Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1001) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

bix.hu [193.239.149.1] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:

193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 76, fogadott = 76, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 5ms, maximum = 15ms, átlag = 8ms

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#1002) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

microsoft.com [207.46.197.32] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:

207.46.197.32 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 52, fogadott = 52, elveszett = 0 (0% veszteség),
minimum = 208ms, maximum = 218ms, átlag = 210ms

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

(#1003) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

az ajándék upload sebesség is úgy tűnik kezd csökkenni - jaja
[kép]

(#1004) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

[kép]

(#1005) YouCanCANON válasza lakisoft (#1004) üzenetére

YouCanCANON
(fanatikus tag)

még igy is 4xes mint a chello upja... mindenesetre legalább a letöltés irányban maradjon meg :B :))

You Can CANON * eladó minőségi szervercuccok: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=96871 *

(#1006) SzatocsDEB válasza lakisoft (#1003) üzenetére

SzatocsDEB
(lelkes újonc)

Szia!

Nekem még mindig nem csökkent semmit sem, ugyanolyan gyors, mint volt...

[kép]

ja a ping:
bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:

Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=6 ms TTL=61
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=5 ms TTL=61

193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
minimum = 5ms, maximum = 6ms, átlag = 5ms

(#1007) lakisoft válasza YouCanCANON (#1005) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

jaja ... de szerintem ez nem lesz tartós ...
üdv, lakisoft

(#1008) Pyzoo

Pyzoo
(tag)

Sziasztok tudom hogy nem ide való téma de lenne egy kis gondom.Hogyan lehet a HTML alapú letőltéseket sorbaállítani hogy ne egyszerre kezdje el letölteni file-okat?

A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.

(#1009) loosht válasza Pyzoo (#1008) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

Használj valami olyan letöltésvezérlőt, ami ezt támogatja. Én ReGet Deluxe-ot használok (ajánlok).

[kép]

[Szerkesztve]

Telenor One Touch-hoz turbosim eladó

(#1010) BoSSanCS válasza Pyzoo (#1008) üzenetére

BoSSanCS
(tag)

Vagy használj letöltésvezérlőt, vagy tölts le valamilyen addont a böngésződhöz, mindegyik böngészőhöz van már valamilyen letöltésvezérlő, de a legegyszerűbb, ha külön programot használsz rá és beállítod, hogy egyszerre csak 1 letöltés fusson.

(#1011) loosht

loosht
(fanatikus tag)

Meggyógyult a netem:

[kép]

Csak ez már nem DIGI :DDD

(#1012) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

És ez végre jó lesz?

(#1013) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Nálam nincs net. - nem tudom mi lehet a gond? Reggel óta nincs semmi.
üdv, lakisoft

(#1014) loosht válasza lakisoft (#1013) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

Nekem is egész délelőtt csak percekre jött vissza, egyébként meg semmi...aztán megjöttek a TvNetWork-ös emberkék... :D
Remélem jó lesz! Elvileg nekem ez volt a digi előtt is, csak túl drága volt. Most a digi ''2 megás'' áráért 4/4-est kaptam.

[Szerkesztve]

(#1015) dIxY

dIxY
(újonc)

Üdv!
Nekem is megvan a magam történetem! :((
Sry a kicsit off-ért de ezt el kell mesélnem! :P

Nah nekem is sikerült kifogni egy RITKA SZ@R szolgáltatót (neeeeeeeeeem nem dmcc:).
Az elején amikor bekötettem akkor még ez az adatforgalomkorlátozós cucc volt nekem naon jó volt mivel, nem nagyon töltögettem hanem inkább böngésztem... Azt tudni kell hogy ez a rendszer egy rohadt UPT-s hálózat... De ennek van egy jó oldala is :Y Hálózaton belül nincs se adatkorlátozás se sebbeség semmi. Kerestünk movineteseket és én direkt szereztem egy gépet servernek. Minden volt webserver, cs1.6, dc hub, ftp... Na ekkor lehetett játszani online-ba is volt olyan 10-20 as pingem. De láss csodát jött a ''korlátlan csomag'' és a pingem 500-600 lett... Ez szerintem annak tudható be hogy mindenki tölt mint a hülye - mer ugye 256/128-el lehet :F - és az én kis cs1.6-os csomagjaim késnek... Egyszer töltök a m****.hu-ról és látom hogy a down seb. nem a ''megszokott'' 32kb/s hanem 300kb/s!!! :Y
Megnéztem szépen a csatlakozott usereket és látok egy hasonló ip-t mint az én external ip-m
ez az enyém: 213.253.195.163 ebből következik h passzív vagyok :O
a másik: 213.253.195.165
észre vettem hogyha nem gyorsan jönnek a dolgok akkor nem is nagy a ping... Gyanakszok valami movinetes alkalmazottra hogy kihasználja a jó kis kapcsolatott :W :W Ebből a tanulság az hogy A F@$ZOM kivan az ilyen kis maszek hálozatokkal szolgáltatókkal...
Ha villámlik nincs net!! Gondolom az UTP kábel miatt valami mágneses zavart szed be ami ugye STP-vel nem fordulhat elő.
Support: kb. Fél éve ''várom'' hogy nyomjanak fel egy rohadt csatit a kábelükre. MEguntam két hét után és kértem egy ismerősömtől egy rohadt nyomót!

