Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Én még ha mindenigaz most kezdek a dmcc-s internetben - jövő héten valamikor...
A kábelTV-vel eddig nincs gondom - korrekten számláznak - és a kimaradásokat bőőven jóváírják...

úgyhogy üdv neked DMCC

üdv, lakisoft

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#52) lakisoft válasza Calogero (#34) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

miért vagy ilyen negatív? :DD

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#53) Calogero válasza lakisoft (#52) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Sorolom a negativumokat.

- Novemberben megrendeltem, és még hozzámsem szóltak,holott bőszen reklámozták hogy decemberben elérhető a szolgáltatás nálam, de az ami nem igaz mert csak február végén lesz.

- Uncsitesómnék pár lépcsőházzal arrébb december közepén bekötötték.
2 megás net jó ha 1 megbittel csorog, márt amikor van. (volt modem csere is 3 hetet kellett várni)
Ha van net a pingek óriásiak.
Némelyik szerverről nem tud a srác tölteni, mert nem engedi be a külföldi szervereket (DMCC román netet árul)
Uncsiméknak karácsonykor nem volt tv, hívták a supportot, hogy nincs adás, majd idegesen közölték hogy náluk a központba van, most is azt nézik.

- A telefon-t nem nagyon akarózik felvenni nekik (kishegyesi) Ha az ibolya utcán nagynehez felveszik azzal sem megyek semmire mert átírányitanak a kishegyesi irodára.

Ismerősőm már 6. hete vár a modemre, holott már régóta a DMCC kábelTV-t nézi.

Pozitívum: olcsó.

tahepa 35 Ft-ért nem tudok de az csak 1 hónap, több nem lesz mert a kimaradásokat csak januárban számolják fel (Info csatornájukon le is írják).
Amúgy
DMCC: 52 csatorna + 2M/512K 5850 FT
Tvnetwork: 53+1 tervezett csatorna + 2M/512K 6000 FT

Nem vagyok se tvnetworkos, se DMCC-s (le lett mondva nem győztem rájuk várni).

Én 7600 Ft-ot fizetek 8 megás netért, Tv-m nincs, mert nincs szükségem rá.

[Szerkesztve]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#54) lakisoft válasza Calogero (#53) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

AS U WISH ...
üdv, lakisoft

(#55) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Ha minden igaz - jövő héten már lesz netem !!!

De nem mondtak semmi biztosat!
üdv, lakisoft

(#56) lakisoft válasza Calogero (#53) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Calogero - Én 7600 Ft-ot fizetek 8 megás netért, Tv-m nincs, mert nincs szükségem rá.

okés a te döntésed!
Ja és minden topikban így szoktál dúlni fúlni?
üdv, lakisoft

ps:Neked lehet jobb lesz a DMCC-t nagyívben elkerülni?
Annyit nem ér hogy agyvérzést kapj a dühtől ... :DDD

(#57) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Ez előbbi hozzászólást nem a dühtől vezérelten írtam ne vedd sértésnek - ugyse annak szántam ...
üdv, lakisoft

(#58) tahepa válasza Calogero (#53) üzenetére

tahepa
(újonc)

Az lehet hogy egyszer volt Budán kutyavásár lásd 35 Ft-os számla de már máskor is írtak jóvá a kimaradt szolgáltatásért.Én amúgy ha telefonálni akartam nekik általában sikerült.
A Tvnetworkről annyit : a DMCC-nek nem egy esetben azért volt net szolgáltatás kimaradása mert egy másik szolgáltató éppen építgette rendszerét véletlenszerű kábelrongálásokkal.Nem merem feltételezni hogy szándékosan.Ezt véletlenül Tvnetworkos dolgozótól tudom.
Ennyit a tisztességes szolgáltatókról.
Amúgy teljessen felesleges vitázni ilyen dolgokról.A szolgáltatást mindenhol elérhtővé , ocsóbbá,és jobb minőségűvé kellene tenni.
Egy biztos tudok egy másik céget aki hatalmas reklámhadjátával szédíti az embereket,de csak ott veri át őket ahol csak tudja ( UPC)
Őket nem szívesen ajánlanám még a legnagyobb ellenségemnek sem.

[Szerkesztve]

(#59) loosht válasza Calogero (#53) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

''Tvnetwork: 53+1 tervezett csatorna + 2M/512K 6000 FT''
Ezt valami szórólapon olvastad? Én nem találtam a honlapjukon. Ha tényleg lesz ilyen, akkor azonnal megyek is vissza. A kábel úgyis itt van még a gépem mögött a földön :)
Egyébként egy DMCC-nél dolgozó emberke mondta nekem, mikor megtudta, hogy a TvNetWork-től jöttem át hozzájuk: ''Akkor b*sztad el, amikor a DMCC-hez jöttél'' <- No comment!

