A tegnapi nap folytatásaként mára is a képek:
Bővebben: link
Még annyit a képekről,hogy a tegnapi 5 és a mai 5kép is full Manuál módban készültek,ezért lehet észrevenni egyik másik képen,hogy kicsit sötétebbek a kelleténél.Bár ezt már csak otthon vettem észre amikor feltöltöttem öket a sz-gépre.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Maki73
(tag)

polika
(senior tag)
Alakul ez. 2 dologra azért ügyeljél ha tavat fényképezel állítsd teljesen vízszintesbe a képet (majd később ráérsz trükközgetni a kamera döntögetéssel ahol a főtéma miatt vmi extrát tudsz vele kihozni) de alapban legyen vízszintes a tavas balatonos képed. A másik meg az hogy ez a középre rakott csónak legtöbb esetben nem szerencsés inkább próbáld kitolni a kép szélére picit és amerrefelé az orra van arra adjál több teret a képnek.
Ja mér off topic ha képet is linkelsz? ![;]](/dl/s/v1.gif)

ToBeY
(PH! nagyúr)
A kutyám alszik az ágyamban
A kép vágva lett csak mert túl hosszú lett

mormota
(senior tag)
ijesztegetsz?
zombi-kutya kimúlva
egyébként aranyos beagle
Illusztrálok, tehát vagyok

-conrad-
(őstag)
Szia, itt van nagyban a kép, de már oda sem tudok feltölteni, más oldalt meg nem tudok ami müxene... tár, imgshack, kefeltolt nem megy.![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley2nd/19.gif)
Ha esetleg van vmi jó ötletetek hova tegyek képet pls írjátok ide.
Köszi!!

Maki73
(tag)
Biggamer&Polika!Köszönöm az elismerő szavakat főleg így,hogy hozzáértő emberektöl kapom.Csak ismételni tudom magamat szeretek fotózni,de az nem azt jelenti,hogy tudok is eggyenlőre csak próbálkozom ezért töltök fel annyi képet.Tanulni az alapokat jó a jelenlegi gépem is Canon PowerShot A 85-ös,de remélem elöbb,vagy utóbb össze jön egy komolyabb gép is.Most jelenleg Canon 350D az ami nagyon izgatja a fantáziámat,bár ki tudja mire összejön addigra már lehet,hogy más tipusu gép fog érdekelni.Biggamer neked olvasgattam más írásaidat is és onnét tudom,hogy nemsokára megveszed az új gépet,bár utánnanéztem a neten és a jelenlegi géped sem gyenge.Szóval addig is én továbbra is töltögetem a képeket több kevesebb sikerrel.Nektek minden elismerésem a képeitekhez.üdv.

mormota
(senior tag)
atw.hu
fw.hu

-conrad-
(őstag)
nem mennek ezek sem...

mormota
(senior tag)
ha eddíg jól kijöttél az a85-el, akkor ezek után nem akarsz majd más márkát, mert sztem a canon-nak van a legésszerűbb menüje.
(szerintem!!)
énis most azon töröm magam, hogy vegyek-e eos 350d-t.
megéri-e nekem most ez aberuházás.
egyik haver mondta, hogy olyan ez, mint a számítógépvásárlás.
mindíg lesz a termék olcsóbb, és mindíg lesz a terméknél jobb
csak itt nem olyan gyors a cserélődés.
én úgy döntöttem, hogy karácsony után veszek gépet, vagy jövő év elején.
egyrészt azért, mert addígra lesz bőven annyi, másrészt meg év elején sztem csökkenni fognak az árak.
év végére (karácsony) csak áremelkedés szokott lenni. (kivéve ha akció van)
vannak olyan helyek (online boltok) ahol 220-215e az a gép, ami másik helyen akcióban 200, meg 190e.
jól körül kell nézni, és utána csak vásárolni
bocsi a hosszú off-ért

biggamer
(PH! kedvence)
Ha már kutyákról volt szó, egy kis perverzió.
Gyenge idegzetüek ne nézzék meg, szigorúan korhatáros.![;]](/dl/s/v1.gif)

Ne a minőséget nézzétek, hanem a témát.
Ja, tök sötét volt, és elfelejtettem visszaállítani 3 MP-ről 8MP-re a ketyerét.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

mormota
(senior tag)
nézz szét itt: http://tarhely.lap.hu/

Stitch
(őstag)
Nem foglalkoztam vele sokat, jobbra is meg lehet csinálni, ez csak mutatóba: Bővebben: link Talán egy kicsit sötét is lett...
[Szerkesztve]
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

biggamer
(PH! kedvence)
Köszi az elismerésedet.
Nem biztos hogy eladom, én sem tudom, hogy mit csináljak.
Gondolkozom, hogy veszek hozzá egy Raynox 2.2 szerezőt.
Ilyen cuccosokat lehet hozzá venni : Bővebben: link
[Szerkesztve]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

biggamer
(PH! kedvence)
Senkinek semmi véleménye a 494# bemutatott képemhez ?Bővebben: link

lesaux
(PH! kedvence)
Szép.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

mormota
(senior tag)
kicsit mintha alexpós lenne, és a jobb oldal kicsit emiatt sötét.
egyébként szép.

td
(senior tag)
Ezt hol készítetted? Tegnap h7-kor Pesten is volt szivárvány, kettő is, amikor egy kisebb eső hullott. Nagyon szép volt, de sajnos nem volt nálam a fényképező. 
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

biggamer
(PH! kedvence)
Kár volt írnom, most már nem is esik jól.
Úgy érzem mintha kierőszakoltam volna.Szerintem ez így is van, csak akkor nem gondolkodtam, amikor írtam.

biggamer
(PH! kedvence)
Direkt csináltam így, hogy ne vonja el a figyelmet a naplementéről.
Azt akartam, hogy maradjon a háttérben, így jobban kihangsúlyozza a közeledő sötétséget.

szala
(tag)
Naja csak megint az erkély volt rövid a levegőben meg nem tudok álni, azt tudom hogy hard ra állitottam a képkeménységet.és makrón záridőválasztással csináltam kb 1 méterröl 64 esWb vel Fuji5500 al.

biggamer
(PH! kedvence)
Egy kis nosztalgia : Bővebben: link

Smogus
(őstag)
Nah akkor pár kép a nyaralásról
majd jönnek a mások is, ami nem csak tájkép hanem esetleg hordoz valami töbletet is 
sokat fotoztam filmes géppel is azok hívofázisban vannak per pillanat 
ezek manuálmódban vannak fotozva PS-ben csak méretmódosítás meg az egyiken próbáltam mégtöbb részletet kihozni a sziklából csak nagyon mostoha fényviszonyok voltak néhol
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

szala
(tag)
Na igy mindjárt más azt hittem az elözö képen hó van de a rövid nadrágok ból tudtam hogy nyáron készült a kép.

szala
(tag)
Na végre imádom a havat meg a téli tájat.

szala
(tag)
Hűűűűűűűűű a mindenit minden elismerésem. nekemis van kettő lehet hogy már láttad .De nem olyan jók mint a Tied.

biggamer
(PH! kedvence)
Gyönyörűek a képeid, kár hogy az első kettőnél olyan sötétek a sziklák.
A harmadik viszont csodálatos.
Imádom az ilyen képeket, hol készűltek ? Írországban ?![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/46.gif)
Ha van több is belőle, nyomathatod.

AMD!4ever
(őstag)
''mért nincs nyáron hó,az volna jó,ha volna a hó, de nemvan!''
Üdv a fotóscsapatnak!
megvagyok pusztulva!
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

biggamer
(PH! kedvence)
Örülök hogy örűlsz neki.
Szépek a Te képeid is.
Akkor is megdicsértelek, most ismét, mert tényleg jól néznek ki, grat.

biggamer
(PH! kedvence)
Hát mi van Veled kolléga ?

Smogus
(őstag)
Akkor voltak csak jó a fények amikor a nap elbujt egy kis felhő mögé amugy a képeken az égnek annyi mert úgy beégett ahogy csak lehetett
Felhő meg nem nagyon volt csak kisebb foszlányok egyébként az egész 11 nap alatt esett az eső és felhőn kívül nem nagyon láttam mást
Egyébként igen Írben készültek a nyugati parton Moher szikláinál
[Szerkesztve]
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

szala
(tag)
Nekem még csak egymással kacérkodó kutyáim vannak.

biggamer
(PH! kedvence)
Akkor nyertem egy hangszórót, ugye ?
Jó ez a képed is.
Ott lehetett volna sárkányrepülőzni biztos egy darabig.

biggamer
(PH! kedvence)
Aranyosak.
Melyik a lány, a fekete ?

evola
(senior tag)
Íme az új gépemmel készűlt képek közül egy.
Milyen lett?
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-

bitfarkas
(őstag)
Amputáltad ezt a szegény pókot, hogy el ne szaladjon? 

biggamer
(PH! kedvence)
Halálos a képed, nem semmi.
Jó ez a 350D. Milyen obival csináltad ?
Saját pókod ? Mi volt a háttér ?

biggamer
(PH! kedvence)
Lehet hogy ráültette, egy adag pillanatragasztóra.

Smogus
(őstag)
Színes hangszorót nyertél igen 
Hát sárkányt röptetni lehetett volna mivel olyan szél volt hogy ovatosan kellett a szikla szélére menni mivel könnyen lefújhatott volna
A partfal az 300 méter magas volt és majdnem föggőleges persze minenki ott hasalt a szélén és kattingatott
nem semmi látvány hirtelen érzed hogy milyen kicsi az ember ![;]](/dl/s/v1.gif)

AMD!4ever
(őstag)
Hát semmi extra,dolgozok mintállat.
azért 1 képet felrakok a cicámról,régi kép és elég ''érdekes''
hátha teccik valakinek a macsek szine

biggamer
(PH! kedvence)
Jó lett a kép, érdekes szín összeállítás.
Angol nemesi vérvonalból származik ?
[Szerkesztve]

szeva000
(PH! addikt)
Mi ez,hóbagoly?

Sajna nem tudok mostanában feljönni,mert behalt a gépem,remélem a jövő 7végétől már rendben leszek

Smogus
(őstag)
Nah még egy utcsó 
Van benne PS egy-két rétegből állt össze a kép

biggamer
(PH! kedvence)
Ügyes vagy, ez a képed is tuti.Grat.

AMD!4ever
(őstag)
ez egy ritka kékszinü hómacska!!
amugy ne bántsd mert küldök még róla ezer fotót!! 

AMD!4ever
(őstag)
Szép!! teccik nagyon! mit jelent hogy 2 rétegbol?(NINCS Ps-em)

szeva000
(PH! addikt)
Nekünk is van kettő ne aggódj,az egyiket okoskának hívják!
Mint a gazdája!!

evola
(senior tag)
Ez még csak a 18-55mm kitobival készült.
Egy szabadtéri földbe ásott medence alján.
Szombaton lesz meg a 24-70mm Sigma. Remélem az azért még jobb lesz.
Majd teszek fel még ebből a pókos képből, még van vagy 10.
Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás. -Alber Einstein-

evola
(senior tag)
Hiányzott már az egyik lába, mikor észrevettem, volt egy párja is, annak megvan minden lába, 

AMD!4ever
(őstag)
Na csak akkor h teljes legyen a kép és ne a nagy macskatopikba kerüljön, ezért berakom ide....
A nagy cicánk kistársa aki a Ph!-keresztül lett a miénk.
Hát nem egy tündér??
''a ropi felborult most már alhatok.....''