Hi!
DMCC...Nos!
Egy nagy sz@r az egész! Gondolom ismeritek a mondást: ''Olcsó húsnak híg a leve''. Ez a DMCC-re nagyon igaz. Egy hónapja rendeltem meg náluk a netet, mert a TwNetWork nem tudta hozni közel sem azt, amit fizettem. Váltottam. Olcsóbb lett a netem, de más nem lett jobb. Sőt! Az egy hónapból két hétig szuper volt a net, aztán jöttek a gubancok. Eleinte ''csak'' a pingek lettek nagyon szarok. Úgy ugrál a ping, mint kenguru a sivatagban. Nem csoda, hogy szarok a pingjeim minden szerveren, merthogy a saját gateway-emet így pingelem: [link]
Mit is várok távolabbi gépektől, ha a saját átjárómmal ez a helyzet. Mint említettem ez volt a kezdet. Ezután jöttek a kimaradások. Először csak pár naponta ment el a net 1-2 órára, de most ott tartok, hogy a legutolsó 5 napon 14-18 órás kimaradások voltak. No meg a sebesség. Ha van net, akkor ilyet produkál a ''2Mbit-es'' internet:
[link]
[link]
[link]
A feltöltésről meg annyit, hogy ugyebár az 512Kbit/s, 64KByte/s-nak felel(ne) meg. Nos ez a valóságban kimerül 32-42Kbyte/s-ban (320KBit). Már voltam is bent náluk egy hete. Akkor azt mondták, hogy hálózatbővítés miatt nem volt net, de mostmár van, mert átálltak valamire (nem tudta megmondani mire és mit
). Ehhez képest semmi nem változott. Vagyis változott...rosszabb lett..
Nem akarok senkit sem lebeszélni róla - merthát olcsó -, de mindenki döntse el magának, hogy megéri-e a sok ideg, amit megesz az ember miatta.
[Szerkesztve]
Telenor One Touch-hoz turbosim eladó