A filmek nekem is néha dadognak ( igaz az eredeti gyáriak csak akkor ha közben még netezek és mp3 másolok a lejátszómra ), míg egy-két nem igazán eredeti darab
, eléggé szaggatottan megy, vinyóról nem néztem még filmet.
Már korábban is leírtam a kártyaolvasó probléma sem érdekelt volna ha korrekten állnak hozzá, mert alig használok SD kártyát, vagy mondjuk csak esztétikailag zavar az hogy nem ég a Wi-Fi fénye, inkább az a furcsa hogy amikor felhívtam őket és elküldtem a p......... hogy nem méltatnak emailben válaszra sem akkor napokig hívogattak, hogy mit is küldjenek ajándékba, laptoptáskát vagy nyomtatót, és amikor elküldték akkor még háromszor felhívtak hogy mikor fog érkezni ( és meg is érkezett ), és baromi impozánsan a honlapon nyomon tudod kísérni a rendeléseidet csak éppen a lánc végén gubbaszt 15 alulfizetett maláj vagy indiai emberke akikbe belevertek némi angolt, merthogy az mennyivel olcsóbb, csak éppen ezzel az egész kommunikáció értelmét a zéróra redukálja. Ugyanannyiba került volna a jó billengyűzetet küldeni neked ( főleg mert a gép service tag-ja alapján mindent meg tudnak mondani a gépről ), csak éppen valaki rosszul kattintott az egérrel. Ha jól tudom az IBM helpdeskje Budapesten van ( bár ez lehet hogy csak pletyka azért elbeszélgetnék egy ott dolgozóval, náluk hogy megy a kommunikáció ).
Mivel itt rengeteg cég kitelepült ( bankok, internetszolgáltatók ), van aki úgy reklámozza magát hogy angol ügyintézői vannak, és biztos vagyok benne hogy van aki ezért választja őket, de biztos vagyok benne hogy a globalizáció további magyarországi térnyerésével, nálunk is lesz cég aki betanít pár napi két marék rízsért dolgozó emberkét egy távoli országban az alapfokú magyar nyelvre aztán majd csodálkozunk.
The more I know about women, the more I like my bike