Tetszenek a képeid, az előző kettő is.
A családi képeknél egy kicsit nekem már sok az élénk zöld.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
(#951) lesaux válasza liquidmoon (#935) üzenetére

Tetszenek a képeid, az előző kettő is.
A családi képeknél egy kicsit nekem már sok az élénk zöld.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
(#952) liquidmoon válasza Terapeuta (#948) üzenetére

Hi! Köszi a hozzászólást. Van ugyanaz a virágos kép, és a méh is élesebb, csak ott meg belelógott egy másik virág a képbe és nem tudtam normálisan megvágni 
. Amúgy gyereket fotózni a legnehezebb sztem, legalábbis így látom 3 hónapos próbálkozásom után.
(#953) liquidmoon válasza ToBeY (#949) üzenetére

Köszönöm 
(#954) liquidmoon válasza lesaux (#951) üzenetére

Köszönöm szépen, én a zöldet imádom.
Azért is tettem fel ezeket a képeket, mert itt a fórumon nem láttam ebben a kategóriáben készült képeket. Remélem nem para, csak szeretem a változatosságot. Bízok benne, más is.
[Szerkesztve]
(#955) polika válasza liquidmoon (#935) üzenetére

A kislánynál bejön a többinél nekem nem tetszik ez a színpiszkálás, az eredeti színek is tudnak szépek lenni szerintem, a PS ráesős effekt aranyos, ha egy zuhanó kő is lenne a képben talán még ütősebb lenne.
Eredeti színek illusztrálására egy másik dongéros képem Bővebben: link remélem ez is teccik, nekem azért már kezd snassz lenni ezért nem is rakok fel ilyenből túl sokat ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#956) biggamer válasza ArthurMiller (#926) üzenetére

Köszi, megadhatnád a telefonszámát.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Hadd mutassam be nektek mai áldozatomat: 
Bővebben: link
Teccik valakinek?
[Szerkesztve]
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában
(#958) biggamer válasza liquidmoon (#935) üzenetére

A 3. és a 4. király, ügyi vagy.
Miután megnéztem a 3.-at komolyabban, fél órán keresztűl öklendeztem a WC felett.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Jó felvétel,grat.
, de szerintem kicsit lehetne világosabb.
Nem biztos, hogy jó látom, de így érzem.
Látszik, ahogy pont kacsint a felső sorban, jobbról a második szemével.

Elöl a fehér kö nélkül plusz kicsit világosabban maximális lenne, így a kő tulságosan világít és emiatt nem nagyon lehetett a pókkal se mit cisnálni, grat!
(#961) AMD!4ever válasza liquidmoon (#935) üzenetére

ez a 3as télleg nem semmi!
nekem megfájdult tőle a fejem 
1-2 zombi kéne ahogy át akarják törni az ajtót vagy ilyesmi! ![;]](/dl/s/v1.gif)

szvsz annak ellenére, hogy egykép érdekes meg designeos lesz PS hatására, még nagyon szar képeket lehet csinálni egy fényképezövel, szal azt sem árt kezelni tudni, és nem csak az utómunka a lényeg
you can CANON
(#963) liquidmoon válasza biggamer (#958) üzenetére

Nagyon durva vagy, köszönöm. Ha kell, felrakom nagyba is 
[Szerkesztve]

Igazad van!!! Csak örültem hogy mielött eltünt a szemem elöl lekaphattam!!
Nagyon félt ám!!! csak ugy szaladni kellet utána!!!
Volt olyan hogy pont beálitom a gépet minden tök jó(tökzsir kép lett volna!!!)
Csak pók úr kiszaladt belöle a utolso pillanatban!
Kedvet kaptam én is variálni:
(#965) liquidmoon válasza AMD!4ever (#961) üzenetére

Jól sikerült a mai áldozatod, bár én a közelebb eső követ elvettem volna onnan (bár akkor lehet, hogy elszalad). De nagyon jók a színek is. Amúgy köszi szépen, gyógyszert nem adok..
(#966) liquidmoon válasza AMD!4ever (#964) üzenetére

Ez a képed nagyon teccik

Nekem is tetszik. 
Nagyon ''idegen'' színű, de ez benne a jó.
(#968) AMD!4ever válasza liquidmoon (#966) üzenetére

Köszi szépen!!!
És ittvan pók úr egy kicsit átszabva.
Kár hogy nincs PS-em, ugy kéne!!!

[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
(#969) biggamer válasza liquidmoon (#963) üzenetére

Ha nem muszály, akkor nem nézném meg.
Ha csak rá gondolok, sandítok a budi felé. Úgy hogy inkább neeee.

Polika tegnap írtad a képed alatti hozzászólásomhoz a FOTOZZ-on hogy nem sok képet találtál a galériámban
Én nem oda töltök mert nem igazán tetszett meg a fórum működés
Ezért választottam a fotovilag.hu -t szerintem sokkal normálisabbak az emberek
nem nyaliznak a kreditért mivel itt az nincsen
Esetleg ha érdekelnek a képeim ott megtalálod őket bár sok már szerepelt itt is
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
(#971) liquidmoon válasza DVD_2_U (#962) üzenetére

Hi! Szerintem ennek senki sem állította az ellenkezőjét...
Tökéletesen igazad van.

