Ja még az előbbi üzenethez írnám hogy kijöttek a digisek és hoztak laptopot arra egyből csatlakozott a net!Tehát elvileg nem velük van a gond!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
swgamer0
(újonc)
Hiba – 678: A távoli számítógép nem válaszolt.
Általában akkor jelennek meg ezek a hibaüzenetek, amikor az alábbi feltételek valamelyike teljesül:
A hálózati kábel nincs csatlakoztatva.
A modemet letiltották.
A hálózati kártya illesztőprogramjai sérültek.
Kémprogram fut a számítógépen, meggátolva a kapcsolat létrehozását.
A Winsock szolgáltatást ki kell javítani.
Külső gyártó által készített tűzfalszoftver blokkolja a kapcsolatot.
Ha 1 nél több hálókártyád van, mindig az alaplapi hálókártya kavar, be Telepítsd újra a drivert!!! ( a legfrissebbet)
Vagy tiltsd le és engedélyezd újra
Ha lehetőséged van, át kell dugni egy másikba ne az alaplapit, használd! Ha nincs itt a PH is kapsz pár százasért
Üdv jani!
http://www.googl-e.tk A legújabb Kódok!!
délután lett digim, beléptem ebbe a nagytiszteletű klubba
kicsit kehesnek tűnt, most éjjel összeraktam, ahogy szerintem menni kellene:
jééééézus
[ Szerkesztve ]
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

arpeen2
(senior tag)
Most értem nemrég haza, és nincs TV adás itthon. Hívom az ügyfélszolgálatot, 10 percig nem veszi fel az ügyintéző a telefont. Azthiszem elég volt ez a 400Ft amit most eltelefonáltam a vakok javára, mert ugye az ügyintéző nem vette fel. Legalább mondanák be kb mennyit kell várni. Miért gondolják hogy több 100Ft-ot eltelefonálgatok puszira ?

arpeen2
(senior tag)
Tegnap kijöttek a szerelők. A hiba oka : előző nap volt ott egy jóképességű kollégájuk aki azért volt kint, hogy egy lemondott előfizetéshez tartozó TV szolgáltatást megszüntessen valamelyik szomszédomnak. Kijött, kihúzta amelyikre kijött az "ec-pec-kime-hetsz" és elviharzott. Az én kábelemre esett a választása. A keze tört volna el.

Ton1
(kvázi-tag)
sziasztok azt szeretném kérdezni,. hogy valaki vállal-e modem okosítást? pm-ben megbeszéljük
üdv

izomhod
(senior tag)
valahol olvastam, hogy a digi kiveszi az mtv-t és a comedy centralt januar 1-tol
nekem még van. vagy rosszul emlékszem, hogy ezt olvastam?

forrest85
(fanatikus tag)
rosszul emlékszel, márkivette volna, de az MTV-t miért venné ki? közszolgálat, meg az érdeke mindenkinek, hogy legyen mindenhol, főleg mert kormánypárti.... 
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

izomhod
(senior tag)
music television

izomhod
(senior tag)
amire te gondolsz,az már m1 és m2

bbenhu
(újonc)
sziasztok
nekem egy gyors segítségre lenne szükségem
Egy 20/10-es digi netem van, és nincs hozzá modem, csak egy fehér dobozka. abba megy a telefonkábel, illetve az internet zsidór, amit bevezettek a lakásba. a dobozból megy a gépbe egy másik kábel, amit ugye bele kell dugni a gépbe (az a hagyományos net kábel, vagy mittomén minek hívják)
Na most van egy wifis iTouchom (802 b/g), és azzal szeretnék csatlakozni a netemhez. ehhez ugyebár kell egy router. kiszemeltem egyet: http://www.officedepotaruhaz.hu/termek_reszletes.vm?sku=808608587
ez jó lesz szerintetek? mert ha igen, akkor megyek és megveszem
tehát visszatérve a "dugdosáshoz": az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell ezt beüzemelni, úgy h. csatlakozni tudjak az ipodommal a netre routeren+wifi keresztül.
teljesen kezdő vagyok ilyen téren, még sosem csináltam ilyet, kérlek titeket, h. segítsetek.
köszönöm szépen

izomhod
(senior tag)
nekem ilyen rúterem van diginettel
a netkábel megy a rúter wan portjába, plusz a rúterhez adott kábellel összekötög a gépedet a r lan portjával
installcd be, 2 perc alatt megvan, már csatlakothatsz is
utána beállítasz 1-2 biztonsági dolgot ha akarsz, és örülsz.
az smc is így megy gondolom 

bbenhu
(újonc)
tehát ami most a gépbe be van kötve, azt dugjam bele a routerbe. ami a routerből jön (vany egyáltalán ilyen?) azt dugjam a gépbe (annak a helyére amit a routerbe dugtam)?

