Jó kis jet ski-s képek gratula
CHIHUAHUA

Jó kis jet ski-s képek gratula
CHIHUAHUA

lassan megtelik a topic
Vagy azt honnan lehet tudni hogy megtelt 
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

Pedig ezek is jól néznek ki. 
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

LeC
Köszi a cuccost.
Többiek.
Köszi, örülök hogy tetszenek a képeim.
A topik akkor záródik be, ha valaki bezárja, és nyit egy folytatást.
Általában 5000-nél szokták lezárni.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

értem, hát lassan 5000-nél vagyunk 

Na szóval kicsit alakítgattam, mondjuk nem nagyon mélyültem bele
[link]
én valami ilyesmi vágásra gondoltam, a keret már csak az én hülyeségem ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bocsi hogy csak most de rajzolnom kellett, és első a suli, a fotózás meg a képekkel való foglalkozás csak utána 
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

Így alakítva talán még jobb 

kicsit így látom a képet...
[link]
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
Ez nagyon komolyan néz ki, gratula
(biggamernek már gratuláltam hozzá
)
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || http://gyurasgyik.uw.hu || BME-GPK || Avanti ragazzi!!!

wow ezt mivel?

ez tetszik 
CHIHUAHUA

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Erre tudtok valamit...?
[link]
Dtomi: grat, ötletes! 
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Összesen mennyi pénzben lehet gondolkodni ?
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Bruttó 130k az A1 értéke a számlán (edigital, 2005 tavasz).
Fogcsikorgatás nélkül ennek kb a felét tudnám hozzátenni (azaz összesen mondjuk 200k), közepes fogcsikorgatással mondjuk még ennyit (össz 250-260k), ha nagyon csikorgatom a fogam, zsíroskenyeret eszem és karácsonyig semmi komolyabb kiadás akkor még egy picit is akár de akkor már tényleg nem maradna semmi végszükség esetére illetve őszi hosszú hétvégés utazásra amit asszony nagyon szeretne (mi tagadás, én is).
Szóval többé-kevésbé jó szívvel 200k-s plafont jelölnék meg.

A Canon 30d-m elött Olympus E-500at akartam venni big kitben, annak az ára ekörül van.
És a hozzá adott 2 obi sokak szerint a legjobb, amit kitbe kaphatsz.
Nagyon szépek az ezekkel készült képek, én sokáig szemezgettem ezzel a géppel.

Akkor már e-330 ahhoz többfajta obi jó kb 220 körül van az e- 500 hoz csak zuiko jó.
[Szerkesztve]
CHIHUAHUA

Esetleg d-70
CHIHUAHUA

Abban az esetben ha visszakapod a pénzt!!Én biztos hogy vennék helyedben egy használt jó állapotú 300D-t, mostanában láttam nem is egyet teljes zárcserével sőt feketét is!!helyből veri a 350D-t mindenben!!! Ehhez veszel egy canon 50mm-es 1.8 as obit 27e közgyűrűvel makróz6sz is vele. egy olcsóbb zoom obit és bőven megúsztad 250 alatt!!!! és akkor ez majdnem olyan minha új gép lenne. nem is rossz obikkal.
[Szerkesztve]
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."

én voltam az 5000.!!!!!!!!!!!!
Ez a topik betelt, legyenek szívesek átfáradni ide: [link]
Com'è diverso il mondo visto da qui