Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    1-2 gondolat, mielőtt átharapnátok egymás torkát:
    -Nem mindenki azért játszik az adott kaszttal, mert az OP.
    -Viszont sokan azért játszanak az adott kaszttal, mert az OP.
    -Aki OP karakterrel játszik, általában ezt csak nehezen ismeri be. (Saját sem és a gerenda esete, bár pl vhunor egészen reálisan látja a saját helyzetét.)
    -Az, hogy mit tekintünk OP-nak, nem egységes. Pl DH abban OP, hogy 1 fegyverrel, ruha nélkül is meg tudja ölni Diablot (ajánlom a Roguecraft filmeket ha valaki kíváncsi, hogy másik játékban hogy ment ugyanez a vita)
    -A barbár azért népszerű karakter, mert mindenféle kompromisszum nélkül egyszerre teljesíti ezeket: kevés sebzést kap be, sokat gyógyul, gyorsan mozog, nagy dps-t tud folyamatosan fenntartani. Ezt mást kasztokkal nem lehet megtenni.
    -Ha lemegyünk skill szintig, akkor minden kasztnak lehet 1-1 olyan skillje, ami OP-nak tűnik (pl OWE), de itt most az a kérdés, hogy összességében egy adott gold mennyiséget beleölve melyik karakter éri el a legmagasabb elite/óra vagy xp/óra szintet.

    Anyázásokat kerülendő: mikor bejött a para volt egy 60-as barbárom és egy 60-as wizardom. Látszott már akkor is, hogy a barbárral hatékonyabb lenne haladni. Viszont nem jött be a stílusa, én általában ranged karakterrel szeretek játszani. Így nem is szeretek sírni amiatt, hogy a barbár OP, mert akármikor áttérhetnék rá, ha eladnám a wizem cuccait.

    [ Szerkesztve ]

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák