Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

ajj, hát igen, bp 2006 sajnos, hát ez van.
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

Gratulálok, fiatalok!
Komolyan mondom.
Jeannie képei tényleg nagyon gyorsan fejlődnek, én jóval hosszabb idő után (se...?
) jutottam el oda hogy ilyen képeket lőjek. Tegnap is többször észrevett nagyon jó témákat, amiket mi többiek nem (még nem tette fel mindet, de az lcd-n tegnap nagyon jónak tűntek!). Szóval - szerintem - jó szemed van
, abba ne hagyd a fotózást!
Allien képei között is vannak olyanok amiket irigylek, például a legelső flamenco-s cipős, és a koszorús kislány-portré is (ha nem lett volna mögötte a másik kislány, vagy jobban látszik, még jobb lenne, de 1) nem lehet minden tökéletes, 2) még mindig ott a PS.
)
A vonatversenyesek is olyanok, hogy sajnálom hogy nem voltam ott!
biggamer mozdonyosai a sok füsttel nagyon hangulatosak, és nagyon jól sikerült a nénikés portré is (tényleg ekkora volt a kézfeje vagy nagylátószög okozta torzulás?), a hajléktalant is jól kapta el, és tetszik a FF-esítés módja is.
werttzui éjszakai Parlamentes-hidasa is szép, a házak se rosszak
az enyéim nem sikerültek így. (kicsit talán ferde a Parlament kupolája, de ezen lehet segíteni).
(szerk.: bocs a duplikálásért, beírtam ugyanezt a tali topikjába is, de észrevettem hogy némelyik hivatkozott kép itt, némelyik ott van... (emlékezetből is válaszoltam))
[Szerkesztve]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Az első faleveles és a tetris jóóó! 
(a tetrist lehet hogy kicsit elforgatnám a) hogy függőleges-vízszintes élek legyenek, vagy b) hogy jobban dőljön, látsszon hogy szándékosan dől.)
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Nagyon jók ezek az életképek, a néni olyan mintha egy népmeséből elvenedett volna meg, egy rajzfilmből, aminek a végén az unokáját elveszi a királyfi és boldogan élnek amíg meg nem halnak ...

és boldogan élnek amíg meg nem halnak ...
hát ez sajna nem valószínű 

Köszönöm, és az élőben nyújtott segítséget is
Azokban a képekben, amiket nem raktam fel, nem a téma, hanem a minőség a kifogásolható, vagy utómunkát igényel vagy menthetetlen 

Thx, örülök hogy tetszenek. 

Teknőc burger 
CHIHUAHUA

kis tini ninja teknőcök ![;]](/dl/s/v1.gif)

gyűjteményed néhány darabja? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jaja, minden napra van egy. 
( a többi a mélygarázsban
)

Nagyon jó motorok, de a gőzösökkel nem érnek fel ! 
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

Az biztos.
Kár hogy nem voltál ott a versenyen, az a látvány meg a hangok. 
Azt nem lehet leírni, az ember kezén felállt a szőr. 

A tegnapi MTV ostromon nem volt senki fotózni?

Nagyon mentem volna !
De szombaton fix meló, pénzt kell keresni. 
Irigyellek érte, majd legközelebb sikerül. 
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

Nem de ha lettem volna én sem fotóztam volna ![;]](/dl/s/v1.gif)
CHIHUAHUA

Fz 50 topic-ba vannak tesztképek fz 50-nel készültek első kézből csak le kell tölteni őket de szerintem eszméletlen rosszak a pana nagyot alkotott csak lefele 
CHIHUAHUA

jaj tényleg senki se fotozott?

Én azért jobban féltem annál a gépemet, hogy szétveressem, vagy hogy eláztassák.
Meg esett az eső is néha.
Na szóval egy a lényeg, hogy nem érne nekem annyit az egész. 

hát igen az is igaz, elég rizikos lett volna.

indexes képeken láttam valami arcot, akinek a nyakában lógott (igaz a parlamentnél) gondolom jó alibinek, hogy ő lényegében fotós, nem tüntető
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Hát mer a vizágyus kocsi nézte azt hogy kinél van kamere kinél nincs 

Eszméletlen jók!
Különösen amit oldalról csináltál! 
http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO

Köszönet.

Egyik ostromos kép szemzációs.
* George Benson : White Rabbit *

Link? 
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

[link]
Nem találtam hirtelen, amire gondoltam. Sok a közepes fotó.
[Szerkesztve]
* George Benson : White Rabbit *
Cocafürdetés![[kép] [kép]](http://img336.imageshack.us/img336/1622/pic039mx2.th.jpg)
[link]
(nem egy nagy kép, de azért igyekeztem.)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

jaj csinálhattál volna még több képet a kis röfiről, mert nagyon aranyos 

Haláli fazon! De ugye tudod, hogy a tengeri malac és a víz között nem olyan szoros ám az összefüggés, mint azt nevéből sejteni lehetne. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ketto, csipkebokor vesszo!

Vizidisznó ![;]](/dl/s/v1.gif)

olyan mint egy kis plüss állat 

Énis tennék be pár képet:
Lepke: [link]
The door: [link]
Is closed: [link]
Szitakötő: [link]
Légy: [link]
Longexpo: [link]
Ööö :D [link]
Ezis :D [link]
A mappában lévő képek közül néhányon string.hu felirat van, mivel azt a domaint regeltem volna le, csak egy cég (gondolom többet fizetett így) megszerezte előlem. Csak szólok, h az a domain nem az enyém, ez ne tévesszen meg senkit. Akkor kb 70-80 képemet ezzel a felirattal láttam el és lusta voltam a felirat nélkülieket átméretezni/újra feltölteni ftp-re. :C
[Szerkesztve]
http://lorem.hu

szépek lettek, Longexpo-s képre már csak 2 haláli szem kéne és olyan lenne mint vmi horrorfilm plakátja 

Köszi.
A longexposnál a ''modell'' háttal állt, viszont mondasz valamit, alulról kell egy surlófény és kész a horrorplakát. :D [Egyszer még megvalósítja. :D]

A többi is szép, de nekem az első 3 tetszik a legjobban! 

jaja, kiváncsi lennék rá hogy nézne ugy ki ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

Az ajtó és a szitakötő nagyon jól sikerüklt
meg persze a bige is jó (itt nem feltétlen a képminőségre gondolok) 
CHIHUAHUA

A lakat, az nagyon jó lett 
[Szerkesztve]
Gratulálok, nagyon jó képek lettek, a modell is csinos
Milyen felszereléssel dolgozol? Ez már egyáltalán nem tűnik kompaktnak 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

Köszi! :D
Felszerelés:
- röviden: 350D
- bővebben:
350D + BG-E3 portrémarkolat + Sigma 18-125mm F3.5-5.6 DC obi + Canon 90-300mm 4.5-5.6 DC obi + Sigma EF-500 DG Super vaku + Soligor LG-40 állvány + Soligor közgyűrűsor + RS60-E3 kioldó.
+ Van még pár ''home made'' cucc: pl softbox, fényterelő (pizásdoboz + fekete karton + alufólia ^^) objektív fordító gyűrű (esztergályos csinálta, egy üveg körtepálinkámba került^^)
+ Egy 150W-os reflektor, kis spotlámpa, meg egy lágy fényű lámpa. + A1-es fehér kartonlap deríteni.

Fel vagy szerelve hmm tökéletes katona 
CHIHUAHUA

Majom:
[link]
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..