Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) Smogus válasza Stitch (#194) üzenetére

Smogus
(őstag)

Örülök hogy tetszik
a háttérben egy perzsaszőnyeg van felakasztva a falra, valamint egy állólámpa adta a fényt
Nekem is tetszenek a mostani madaras képeid főleg az utcsó nagyon aranyosak

Én is lőtem madarakra régebben de a 300-asom kevésnek bizonyult mivel nem is volt 1,6-os szorzóm mint a digitálisoknak :(

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

(#202) Smogus válasza j.bravo (#200) üzenetére

Smogus
(őstag)

Hát igen igen már látom hogy az első nem igazán :D
majd azon is dolgozok egy kicsit hátha valmi vágással lehetne valamit kihozni még belőle, azon igazából semmi utómunka nincsen, azt én szoktam mondani hogy utómunka mindig kell ;]

Örülök hogy tetszenek neked is a képeim, de azért nem kell túlozni vannak itt még jópáran akiknek nagyon jó szemük van a fotózáshoz

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

(#203) Nimrod válasza j.bravo (#200) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm, igyekszem. :B

Az internet hülyévé tesz.

(#204) j.bravo válasza Smogus (#202) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Hátööööö, ha jól emlékszem én nem azt írtam hogy mindenki csak a te szemedet irigyelheti, hanem hogy a szemed/látásmódod irigylésre méltó (úgy általában) - ez pedig nem zárja ki azt hogy más fórumtársaknak is az lehessen (mint ahogy szerencsére tényleg több jó szemű fotós is ír ide :R ), de ez nem kisebbíti a te érdemeidet sem!

Még inkább OFF:
MIvel te szoktál ehhez leginkább hasonló témákat fotózni, megtennéd hogy véleményezed a #110-ben belinkelt képe(i)m? (nem dicséretet vagy megerősítést várok természetesen, hanem őszinte véleményt, abból lehet tanulni)

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#205) lajo válasza j.bravo (#200) üzenetére

lajo
(senior tag)

Az oszlopon én is éreztem, hogy kevés, csak tök szép kék volt az ég a borongós hosszú tél után és jó érzés volt lekapni. A második hóvirágos pedig azért készült mert szerettem volna az elsőhöz hasonlót, csk azzal a nem teljesen kifejlődött példánnyal.Csak az nem sikerült olyan jóra sajna. Legalább kaptam véleményt és az jóó. :DD

(#206) j.bravo

j.bravo
(PH! addikt)

Azé' nem bírtam ki hogy a látott hóvirágon felbizdulva ne toljam fel én is a ma lekapott hóvirágot (bár az nem tökfehér? Ezen van az a sárgászöld folt...). Párom szüleinek kertjében nőtt.

De csak OFF-ban tolom fel, mert kicsit kapkodva csináltam, az expo jó lett sztem de nem teljesen olyan mint szerettem volna (vagy mindkettőt élesre vagy az egyik éles a másik meg _tényleg_ nem), az utómunkát meg kapkodtam/kapkodom mert holnap koránkelés...

Na de itt van, ne kíméljetek :)

[kép]
[link]

[Szerkesztve]

Kapcsolja ki! Hasznosítsa újra! Cserélje energiatakarékosabbra! Sétáljon, kerékpározzon!

(#207) biggamer válasza lajo (#176) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

A harmadik tetszik, tök jó a föld is körülötte, meg a virág is.
A bimbó egy kicsit beégett, de tetszik.
Meg az arány is.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#208) biggamer válasza BLiNk3r (#178) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Szép lett a naplementés képed, grat a művész úrnak. :C

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#209) biggamer válasza Smogus (#181) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

A második és harmadik szupi, az első nekem egy picit olyannak tűnik a felvételen, mintha művirág lenne.

(#210) biggamer válasza szeva000 (#190) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

:C De rég is volt.

(#211) biggamer válasza lesaux (#191) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Nem rossz, nem rossz. :R

(#212) biggamer válasza Stitch (#195) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Királyok, főleg az első tetszik nagyon.
Ügyi vagy. :R

(#213) biggamer válasza Nimrod (#197) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

A végén még megtanulsz fotózni. ;) :D
Grat, csak így tovább.
Jó az utcsó képed az exkavátorról. :)

(#214) biggamer válasza j.bravo (#206) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Szép lenne a képed, csak nagyon beégtek a virág fejek.
Gyorsan dobtam rá egy kis sötétítést, de nem dolgoztam el, ezért látszik hogy belenyúltam.[link]
Nem foglalkoztam az esztétikával, csak összedobtam.
Talán jobb lett.

(#215) lajo válasza biggamer (#207) üzenetére

lajo
(senior tag)

Örülök hogy elnyerte tetszésed. :B :DD

(#216) Nimrod válasza biggamer (#213) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm! :B

(#217) Stitch válasza j.bravo (#200) üzenetére

Stitch
(őstag)

Nem értem, hogy miért írtad amit írtál...még jó, hogy rendben van az a kép, azért is írtam, hogy eszméletlen jó lett! Arra voltam kíváncsi, hogy volt-e utómunka.
Igen, bunyóznak a másodikon, leesett az első hó, aztán meg voltak őrülve, jóhogynem kaparja ki a szemét. :)

Smogus, biggamer: Örülök, hogy tetszenek a képek és kösz a véleményt!

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#218) j.bravo válasza Stitch (#217) üzenetére

j.bravo
(PH! addikt)

Már kezdtem örülni hogy bejött valamelyik képem (pl. a #110-es, vagy a hóvirágos), de aztán rájöttem, hogy keversz szeva000-val :( (v legalábbis a hsz-ainkat - a szöcske az övé, a madarak bunyójára viszont én kérdeztem rá - és ahogy jeleztem is, tényleg nagyon jók azok a képeid, nincs semmi gond a minőséggel sem, szvsz.)

biggamer:
köszi, örülök h azért teccik picit :), igen, ezért (az enyhe beégés miatt) is írtam hogy elkapkodtam az utómunkát... bár arra nem gondoltam hogy szelektíven kéne sötétíteni, jó ötlet, köszönöm! Majd kipróbálom. Miben dolgozol? PS, gimp?

(#219) Smogus válasza j.bravo (#111) üzenetére

Smogus
(őstag)

Kérted hogy írjak ezekről a képeidről
sajnos elsiklottam felettük még anno de most megnéztem és azt kell hogy mondjam hogy nagyon jók
a legjobb az első ami színes a zaj zavaró de nem kellemetlen a kondenzcsíkon gondolkodtam leginkább hogy lehet hogy nem kellene de utána meg mindig úgy gondolom hogy kell mert túl üres lenne a kép teteje
a fa mindeféle képpen kell megtöri az épített környezetet
az a legjobb a képben hogy a fa törzse a két oszlop között közel aranymetszésben van ettől nem feszült a kép

Szóval gratulálok jó kis ''urbanminimál'' ;]

(#220) szeva000 válasza lesaux (#191) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Tudom,dehát erre nincs időm sajna.mostanában már örülök a havi 1-2képnek is:)

(#221) szeva000 válasza Stitch (#194) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Igen,ezek,ha jól emlékszem 1az 1ben,mivel én általában nem szoktam módosítgatni semmit szinte.Örülök,ha néha lekapok egyet. :)

[Szerkesztve]

(#222) Stitch válasza j.bravo (#218) üzenetére

Stitch
(őstag)

Ahha, már értem...bocs, figyelmetlen voltam. :)

Hóvirágos kép...a hátteret szépen elmostad, a kompozíció is egész jó (én talán a szárból többet mutattam volna még), a fenti virág élessége ahogy nézem jó is, kézből készült? Valójában teljesen jó kép, talán tényleg egy hangyányit túlexpónáltad. Most nézem milyen komoly gép ez az A1...RAW-ban fényképezel? Mert ott nem gond visszavenni 1/3, 1/2 blendét.

[Szerkesztve]

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#223) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Nincs mit, mindenkinek. :)

(#224) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

[kép].[link].[kép].[link]

[kép].[link]

Rég tettem fel esti képeket. :)

(#225) Nimrod válasza biggamer (#224) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hasonlókat! :C

(#226) biggamer válasza Nimrod (#225) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Köszi. :))

(#227) vamossi

vamossi
(kvázi-tag)

hi!
régebben néha én is jártam erre a képeimmel, most újra itt van egy: [link]

(#228) Nimrod

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Másoknak is tetszenek a fotóim. :B

[link]
[link]

(#229) BEE válasza biggamer (#224) üzenetére

BEE
(PH! kedvence)

Jók a képek !
Az utolsót nem rakad fel régebben más kidolgozásban ?

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#230) biggamer válasza BEE (#229) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Köszi, köszi.