Kitartást DMCC-sek!
Bye!

(#1016) BoSSanCS válasza lakisoft (#1013) üzenetére

BoSSanCS
(tag)

Nálam se volt délelőtt amikor néztem, de mostmár visszajött valamikor, fogalmam sincs mikor, mert nem voltam itthon, de legalább már megy és még mindig nagy sávszéllel :DDD

[kép]

(#1017) loosht

loosht
(fanatikus tag)

[kép]

:DDD

(#1018) BoSSanCS válasza loosht (#1017) üzenetére

BoSSanCS
(tag)

:)) Kezd alakulni amúgy a dmcc, az oldaluk már egész tűrhető.

(#1019) lakisoft válasza loosht (#1017) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

gratula!

(#1020) lakisoft válasza BoSSanCS (#1018) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

jaja!

(#1021) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Ti hogy álltok a sávszélességgel?
[kép]

üdv, lakisoft

(#1022) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

reccommend server Baia Mare / választott szerver Budapest

[kép]

üdv, lakisoft

(#1023) Calogero válasza lakisoft (#1022) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

A te méréseidnél ott alul az ISP: rész üres, míg más DMCC-seknél pedig nem :F

[Szerkesztve]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#1024) lakisoft válasza Calogero (#1023) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Nem értem! mit is akarsz ezzel mondani!

(#1025) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

[kép]

(#1026) Calogero válasza lakisoft (#1024) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Semmit csak feltünt hogy nálad nem mindig van az kitöltve az a rész.

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#1027) lakisoft válasza Calogero (#1026) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

Ezt nem nagyon tudom hamisítani ... :D
üdv, lakisoft

(#1028) Calogero válasza lakisoft (#1027) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Meg sem fordult a fejembe hogy nem valós lennének a képek

(#1029) lakisoft válasza Calogero (#1028) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

:D

(#1030) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

[kép]

(#1031) SzatocsDEB

SzatocsDEB
(lelkes újonc)

[kép]

(#1032) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

a francba: ---
[kép]

(#1033) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

Valami gikszer van nálam ... de csak nálam? :W :W :W

(#1034) monomojo válasza Calogero (#1023) üzenetére

monomojo
(újonc)

Mindenkinél üres volt 1-2 napig, most ismét mindenkinél emktv szerepel.
Nem statikus a felirat, az IP cím alapján frissíti egy adatbázisból dinamikusan,
mintahogy a sebességteszt kinézetét is lekérdezéskor generálja a speedtest.net.

A sebesség nálam változatlanul 20/20. :DD
Éljen a konkurenciaharc !!!

(#1035) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

[kép]

üdv, lakisoft

(#1036) SzatocsDEB

SzatocsDEB
(lelkes újonc)

[kép]

Lakisoft nem értem nálad miért ''lassú'', mindenki másnál gyors...
Ha valami hiba lehet, azt ott kell keresni nálad.

Üdv.

[Szerkesztve]

(#1037) BoSSanCS válasza lakisoft (#1035) üzenetére

BoSSanCS
(tag)

Romania Data Systems :DDD ilyen ip-t már régóta nem kaptam.

(#1038) lakisoft válasza BoSSanCS (#1037) üzenetére

lakisoft
(PH! addikt)

ja én is ...

(#1039) Calogero

Calogero
(PH! addikt)

Remélem sokáíg tesztelnek még a DIGInél, de azt sem bánnám ha így maradna.
Amióta nálatok emelés volt, azóta a Tvnetworkos sávszélem is felugrott 4 megabitre.

Kérdés: Szokott még net kimaradás lenni ?

[Szerkesztve]

(#1040) Boeing737

Boeing737
(lelkes újonc)

Sziasztok,

Outlook Express-szel próbálnék beállitani egy freemail-es email cimet. A progit hosszú évek óta használom, de mióta digi-s kábel netem van kifogott rajtam :)
Próbálom én követni a honlapon leirtakat, de valahogy mégsem akar működni.

beérkezőnek: freemail.hu
kimenőnek: mail.ipmedia.hu

A kiszolgáló hitelesitést igényel kipipálva, majd a kisablakban újra beirom a teljes freemail cimet, és alá a jelszót, de mégsem akarja küldeni :(

Mi lehet a baj?

(#1041) monomojo válasza Boeing737 (#1040) üzenetére

monomojo
(újonc)

Mert mondjuk a kimenő hitelesítést igényel után nem a freemail-es
címet kéne megadni, hanem az ipmedia-sat, ha lenne, vagy ha van neked akkor azt.
Hiszen ennek pont az az értelme, hogy azok használhatják levélküldésre,
a mail.ipmedia.hu-t akik _náluk_ regisztrálva vannak.
Ezt pedig az ábra szerint is ahogy van, egy ipmedia-s címmel lehet igazolni.

a pop3 a levelek lekérdezésére van, és amit a kiszolgálóknál megadsz felhasználónév+
jelszó, az csak a levelek fogadásakor számít, és ott kell csak a freemail-est megadni.

egyébként van valakinek ipmedia-s emailcíme?
szerződéskor kétek tőlem 3 mailcímvariációt, de én nem kaptam alapból mailcímet,
mondjuk más kérdés hogy nem használnám, max az smtp miatt kellene.

(#1042) SzatocsDEB válasza monomojo (#1041) üzenetére

SzatocsDEB
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Én sem kaptam ipmedia-s e-mail címet, de valahogy nem is hiányzik, mivel én gmail-t használok, ott meg be lehet állítani hogy pop-on keresztüli azonosítás is legyen, innentől fogva be lehet állítani akár freemail-re is a levélküldést.

Üdv.

(#1043) Boeing737 válasza monomojo (#1041) üzenetére

Boeing737
(lelkes újonc)

Szerz. kötéskor nem is került szóba, hogy akarok e ipmedia-s email cimet v jelszót v bármit. különben már azzal is próbáltam volna

(#1044) Calogero

Calogero
(PH! addikt)

Az mindegy hogy melyik ügyfélszolgálati irodában kötök szerződést?
Tehet ha az egyetemsugáruti lakásomba TV szeretnék bekötettni, akkor az megtehetem a kishegyesi irodában (ez lenne hozzám közelebb) is?

(#1045) Boeing737 válasza Calogero (#1044) üzenetére

Boeing737
(lelkes újonc)

Én azt mondom mindegy.. szerintem ott csak az adatokat veszik fel.

(#1046) BoSSanCS válasza SzatocsDEB (#1042) üzenetére

BoSSanCS
(tag)

Alapból tőlem sem kérdezték meg, hogy szeretnék-e ipmedias címet, de miután tudatosult bennem, hogy levélküldéshez azért csak muszáj lesz, felhívtam őket, és a csaj telefonon keresztül felvette az adatokat, hogy milyen címeket szeretnék, majd megcsináltatta az informatikusokkal és küldtek nekem postán egy levelet amiben szerepeltek az email címek és a hozzájuk tartozó jelszavak, és azóta tudom is őket használni, tehát csak ennyi az egész.

(#1047) Boeing737 válasza BoSSanCS (#1046) üzenetére

Boeing737
(lelkes újonc)

Ok, kösz, igy fogok tenni.

(#1048) lakisoft

lakisoft
(PH! addikt)

[kép]

(#1049) SzatocsDEB válasza lakisoft (#1048) üzenetére

SzatocsDEB
(lelkes újonc)

[kép]

Még mindig szar a feltöltésed....

(#1050) loosht válasza SzatocsDEB (#1049) üzenetére

loosht
(fanatikus tag)

Szar <- :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.