Tudtommal az új területek mind switchesek ... 
üdv, lakisoft
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

Tudtommal az új területek mind switchesek ... 
üdv, lakisoft
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/132578187.png)

A gyakorlatban mennyivel töltesz fel? Mert elég jó eredmények jönnek ki neked a speedtest méréseknél 
Mondjuk egyszer nekem is volt 5500 körül, de az nem a végleges eredmény volt, csak mérés közbeni.

Ha most húzták be, akkor valószínűleg már switches, én is úgy tudom, hogy az új területeken már ezzel oldják meg a netet, mert tényleg egyszerűbb és sokkal jobb, nem lenne értelme a modemnek.

reggeli no komment:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/133301764.png)

6000

upgradeltem, és már másnap este 4/4 volt
Végre valami előnye is van a panelnek.

Jólvan akkor, élvezd te is a 4/4-et 

Köszi, már pedzegetik, hogy lesz 8/8 -as is... ;-)

Jöhet 

omg.... 8/8.
Modemeseknél meg 2/0.5 sem tudják szolgáltatni, kezdem ugy gondolni hogy negativ megkülömböztetés áldozata vagyok
Mit tegyek, ezért nem akarok a csapóra költőzni.
Javaslom 8/8-at mindenkinek 
asse tom mi van sokszor, hát még most

Sziasztok!
Kb 2 perce megtörtént ami még velem sohasem fordult elő. Csak a Magyar oldalak jönnek be, a külföldiek közül eggyik sem! Vazee!!
Megpróbálok egy modem resetet bár nem hinném hogy segít. F@k DIGI
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.

Hát ez ilyen sajnos, más is panaszkodott már erre modemes részről. Sikerült esetleg megoldanod közben?

jaja 

Vissza kell hogy szívjam a Digi-re tett minősítésem mert 10 perc múlva helyre ált a kapcsolat.
Igazábol nekem csak akkor voltak kimaradásaim amikor a Digi átvette a Dmcc-t akkor 3 héten keresztül szinte minden vasárnap megszakadt a kapcsolat és csak hétfőn állt helyre.
A hétköznap délelőttökről nem tudok nyilatkozni mert akkor melózok. Atóta mondjuk a tengnapit kivéve nem volt gond a netel. Én jobbnak érzem mint a Dmcc-s időszakban.
U.I.: Azért a sávszélem jólenne ha tényleg 1024 lenne a 975 helyett mert ha pont 1Mbit-es
videót nézek azért zavaró tud lenni.

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/135587251.png)

Ahhoz képest nem is rossz, hogy 1mbites neted van, majdnem ki is jön a sávszél, másnál meg sem közelítette a 2mbites értéket, amire előfizetett. Meg ahogy látom, a késleltetésed is viszonylag tűrhető, tehát nálad éppen elviselhető a helyzet 

Nektek se volt tegnap netetek? Kb. 6 órától nekem meghalt az egész, először még olyan hibát írt ki, hogy a távoli számítógép nem válaszol, majd kb. éjjel 1 órától már azt, hogy a felhasználónév és jelszó nem megfelelő, aztán hagytam is az egészet, reméltem, hogy mire felkelek már jó lesz és végülis mostmár jó is. Másnál is ez volt, vagy csak nálam? 

Úgy tudom a teljes DIGI hálózaton kimaradás volt.
Mind Modemes, mind Switches rendszeren.
Üdv.

Valszeg igaza van szatocs barátunknak, kicsit meg is riadtam vaon mi lehetett?
Remélem nem lesz rendszeres 

Sziasztok!
Nálatok is kinlódik a net?
4/4Mbit![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/136906069.png)
üdv, lakisoft

Remélem nem lesz rendszeres - azt én is ...

![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/136907986.png)
Elment a feltöltés ...

Nálam semmi nem változott...![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/136928641.png)
Üdv.

