Srácok félre ne értsétek, ha nem tetszik a kép vagy ha vacak, azzal semmi bajom, csak nem értem miért ez villant be róla. Nem ezt szánom életem főművének 
De tényleg lehet hogy félreértettem, ezt ti tudjátok
(mármint hogy mit akartatok szavakba önteni) Csak nem akarom hogy azt higgyétek hogy megsértődök ha nem dicséretet kapok. Szeretem az őszinte kritikát csak ha valamit nem értek benne azt szóvá teszem/megkérdezem. Mindenki boldog, mindenki mosolyog, remélem! 
werttzui: nem rossz ötlet a bakancs, viszont mivel a lényege nem a szépségében rejlik
, a sima bemutatása helyett, amit egy ilyen nézőpontból kapsz, valamilyen érdekesebb perspektívából kéne megmutatni, esetleg érdekes fények közé rakni. Megpróbálhatnád mondjuk alulról, letéve a gépet a földre (békaperspektíva). Persze torzulna a formája de érdekesebb kép lenne az eredmény. Szerintem
(ha lenne ilyenem, megmutatnám, de nincs)
cornfake: édesek a cicák (macskarajongók vagyunk, a barátnőm megfertőzött ezzel), és némelyik kép kifejezetten ígéretes. Csak egy icipicit kéne csiszolni rajtuk, hogy a kis hibák ne legyenek, és akkor pl. az ellenfényes 116-os (bal sarok nem szép il. levágtad a fülét), 118-as (belógó cuccok és fülecske), vagy a 005-ös (a szemrésebe nem kellett volna belevágni) nagyon jó kép lenne. De a 117-hez vagy a 098-hoz is csak hajszálnyi hiányzik. Legközelebb sokkal jobb lesz!
BEE: a drótok ellenére nem is rossz képek ezek. Valóban vidékies, lassú hangulat. Persze a drótokat kiretusálva jobb lenne, de így is kellemes.
[Szerkesztve]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!