Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#401) mormota

mormota
(senior tag)

tudom, máshova tartozik, de ott nem válaszoltak rá. és hát itt nagyobb a forgalom:

sokat törtem az agyam, és hajlok egy új gép vételére.
eddíg canon a75 volt/van jelenleg is.

új gép:
eos 350D kit (200.000+max 5000 szállítás) +
Lowepro Off Trail 1 (10.100) +
esetleg egy valami nagyobbacska obi (Tamron Canon 70-300/F4-5.6 LD M AF (40.000))
ez összesen ~250.000 huf

van hozzá egy 256-os cf kártyám, állványom.

szerintetek érdemes most váltni, vagy esetleg lesz még olcsóbb is a dolog sokkal.
?? véleményeket kérnék az összeállításról

Illusztrálok, tehát vagyok

(#402) Terapeuta válasza biggamer (#399) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Határeset ;]

:C

Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

(#403) biggamer válasza mormota (#401) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Ezekbe olvasgassál bele, sok okosság van bennük.
De emlékezetem szerint nagyon lehúzták ezt az obit többen is.:(
Bővebben: link

FIGYELJ !!!
Most találtam, CANON 350D dobozában 155.000 Ft-ért, obi nélkül:Bővebben: link

[Szerkesztve]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#404) szala

szala
(tag)

Pillanatnyi ihletből született.

(#405) mormota válasza biggamer (#403) üzenetére

mormota
(senior tag)

ami azt illeti még csak nagyon tervben van a dolog. köszönöm igyekezeted, de én inkább hivatalos eladóktól venném a dolgot, nem igazán bízom ebben az apronet dologban.
ha lehet ott is ennyire olcsón venni gépet
(200ért kitet, hivatalos eladóhelyről, futárszolgálatos kiszállítással)
akkor lehet megérné az apronetet túrni egy kicsit.

mondom a vásárlás 1-2 hónapon belül lenne esedékes (én így gondolom a dolgot)

(#406) biggamer válasza szala (#404) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Háááát.
Most mondjam azt, hogy szép.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#407) biggamer válasza mormota (#405) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Akkor ez a Te oldalad, itt mindig első kézből értesűlsz, hogy hol érdemes venni :
Bővebben: link:C:C:C
Szerintem király oldal.

(#408) Terapeuta

Terapeuta
(őstag)

Két külön téma.

Hogy tetszenek ?

(#409) szala válasza biggamer (#406) üzenetére

szala
(tag)

mond , a feleségem ötlete volt::)):DD

(#410) biggamer válasza Terapeuta (#408) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Na. Ügyi vagy. :R
Amúgy hol laksz, júrtában ?:DDD;)
A másodiknál nem lett egy kicsit sötét az erdős rész ? Esőre állt az idő ?
Máskor talán fordítsd úgy az állatkát, hogy több fény érje a testét.
Szerintem.
Amúgy királyságos.

[Szerkesztve]

(#411) biggamer válasza szala (#409) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Szép.:D

(#412) mormota válasza biggamer (#407) üzenetére

mormota
(senior tag)

most, hogy megnéztem alaposan ezt az apronetes oldalt, felmerült bennem néhány kérdés:
-szürkeimport? külföldön megveszik, és behozzák? de akkor hogyan lesz nekem magyar garanciám, amit állít is a hirdető
-mennyire megbízhatóak, fizetés, szállítás, stb szempontjából

(#413) szala válasza biggamer (#411) üzenetére

szala
(tag)

köszönöm szépen:DD

(#414) biggamer válasza mormota (#412) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Félre olvastad. Azt írta, hogy ez nem szűrke import.

(#415) mormota válasza biggamer (#414) üzenetére

mormota
(senior tag)

igen, igen énis olvastam.
akkor hogyan csinálja?

storno az egész amit mondtam... kevertem 2 hirdetést...
ok.. értem melyikre gondoltál.

[Szerkesztve]

(#416) biggamer válasza mormota (#415) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Passz, de ezt inkább ne ebbe a topicba beszéljük meg, mert lecsesznek minket.
Van olyan topic, hogy melyiket válasszam.

[Szerkesztve]

(#417) Terapeuta válasza Maki73 (#382) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Szia !

