Ha csak pár képet linkelnél be, ami igazán tetszik neked, akkor szerintem sokkal többen véleményeznék a képeidet.
A ''szökőkút'' szűk vágása jó ötlet, bár egy kicsit talán túl szűkre sikeredett. A háttér nem az igazi, erre könnyen oda lehet figyelni, lépsz párat valamerre és máris nincs zavaró fehér folt a bal felső sarokban, ami mellesleg teljesen agyon csapja a kép felső részét. Ha egy kézből még kitartható, hosszabb záridőt választasz, akkor a víz is érdekesebb lenne! Mondjuk 1/800 helyett, 1/100 vagy 1/60, bár igazándiból 1/8-al lenne szép.
A ''naplemente'' jó lett, tetszenek az alsó részen tükröződő fények. Maga a kép elég túlexpós lett (bár sötétebbre fényképezve lehet, hogy a tükröződés nem látszana, de erre is van megoldás). Naplementéről (és más kontrasztos témáról) érdemes expósort lőni, mondjuk +-1blende (esetleg tágabb intervallum) és utólag kiválasztani hogy melyik tetszik a legjobban (egyénenként változó).
Az ''alkonyatkor'' nagyon szép, a felhők szélein a kontúrok, a jó színek és a ''látható'' fénysugarak együttesen nagyon szép képet alkotnak. Gratulálok!
A ''hőlégballon'' is nagyon jó lehetett volna (bár valószínű még lehet rajta segíteni), ha nem középre komponálod a lufit és egy kicsit sötétebbre fényképezed. A színek ugyanolyan szépen kijöttek volna (gondolom én), mint az ''alkonyatkor''-on és a hőlégballon sziluettje feldobta volna a képet. Valahogy linkeld be nagyban (webalbumban az URL nem működik) és meglátjuk hogy mit tehetünk.
Szerintem. 
[Szerkesztve]
Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q