Ennek örülök
!!!
Általában szeretem a kontrasztos képet, ezért a Hard, de most hogy felvetetted, kipróbálom az ellenkezőjét. Milyen utómunkát gondoltál PS-en ?
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

Ennek örülök
!!!
Általában szeretem a kontrasztos képet, ezért a Hard, de most hogy felvetetted, kipróbálom az ellenkezőjét. Milyen utómunkát gondoltál PS-en ?

Szerintem ez a cica nagyon öreg lehet
...szerintem erről mintázták a szfinxet..
..
Ádázul bánhat a viszkázzal 

Nem egyáltalán sőt inkább tetszik
csak ha jól emlékszem neked volt régen még A60-ad és azt hittem hogy ezt is még azzal lőted 
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

Ohhh köszönöm, örüklök hogy tetszik
Változó valamelyik képet 5ször is megyúrom PS-ben míg valamelyiket csak bekeretezem és kész is
például a tetkos képen nincsen semmi csak keret
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

sziasztok.
millió éve nem jártam már a fórumon.
hát most benéztem, és konstatáltam, hogy nagyon le vagyok maradva.
no mindegy.
épp gyűjtögetek a következő gépemre (350D)
és azon tanakodok, hogy milyen is lesz majd azzal lőni. (tényleg. vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban)
fozott.hu-n kivül más eos 350D leírás magyarul található vhol?
és végül az éltalam jónak ítélt képeim gyűjteménye: Bővebben: link
Illusztrálok, tehát vagyok
Na akkor én is inkább így Bővebben: link
elöl van egy pár új képem...
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Én is jobban szeretem a kutyát,csak azt mondtam cicás képem nekem is van,de íme a kutyusom:
Bővebben: link

Mormota & Shodan: azt hiszem lesz mit nézegetnem a délután. Mindkettőtöknek:

a meglátás nagyon jó! 5ös! 
Megvalositás az márnem olyan jól sikerült...dehát gyakorolnigyakorolni! 
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

meg is van az A60! amugy az s7000 után kézbe fogni az A60-at háááát.hogyismondjam
FURA!
de imádom azt a gépet ettöl függetlenül!
Mára itt van nektek egy f1es kép,najó nemkellet érte messze menni.
De ha én azt nézem hogy Amd+Ferrari.... mindjárt sirva is fakadok!!! 

Ez megható:

Eddigi legszebb képeim (szerintem:)
[Szerkesztve]
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Azért kéne a fényképezőgépeden lejjebb venni a kontrasztot, mert ilyen eredményt kapsz, mint most. A feketék túl sötétek, a fehér meg beégett.
Amúgy meg lekicsinyíteném a képet, hogy látszódjon a monitoron, de ez tkp. mindenkire vonatkozik.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Köszönjük szépen! 

Csak vágtam belőle: Bővebben: link
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

Nos...pár napos fotós pályafutásom miatt alapvető dolgokhoz nem nagyon érzek rá...de figyelni fogok erre...köszönöm. Ha ilyesmi hibát látsz bármelyik képemen, nagyon szívesen venném (mástól is), ha szólna, tényleg nulla a tapasztalati tényezőm...
A képet most először nem vettem vissza normál méretre, nekem a kereső berakja normál méretre, de ha ez gond...akkor megoldjuk.
A képeid királyak, nekem a 007-008 tetszik a legjobban...ja és a panoráma.
Üdvözlettel: Tp...

Köszi ! Tulajdonképpen még szembe fordulni se mertem vele, nehogy lepattanjon, úgyhogy seggel előrefelé lett fényképezve ![;]](/dl/s/v1.gif)
A makrózás nagyon jó dolog....de elég nehezen vagyok képes egy normális, éles képet produkálni
...de gyakorlok
Iesaux a váras képedet nem értem amin a hold is van. Szerintem túl sötét a monitorod ,a hold körül ugyanis egy nagy fekete négyzet van, gondolom ez nem akart szándékos lenni.Most vagy a holdat tetted oda vagy mahináltál vmit vele és nem vetted észre mert a monitorod túl sötét, gondolom ez lehet.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

A Hold utólag lett odatéve, de szerintem látszik is, mert kb. 10-szer akkora, mint amekkorának lennnie kéne. De köszi, mindjárt alakítgatok rajta.

köszi, megcsináltam, most már nem látszik?
amúgy biztos, hogy az én monitorom a túl sötét?

Most oké ...

nemtudom már hol olvastam, hogy az S7000 nek nem szépek a szinei meg ilyesmi
én nem látom a szememről készült képen, de lehet a szememmel van baj

A Fujiknak szerintem nem a színeikkel van baj...

qva jók a képeid. a szöcsit azt a levegőben kaptad el vagy odatrükkölted?
Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!

Tegnapi virágok

Nem játszottál még üvegezőset ?
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Ezt hogy teccik érteni?

Most nem a szexes dologra gondoltam, hanem amikor üveglapra helyezed a pacienst, és úgy kapod le a gépeddel alulról.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

lehet találgatni, mi is ez... 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ja. Bocs nekem az üvegezésről éppen az jutott eszembe...
Amúgy nem csináltam még ilyet, de gyanús volt a szöcsi testhelyzete..
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Egy templom, mert az még úgysem volt:
És egy kis természet:

Sziasztok, egy pár napja érdeklődtem itt, hogy milyen gépet vegyek, és azóta megvan, FZ20.
Tegnap este tudtam beszerezni, és ma reggel csináltam is egy képet vele a szobám ablakából. Mit gondoltok róla?
Még jó korai reggel volt, szóval azért szürke egy kicsit, mert tiszta pára volt minden, ahogy szállt fel valami harmatszerű ''izé''. 
Messze voltak a ''célszemélyek'', kb 20-25m.
(még nem igazán tudom kezelni, kezdő vagyok fotó terén, így auto beállítással ment minden)
A közelebbi képek viszont nem is ilyen szépek ,mint ez a szabadkézi, nemtom miért...

Conrad !
Egy cipőben járunk ! Mindkettőnknek van egy qrva jó gépe, meg nulla tapasztalat. Szerintem a kétezredik kép környékén már nemcsak jobbak lesznek technikailag a képeink, de addigra már a téma kiválasztásban is veretesebbek leszünk
...
Összefogás
...figyeljük egymást
...
üdv: Tp

Oxi. 
Jóvanna a galambjaim azok csak úgy jöttek, ez volt a legérdekesebb téma, amit nem hálóznak át villanyvezetékek. 

No ez jól sikerült (szerintem) 

Hát szerintem is!
Sajna én most az irodában ülök és nem tudok kimenni fényképezni. Most próbálgatom, de egy plasztikelefánton, az meg ugye mégsem az igazi. 

Szépek lettek. Kritikai észrevitelek szakértelem hiányában nincsenek...
Conrad: Sorakoztasd fel a gyorsjavítokat a géped előtt és gyakorolgasd a mélységélesség állítását a rekesszel. Asszem ''A'' mód ....
[Szerkesztve]

ez szerintem is jó! 
Nálunk nincsenek szöcskék

Tegnap találkoztam a 'Szabóbakterral: 
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.

Ahogy biggamer mondja. Rárepült a szélvédőre, én meg lefotóztam.

Lesaux : a hold az nem kamu?
olyan furcsán jól látni a domborzatát

Na srácok reggel megyünk üdülni,Szilvásváradra addig is egy pár darab kép és ha megjövök remélem jobbnál jobb képekkel büszkélkedhetek.:

Szóval a képek:

Akkor egy hét múlva,addig is várom a véleményeket!
(#93) lesaux válasza Celithrandi (#90) üzenetére

de. (Bővebben: link)

Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.

Hogy is mondjam.. nehéééz szó 
szvsz elég szar képek... felesleges feltenni. Mit akarsz vele mondani, kifejezni?! Miért ilyen zajos (kutyás, amit már elmitettünk)? Minek fotoztad le amit lefotoztál?! 
hátha Szilvásváradon az expogomb nyomkodás helyett, elöbb meg is nézed mit fotozol, és milyen környezetben
[Szerkesztve]
you can CANON

A 2. és a 3. tetszik, a kutyádat meg egyenesen imádom.

Ja, és jó nyaralást Szilvásváradon, érezd jól magad, és jó fényeket és szép témákat kivánok.
[Szerkesztve]

Mint irtam bármi nemü kritikát elfogadok,de mondjuk azért nemárt ha azt esetleg hozzáértő személy teszi.Te annak vallod magad?Semmi gond felnött ember vagy önálló véleménnyel.Csak egy valami a gáz visszamenőleg megnéztem az összes hozzászólásodat és feltöltött képeidet,érdekes dolgot tapasztaltam a BUCSUS képeden kívül más képet nem találtam,de azt vagy háromszor felraktad.Gratulálok neked te megtalálltad az igazi témát!Kérlek TANÍTS!Üdvözlettel,és további szép napot kívánok neked is.

Ne légy ilyen durva!
Egy kis bátorítás kellene!
Majd kialakul, nem lehet rögtön minden tökéletes!
Amikor az embernek egy új gép akad a kezébe (digitális, amivel lehet fotózni ész nélkül) akkor szerintem nyugodtan csináljon először amit akar.
Ha kitombolta magát akkor majd csiszolódni fog és egyre jobbak lesznek a képei.
Nem lehet mindenki profi egyből. A képeket azért teszi fel mert neki tetszenek és véleményt kér róluk. De ha a vélemény nem is a legjobb lehet kíméletesen is. Abból is lehet érteni.
Minél többet ülsz este a gép előtt, annál hangosabb a ventillátor hangja és annál homályosabb a vadiúj monitorod!

Köszönöm szépen a jókívánságokat.Nekem a 3-as tetszik a legjobban.Remélem pár szép képpel gyarapodok az üdülés után.Kellemes Hétvégét!Üdv

Nem bucsu... hanem talán búcsú... de mind1. Mert még nem is az volt. 
Egyszerüen egy vidámpark... de azon kivül van más képem is fent. Jobb lenne ha körülnéznél, mielött elkezdesz hülyeségeket írkálni. 
Van persze jópár képem... majd ha érdemes leszel rá, 1szer megmutatom. 
...de asszem erröl is kifejtettem a véleményem, hogy miért nincs fent annyi képem.
Jó8
you can CANON