Gondolom ingyenes progit szeretnél. Én a gépemről a PhotoFiltre progit tudom mondani, abban vannak keretek is. Ha gondolod, keress meg ímélben, ha segítségre van szükséged, ha tudok segítek.

üdv: Tp

(#418) Terapeuta válasza biggamer (#410) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Ehh ;] ha a lóra célzol, van itt a fejünk felett egy vártábornak csúfolt valami, onnan került elő a paci...

Az állatka meg képzeld, battyogok a Mesélő hegyen, fototáskára lógatva az állvány (a géppel :B), ''eccer'' csak ahogy letekintek, látom ám, hogy ott ül őfőméltósága

Állványt le a földre, gépet le az állványról, gyorsan makró mód, mf, távolság...megvárta :), aztán távozott :U. Utána jött egy lepke, az rászált a kezemre amiben a gép volt...:( így ő emiatt lemaradt a fényképezésről), de szemeztünk egyet :).

A visegrádi várromnál..igen, esőre állt. No de mi a véleményed erről ? Elsősorban a beállításról. a fa nagyon megtetszett, én is a szúnyogoknak, hát rövid volt a találkozás...

(#419) biggamer válasza Terapeuta (#418) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Előszőr nem tudtam mit kell nézni az első képen, aztán megtaláltam.
Jó a fás képed, tetszik.:C

(#420) AMD!4ever válasza biggamer (#349) üzenetére

AMD!4ever
(őstag)

Ezek széépek! tényleg szépek!
Amugy Üdv mindenkinek! Vége a nyaralásnak :O:O

Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

(#421) biggamer válasza AMD!4ever (#420) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Köszi.
És csak nyaraltál, vagy fotóztál is ?:DDD

(#422) Maki73

Maki73
(tag)

Folyt,köv:
Ez nekem tetszik,bár biztos van benne kivetnivaló:
:R

(#423) biggamer válasza Maki73 (#422) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Az 1. és a 3. tetszik. Csak a 3.-on szerintem sötét az épület.

Mostanában elég sok villámos képet raktak fel, egyet felrakok én is, nem én fotóztam, de látnotok kell, mert érdekes : Bővebben: link

(#424) szala

szala
(tag)

nekem is van 1 csenevészem,
de én csináltam .:U

(#425) biggamer válasza szala (#424) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Ne csüggedj, majd jön nagyobb is.;)
Kezdésnek nem rossz.

(#426) jerry311 válasza Maki73 (#422) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Vízesésekből érdekes dolgokat lehet kihozni, szélcsendes időben, hosszú záridővel. Természetesen állványról :)

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#427) perempe válasza Terapeuta (#408) üzenetére

perempe
(őstag)

Állat!

* George Benson : White Rabbit *

(#428) Maki73 válasza biggamer (#423) üzenetére

Maki73
(tag)

Köszönöm,végre van egy-két olyan képem ami jó,és másnak is tetszik.Tegnap pl:a kidölt fatörzses képre mondták,hogy jó.Érdekel a fényképezés,ha van idöm egész nap evvel kapcsolatos dolgokat olvasgatok.:R

(#429) biggamer válasza Maki73 (#428) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Akkor hajrá.;):D

(#430) Maki73 válasza jerry311 (#426) üzenetére

Maki73
(tag)

Mindenféleképp be fogok ruházni a közeljövőben egy állványra/sajna még nincs/,bár vizesés közelébe mostanában nem fogok jutni,üdülni voltunk és ott fényképeztem,és már bánom,hogy elötte nem szereztem be az állványt.Állitólag nem olyan vészes az ára/legalábbis a géphez képest elenyésző/:R

(#431) AMD!4ever válasza biggamer (#421) üzenetére

AMD!4ever
(őstag)

Fotóztam is! de meglepően keveset,sajnos!
De itt van pár kép a tisza tórol,ahova még sokszor visszafogok fotózni menni...:)
Kezdetnek itt van pár fotó,majd töltök fel még,de addig véleményezzétek ezeket!!!! :)köszi!!!

Csak naturba raktam fel öket,semmi belenyulás...

(#432) Latissimus Dorsi

Latissimus Dorsi
(senior tag)

Este nagy durrogtatás volt nálunk.

Szerencsére az erkélyről egész jól látszott. Csak az állványt nem volt idő elővenni:(

Sajna a panelházak útban voltak:(

[Szerkesztve]

Olympus E500 / ZD 14-45 f/3,5-5,6 / ZD 40-150 f/3,5-4,5 / ZD 70-300 f/4,0-5,6

(#433) biggamer válasza Latissimus Dorsi (#432) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Milyen beállításokkal fotóztál ?
Lecserélted a képedet ?

(#434) biggamer válasza AMD!4ever (#431) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Jók a képeid. Főleg a 3. és a 6. tetszik.:C

(#435) AMD!4ever válasza biggamer (#434) üzenetére

AMD!4ever
(őstag)

Köszi,de nagyon sokat kell gyakorolnom,nem vagyok magammal elégedett:(a legjobb témákat elcsesztem.
muszáj lesz azért utómunkázni rajtuk. holnap rakok még majd fel.

(#436) Terapeuta válasza AMD!4ever (#431) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Nagyon szépek. Nálam az utolsó előtti a király !
Üdv: Tp

(#437) Terapeuta válasza Maki73 (#430) üzenetére

Terapeuta
(őstag)

Én 6700-ért vettem az optiformba, 3D, és szemmagasságig kinyitható (nagyon-nagyon nagy szükség esetén :))).

(#438) fokukac válasza DVD_2_U (#351) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

van otthon egy vágott verzió is, csak most egy másik kontinensen vagyok, ezt tudtam belinkelni a webhelyemről. :U

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#439) Latissimus Dorsi válasza biggamer (#433) üzenetére

Latissimus Dorsi
(senior tag)

ExposureTime: 13.0
FNumber: 280/100
ISOSpeedRatings: 64

Ja le. Most ez illik leginkább a lelkiállapotomhoz...

Olympus E500 / ZD 14-45 f/3,5-5,6 / ZD 40-150 f/3,5-4,5 / ZD 70-300 f/4,0-5,6

(#440) polika válasza szala (#398) üzenetére

polika
(senior tag)

Hali a naplementés és napfelkeltés képek teccenének csak a háttérrel nem vagyok kibékülve, plusz tartsd egyenesen a gépet ha fotózol hogy ne dőljön a kép.. Tök jók az ég színei jó ötlet volt a bokor sziluett is a képben mondjuk érdemes lenne picit távolabbról hogy a bokor ne domináljon annyira a képen de a levelek még kivehetők legyenek azért..ergo 3-4m-rel hátrébbról..és válasz vmi szép tájat ehhez a panel meg víztorony nem jön be nekem annyira.

(#441) cain69 válasza AMD!4ever (#431) üzenetére

cain69
(őstag)

delelő napot ne fényképezz komoly szűrő nélkül. meg úgy általában, ereje teljében lévő, tűző napot (kivéve szürkületkor) ne fényképezzetek, ha lehet. a ccd lapkák nem örülnek neki.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#442) polika válasza AMD!4ever (#431) üzenetére

polika
(senior tag)

Ucsó kettő nagyon tetszik, meg a 2-es azoknak olyan jó nyugis hangulatuk vannak, szépek a tükröződések is én is szeretek ilyen jellegűt fotózni, arra ügyelj majd hogy a vízfelület egyenes maradjon ezeken a képeken nagyon zavaró ha kidöntöd a tavat ;] És a horizont pont középre tétele szerintem nem annyira szerencsés ha nem teljesen szimmetrikus az ég és a tóban való tükröződés. Inkább vegyél többet a tóból (2/3) ha világos részletes a tófelszinen a tükröződés vag fordítva ha nagyon sötét a tó/alsó része a képnek.

(#443) cain69 válasza szala (#398) üzenetére

cain69
(őstag)

:R

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#444) -conrad-

-conrad-
(őstag)

Sziasztok,
megjöttünk a nyaralásból, volt egy-két próbálkozásom, íme:
Mit gondoltok?