0
[Szerkesztve]
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

Köszi megnézem, biztos egy rakat jó képedről lemaradtam, a kredit nyalizás biztos előfordul, engem a sok hülye hozzászólása meg a hangulat emberek véleménye nem érdekel ott de van pár normális ember akik elmondják a véleményüket nem rosszindulatból stb ezekből meg tanulok valamit talán, a rosszindulatú kekeckedő emberektől meg legalább megkapom hogy mik azok az apró technikai hibák amik egy amúgy nem túl jó képet azért megtorpedóznak...ergó ha tuti jó a kép téma akkor ezek a kis apró hibák nem érdekesek viszont ha leng a léc akkor jobb ha az ember technikailag legalább rendben van. És mivel kreditet úgy kap az ember hogy véleményeznek ezér legalább vannak vélemények..plusz a vélemények számából meg hogy hányan nézték meg le lehet vonni hogy mennyire jó a kép..legalábbis nagyjából. Szal nem idegesítem túl magam a fotozzon sem..ilyen szempontból nagyon szerencsés a mások hülyesége nem engem minősít jellegű hozzáállásom ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mi az a 0 lejebb a #960-ra? 
(#974) ArthurMiller válasza biggamer (#956) üzenetére

Ha komolyan kell utánanézek
Megoldottam a sérves panaszait, akkor hálából mindenáron festeni akart
Primus inter pares

Véletlen kétszer küldtem el a véleményem ezért szerkesztettem a másodikat 0-ra 

Tudom, hogy nem nagy szám, még régebben fotóztam
Primus inter pares

Itt van egy pár hegyes kép:

Sziasztok kedves fórumtársak.
Ismét linkelek pár képet.
[Szerkesztve]

Na. Gratulálok.
Végén még megtanulsz fotózni.
Próbálj meg sepia módban is képet szerkeszteni, szerintem 1-2 képed érdekesebb lenne, mint így, ilyen sárgás-zőldesen.
Hajrá.

Köszönöm Bigg.
Megyek a hétvégén a tűzijátékot fotózni mit javasolsz?
Ja Pana DMC FZ-20 + állvány.

Hát én még csak egyszer voltam, ilyen házi tüzijátékon, 1-2 kép jól sikerűlt.
Van aki rövid záridőt javasol, tejesen nyitott blendével, van aki hosszabbat.
Attól függ, hogy vastag folytonos vonalakat akarsz, vagy pettyeket.
Még én sem tudom, hogy milyen beállításokkal fogok fotózni, itt az esztergomi tüzijátékon 19.-én.
Valamelyik mágusnak voltak ilyen képei a honlapján, csak nem tudom, hogy kinek. Volt vagy 20 kép.
Nekem kettő van fent, nézd meg ha érdekel.
[Szerkesztve]

Voltam ma kinnt a Margitszigeten fotózgatni...sajnos nem volt túl kegyes hozzám az idő,1 perc nem sok,annyi ideig se sütött a nap.
Ettől függetlenül készült néhány egész türhető kép.
Virágok (játék a mélységélességgel):
Szőkőkút (Hatalmas felhők között játék a záridővel):
Néhány tavas kép:
Real eyes realize real lies!

Hello!
Most néztem a honlapodon a képeidet,és a legtöbbje marhára tetszik.
Mióta fotózól?
Real eyes realize real lies!

Heló.
Köszi.
Amiket látsz, kb. 7 hónapja kezdtem el csinálgatni.

![[kép] [kép]](http://img323.imageshack.us/img323/7510/bazilikaplasticki1gm.th.jpg)
Egy kis különlegesség.
Nagyban nézzétek.
Fel is raktam háttérképnek, tök jó néz ki.
Szerintem.
[Szerkesztve]

uhh.. ezt meg hogy csináltad?

Persze, emilben gondoltad ?

Tudod, rutin meg az évek.
Csak hülyéskedtem.
PS CS2, ennyi.
[Szerkesztve]

Tényleg érdekes lett nekem is tetszik

Köszi, ez megtiszteltetés.

Ha neked is tetszik, akkor ez már tűrhető kreáció.

Sziasztok!
Tudom egyszer már kérdeztem, csak nem igazán kaptam rá választ...
Szóval van egy 2048x1536-os képem és előszeretném hivatni a legnagyobb méretben, amiben még szép! Szerintetek mekkora a max? Ilyen 18x24 vagy esetleg 21x30-asban lehet? Gondolom nagyobban tuti nem 
Nem értek hozzá és fontos lenne....
Előre is köszönöm!
WiNZO

A fotó előhívó helyen biztos elmondják mekkora max amit lehet belőle csinálni

200dpi-s nagyítást/nyomtatást feltételezve (ez még egész szép képet ad) 10*7,5'' lehet a kép mérete, azaz kb. 25*18cm. A 30*21 már lehet hogy necces, határeset.

Nagyon jó! 

Thx, thx, thx...
A Ti segítségetek is benne van.

Na szóval BIGG, Smogus, Zsiga!
Ti hogy szoktatok éjszakai felvételeket készíteni?
Beállításokra gondolok, mert holnap este bemennék a vűrosba kicsit fotózgatni este és tanácsra lenne szükségem.
Mint pl:
Fénymérés (Spot, mátrix stb....) melyik és mire kell mérni?
Állványról fogok fotózni.
Nekem mindenféleképpen ISO 80 kell tartanom a gépet mert különben nagyon zajos az én szemeimnek. (Pana DMC FZ-20).
Segítségeteket előre is köszönöm.
Én igy fényképezek. (Pana FZ-10)
Exif adatok a képeken, szedd le és nézd meg. Most nem tudok többet írni, mert megyek bulizni, de holnapi napon majd benézek és ha tudok akkor segitek. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Tudom nem épp témába vág,de akkor is megosztom veletek ezt a dolgot,aki olvasta mostanában az írásaimat az tudja régota kinlódok,hogy nincs állványom hát most már ez is megoldódott: