Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4451) adik válasza Smogus (#4450) üzenetére

adik
(őstag)

én még nem láttam, de nagyon szépek! nagyszerűen alkalmazod a fekete-fehéret! a kártyásoknak nagyszerű hangulatuk van, esetleg egy kis szívarfüst nem ártott volna ;)

Ketto, csipkebokor vesszo!

(#4452) Smogus válasza adik (#4451) üzenetére

Smogus
(őstag)

Hát ja oda kellett volna fujatnom egy kicsit, mert én nem dohányzom, de akadt olyan ember is.
Birom a pókerparty-kat, mindig az a vége hogy jól beba**unk :D

Egyébként már nagyon régen volt színes a gépembe, ja de most az is van mert múltkor haveroktól kaptam egy Tescos negát majd leestem a székről a röhögéstől, nemsokára betelik, mondjuk komoly képeket nem csináltam rá :D
Kívácsi vagyok hogy hogy fog nézni a laboros amikor beviszem ;];]

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

(#4453) Stitch válasza perempe (#4447) üzenetére

Stitch
(őstag)

Kösz! Nekem az az egyik kedvenc. :)

biggamer: örülök, hogy neked is tetszenek, de szerintem ilyet azért nem kéne írnod: ''még talán nem is láttam itt fent ilyen szép felvételek''. Egyrészt, mert nem igaz :), másrészt meg azért, mert ezek színes turistaképek, megfelelő helyen mindenki tud ilyeneket készíteni, más kategóriájú képekkel meg felesleges összehasonlítani őket. Horvátország tényleg szép hely, de szerintem érdemes egy kicsit délebbre menni, Boszniáról meg nem is beszélve, kár hogy ott nem tudtam rendesen fotózni, sajnos az igazán szép helyeken nagyon rossz idő volt.

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#4454) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4408) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Köszi,

Szerencsére pont jókor jártam arra, nem kellett várni szinte semmit.

[Szerkesztve]

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#4455) Stitch válasza Smogus (#4450) üzenetére

Stitch
(őstag)

Nekem vannak ismerősek. :) Tényleg a kártyások viszik a prímet, főleg az első. A harmadikról már nem is írok, azt hiszem azt annak idején alaposan kiveséztünk, hogy mennyire nagyszerű felvétel. :)

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#4456) bLaCkDoGoNe válasza LJoE (#4426) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Volt, autolevels+brightness/contrast, mert az eredeti kicsit zöldesebb volt, mint amilyen az én ízlésem. :)

[Szerkesztve]

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#4457) Yaye válasza hali01 (#4239) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Azért az a Liberator még mindig mindent visz... :R (Esetleg szórhatnának belőle bomba forma, Red Bull színű lufikat amik lassított felvételként potyognának... Nem kicsit lenne morbid :DDD)

Kicsit azért zavar hogy Red Bull reklám lett az egész légiparádé... Már ízlelgetem a leendő hivatalos megnevezést: ''Red Bull Augusztus 20-ikai ünnepségek''

(#4458) bLaCkDoGoNe válasza Smogus (#4450) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

A kártyások meg a teáskészlet (?) nagyon tetszenek!

(#4459) Yaye válasza Yaye (#4457) üzenetére

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Bocs, nem Lib, hanem B25 Mitchell.. :B Majdnem mindegy, ez is szórta ránk az áldást... Off OFF

[Szerkesztve]

(#4460) LJoE válasza Yaye (#4457) üzenetére

LJoE
(senior tag)

sikerült róla lemaradnom
de a cobrát repülni látni sem volt gyenge
le is fényképeztem, a második képen sincs forgatva a fényképezőgép, ilyen szögben suhant előre kegyetlenül
[link]
[link]

[Szerkesztve]

member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged

(#4461) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Helló!

Mondotok nekem erről véleményt?
[link] Kacsa, Balatonfüredi sétány, 2006. ápr.

Köszi!

[Szerkesztve]

(#4462) YouCanCANON válasza [HUN]Tyson (#4461) üzenetére

YouCanCANON
(fanatikus tag)

szar... nem jön be :U

You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *

(#4463) [HUN]Tyson válasza YouCanCANON (#4462) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

Hú, az tuti hogy elég amatőr vagyok, de azért nem erre számítottam így elsőre :)

Vagy a linkre gondolsz? Kicsit várni kell mert elég nagy, nem csináltam vele semmit, csak ahogy a gépből kijött.

