- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz bigdady #42298 üzenetére
Kivéve ha nem használod el... Telekom-nál 4000 Ft 5Gb, és sosem jár le, ameddig él a kártyád és nem használtad el, addig megy. Én 1 évig simán kihúztam a DIGI mellett egy ilyen 4000 Ft-os 5Gigával... persze én nem vagyok nagy mobilnet étkű, és az esetek nagy részében Budapesten és olyan helyen vagyok ahol van Wifi.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Nem, egyszerűen csak az a gond hogy most derül ki mennyire gyenge a Voda hálózata... Már ez a plusz 200ezer júzer is megterheli, de előtte sem volt sosem normális. Én eddig Budapesten használtam, ott nincs gond vele, de itt nagyfaluban kezdődött minden, nyilván itt a legjobb, de majd ha megyek vidékre ott biztos lesz több probléma majd...
-
-
ACE-
addikt
válasz 4Grider #42630 üzenetére
És azért azt is vegyük figyelembe hogy egész máshol voltak a DIGI tornyai, mint vodáé. Én itt Bp.-en ha fix Vodára állítom a hálózatot, akkor nem veszem észre hogy jobban merül. De itt ugye minden sarkon van egy torony. Vidéken az átállás óta meg nem is voltam...
-
ACE-
addikt
válasz Lackooo84 #42663 üzenetére
Nekem jobban bejön mint a Google, pl. a Samsung E-mail progija is sokkal jobb mint a Google saját Gmail-je... tény hogy ezt az üzenetküldés nem mindig működik rajta, de kb. a használhatósága is közelít a nullához...
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Valakinek van adatforgalom elfogyással tapasztalata? Lassul, leáll, semmi nem történik?
-
ACE-
addikt
válasz zichie #42788 üzenetére
Jelezd a DIGI-nek, kíváncsi vagyok a válaszra, tuti hogy van valami kiskapu az ÁSZF-re ilyen esetre... olyan nincs, hogy egy hívást nem vesznek komolyan csak azért, mert egy SIM kártya nélküli készülék van a közeledben, amiről telefonálni tudsz... Ahogy előttem mondták, a Mentők ilyen helyzetben van, ahogyan a többi állami cég illetve szolgáltatás is... ezt szavaztuk meg , most ezt esszük...
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz ggabor02 #42836 üzenetére
Már párszor elmondtuk, nálad... nálam pl. tökéletes bárhol járok Budapesten. Ez attól függ hogy hol volt a DIGI antenna, és hol van a Voda, Te kifogtál egy olyat, hogy a DIGI jó helyen volt, a Voda meg szar helyen...
-
ACE-
addikt
válasz domper2015 #42858 üzenetére
Ennek nincs sok köze a magyar DIGI-hez vagy Vodához... ez ottani hálózati probléma.
-
ACE-
addikt
válasz Jester01 #42868 üzenetére
Ez pech, ha neked 50MB elég, akkor feltehetően egy backup Domino kártya bőven elég lenne neked a DIGI mellé, aztán majd januártól meglátod. Persze akkor, ha a Telekom hálózat jó ott. Ha Yettel jó ott is a feltöltőssel jobban járnál...
-
ACE-
addikt
Csomagot gondolom nem lehet már módosítani, ugye?
-
ACE-
addikt
válasz dredjudge84 #42918 üzenetére
Ha nincs rajta forgalom, készenlétben lehet kevesebbet fogyaszt, de ahogy van adatforgalom, és egy adott egységnyi adat nem 1 mp alatt, hanem 10 mp alatt megy át, akkor ott mindjárt 10x többet fog fogyasztani... Azért jó az ilyen GPS eszközökbe, mert azok leginkább csak akkor forgalmaznak, ha valamilyen élesztő jelet küldesz rá, és akkor is minimális az adatforgalom. Ha jelentősebb mennyiségű adat megy át rajta, pl. egy nagyobb weboldal vagy akár letöltés, az sokkal több ideig tartja aktívan a csatornát, így többet fog fogyasztani. Szóval szerintem a belinkelt képhez hozzá kéne rakni azt is, hogy mennyi adatforgalmat generált az adott applikáció... le merem fogadni hogy a 2G-s sokkal kevesebbet... Youtube szerintem pl. érzékeli, hogy gyenge a mobilnet és leviszi a bitrátát, 4G-nél meg feltekeri...