Telenor One Touch-hoz turbosim eladó

(#60) lakisoft válasza tahepa (#58) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Na ezt elég jól összefoglaltad - teljesen igazad is van ... :R
üdv, lakisoft

ps:Nekem jelenleg tvnetwork-ös internetem van de azutóbbi időben olyan lassú hogy szinte használhatatlan ... óóó de a poén az az egészben hogy a tvnetwork-os speedteszt a megadott - 1Mbites jelzi mégis tök lassú...

[Szerkesztve]

(#61) Calogero válasza loosht (#59) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Igen, minden héten bedobnak egyet. Álomár akció néven.

Ha Tvvel együtt rendeled a netet akkor eggyel gyorsabb csomagot fogod kapni a hűségideéig.

Ha 1 megás csomogagot rendeled akkor 2 megásat kapod az 1 megás áráért.
Ha 2 megás csomogagot rendeled akkor 3 megásat kapod a 2 megás áráért.
és így tovább....

Valamint ha két szolgáltatást rendelsz akkor kapcs ajándékba ICE Phone csomagot.
Web Kamera + 1000 Ft Icephone feltöltő kártya.

Ha 1 évre írsz alá akkor 1 hónap ingyen van, ha 2-re akkor 3 hónap.

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#62) Calogero válasza lakisoft (#57) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Nem sértődtem meg.
Nem dúlok fúlok... te kérdezted a negatívumokat. Én meg leírtam hogy mit tapasztaltam a DMCC-vel kapcsolatban.
Nem mondtam hogy menjél ide vagy oda, mert ez a te döntésed.
De azon még jobban fel lennél háborodva ha minden szépnek jónak leírnák a szolgáltatót, és te az alapján megrendeled és lehet hogy rosszabb lesz a neted mint a mostani szolgáltatónál.

(#63) lakisoft válasza Calogero (#62) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

jogos! :D
okés - de azért maradj ennél a topiknál is - hátha hallasz valami jót is ...
reméljük hogy én csak azt fogok tapasztalni - jövő héttől elméletileg a netem átáll dmcc-re tvnetwork-ről
meglátjuk mi lesz a tapasztalat...

üdv, lakisoft

(#64) loosht válasza lakisoft (#60) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

Min vetted észre, hogy lassú? Nekem a TvNetWork-nél a mérés is nagyon rossz volt. Vagyis az eredmény. Az 1Mbit-es netre mértem általában 200 és 800 között, de legalább a pingek jók voltak, így tudtam online játszani. Nem úgy, mint most. November óta NO GAMING ONLINE :O :O :O

(#65) loosht válasza Calogero (#61) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

Lehet, hogy az én környékemen nincs ilyen lehetőség, azért nem dobtak be ilyen szórólapot. Net van, de lehet TV nincs errefelé. Na, majd meglátdjuk. Ez már más lapra tartozik, de azért köszi az infót!

(#66) lakisoft válasza loosht (#64) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Leginkább a böngészés közben vettem észre - legtöbb oldal olyan lassan jön be - alig tudom kivárni ... no spy no virus ellenörzés megtörtént ...
nemtom mi lehet a gond!
üdv, lakisoft

A mérések tökéletes sávszélességet mutatnak - de csak tvnetworkös speedteszttel néztem meg ... :F

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#67) shabbarulez válasza lakisoft (#66) üzenetére

shabbarulez
(őstag)

A web lassúságát okozhatja az hogy:
- rossz dns szerver van beállítva elsődlegesnek
- lassú a dns szerver
- magas a késleltetés adott weboldalra
- magas a csomagvesztés, így többször próbálkozik ugyanarra
- lassú a sebesség

(#68) lakisoft válasza shabbarulez (#67) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

köszi! utánna járok mi lehet a gond ... :D
köszi
üdv, lakisoft

(#69) loosht válasza lakisoft (#66) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

Nekem is volt ilyen böngészési gondom a TvNetWorknél, de nálam nem ők voltak a hibásak, hanem a Windows. Torrenteztem és hiába volt szabad sávszélességem, de a Windows már nem tudott több szálat létrehozni és így jött a behalás. Nekem egy TCP patch megoldotta a problémát. Így most az alap 10 helyett 100-ra van állítva, így nyugodtan böngészhetnék, akár torrentezés közben is...ha nem DMCC-m lenne :))

(#70) lakisoft válasza loosht (#69) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

ezzel kapcsolatban pü ment! - még szét nem offoljuk a topikot!
üdv, lakisoft

(#71) Pyzoo

Pyzoo
(tag)

Sziasztok!