(#4464) Smogus válasza bLaCkDoGoNe (#4458) üzenetére

Smogus
(őstag)

köszönöm
A teáskészlet meg az igen :)

Stitch:

Neked is köszönöm, a nyaralós képeid meg nekem is tetszenek, szép helyeken jártál, mondjuk a legjobb szerintem a legucsó abba van valami nem csak a nyaralás :D
Meg az ablakon keresztül a hajó sem olyan rossz, milyen obival csináltad, szépen rajzol tetszik :)

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

(#4465) bLaCkDoGoNe válasza petrosilov (#4396) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Gratula, szép szocio-kollekció! :R

Én embereket személy szerint nem szeretek fényképezni (azt hiszem ez látszik is), inkább épületeket, tájakat, és persze a makrózás - az örök szerelem; viszont szeretem nézegetni a jól sikerült szociofotókat - és a Te kollekciód ilyen!

(#4466) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Itta z előbbi kacsás képem kicsit barátságosabb méretben: [link]
1024 x 768, ~200kB

Tényleg ennyire szar?

[Szerkesztve]

(#4467) Latency válasza [HUN]Tyson (#4466) üzenetére

Latency
(senior tag)

Nem a képre gondolta szerintem, hanem a képfeltöltésre.

(#4468) Stitch válasza Smogus (#4464) üzenetére

Stitch
(őstag)

Örülök, hogy tetszenek. A Bosznián keresztüli hazaút emlékezetes számomra, ezen készült a kamionos kép is. A képek többnyire 12-24-es Tokinával készültek (12-es végén :) ), végre megtudtam venni.

Ja és ha már nyaralós, utazós képek, akkor itt egy pályázat: [link], ajánlom mindenki figyelmébe! Pár napig még lehet képeket feltölteni és ha kell nekik valamelyik képed, akkor fizetnek. :)

[Szerkesztve]

(#4469) bLaCkDoGoNe válasza [HUN]Tyson (#4466) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Nem rossz, de vannak hibái. Ezek szerintem:
- Kicsit közelebbre állt be a fókusz, mint a kacsa (nekem úgy tűnik)
- Szűk a kivágás/kompozíció (ismét csak az én ízlésemnek)
- Kicsit unalmas/tucattéma

(#4470) Mr-Pamacs

Mr-Pamacs
(senior tag)

Hy

Ezeket nem rég csináltam a recski tavon hajnalban. Nem lettek a legjobbak de vannak közöttük pár jó.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Webprogramozást vállalok!

(#4471) BEE válasza LJoE (#4426) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Jó kis fotóskirándulást tartottatok. :))
Mindjárt gondoltam hogy dolgozott rajta,
mert a pösti levegő csak nagyon ritkán ilyen tiszta. :( :( :(

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#4472) Smogus válasza Mr-Pamacs (#4470) üzenetére

Smogus
(őstag)

Ó hogy milyen régóta vadászom én is a ködöt, de soha nem találok mostanában, ma reggel lehetett volna csak elmosta az eső :(
majd legközelebb
vannak szép képek is közöttük
A pecásoknak könnyű ködöt látni :))

(#4473) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4471) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Itt van az eredeti, érintetlen jpeg: [link]

(#4474) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4473) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Ó, ez egész jó !
Elég tiszta a levegő, és a géped is jobban hozza,
mint cimbora FZ30-a.
Sajnos tudom a saját gépemből kiindulva,
hogy a 30-as nem szereti a levegő páráját. :((

BEE

(#4475) werttzui válasza bLaCkDoGoNe (#4473) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Jó kis kép /csak ha nem politikusok lennének benne még jobban tetszene/ :D

CHIHUAHUA

(#4476) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4474) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Csak sajnos alapból olyanok egy kicsit az S7000 képei, mintha valami zöld fátyol lenne rajtuk, ezért kell minden képet utólag egy picit korrigálni a szebb és a valósághoz közelebb álló hatás érdekében.

(#4477) LJoE válasza BEE (#4474) üzenetére

LJoE
(senior tag)

hát igen tény hogy nagyon nem csípi a párát, viszont még mindig valahogy realisztikusabb képet fest, mint az s7000
megint más tészta, hogy az én képem messze másabb szögből és sokkal több közeli részlettel van megáldva, tehát nehéz hasonlítgatni

majd legközelebb szinkronfotózunk, bár az nem annyira poén :)
direkt próbáltam olyanokat válogatni a megmutatott néhány képem közül, amikről kolléga úr nem rakott fel

member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged

(#4478) bLaCkDoGoNe válasza LJoE (#4477) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Szinkronfotózik a hóhér... :D
És ne szidd a kis gépemet, én szeretek vele dolgozni - bár egyre többször ütközöm a korlátaiba, de így az igazi kihívás. :D

[Szerkesztve]

(#4479) Avicularia válasza bLaCkDoGoNe (#4473) üzenetére

Avicularia
(őstag)

jó ez a kép ,tetszik

(#4480) bLaCkDoGoNe válasza Avicularia (#4479) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Köszönöm, ajánlom figyelmedbe a többit is: [link]