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz zsoltyy #42995 üzenetére
https://ematrica.nemzetiutdij.hu/
És még kényelmi díj sincs.Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Na most ez azért érdekes. Csupán azért mert neked pont a közelben volt egy DIGI torony, messzemenő következtetéseket vonsz le. Van rengeteg ember akinél még hálózati lefedettség sem volt mert közel s távol nem volt egy darab torony sem, most pedig vígan használja. Akkor az mit szóljon? Azért mert a 200ezer előfizetőből van pár felhasználó aki PONT olyan helyen lakott ahol jó volt a DIGI, de Voda torony távol, még nem jelenti azt hogy az egész szar... Ezt kb. hiába jelentetted be hibára, ez NEM hiba. Szar helyen laksz, ennyi... a DIGI-s tornyok meg feltehetően nem leszerelve, hanem hasznosításra kerülnek majd...
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Ezt választottad, és most már más van. Olvass, és láthatod, sokaknak, ahogy pl. nekem is sokkal jobb a hálózat mint ami DIGI-vel volt. Szerencsétlen lettél, kénytelen leszel váltani, ennyi, más megoldás nincs, fogadd el.
-
ACE-
addikt
Valakinek van tapasztalata mi van ha elfogy a havi keret? Használhatatlanra lassul?
-
ACE-
addikt
válasz tamas.nick #43230 üzenetére
Próbáld meg átrakni a SIM-et az 1es foglalatba.
-
ACE-
addikt
válasz jonnyjoker01 #43255 üzenetére
Én 140/40-et mérek most pl...
-
ACE-
addikt
Te honnan veszed az információidat? Miből gondolod hogy "voda árak" lesznek? Szerinted el akarják veszteni az összes DIGI ügyfelet? A Voda amúgy is az ország legszarabb szolgáltatója kiépítettség terén, az ártól függően már nézem hogy hova fogok menni. Van pl. olyan Yettel flotta, ami 275perc belföldi beszélgetéshez ad 13GB adatot 3800 Ft-ért. Szóval ha a 15Giga meg a 200 perc megmarad, akkor max. ilyan 3000-ig emelhetik a díjat, utána már gondolkodni fogok hogy megéri-e... Meg nyilván számít az Internet is, mert Telekom is lehet előnyös a Magenta-val együtt... szóval sokmindentől függ hogy milyen árat kell meghatározniuk ahhoz, hogy megmaradjanak az ügyfelek.
-
ACE-
addikt
válasz zelikocc #43666 üzenetére
Egyébként ki mondta hogy nem így van, hogy EU roaming-ban nem használható fel a 200 perc? Azt tudod hogy az EU szabályozás árhoz is köti, hogy pl. mennyit kell ingyen leforgalmazhatóvá tennie a mobilnet keretből? Lehet van ilyen a telefonra is. A lényeg hogy az átlan EU-s árakhoz képest minél olcsóbb a hazai ár, annál kevesebbet kell EU-s leforgalmazásban biztosítani... ennek utánanéztél vagy csak az NMHH-tól várod a megoldást?
-
ACE-
addikt
Nekem ma nagyon nyögvenyelős a net Budapesten...
-
ACE-
addikt
válasz dredjudge84 #44013 üzenetére
Kérdés hogy ennek mi köze a lassításhoz... semmi...
-
ACE-
addikt
válasz dredjudge84 #44017 üzenetére
Nem tudom az alábbi szövegben Te hol látod hogy a lassítás előtt is lassú volt, épp azt írta, hogy ő úgy gondolja a lassításkor lett lassabb... Így pedig tök logikátlan amit írsz...
"Döcögős lett, bár használható. Szerintem túlterhelt a cella. Melóhelyen kiválló. Itt is jó volt, mióta van a 10/10Mbps lassítás sokkal gyengébb.."
-
ACE-
addikt
válasz this is life #44070 üzenetére
Na és órába mi a legjobb eSim-es ajánlat? A Voda Tuti100+ lehet a legjobb?
-
ACE-
addikt
válasz #04149504 #44331 üzenetére
Kiszámolni? Hogyan számolják ki hogy annyira emeljék a havidíjakat, hogy éppen annyi ember maradjon, ami pont optimális? Te biztos nagyon okos vagy de kíváncsi lennék ennek a számolásnak a képletére...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest