Az biztos, hogy support = 0, de ahhoz hogy support legyen, tudniuk kellene mi a probléma 
Az meg nemsokat ér ha azt mondják, hogy ''dolgoznak rajta'', akkor inkább tényleg ne is hazudjanak össze-vissza. Először a szolgáltatásaikat kellene rendbe rakniuk, majd utána kiépíteniük egy jó supportot, de ez biztos nem fog napról-napra menni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
BoSSanCS
(tag)

lakisoft
(PH! addikt)
Másoknál viszont ami megy, meg a modemeseknél, az tényleg borzasztó, nekik érdemesebb inkább valami adsl-t beköttetni, vagy chellot.
Az se korrekt dolog hogy aki modemes netre fizet elő ... vesz egy jegyet az idegosztályra ... olyan stabil a modemes szolgáltatás ...

üdv, lakisoft
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

lakisoft
(PH! addikt)
dolgoznak rajta - ez egy jó nagy szivatás!!!
üdv, lakisoft
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

lakisoft
(PH! addikt)
Teljesen igazad van!

üdv, lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)
Jó reggelt! speedtest![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/117185864.png)

lakisoft
(PH! addikt)
Jó reggelt! speedtest # 2![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/117186191.png)

YouCanCANON
(fanatikus tag)
ahogy dolgoznak.. bekötések, az kritikán aluli... szar, még a kubikos cigányok is jobban csinálnák sztem... igénytelen, áááááááá tönkrebacták az utcát
és a házba behuznak egy olyan gégecsövet amire méterenként rá van ragasztva lézerveszély
mondom mi a gecc? szétszedem... errem i van benne? 4db koax kábel a 4 lakásnak TV-hez... meg 4db UTP kábel a netnek... hahahaaaa, csíírák
You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *

loosht
(fanatikus tag)
Tegnap 16 óra körül elment a net és csak most jött vissza 1 perce. Ekkor döntöttem el végleg: UPC 5Mbit. Már megyek is a chello.hu-ra és online rendelem, mert így olcsóbb 
Pénz ide vagy oda, nem éri meg beleőszülni!
[Szerkesztve]
Telenor One Touch-hoz turbosim eladó

whitehand
(senior tag)
egy évig nekem is jovolt meg minden...de aztán.....

BoSSanCS
(tag)
Biztos most, hogy decemberben elkezdtek új előfizetőket toborozni, meg ugye kiépíteni a hálózatot több helyen is, emiatt csökkenhetett le a sávszéled, de fogalmam sincs. Ha 1 évig jó lesz akkor én már boldog leszek, addig csak fognak még fejleszteni, hogy ne omoljon össze az egész rendszer, az eredeti tervem nekem legalábbis úgyis az volt, hogy legalább 3 hónapra köttetem ezt be, mivel 5 éven keresztül előfizetője voltam a t-onlinenak, és elkeserítő az a tény, hogy az új előfizetőknek mindenféle kedvezményt megadnak, a régiek meg továbbra is azt a magas díjat fizetik, mint korábban. Ezt nagyon meguntam, viszont ahhoz, hogy új előfizetőnek tekintsenek, legalább 3 hónapot kell várni a kiköttetés után, így pont kapóra jött a dmcc, legalább addig is legyen valami, viszont nálam bevált idáig még, remélem továbbra sem fog hasonló tüneteket mutatni, mint másoknál, és akkor felesleges újra átállnom adsl-re, vagy chello-ra.

BoSSanCS
(tag)
Jól döntöttél szerintem, nem olyan sok plusz pénzbe van az 5mbites chello és jóval gyorsabb is meg megbízhatóbb, a te esetedben tényleg hihetetlen szar volt a dmcc 

BoSSanCS
(tag)
Nekem a bekötéssel kapcsolatban sincsenek rossz tapasztalataim. Nálunk nem furkálták szét a házat, szépen be van hozva, és ebben a csőben valóban ott van az optikai kábel, mivel amikor jött 2 csávó bekötni hozzánk a netet meg a tv-t, az egyik, aki a netet kötötte levitt engem a házban lévő központi szekrényhez, amiben a switch van, és meg is mutatta nekem a dolgokat, mi hogy megy stb. és a switch előtt ténylegesen ott van egy átalakító, ami az optikai kábelt alakítja át a switchbe való bemenetel előtt. Tehát nálam rendesek voltak, meg megkérdeztek mindent, hogy mit hogy akarok stb. és el is vezették szépen a vezetékeket stb. Szóval ezen a téren sincs rossz tapasztalatom 

lorcsi
(PH! addikt)
nem mindenkinek modemen keresztül kötik a netet?
ha nem modemet használnak akkor mit?

monomojo
(újonc)
Ahogy mások korábban is írták:
bejön az optikai kábel a lépcsőházba, majd egy elosztódobozba megy,
ahonnan már UTP kábelek jönnek kifele, minden lakás felé 1-1,
és ha valaki kér netet, akkor a lakásba csak egy UTP (ethernet, amivel a gépet is összekötöd általában a routerrel) kábelt húznak be.
Ez bemegy a szgépbe, és úgy mint adsl-nél, kapsz egy felhasználónevet+jelszót,
és azzal csatlakozol a netre.
Ez a fajta kiépítés csak a legújabb helyeken van. Pl a csapó körüli paneleknél.
Én is a szerencsések között vagyok 
2/2-es net.
régen jártam erre, és nagyon lehúzó a topic,
ugyhogy ha valaki net-bekötésen gondolkodik,
nyugodt szívvel javaslom neki a dmcc-t, _feltéve_ hogy az említett részen lakik.
Máshol valóban nagyon lutri, hogy jó lesz-e ha bekötik. De itt a technológi miatt,
és mivel egyelőre nincs tömegnyomor, állandóan 2/2-es a net.
[Szerkesztve]

BoSSanCS
(tag)
Én is az újon vagyok, és idáig nekem is tökéletes, aki tényleg dmcc netet akar köttetni, nem árt utána járnia a dolgoknak, mert tényleg nagyon megszívhatja.

lakisoft
(PH! addikt)
Ez jóó ... 

lakisoft
(PH! addikt)
Teljesen igazad van ... mert hát az ember a nettel kikapcsolódni akar és nem bekattani ...
És is ezt tenném a helyedben mert hát a netért nem költözik az ember másik lakásba ... 
Sok szerencsét a UPC- hez várom a fejleményeket ... akár privátban is!
üdv, lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)
Azóta egy nagy shit az egész mi ?
üdv, lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)
Nállunk is abszólút kultúráltan oldották meg a bekötést. - Semmit nem törtek szét és össze ... és működött minden egyből ... úgyhogy ezért egy nagy UP ... de hát azóta eltelt egy kis idő és tiszta sz@r lett a net ... persze ez elsősorban a modemeseket érinti de már elért a probléma a switches márkatársakhoz is ... és akkor nem tértem ki a gyermekbetegségekre ...
De hát csak idő kérdése ... hogy megálljon a terjeszkedés és akkor remélem stabilizálódik a net ... 
üdv, lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)
good night - speedtest ...![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/117444122.png)

lakisoft
(PH! addikt)
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/117444807.png)
üdv, lakisoft

siobhan
(újonc)
Nekem is jó, én szeretem használni. 
Érdekes, hogy azért nem sírt senki, hogy a 2/2 megás net feltöltése 2,5 mega. 
Nem akarok senkit se védeni (nálam is volt már kimaradás), a kábeles netet meg nem ismerem így hiszek nektek, de azért legyünk már objektívek. Itt főleg Lakisoftra gondolok. Valaki prezentáljon nekem 2/2Megát olcsóbban de optikán(!), vagy adjon nagyobb szimmetrikus sávszélességet ugyanennyiért. Nos, jelentkezők? Senki? Köszönöm...
ui.: arról nem is beszélek, hogy az a 100 megás egymás közötti sebesség ajándék...
[Szerkesztve]

BoSSanCS
(tag)
Valóban igazad van, de azért ne felejtkezz meg arról, hogy ezért az árért sokaknak az elméleti 2M/2M helyett milyen netet nyújt a dmcc, és mindjárt ott vagy, hogy érdemesebb megvenni egy 5mbites chellot. Persze akinek tökéletesen működik (mint nekem is idáig), azoknak tényleg szerencséjük van, mert nagyon jó a net ennyi pénzért, de azért nagyon sok modemes is van, meg a switches rendszeren lévő felhasználók közül se teljesen jó mindenkinek a net, így egyáltalán nem éri meg nekik ennyi pénzt kiadni erre. Nyilván akik itt a fórumon is elégedetlenkednek, azok nem azért teszik, mert 2M/2M-es netet nyújt nekik elvileg a szolgáltató, hanem a sok kihagyás miatt, a rossz pingek miatt, a 2M/2M helyetti 1M/400K miatt (jobb esetben a modemeseknél ugye), ami azzal is jár mostanság, hogy többszöri frissítések után jönnek csak be az oldalak, arról nem is beszélve, hogy sok külföldi oldal be sem jön nekik az eddigi tapasztalatok alapján. Tehát tényleg megvan ennek az egésznek az előnye főleg azoknál, akiknél ''tökéletesen'' működik, de többen vannak azok, akiknél borzasztó.
[Szerkesztve]

alexadh
(lelkes újonc)
re :siobhan
igen igazad van..a legtöbben ugy kerülnek ide a forumba hogy valami bajuk van a dmccvel...szóval az jön le hogy szar meg minden..de sokkal nagyobb arányban vannak akiknél semmi gond azok persze nem irnak .Egy csomó haverom van akik dmccsek igaz a legtöbbjük switches és voltak kezdetben mindehol szakadások de azóta rendben van a sávszél és a pingek is.Amugy 3500ért szinkron 2megabit jó vétel akárhogyis,mondjatok olcsóbbat.Elhiszem hogy a modemesek többet szivnak,lásd loosht szélsőséges példáját.De már megbocsáss loosht azt mondtad hogy november óta türsz..miért nem álltál a sarkadra? Addig vertem volna náluk az asztalt amig nem lépnek az ügyben..kell egy kis agresszió néha,engem aztán senki nem tántoritott volna vissza ha tudom hogy igazam van és a szart fizetem. A bekötés nálam sokáig tartott és a végén már közvetlenül a szervizesekkel beszéltem (nem mentem el addig az ügyfélszolgálatról mig meg nem adták valakinek a számát),de végül szép munkát csináltak a lakásban ,nem is látszik a bekötés nyoma,szépen csatornázva .Ez nem védőbeszéd akart lenni ,csak legyünk igazságosabbak.Fiatal a cég( bár a digi nek már sok tapasztalata lehet) ,sok a hiba még ,úgy az ügyfélkezelésben mint a szolgáltatásban.Bye.
[Szerkesztve]

alexadh
(lelkes újonc)
re : akiknél ''tökéletesen'' működik, de többen vannak azok, akiknél borzasztó.
--------tévedés ,mint mondtam ide azok jönnek akiknek bajuk van.

Calogero
(PH! addikt)
....Elhiszem hogy a modemesek többet szivnak,lásd loosht szélsőséges példáját.De már megbocsáss loosht azt mondtad hogy november óta türsz..miért nem álltál a sarkadra? Addig vertem volna náluk az asztalt amig nem lépnek az ügyben...
Mi is sokat szívtunk a modemes DMCC-vel, vertük is az asztalt.. de nem lett látszatja.
Annyit megtudtunk hogy a DMCC nem akarja egyenlőre fejleszteni a modemes részt.
''Az új felhasználók most fontosabbak, talán majd 1-2 év múlva a modemes részt is lecseréljük'' - hangzott a válasz a kérdésünkre.
Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

BoSSanCS
(tag)
Az egy dolog, hogy ide azok is jönnek, akiknek bajuk van, de hidd el, hogy ez a switches rendszer még elég újnak számít náluk, sokkal több modemes ügyfelük van, akiknek valószínűleg végig hasonlóak a problémáik, csak nem látogatják ezt a fórumot. Plusz a switches rendszeren lévők közül is vannak azért olyanok, akik nincsenek teljesen megelégedve a szolgáltatással, tehát biztos vagyok benne, hogy több olyan felhasználó van a dmcc-nél, aki nincs megelégedve, mint aki megvan
De végülis tökmindegy, mert nincsenek konkrét adataink arról, hogy hány ügyfele van a dmcc-nek az egyes területeken.
[Szerkesztve]

siobhan
(újonc)
Ez marhaság. Szerelő havertól tudom, hogy folyamatosan cserélik le a hálózati eszközöket, és fejlesztik a rendszert. De hát ugye mindenhez idő kell. No meg szakemberek. 

siobhan
(újonc)
Nekem amúgy volt chellom, és szerintem aránytalanul drága. Ráadásul nem vehetsz csak 1 megát monjduk 6 ezerért, 5-öt 8-ért, 10-et 10-ért. Tehát ők a csomagokkal játszanak.
Mindegy milyen sávszéled van de, X ezer alatt ne fizess.
[Szerkesztve]

BoSSanCS
(tag)
Nyilván azért nekik sem érné meg, ha túl olcsón adnák a csomagokat, viszont ha megnézed mondjuk a t-online adsl-hez képest az árakat, akkor a chello árai jobbak. Nem is beszélve arról, hogy míg az adsl-nél ugye vannak bizonyos hátráltatói a dolognak, melyeknek következtében a 8mbites csomag mondjuk max. 6-7mbites a gyakorlatban, akkor azért biztos jobban megéri egy 5 vagy 10mbites chello, aminél kábelen jön a net és nem kell a telefonvonal határai miatt aggódni.

loosht
(fanatikus tag)
Miből gondolod, hogy nem álltam a sarkamra? Amennyi pénzt én már a folytonos telefonálgatásra meg benzinre költöttem, abból szerintem még a 10Mbit-es chello-t is simán ki lehet fizetni. Hetek teltek el úgy, hogy minden nap telefonáltam, de mindig csak az igérgetés van...Na ez az aminek én már nem hiszek! Egyébként még ahhoz szeretnék szólni, hogy csak az ír, akinek szar. Tehát 3-4 embert leszámítva ezek szerint mindenkinek jó??? Most így hirtelen tudok 4 dmcc-s ismerősből 4-et tudok akinek szar, csak nem idegesíti magát azzal, hogy fórumokba írogat.

lakisoft
(PH! addikt)
Sziasztok!
Haveromék a UPC 5 Mbitet köttették be, de lás csodát ugyanazzal a Webstar modemmel találkoztam mi ami itt a modemes bajtársaknak van ... és ugyanúgy szórakozik a modem mint a anno Dmcc - most Digi előfizetőinek ... ugyan azok a problémák jöttek elő .. mint amik itt is elhangoztak ... 
A konzekvenciákat mindenki vonja le magának ... 
üdv, lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)
''Az új felhasználók most fontosabbak, talán majd 1-2 év múlva a modemes részt is lecseréljük'' - hangzott a válasz a kérdésünkre.
Nincs több kérdésem ...

lakisoft
(PH! addikt)
jó8 speedtest![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/117881899.png)
üdv, lakisoft

whitehand
(senior tag)
te nagyon buta vagy én mondtamnekik h kilépek ha nem oldják meg nem oldották meg ki is léptem

lakisoft
(PH! addikt)
Kemény vagy ... de hát így lehet boldogulni ... UP a bátor usereknek!
üdv, lakisoft

BoSSanCS
(tag)
Ezek olyan problémák, amiket nem lehet megoldani 1 nap alatt, így hiába rimánkodtok nekik, hogy így úgy amúgy, nem fogják nektek pillanatok alatt megoldani, meg bizonyára pénz kérdése is, ha tele lenne a cég pénzzel, akkor már ráfordították volna a kellő mértéket, hogy megoldják a problémákat, meg mindehhez megfelelő szakemberek is kellenének. De mint korábban mondtam, azért viszonylag fiatal még a cég, így nem fog minden pillanatok alatt tökéletesen működni, mi meg csak annyit tehetünk, hogy várunk, vagy kilépünk tőlük..

lakisoft
(PH! addikt)
jó8 speed:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/118334545.png)
üdv, lakisoft

alexadh
(lelkes újonc)
Annyit megtudtunk hogy a DMCC nem akarja egyenlőre fejleszteni a modemes részt.
...ilyet nem mondhat egy fejlődő cég aki szolgáltatásra szerződött...NEM AKARJA...mégis ki vagy te nekik??..szerződést kötöttél velük vagy nem?Nem teljesitik a vállaltakat. Na az ilyen fel tud bosszantani ..Ott helyben mondtam volna fel náluk..utálom az ilyen packázásokat.

alexadh
(lelkes újonc)
Értem ..de akkor nem kellett volna eddig huzd ...
Az én körömben meg a legtöbbjüknél nincs semmi gond eltekintve néha kisebb kimaradásért meg esetleges magasabb pingekért..de hát ennyiért én nem várok jobbat.

loosht
(fanatikus tag)
Kénytelen voltam húzni, mert tudod, a pénz nagy úr. Most itt van arányban is megfelelő áron a chello, csak az a baj, hogy nem tudom mi lesz 1.5 év múlva. Mi van ha nem fogom tudni fizetni? Nem nagyon merem bevállalni a 2 évet 

BoSSanCS
(tag)
Csak nálam szarakodott a net, vagy másoknál is? Nem jöttek be bizonyos oldalak, pingelni sem tudtam őket, az msn is szakadozott stb. De szerencsére mostmár megjavult, kb. ~2 óra hosszát volt rossz.

Csincsike
(újonc)
Sziasztok!
Most akadtam rá erre az oldalra, és kb másfél órája a hozzászólásaitokat olvasom.
Laikusként csak annyit tudok a jelenlegi netünkről, h 2M csomag 6.500ért(most emelték a sávszélt 4Mbre),plus fix IP 1200,és kétfelé osztottuk, a havi letöltésünk kb 20GB.Emellet upc-s tvnk van 4rugóért.
A cég neve Copy Data, mi a Plaza mögött a Darabos utcán vagyunk, és nálunk mostanában
reklámozza magát a dmcc mint újonnan kiépített szolgáltató.Szóval tervezzük,h átigazolunk a dmcchez egy 2M-es csomagra(net+ktv), komplett6,5ért,de most eléggé elbizonytalanodtam 
Ha ennyire sz*r akkor nekünk nem éri meg, de ha mi is abban abizonyos switch hálóban vagyunk, akkor megfontolandó.
Tud erről vki vmit?Hálás lennék, mert nem mindegy,h 12e vagy 6,5 

siobhan
(újonc)
Hálózati eszközt cseréltek. 

siobhan
(újonc)
A switches szerintem elég korrekt és megbízható. Néha volt apróbb kimaradás. A sávszélesség viszont nagyon konstans. 

Csincsike
(újonc)
Csak azt nemtudom,h itt milyen van?
Megtudja ezt vki mondani?

alexadh
(lelkes újonc)
nálam még tart a részleges kimaradás..
re csincsike: ha most épitették ki akkor az switches lesz,de kérdezd meg az ügyfélszolgálatukat.
[Szerkesztve]

BoSSanCS
(tag)
Én is csak azt tudom mondani, hogy az ügyfélszolgálaton kérdezd meg, ott biztosan megtudják mondani, de ha most építették ki akkor biztos a switches. Egyébként ha a switchesre kerülsz, akkor merem ajánlani, mert szinkron, és nekem idáig nem volt vele problémám, a kisebb kimaradásoktól eltekintve, de ez sem fordult elő sokszor, ma is volt pár óra hossza, amikor szarakodott, de pl. a letöltések mentek, valamit fejlesztettek biztos, de egyébként nincs vele semmi baj és tényleg korrekt áron adják.

Pogee
(újonc)
Hello!
Megszeretném kérdezni van-e itt olyan ember aki a Tócóskert térről használja a Dmcc-t!
És ha van akkor milyen a fel és letöltés aránya?

lakisoft
(PH! addikt)
Szia!
Üdv a topikban!
többféle variáció lehet: Modem vagy switches megoldás ... 1 és /vagy 2Mbit
A modemeseknél a feltöltés lényegesen kevesebb mint switcheseknél
A switchesek sebessége a lannetet tükrözi ...
Én szerencsére switches vagyok:![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/118849946.png)
üdv, lakisoft