(#4481) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4478) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Semmi gond !
Ha megnyerem a lottó ötöst, akkor nektek is veszek mondjuk egy Nikon D200-at ! :D
Jelentkezzen bátran aki még kér ! :DD

BEE

(#4482) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4481) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Ez 5 perc múlva már örökre itt marad, így bármikor számonkérhető ám! :D
Én szívesen élek a lehetőséggel... :)

(#4483) LJoE válasza bLaCkDoGoNe (#4478) üzenetére

LJoE
(senior tag)

miért? kellőképpen idiótán néznénk ki :D
nem szídom én, különbenis van némi idő is a két konstrukció között
amúgy meg jó szemed és sok türelmed van a témákhoz, és tudod hogy utállak :D

BEE: nagy duzzogva bevállalom a D200-at :DDD

[Szerkesztve]

(#4484) BEE

BEE
(PH! kedvence)

Kedvet csináltatok egy Parlamentes képhez !
Hát összecsaptam egyet.
[kép]
[link]

Csak ez máshonnan van.

BEE

Mire is jó a képstabi ! 420mm zúm, 1/160s kézből. ;]

[Szerkesztve]

(#4485) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4484) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Nájsz! :)

(#4486) j.bravo válasza BEE (#4481) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Felírhatsz engem is egy D200-ra, sőt ha nagyon útban lenne még az a pár bankó, 2-3 obit is felírnék, ha nem nagy baj :) (de ha csak a váz, az se baj) :DDD

A Parlamentes érdekes, bár kissé elveszik a pösti szmogban :(

[Szerkesztve]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#4487) werttzui válasza BEE (#4481) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Nézni fogom a sorsolást :D / Ja én is én is én is /

CHIHUAHUA

(#4488) werttzui válasza werttzui (#4487) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Bee a fotós boltba: Felkiállt. Mindenki a vendégem! D200-at mindenkinek :DD :DD

CHIHUAHUA

(#4489) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4485) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

:)

BEE

(#4490) BEE válasza j.bravo (#4486) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Mint már említettem, az FZ30 valamiért nehezen veszi a távlatok páráját.

A többire visszatérünk, ha eljő az idő. :D

BEE

(#4491) BEE válasza werttzui (#4488) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Bár már ott tartanánk !
Főúr ! Két tucat D200 rendel ! :))

BEE

(#4492) Avicularia

Avicularia
(őstag)

kis kedvencem tegnap vedlett
sajnos kicsit életlen lett,de a szinei csodálatosak,szvsz ez a legszebb madárpók

[link]

[Szerkesztve]

(#4493) erdey_a válasza BEE (#4491) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Csókolom itt osztogatnak digitális fényképezőgépeket?Én csak egy fuji s9500-at szeretnék vakuval.Látod én nem szívom a véred, mint a többiek :DDD

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#4494) bLaCkDoGoNe válasza Avicularia (#4492) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Bitang jó színei vannak!

(#4495) drkbl válasza Avicularia (#4492) üzenetére

drkbl
(őstag)

,szvsz ez a legszebb madárpók

Szinte atyai büszkeség sugárzik, Madárpók Úr!

Amúgy klassz kép, ''végre'' egy történés, és nem ''csak'' pózolás :DDD

(#4496) Avicularia

Avicularia
(őstag)

ma szert tettem egy DCR-250-re
első probálkozás,nem egyszerű vele dolgozni
jól farkasszemet néztem a pókkal,de ő jobban bírta ,4x az előnye :)

[kép]
[link]

[Szerkesztve]

(#4497) BEE válasza erdey_a (#4493) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Bárkinek bármikor bármit szívesen megígérek
jövendőbeli lottóötösöm kontójára. :U

BEE

(#4498) Avicularia válasza BEE (#4497) üzenetére

Avicularia
(őstag)

lottózol egyáltalán ? :D

[Szerkesztve]

(#4499) j.bravo válasza Avicularia (#4498) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Én lottózom de egyelőre csak ketteseim voltak :(

BEE: annyit még hozzá kéne talán tenni az ötöshöz, hogy lehetőleg veled egyidőben ne nyerjék meg túl sokan, mert ha mondjuk tízen-húszan osztoztok az ötösön, akkor lehet hogy a szétosztott d200-akat a család új autója bánná :D

Szóval természetesen én is megígérek néhány d200-at a jövőbeni lottó ötösből, de ''csak'' ha a nettó nyeremény legalább nyolcszámjegyű és az első számjegye nem túl kicsi :DDD (ha legalább kilencszámjegyű, akkor nem bánom, mehet egy überbrutál rendszervaku is mellé, :) ) )

[Szerkesztve]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#4500) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudm nem a legjobb minőségű képek de hátha valaki értékeli, nekem tetszenek ;) :R
[link] [link] [link] [link] [link]

Ja amugy meg a tegnapi balatonparti naplemenete. :B

Na ééésss?::DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.