Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4) loosht

loosht
(fanatikus tag)

Hi!

DMCC...Nos!
Egy nagy sz@r az egész! Gondolom ismeritek a mondást: ''Olcsó húsnak híg a leve''. Ez a DMCC-re nagyon igaz. Egy hónapja rendeltem meg náluk a netet, mert a TwNetWork nem tudta hozni közel sem azt, amit fizettem. Váltottam. Olcsóbb lett a netem, de más nem lett jobb. Sőt! Az egy hónapból két hétig szuper volt a net, aztán jöttek a gubancok. Eleinte ''csak'' a pingek lettek nagyon szarok. Úgy ugrál a ping, mint kenguru a sivatagban. Nem csoda, hogy szarok a pingjeim minden szerveren, merthogy a saját gateway-emet így pingelem: [link]
Mit is várok távolabbi gépektől, ha a saját átjárómmal ez a helyzet. Mint említettem ez volt a kezdet. Ezután jöttek a kimaradások. Először csak pár naponta ment el a net 1-2 órára, de most ott tartok, hogy a legutolsó 5 napon 14-18 órás kimaradások voltak. No meg a sebesség. Ha van net, akkor ilyet produkál a ''2Mbit-es'' internet:
[link]
[link]
[link]
A feltöltésről meg annyit, hogy ugyebár az 512Kbit/s, 64KByte/s-nak felel(ne) meg. Nos ez a valóságban kimerül 32-42Kbyte/s-ban (320KBit). Már voltam is bent náluk egy hete. Akkor azt mondták, hogy hálózatbővítés miatt nem volt net, de mostmár van, mert átálltak valamire (nem tudta megmondani mire és mit :F ). Ehhez képest semmi nem változott. Vagyis változott...rosszabb lett..
Nem akarok senkit sem lebeszélni róla - merthát olcsó -, de mindenki döntse el magának, hogy megéri-e a sok ideg, amit megesz az ember miatta.

[Szerkesztve]

Telenor One Touch-hoz turbosim eladó

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.