én még nem láttam, de nagyon szépek! nagyszerűen alkalmazod a fekete-fehéret! a kártyásoknak nagyszerű hangulatuk van, esetleg egy kis szívarfüst nem ártott volna 
Ketto, csipkebokor vesszo!

én még nem láttam, de nagyon szépek! nagyszerűen alkalmazod a fekete-fehéret! a kártyásoknak nagyszerű hangulatuk van, esetleg egy kis szívarfüst nem ártott volna 
Ketto, csipkebokor vesszo!

Hát ja oda kellett volna fujatnom egy kicsit, mert én nem dohányzom, de akadt olyan ember is.
Birom a pókerparty-kat, mindig az a vége hogy jól beba**unk 
Egyébként már nagyon régen volt színes a gépembe, ja de most az is van mert múltkor haveroktól kaptam egy Tescos negát majd leestem a székről a röhögéstől, nemsokára betelik, mondjuk komoly képeket nem csináltam rá 
Kívácsi vagyok hogy hogy fog nézni a laboros amikor beviszem ![;]](/dl/s/v1.gif)
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

Kösz! Nekem az az egyik kedvenc. 
biggamer: örülök, hogy neked is tetszenek, de szerintem ilyet azért nem kéne írnod: ''még talán nem is láttam itt fent ilyen szép felvételek''. Egyrészt, mert nem igaz
, másrészt meg azért, mert ezek színes turistaképek, megfelelő helyen mindenki tud ilyeneket készíteni, más kategóriájú képekkel meg felesleges összehasonlítani őket. Horvátország tényleg szép hely, de szerintem érdemes egy kicsit délebbre menni, Boszniáról meg nem is beszélve, kár hogy ott nem tudtam rendesen fotózni, sajnos az igazán szép helyeken nagyon rossz idő volt.
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q
(#4454) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4408) üzenetére

Köszi,
Szerencsére pont jókor jártam arra, nem kellett várni szinte semmit.
[Szerkesztve]
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]

Nekem vannak ismerősek.
Tényleg a kártyások viszik a prímet, főleg az első. A harmadikról már nem is írok, azt hiszem azt annak idején alaposan kiveséztünk, hogy mennyire nagyszerű felvétel. 
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q
(#4456) bLaCkDoGoNe válasza LJoE (#4426) üzenetére

Volt, autolevels+brightness/contrast, mert az eredeti kicsit zöldesebb volt, mint amilyen az én ízlésem. 
[Szerkesztve]
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Azért az a Liberator még mindig mindent visz...
(Esetleg szórhatnának belőle bomba forma, Red Bull színű lufikat amik lassított felvételként potyognának... Nem kicsit lenne morbid
)
Kicsit azért zavar hogy Red Bull reklám lett az egész légiparádé... Már ízlelgetem a leendő hivatalos megnevezést: ''Red Bull Augusztus 20-ikai ünnepségek''
(#4458) bLaCkDoGoNe válasza Smogus (#4450) üzenetére

A kártyások meg a teáskészlet (?) nagyon tetszenek!
Bocs, nem Lib, hanem B25 Mitchell..
Majdnem mindegy, ez is szórta ránk az áldást... Off OFF
[Szerkesztve]

sikerült róla lemaradnom
de a cobrát repülni látni sem volt gyenge
le is fényképeztem, a második képen sincs forgatva a fényképezőgép, ilyen szögben suhant előre kegyetlenül
[link]
[link]
[Szerkesztve]
member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged

Helló!
Mondotok nekem erről véleményt?
[link] Kacsa, Balatonfüredi sétány, 2006. ápr.
Köszi!
[Szerkesztve]
(#4462) YouCanCANON válasza [HUN]Tyson (#4461) üzenetére

szar... nem jön be 
You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *
(#4463) [HUN]Tyson válasza YouCanCANON (#4462) üzenetére

Hú, az tuti hogy elég amatőr vagyok, de azért nem erre számítottam így elsőre 
Vagy a linkre gondolsz? Kicsit várni kell mert elég nagy, nem csináltam vele semmit, csak ahogy a gépből kijött.
(#4464) Smogus válasza bLaCkDoGoNe (#4458) üzenetére

köszönöm
A teáskészlet meg az igen 
Stitch:
Neked is köszönöm, a nyaralós képeid meg nekem is tetszenek, szép helyeken jártál, mondjuk a legjobb szerintem a legucsó abba van valami nem csak a nyaralás 
Meg az ablakon keresztül a hajó sem olyan rossz, milyen obival csináltad, szépen rajzol tetszik 
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
(#4465) bLaCkDoGoNe válasza petrosilov (#4396) üzenetére

Gratula, szép szocio-kollekció! 
Én embereket személy szerint nem szeretek fényképezni (azt hiszem ez látszik is), inkább épületeket, tájakat, és persze a makrózás - az örök szerelem; viszont szeretem nézegetni a jól sikerült szociofotókat - és a Te kollekciód ilyen!

Itta z előbbi kacsás képem kicsit barátságosabb méretben: [link]
1024 x 768, ~200kB
Tényleg ennyire szar?
[Szerkesztve]
(#4467) Latency válasza [HUN]Tyson (#4466) üzenetére

Nem a képre gondolta szerintem, hanem a képfeltöltésre.

Örülök, hogy tetszenek. A Bosznián keresztüli hazaút emlékezetes számomra, ezen készült a kamionos kép is. A képek többnyire 12-24-es Tokinával készültek (12-es végén
), végre megtudtam venni.
Ja és ha már nyaralós, utazós képek, akkor itt egy pályázat: [link], ajánlom mindenki figyelmébe! Pár napig még lehet képeket feltölteni és ha kell nekik valamelyik képed, akkor fizetnek. 
[Szerkesztve]
(#4469) bLaCkDoGoNe válasza [HUN]Tyson (#4466) üzenetére

Nem rossz, de vannak hibái. Ezek szerintem:
- Kicsit közelebbre állt be a fókusz, mint a kacsa (nekem úgy tűnik)
- Szűk a kivágás/kompozíció (ismét csak az én ízlésemnek)
- Kicsit unalmas/tucattéma

Jó kis fotóskirándulást tartottatok. 
Mindjárt gondoltam hogy dolgozott rajta,
mert a pösti levegő csak nagyon ritkán ilyen tiszta.

BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

Ó hogy milyen régóta vadászom én is a ködöt, de soha nem találok mostanában, ma reggel lehetett volna csak elmosta az eső 
majd legközelebb
vannak szép képek is közöttük
A pecásoknak könnyű ködöt látni 
(#4473) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4471) üzenetére

Itt van az eredeti, érintetlen jpeg: [link]
(#4474) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4473) üzenetére

Ó, ez egész jó !
Elég tiszta a levegő, és a géped is jobban hozza,
mint cimbora FZ30-a.
Sajnos tudom a saját gépemből kiindulva,
hogy a 30-as nem szereti a levegő páráját. 
BEE
(#4475) werttzui válasza bLaCkDoGoNe (#4473) üzenetére

Jó kis kép /csak ha nem politikusok lennének benne még jobban tetszene/ 
CHIHUAHUA
(#4476) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4474) üzenetére

Csak sajnos alapból olyanok egy kicsit az S7000 képei, mintha valami zöld fátyol lenne rajtuk, ezért kell minden képet utólag egy picit korrigálni a szebb és a valósághoz közelebb álló hatás érdekében.

hát igen tény hogy nagyon nem csípi a párát, viszont még mindig valahogy realisztikusabb képet fest, mint az s7000
megint más tészta, hogy az én képem messze másabb szögből és sokkal több közeli részlettel van megáldva, tehát nehéz hasonlítgatni
majd legközelebb szinkronfotózunk, bár az nem annyira poén 
direkt próbáltam olyanokat válogatni a megmutatott néhány képem közül, amikről kolléga úr nem rakott fel
member of [Lam[PH!]a] CoD team? --- ''- How can you shoot women or children? / - Easy! Ya just don't lead 'em so much! Ain't war hell?'' --- He's not dead, He's electroencephalographically challenged
(#4478) bLaCkDoGoNe válasza LJoE (#4477) üzenetére

Szinkronfotózik a hóhér... 
És ne szidd a kis gépemet, én szeretek vele dolgozni - bár egyre többször ütközöm a korlátaiba, de így az igazi kihívás. 
[Szerkesztve]
(#4479) Avicularia válasza bLaCkDoGoNe (#4473) üzenetére

jó ez a kép ,tetszik
(#4480) bLaCkDoGoNe válasza Avicularia (#4479) üzenetére

Köszönöm, ajánlom figyelmedbe a többit is: [link]
(#4481) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4478) üzenetére

Semmi gond !
Ha megnyerem a lottó ötöst, akkor nektek is veszek mondjuk egy Nikon D200-at ! 
Jelentkezzen bátran aki még kér ! 
BEE
(#4482) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4481) üzenetére

Ez 5 perc múlva már örökre itt marad, így bármikor számonkérhető ám! 
Én szívesen élek a lehetőséggel... 
(#4483) LJoE válasza bLaCkDoGoNe (#4478) üzenetére

miért? kellőképpen idiótán néznénk ki 
nem szídom én, különbenis van némi idő is a két konstrukció között
amúgy meg jó szemed és sok türelmed van a témákhoz, és tudod hogy utállak 
BEE: nagy duzzogva bevállalom a D200-at 
[Szerkesztve]

Kedvet csináltatok egy Parlamentes képhez !
Hát összecsaptam egyet.![[kép] [kép]](http://img233.imageshack.us/img233/1743/003dr1.th.jpg)
[link]
Csak ez máshonnan van.
BEE
Mire is jó a képstabi ! 420mm zúm, 1/160s kézből. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
(#4485) bLaCkDoGoNe válasza BEE (#4484) üzenetére

Nájsz! 

Felírhatsz engem is egy D200-ra, sőt ha nagyon útban lenne még az a pár bankó, 2-3 obit is felírnék, ha nem nagy baj
(de ha csak a váz, az se baj) 
A Parlamentes érdekes, bár kissé elveszik a pösti szmogban 
[Szerkesztve]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

Nézni fogom a sorsolást
/ Ja én is én is én is /
CHIHUAHUA

Bee a fotós boltba: Felkiállt. Mindenki a vendégem! D200-at mindenkinek

CHIHUAHUA
(#4489) BEE válasza bLaCkDoGoNe (#4485) üzenetére

BEE

Mint már említettem, az FZ30 valamiért nehezen veszi a távlatok páráját.
A többire visszatérünk, ha eljő az idő. 
BEE

Bár már ott tartanánk !
Főúr ! Két tucat D200 rendel ! 
BEE

kis kedvencem tegnap vedlett
sajnos kicsit életlen lett,de a szinei csodálatosak,szvsz ez a legszebb madárpók
[link]
[Szerkesztve]
Csókolom itt osztogatnak digitális fényképezőgépeket?Én csak egy fuji s9500-at szeretnék vakuval.Látod én nem szívom a véred, mint a többiek 
Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.
(#4494) bLaCkDoGoNe válasza Avicularia (#4492) üzenetére

Bitang jó színei vannak!
(#4495) drkbl válasza Avicularia (#4492) üzenetére

,szvsz ez a legszebb madárpók
Szinte atyai büszkeség sugárzik, Madárpók Úr!
Amúgy klassz kép, ''végre'' egy történés, és nem ''csak'' pózolás 

ma szert tettem egy DCR-250-re
első probálkozás,nem egyszerű vele dolgozni
jól farkasszemet néztem a pókkal,de ő jobban bírta ,4x az előnye 
![[kép] [kép]](http://img75.imageshack.us/img75/6584/p1030529filterednf6.th.jpg)
[link]
[Szerkesztve]

Bárkinek bármikor bármit szívesen megígérek
jövendőbeli lottóötösöm kontójára. 
BEE
(#4498) Avicularia válasza BEE (#4497) üzenetére

lottózol egyáltalán ? 
[Szerkesztve]
(#4499) j.bravo válasza Avicularia (#4498) üzenetére

Én lottózom de egyelőre csak ketteseim voltak 
BEE: annyit még hozzá kéne talán tenni az ötöshöz, hogy lehetőleg veled egyidőben ne nyerjék meg túl sokan, mert ha mondjuk tízen-húszan osztoztok az ötösön, akkor lehet hogy a szétosztott d200-akat a család új autója bánná 
Szóval természetesen én is megígérek néhány d200-at a jövőbeni lottó ötösből, de ''csak'' ha a nettó nyeremény legalább nyolcszámjegyű és az első számjegye nem túl kicsi
(ha legalább kilencszámjegyű, akkor nem bánom, mehet egy überbrutál rendszervaku is mellé,
) )
[Szerkesztve]
Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!