Még csak most nézem mi lett az ISP a speedtesten... 
Egyesül Magyar Kábeltelevízió... de kemény 

Jól kezdődött ez a nap is...
0:00-tól 0:30-ig megint kiesett a szolgáltatás.
Remélem nem lesz megint mindennapos...
Üdv.
(#927) shabbarulez válasza SzatocsDEB (#926) üzenetére

Naja, nekem is elment tegnap éjfélkor is a net, utána pedig olyan hibaüzenetet kaptam, hogy a felhasználónév és/vagy jelszó érvénytelen. Jóvan mondom hagyom, hátha mire felkelek már jó lesz, mert tegnap előtt is ez volt, és nem lett jó.
Mondom mostmár felhívom a digit, hogy mi a manót csinálnak, nagynehezen sikerült is felhívni őket, a csaj átkapcsolt az informatikusokhoz, mondom a srácnak, hogy a mi a bajom, meg hogy elérem a switchet, csak csatlakozni nem tudok, mondja, hogy akkor most próbáljam meg, és jó lett. Azt mondta, hogy az ip címem be volt ragadva vagy mi, ami nemtom, hogy mi lehet, mert ugye minden csatlakozáskor elvileg új ip-címet kéne, hogy kapjak, vagy a helyi ip-m ragadt-e be nemtom, de szerencsére jó lett.
Remélem mostmár nem nagyon lesz kimaradás...

Sziasztok!
Más is a 78.131.x.x -es hdsnet-es tartományból kap ip-t?
ezzel az oldalak nagyon gázak, valszeg dns gebasz van.
Akinek más tartományból oszt ki címet és az oldalak is gyorsan bejönnek az pls írja már le hogy mi a dns szerver(ek) címe(i)
Köszi
193.110.57.4
193.110.56.8

Dobozi lakótelep felé vajon mikor jönnek egy kis internettel nem tudja vki ? Már várja a hálókártyám régóta 

Én is ugyan ebből a tartományból kapom az ipmet, és ugyan azok a dns szervereim, amiket slug is írt, és nincsen vele ilyen gondom.

Hello nepek.
Ma nekem is bekotootek DMCC-DIGITV netet. Alap 1M csomag. Ujkert, kabel modem.
Delelott normalis sebesseggel mukodott, most este a felet tudja annak aminek
eladtak. Node ezzen nem is problemazok, hiszen olvasva a forumot kb erre szamitottam.
Viszont ami nagyon meglepett az az , hogy irdatlan mennyisegu broadcast csomag jut el
a gepemig, az 1M savszelesseg jelentos reszet elfoglalva. 100 masodperc alatt 12800 csomag, ebbol kb 10000 arp keres, a tobbi udp csomagkod, tele netbios keresekkel,
ahogy a ''sorstarsak'' windowsos gepei teleszemetelik a halot. Meg szerencse hogy nincs
husegnyilatkozat...
PO

Csao!
Van esetleg routered? Azzal a szórásokat kitudnád szűrni, jobb most nem jut eszembe hírtelen.

A sebesség már jó. Az a sok csomag a helyi hálón megy hozzád (mivel ez LAN csomag), az nem eszi meg az 1 megádat. Nem tudom miért kell fikázni egyből... 
2500Ft-ért nem kapsz manapság 5 doboz rendes cigit se... 

Egyreszt nem cigizek...
Masreszt ha jobban lenne szegmentava a halozat akkor nem fordulhatna az elo hogy
megpingetve a *********-ot 500 gep kuldi vissz az icmp echo csomagot a 10.x.x.x halobol...
Kiprobaltam, lett is az arp tablamban 500 koruli bejegyzes. Valamint nem fikaztam, a sebesseg kulonosebben nem erdekel, nem letolteni, jatszani, stb. kell hanem munkahoz.
(en csillagoztam ki, nehogy mindenki elkezdje kiprobalni)

Nem tudjátok a Görgey utcán milyen a hálózat?
Switch vagy modem?
Mi a maximális sebesség?
A harcnak akkor van vége, ha ÉN győztem.

wesselényi ltp-n van valkinek ilyesmi? mit szolgáltatnak?
You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *

Ma jártam közműegyeztetésen az E-ON-nál, és megláttam egy rajzot, miközben az enyémet csinálták, és mit látok... DIGI kommunikációs ZRT. Telekommunikációs hálózatterv közműegyeztetett helyszírajz Dobozi lakótelep 
Úgyhogy szerintem valamikor 1 éven belül ott is lesz DIGIkábel 
Üdv.

Szia, de tudom, sajnos modemes, a 2mb-nek átlag 40-45%-át szolgáltatják. Én nem keveset telefonálgattam hogy szarok a pingek meg hogy szakadozik néha egyáltalán nincs
Ha most van valami másod ne nagyon cseréld le erre, föleg ha csak az ára miatt tennéd, hamarosan a többi szolg.is tovább csökkenti az árait. Állitolag 1-2 éven belül itt is switch-es lessz, térj vissza akkor erre a témára.

Köszi az infót. Egy kicsit elszomoritottál.

Jelenleg ADSL-em van, de a kedvező ár csábított volna, a 4/4-es nagyon bejönne ilyen áron. 
A harcnak akkor van vége, ha ÉN győztem.

Ne keverjetek a lanos netet a modemessel. Lanon van 4/4 meg egyeb szimetkrikus csomagok. A modemes net tenyleg nem tul stabil, de ott nincs is szimetrikus csomag. Nekem lanos van es ennyi penzert tokeletesen elegedett vagyok.
smk

Honnan tudod hogy lesz ... tudtommal a www.dmcc.hu-n fent van a aktuális lefedettség nem?
üdv, lakisoft

Bevannak jelölve a területek és az ügyfélszolgálati irodák is ... [link]
üdv, lakisoft

Ja, érdemes megnézni az egyes területekre kattintva is.
Nem is tudtam hogy ilyen sok helyen van már pppoe-s net. 
egyetlen szépséghiba, ami mindig zavarni szokott, ha egy oldal nem jön be
a WWW. előtag nélkül, nemsokba kerülne beállítani, hogy úgy is megjelenjen,
mint ahogy a régi is tette.
Én meg azt hittem, hogy már nem érhető el az oldaluk
edit:
hops, 2 különböző IP-je van a dmcc-s oldalnak www-vel és anélkül 
[Szerkesztve]

edit:
hops, 2 különböző IP-je van a dmcc-s oldalnak www-vel és anélkül - ezt nem tudom hogy mi lehet az oka de biztos meg van a miért ...
üdv, lakisoft

Mert láttam a terveket a közműegyeztetésen
épp az EON-nál volt egyeztetési fázisban, és az üvegszálas gerinchálózat vonala volt jelölve rajta. Ebből levonva a következtetést, a közeljövőben a Dobozin is épülni fog az internetes kábelhálózat.
De már a területkiosztásoknál is tervezés alatti jelölésen van 
Üdv.
[Szerkesztve]

Szia. Bárki bemegy a hatvan u. 47(asszem) debreceni hirközlés felügyelet irodájába ott minden terület fejlesztési és tervezési informáciot leadnak és ha ők tudnak rolla akkor az már tuti, az ő engedélyük nélkül senki semmit sem csinálhat. Egyébként panasszal is lehet náluk élni, csak nem egyszerü csak ha valaki nagyon elszánt akkor járhat sikerrel. De meglepő az is mennyire szivesen foglalkoznak az emberekel egy állami intézményben és még kedvesek is
Csodát azért tölük se várjunk 

Töltsetek mindent, torrentezzetek orrba-szájba, mérjetek sebességet pls. Kiváncsi vagyok mennyivel megy. 
Speedtestes eredményre lennék kíváncsi, több napszakban. 
[Szerkesztve]