Nekem kb 3 hete van Dmcc-s netem 1Mbit-es. Én meg vagyok vele elégedve.
A letöltéskor 125kbyte/s-ot sikerült kifacsarnom belőle, az átlag úgy 110kbyte/s körűl van.
Viszont a feltöltésem az több mint papiron kb: 25kbyte/s.A pingem elfogatható
Kb: 100ms.
Nem tudom mennyi köze van hozzá de nem messze lakok a vénkerti
kirendeltségüktől.

Itt egy kép a legjobb eredményemről:
[link]

[Szerkesztve]

A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.

(#72) lakisoft válasza Pyzoo (#71) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Nem hiszem hogy a vénkerti ügyfél szoli befolyásolná kedvezően a neted ...
üdv, lakisoft

(#73) Pyzoo válasza lakisoft (#72) üzenetére

Pyzoo
(tag)

Köszönöm a választ!

Azt az egy dolgot elfelejtetem megemlíteni hogy a bekötés után egy héttel
szombaton volt egy kis kimaradás :(( , de ez nem tartott tovább 10 percnél.
Azóta nem tapasztaltam hibát.
Bár szerintem ennyi minden szolgáltatónál előfordulhat.
A 3 hetes tapasztalat alapján én csak ajánlani tudom mindenkinek!

(#74) loosht válasza Pyzoo (#71) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

A 100-as pinget milyen szerveren sikerült elérned? USA-t pingelted, vagy mi? Még Nagy-Britanniát is 50-55-ös válaszidővel lehet elérni egy normális nettel.
Ezt a 25Kbyte/s-ot hogy értetted? Ugyanis a mellékelt képen 245kbit/s van. Szóval akkor most mennyi is? Neked 256kbit/s-nak kell elvileg lennie, ami gyakorlatilag kb. 230kbit/s, mert a kommunikáció miatt elvész a sávszélből. Lényeg a lényeg, hogy a 245kbit/s az jó, de a 25kb/s (25kb/s=200kbit/s) az már kicsit kevés, de nem vészes.
Te akkor szerencsésnek mondhatod magad, mert én az 512 helyett általában 80-88-at tudok elérni maximum.

[Szerkesztve]

(#75) Pyzoo válasza loosht (#74) üzenetére

Pyzoo
(tag)

A pinget a speedtest.net-en mértem Budapestet választva.
Itt vannak a régebbi eredményeim is:
[link]

Ami feltöltést illeti bocsánat, megnéztem tényleg 256
nemtom miért 1024/128-ra emlékeztem.
Mégegyszer bocsi!

(#76) loosht válasza Pyzoo (#75) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

Semmi gond. A pinget egyébként a speedtest.net elég rosszul méri. Inkább pingelj parancssorból, az valós értéket ad.

(#77) lakisoft válasza loosht (#76) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Háát igazad van ...

Figyu használ valaki SMC7004VBR-EU tipusú router DMCC internettel?
Ha van ilyen emberke a topikban várnám a tapasztalatait...
üdv, lakisoft

(#78) tsar válasza lakisoft (#77) üzenetére

tsar
(fanatikus tag)

Én ilyen routerrel használom a dmcc-s netet.
Amikor 2Mbit-re növelték a sebességet az 1-es csatlakozónál gyakran megszakadt a net :(( , lehet hogy csak véletlen egybeesés :F . Most nem használom ezt az csatlakozót.

(#79) egoistus

egoistus
(kvázi-tag)

Sziasztok. Nekem is ez a dmcc netem van(sajnos csak erre futja) az én véleményem ha egy szoval akarom jellemezni AZTAZILYENFOSTDESIKIDEGVAGYOKTÖLLE. 2mb/s haha, bekötés után (augusztus vége) 1.6-1.7 volt mostanába 300kb/s-800kb/s nem beszélve arrol hogy milyen szinten ugrál (0kb/s-500kb/s között MÁSODPERCENKÉNT) feladatkezelőbe ez ugy néz ki mintha egy részeg kenguru farkára egy ecsetet kötöttek volna. Bekötés után néhány honapig nekem is jo volt december eleje ota azonban vicc. 1két cd-s avi 1 nap volt mire lejött tele crc hibával. Szerviz kijött kimért megállapitotta hogy nemjó betett két szüröt vagy mit, aszonta ettől méglassab lesz de nem fog ingadozni, ez csak félig igaz tényleg lassab lett, de ugyanugy ingadozik. Amikor jo volt a sebesség akkor is érdekes volt hogy haver 1 mb/s-os adsl cs. source-ba 30-40 ping én meg 70-90. Egy szó mint sok ha valaki csak szörfözget annak ennyi pénzért tökéletes, minden máshoz horror áru adsl kell sajna.

asse tom mi van sokszor, hát még most

(#80) lakisoft válasza tsar (#78) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

úgyérted hogy a LAN 1 kimeneted rossz?

az mitől lehet vajon? - ezt is olvastam több topikban is ...

Azt is olvastam erről a routerről hogy ha nem megfelelő a fw akkor 15 percenként bontja a kapcsolatot ... nem erről volt szól nállad is?
üdv, lakisoft

ps.: gondolom ha előtte ment normálisan akkor nem ...

[Szerkesztve]

(#81) lakisoft válasza egoistus (#79) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Miért nem panaszolod el az ügyfélszolgálaton? - hát ha tudnak veled kezdeni valamit?
vagy ha nem is veled :DDD a neteddel...
üdv, lakisoft

(#82) doktor úr

doktor úr
(fanatikus tag)

Ma telefonáltak, hogy holnap jönnek bekötni a netet. Majd beszámolok. :)

Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

(#83) tsar válasza lakisoft (#80) üzenetére

tsar
(fanatikus tag)

Igen a LAN 1 kimeneten vacakol.
Reboot után működik, de meguntam és inkább a többi kimenetet használom.
Volt amikor több óráig jó volt, de volt olyan is hogy 10 perc után megint nem működött :(( .
Amíg 1Mbit-es volt a net normálisan működött :F .

(#84) lakisoft válasza doktor úr (#82) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Nálam is ez a helyzet ... Várom már !!!
Üdv, lakisoft
Modemes vagy közvetlen UTP- kábeles interneted lesz?

(#85) lakisoft válasza tsar (#83) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

fw frissítéssel nem lenne ez megoldható?
üdv, lakisoft

(#86) tsar válasza lakisoft (#85) üzenetére

tsar
(fanatikus tag)

Nincs hozzá újabb fw :( .

(#87) lakisoft válasza tsar (#86) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Bocs az OFF -ért !

a legújabb van rajta?
üdv, lakisoft

[Szerkesztve]

(#88) tsar válasza lakisoft (#87) üzenetére

tsar
(fanatikus tag)

Igen a legújabb.
Ha még van kérdésed a routerrel kapcsolatban, szerintem a router topicjában beszéljük meg, mi ki nem zavarnak innen :D

(#89) RexpecT válasza lakisoft (#30) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Már válaszoltak -.-

[Szerkesztve]

Walter White is Bad*ss!!

(#90) lakisoft válasza tsar (#88) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

pü ment ...
üdv, lakisoft

(#91) lakisoft válasza doktor úr (#82) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Hozzám is ma jönnek ...
üdv, lakisoft
majd értekezünk hogy milyen...

(#92) doktor úr válasza lakisoft (#91) üzenetére

doktor úr
(fanatikus tag)

10 perce kötötték be. Közvetlen kábelkapcsolat. :)

[kép]

Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

(#93) loosht

loosht
(fanatikus tag)

Meddig lesz még ilyen telibeb@szott, iszonyat, fos, sz@r, moslék a netem, hogy húzzam bele a Ł@$#mat! Két és fél kib#&szott hónapja ígérgetik, hogy jó lesz és még mindig ilyen ez a k@Ł#*va net:
[kép]
Azt hiszem én ebbe a DMCC-be bele fogok őszülni. :W :W :W :W :W
Csak, hogy a frissen érkezők is értsék: 2048/512-es netet fizetek!!!!!!!!!

[Szerkesztve]

(#94) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Ez elég érdekes ...
Nekem jelenleg nincs még net - nem kaptam accountot!
:D
Majd holnap!
üdv, lakisoft

(#95) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Nincs valakinek IP ütközése? - valami ilyen probléma volt nálam ... :(
üdv, lakisoft

[Szerkesztve]

(#96) loosht válasza lakisoft (#95) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

Nekem volt, de már megszünt. IP-címet váltottak. Más alhálózatba kerültem (gondolom te is) és ott adódott egy kis gubanc. Az IP-cím ütközés megoldódott, de semmi más nem. Így most cseberből-vederbe kerültem.

(#97) lakisoft válasza loosht (#96) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Hááát ez van ...
nagyon sajnálom! :(
üdv, lakisoft

(#98) Pyzoo

Pyzoo
(tag)

Nekem kb hetente új IP-t adnak ez normális? :F

(#99) Pyzoo

Pyzoo
(tag)

Van valakinek Edimax BR 6104K routere?
Egy kis gond van vele amikor új IP-t adnak!

[Szerkesztve]

(#100) loosht válasza Pyzoo (#98) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

Elvileg fix IP van, de gyakorlatilag nekem is szinte minden héten új van.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.