(#445) polika válasza biggamer (#349) üzenetére

polika
(senior tag)

Baromi szép lett, nekem főleg a kék tetszik ezt a piszkos szürke narancsos szeles naplementés színek annyira nekem nem harmónikusak persze nem az a tucat fotó de az első képen kékek tónusai + felhők nagyon kellemesek, polárt használtál?

(#446) Stitch

Stitch
(őstag)

Hétvégi RTE futamon volt valaki? A mezőny sajnos nem éppen rally ob-hez hasonlítható, de nem volt rossz.

pár kép a SZE parkolóból:

[kép]

[kép]

[kép]

ez meg a Rábaringen készült:

[kép]

Sajnos elég nagy volt a gaz, remélem levágják valamikor, mert nemsokára lesz a bp rally. :)

[Szerkesztve]

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#447) Stitch válasza -conrad- (#444) üzenetére

Stitch
(őstag)

Ha csak pár képet linkelnél be, ami igazán tetszik neked, akkor szerintem sokkal többen véleményeznék a képeidet.

A ''szökőkút'' szűk vágása jó ötlet, bár egy kicsit talán túl szűkre sikeredett. A háttér nem az igazi, erre könnyen oda lehet figyelni, lépsz párat valamerre és máris nincs zavaró fehér folt a bal felső sarokban, ami mellesleg teljesen agyon csapja a kép felső részét. Ha egy kézből még kitartható, hosszabb záridőt választasz, akkor a víz is érdekesebb lenne! Mondjuk 1/800 helyett, 1/100 vagy 1/60, bár igazándiból 1/8-al lenne szép.

A ''naplemente'' jó lett, tetszenek az alsó részen tükröződő fények. Maga a kép elég túlexpós lett (bár sötétebbre fényképezve lehet, hogy a tükröződés nem látszana, de erre is van megoldás). Naplementéről (és más kontrasztos témáról) érdemes expósort lőni, mondjuk +-1blende (esetleg tágabb intervallum) és utólag kiválasztani hogy melyik tetszik a legjobban (egyénenként változó).

Az ''alkonyatkor'' nagyon szép, a felhők szélein a kontúrok, a jó színek és a ''látható'' fénysugarak együttesen nagyon szép képet alkotnak. Gratulálok!

A ''hőlégballon'' is nagyon jó lehetett volna (bár valószínű még lehet rajta segíteni), ha nem középre komponálod a lufit és egy kicsit sötétebbre fényképezed. A színek ugyanolyan szépen kijöttek volna (gondolom én), mint az ''alkonyatkor''-on és a hőlégballon sziluettje feldobta volna a képet. Valahogy linkeld be nagyban (webalbumban az URL nem működik) és meglátjuk hogy mit tehetünk.

Szerintem. :)

[Szerkesztve]

Ha Magyarországon termelt zöldséget, gyümölcsöt és itthon előállított termékeket vásárolsz, akkor mindenki jobban jár! ---> http://href.hu/x/bp2q

(#448) Stitch válasza Stitch (#446) üzenetére

Stitch
(őstag)

Azt el is felejtettem írni, hogy sajnos egyik nap sem voltak jók a fényviszonyok, azért olyan jellegtelenek a képek. :(

Ui.: bocs a tripláért. :)

(#449) -conrad- válasza Stitch (#447) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Szia!
Köszi, hogy megnézted és értékelted is. :)
Azért tettem be az egész galériát, mert nekem sem hajlandó az url-ről bejönni a kép, sőt még teljes méretre sem rakja ki ha ráklikkelek. Tehát úgy akartam én is hogy 2-3-at beszúrok, de látom nem csak nálam van ez a gond vele.
kepfeltoltes.hu meg nem akarta betölteni őket. :/
imageshack meg le van tiltva itt...

A szökőkutasból van többféle, ez tetszett a legjobban, azért ezt tettem fel. Ami hosszabb záridejű volt azt elcsesztem, mert világos lett nagyon.
Van éjszakai is belőle, ha tudok dobok fel egyet.

Köszi a tanácsokat!

(#450) Maki73

Maki73
(tag)

Szerintem ez egy érdekes kép,a téma sötét a háttér függönyön és ablak üvegen keresztül is tiszta:
Nos?:Y

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.