. hali01), de szerintem jól kiváltottad azzal hogy rátetted a fát. A színek, az ég és a felhő pedig nagyon együtt van (fotós újságokban biztos azt mondanák hofgy ''drámai hatást visz a képbe'' vagy ilyesmi - ami szerintem hülyén hangzik, de tényleg jól néznek ki együtt.). A templomfal kicsit rajzfilmszerű de szép.
Használtál polárt, vagy valahogy máshogy lett ilyen mélykék az ég?
Dtomi: valóban tetszetős!
Tényleg elég erősek a vízen tükröződő fények, de a nyári hangulathoz tengerparti valahogy passzol.

Nem azért írtam, csak poénból.
Egyébként a sörétes puskás képemhez se írtál semmit ( én bezzeg a földig magasztaltam a táncos képedet
) de nem számít, én már megszoktam hogy sokszor nem véleményezik a képemet, nem is bánt annyira , átlépek felette. )
Csak néha azon csodálkozom, hogy olyan sír, aki csak felteszi a képeit, (de másnak nem véleményez semmit ) aztán várja, hogy zúdúljon rá a dicséretek tömege. 
Ezt nem rád értettem, csak most leírtam a véleményemet, észrevételemet.

Nem!!! Ha megnézed a kis térképet látszik, hogy a jobb oldala már nem egyenes hanem kanyarodik emiatt a torzítás miatt létszik kicsit úgy, hogy dől.

Ja, nem használtam polárt, nagyon szép idő volt.
Meg húztam a kontraszton is kicsit.
Az volt a baj, hogy elötte járda és parkoló, balra mellette meg egy iskola van, ami elrontotta volna a képet.
Így bírtam összehozni.

Ezeket már akkor megdícsértem és lementettem. 
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

Nem is veszem magamra
, mert valóban tudom (de aki nem hiszi járjon utána!) hogy őszintén de pozitív hozzáállással (a fikázást vagy bármi hasonlót kerülve), építő jelleggel szoktam véleményezni a képeket, amikor van alkalmam/időm. Mindig igyekszem valami konkrétumot is írni, hogy miért is tetszik, nem csak azt hogy jajdejó és beszúrni egy tapsolós vagy leborulós szmájlit.
A puskásra egyébként akartam reagálni, sajnálom hogy mégis elmaradt végül. Az tényleg jó tárgyfotó volt, jól eltaláltad a szépiát (vagy mit) is. Tetszett hogy nem a megszokott állapotában és nézőpontjaiból, hanem ''kinyitva'' ábrázoltad.
(remélem jól emlékszem a képre, mert ezt most emlékezetből írtam
)
A templomnál meg szerintem hogy így mellette (a fával) hagytál teret az legalább annyira jó mintha előtte hagytál volna. Szerintem. 
[Szerkesztve]

Az a piros pötyi Te vagy ?
Mert majdnem összetévesztettelek valakivel.

Úgy értem, a kontrasztot az első képre tetted rá, vagy a másodikra tettél még többet? És a végeredményt mutasd meg..... (Mást csak akkor, ha lányból vagy.....
)
Nekem be sem jön valamiért.

Tudtam, hogy valaki elsüt valami hasonlót!!! 

persze, hogy Ő az! Hiszen a piros pöttyös az igazi!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Na az annyit emlegetett vaksiról azoknak akiket esetleg érdekel:
![[kép] [kép]](http://img329.imageshack.us/img329/7600/vakuhatoldalfw6.th.jpg)
[link]__________________[link]__________________[link]
Nem olyan rossz kis jószág ám, kb. 3 nagyságrenddel (illetve, legalább annyival) használhatóbb és jobb mint a beépített vaksi. A kis elülső reflektoron látható, cellux-szal rögzített ''diffúzorhoz'' hasonlót teszek a nagyra is, és lehet hogy az elég is lesz hogy enyhítse a vakuárnyékokat. Persze ezt egyféleképpen tudhatom meg 
(még pár rendes kép is jön - de biztos hogy akarjátok?
)
[Szerkesztve]

Na akkor kezdetnek egy olyan, amin
- nincs rajta egyik táncos arca sem
- a vakuzás ellenére is bemozdult (kicsit gyorsak, mi?
)
- a pasi lába a forgás közben épp csámpásan áll
- kiégett ''itt-ott'',
nekem még is tetszik. Ahogy a szemközti kolléga épp szembevakuzott, a sugarak, meg hajon (ugyanez miatt) átszűrődő fény miatt szerintem olyan vicces-hangulatos.
Szóval van egy csomó hibája, biztos van olyan is amit én nem vettem észre vagy nem soroltam itt fel - mondjátok őket! -, de azért remélem nem csak nekem tetszik 
![[kép] [kép]](http://img248.imageshack.us/img248/3226/dsc409801ka2.th.jpg)
[link]
(szerk.: épp csak a képet kellett utólag beszúrnom, elsőre kimaradt)
[Szerkesztve]
(#4049) MekkMaster válasza j.bravo (#4048) üzenetére

Valaki szembevakuzott, vagy az egy reflektor?
Mekk