Nem, erről az oldalról még nem fotóztam. Vagyis fotóztam, de belelógott egy vendéglátó egység a képbe. Úgyhogy nem is tettem fel, mert elcsúfította.
Most lebontották, mert szebbé akarják varázsolni, ezért szabad lett a terület egy kis ideig.
Úgyhogy gyorsan rácsaptam. :)

(#231) biggamer válasza vamossi (#227) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

És rám mondják, hogy '' csőlátás ''-om van. ;) :)
Nem rossz kép.

(#232) Viszlát

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

De jó lesz végre ilyeneket is látni az utcákon :)

[kép][link]

(#233) biggamer válasza Nimrod (#228) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Csak így tovább.
Elindultál az ismertéválás rögös útján. :C

(#234) Nimrod válasza biggamer (#233) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm! :B

(#235) Viszlát válasza Viszlát (#232) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Természetesen véleményeket, észrevételeket várok! :)

(#236) biggamer válasza Viszlát (#235) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Kicsit összemosódnak a sárga szírmok, de nekem teccik. :C
Ez krizantém ?

(#237) Viszlát válasza biggamer (#236) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Halvány lila .... sincs:) Sajnos nem fértem hozzá szemből, ott parkolt egy autó :(

(#238) biggamer válasza hali01 (#147) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Érdekesség képen : [link]

(#239) bitfarkas

bitfarkas
(őstag)

Kevés az ember a képeken emberek! Mégiscsak ez a legizgalmasabb téma, nem?
Na a következők sem valami nagy drámai jellemábrázolások, de itt van pár kép:
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]
[kép]
[link]

[Szerkesztve]

(#240) bitfarkas

bitfarkas
(őstag)

Akkor most egy kicsit ismertebb ember:
[kép]
[link]
[link]

(#241) Viszlát válasza bitfarkas (#240) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Azután az aranyos kislány után ezért kár volt :P ;)

(#242) biggamer válasza bitfarkas (#239) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

A negyedik nagyon jó lett, grat. :C

(#243) bitfarkas

bitfarkas
(őstag)

Na még két főzőcske:
[kép]
[link]
[link]

(#244) bitfarkas válasza biggamer (#242) üzenetére

bitfarkas
(őstag)

:)

(#245) hali01

hali01
(őstag)

Szaasztok!

Látom nem tétlenkedtetek.Sok szép fotót sikerült felvonultatni mig nem voltam 2 napig.
Van itt minden,hóvirág,kukacmakro,gyerekfotó,stb
Nagy Grat minden fotósnak!

Biggamer!Kössz a cikket,átolvasom mindjárt.
Tegnap egész nap kertészkedtünk,mameg a Lest építettük a nagyobbik fiammal.
Mostmár megtudom mutatni,h hogyan is kell lest építeni ha vkinek ilyenre támad gusztusa.:)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

Még ugyan van vele tennivaló de a neheze megvan.
Kell még egy méretesebb madáretető,itató és néhány fa meg egyéb növény,nomeg egy másfélszerező.:))

[Szerkesztve]

http://dunakanyar.net/~hali01 http://hali01.uw.hu/

(#246) lajo válasza hali01 (#245) üzenetére

lajo
(senior tag)

Hú de komoly. Sok sikert.

(#247) biggamer válasza hali01 (#245) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Utoljára akkor láttam ilyet, amikor nukleáris próbarobbantást végeztek az USA-ban. :DDD
Csak vigyázz, nehogy beköltözzön a vizslátok.
Mondjuk ez arra is jó, ha az asszony nem enged be a kéróba, mert későn találtál haza.
Tényleg, mit szól az asszonykád a hobbydhoz ?
És a szomszédod ?

Na szóval várjuk a remekműveket. ;) :))

(#248) bitfarkas válasza biggamer (#247) üzenetére

bitfarkas
(őstag)

Lehet a szomszédasszony is érdeklődve figyelte, vajon mire lehetne ezt még használni? ;]

(#249) hali01 válasza lajo (#246) üzenetére

hali01
(őstag)

Köszi! Remélem nem hiába fáradtunk.

[Szerkesztve]

(#250) hali01 válasza biggamer (#247) üzenetére

hali01
(őstag)

Gondoltam rá,h kibélelem ólommal :D

Az asszony megoldva!Jó a gyerekeknek jáccani is.:)
a szomszéd nemgond a kutya ki lessz rekesztve ajtóval majd késődd a telekrészből egy keritéssel is.:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.