izomhod
(senior tag)
ami most van a gépbe kötve, az megy a r WAN portba.
a rúterhez van egy kábel. annak az egyik vége megy oda, ahol kaptad a netet a pc-den, a másik vége meg a rúter LAN portba
megvan már a rúter, vagy csak tervezed? a dobozában le van írva biztos, meg a telepítő cd segít, egyszerű

bbenhu
(újonc)
nagyon köszönöm, remélem sikerülni fog.
nem, még nincs meg, de most fogok menni a boltba megvenni, csak előtte szerettem volna tudni, h. bonyolult és h. hogyan kell bekötni
és melyik márkát ajánlod ami 10 ezer alatt van?
[ Szerkesztve ]

izomhod
(senior tag)
nekem is csak 3 hete van rúterem, egy tp-link 542-es, úgyhogy passzolom melyik a jó, nekem ezzel nincs bajom
vannak itt jó fórumok, keresgélj kicsit

egoistus
(kvázi-tag)
sziasztok 797-es hibával találkozott valaki? Vista 64-bites oprendszer nem tud csatlakozni, töröltem a hálózati kapcsolatokat, ujraindit, és utána meg minden áron modemes netet akart nekem felrakni (pppoe) helyett, előzőleg egy virtual pc nevű programmal elinditottam virtuálisan egy win xp-t és ott tökéletesen ment a net, tehát ez nem a digi hibája csak gondoltam hátha tud valaki valamit erre.
ha már itt vagyok: budapest 23:00
http://www.speedtest.net/result/671961489.png
nyíregyháza (itt gondok vannak)
http://www.speedtest.net/result/671964477.png
[ Szerkesztve ]
asse tom mi van sokszor, hát még most

izomhod
(senior tag)
na, van mtv-d, és comedy centralod?

Zscca
(kvázi-tag)
Music tévére gondolhatott

izomhod
(senior tag)
mint itt már leírtam 
A digi optikan szolgaltat debreceni panelekben?
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

ibazsb
(tag)
Ezt csak érdekesség miatt teszem be:

Amúgy a gyakorlatban megvan a 30/20 Mbit/s, a speedtest nem tudom miért ezt mutatja.
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

emts
(újonc)
Sziasztok,
a telefon a diginel milyen minosegu? hallottam olyat, hogy sokszor kell tarcsazni, hogy menjen meg visszhangrol is panaszkodtak. Gondolom arrol ne is almodozzak, hogy a fax menjen... minden tanacsot megkoszok
emts

egoistus
(kvázi-tag)
Szia nálam nem tökéletes, de ingyen van igy nem zavar. A fax dologról nem tudok nyilatkozni, de én válalkozásra nem használnám az tuti.
Sziasztok!
Nem tudjátok hol van olyan lista vagy térkép,hogy hol elérhető Debrecenben a DIGI net. Ács utcán lakom közel a Derék u. (tócóskert) és most szűnik meg a T-Mobile mobilinternetemen a "korlátlan" 7nap/20Gb adatforgalom, így is 7k fizetünk már, ha nem teszek semmit akkor máj. 1től 5Gb netem lesz és fizetek keményen ha ezt túllépem 1Gb=10eft, ha váltok,gondolom újabb hűségidővel RelaxNetre utánna korlátoznak 40/40kb/s ra hó végéig ha elérem a 7Gb-ot mindezt 6ezer forintért. 
Előre is köszönöm a választ.
Amit szeretnék véghez vinni: Érettségi(szept 1.), C,D jogsi, Buszvezetés :)

egoistus
(kvázi-tag)
http://www.digikabel.hu/ktv_igenybejelentes
ahova vezetékes kábelt visznek ott van net is, én az ács utcát nem találtam rajta de egy ügyfélszolgálat jobban meg tudja mondani.

lakisoft
(PH! addikt)
Húúú de rég jártam erre linkelek is egy kis sebességmérést 

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

lakisoft
(PH! addikt)
látom nagyon üres a topik azért linkelek egy újabb tesztet hogy az illetékesek is meg tudják vizslatni
üdv nekik

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

lakisoft
(PH! addikt)
Azért még van hova fejlődni - bár talán már ez is a jelen:

lakisoft
(PH! addikt)
Most akkor még is nyitva maradt a topik? vagy mi van?
csak nekem döglődik mostanában a digi Debrecenben?
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

JC
(tag)
Én is észleltem kimaradásokat, de lehet ez összefüggésben van a hálózat karbantartással
Nálam is tegnap csak 8.30 után lett net.[DIGI karbantartás Debrecen]
Ez link beszúrás szívat. 
[ Szerkesztve ]
A harcnak akkor van vége, ha ÉN győztem.
Kösz. ma éjjel megint nem lesz net...
[ Szerkesztve ]
Hali
Nem megyek el ennek a diginek a honlapján, max ha kinyomtatom és átsétálok rajta 
Digi-t használok (Debrecenben), de hol az anyjukba rejtették el a szolgáltatás lefedettségi térképét??? Internet érdekel, Debrecenben
Ha valaki megtalálja/tudja hol van, legyen szíves linkelje be, köszi 
I ♥ Tech House * Dekorációs/grafikai munkákat vállalok

forrest85
(fanatikus tag)
Ilyet én sem találok, de felmész ide, kiválasztod Debrecent, és megnézed, hogy a keresett utcán mit vehetsz igénybe. 

forrest85
(fanatikus tag)
Ugyanaz 
forrest85 & ntomka:
Aha, és ezt a hírek közt kell tartani?
Egyébként régebben volt valami térkép is. De mindegy nincs a listába a kereset utca ezért gondolom tárgytalan 
[ Szerkesztve ]
I ♥ Tech House * Dekorációs/grafikai munkákat vállalok

lakisoft
(PH! addikt)
Sziasztok! Ti tapasztaltatok csomagvesztést?
[link]

lakisoft
(PH! addikt)

ibazsb
(tag)
Nem.

A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

lakisoft
(PH! addikt)
vezetéken keresztül:
WIFI-n keresztül:
Lehet hogy a laptopom WIFI-je nem az igazi? 
[ Szerkesztve ]

lakisoft
(PH! addikt)

lakisoft
(PH! addikt)
vezetékes ping:
WIFI ping:

ibazsb
(tag)
Én nem látok túl nagy problémát...

lakisoft
(PH! addikt)
ezzel nincs is gond de a WIFI-t ha bekapcsolom a gépen és elkezdek netezni kb. 10 percen belül elmegy a net, a WIFI kapcsolat továbbra is aktív. A router-t látja a bix.hu-t már nem. A router új most vettem, tehát az biztos jó. Mi lehet a gond?

lakisoft
(PH! addikt)
5 napig nem volt netem - köszönöm neked DIGI 

gegefox
(újonc)
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy azt mitől lehet hogy megmérem a netem sebességét megméri a letöltést és a feltöltést már elsem kezdi és kiir valami hibát a netem egybként digi 80/25 választ elöre is thx
"Az élet olyan mindt a motor ha nem meg be kell rúgni" :)

gegefox
(újonc)
ezt a hibaüzenetet irja ki :
upload test error
upload test returned an error while trying to read the upload file.
ezt irja ki kb 1 ora után ugy hogy a feltöltés meg se mozdul.
"Az élet olyan mindt a motor ha nem meg be kell rúgni" :)
valakivel előfordult már, hogy kb 1 percenként újra kellett csatlakoznia? majdnem minden oldalfrissítésnél elmegy a net, de amikor van is kb 1/3 sávszélen

mit kell ilyenkor csinálni?
felhívtam az üfsz-ot, mondta a nő h belül megnézik h nincs e gond a lépcsőházban és ha nincs akkor megkeresnek engem személyesen. Igen és mit csinálnak? Megnézik h minden be van e dugva? 
Omg DIGI 4 napja vagy és másodszor telefonáltam
"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa