Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#951) i92 válasza RandomGosu (#950) üzenetére

i92
(lelkes újonc)

Hali!
Remélem szerencsém lesz.Az enyém 2009 augusztusi.....lehet nekiállok egy unalmas órámban.
Ü.
Gyuri
Szép napot.

(#952) _BM_ válasza i92 (#951) üzenetére

_BM_
(fanatikus tag)

.....lehet nekiállok egy unalmas órámban.

Összeszerelés közben garantáltan nem fogsz unatkozni. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#953) Iga007 válasza i92 (#951) üzenetére

Iga007
(lelkes újonc)

Nézném az izzadságcseppeket ahogy kezded észrevenni - repült a gari, mert eltört egy kis apró nagyon fontos darabka...

(#954) RandomGosu válasza i92 (#951) üzenetére

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

az első szériákban lehet cserélgetni de úgytudom az csak amcsiban forgalmazták, viszont a tiéd majd nem biztos hogy nem lehet benne cserélni, vagy ha szétszerelnéd még is, mindenképp youtube videó mellett próbálkozz mert úgy biztonságosabb a szétszedése!

rejtett számot nem veszek fel!

(#955) i92

i92
(lelkes újonc)

Hát skacok belémraktátok a kulát rendesen.........megvárom a gari végét.még másfél év :D igazából nincs problémám a sebességével.arra amire használom effektív elég.ráadásúl win7 van rajta.xp-vel jobban hasítana?Észrevehetőbben jobban?én a gyári xp home sp3 at leszedtem recoverystől.Oszt toltam rája a win7et.
ü.
Gyuri

(#956) Sada88 válasza i92 (#955) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

mégse szedtük szét az új genesek integráltak az enyém meg januári gyártás :(

win7 vs XP nincs sok különbség csak Win7be normálisan lehet nagyítani a dolgokat XPbe meg DPI meg egyéb szenvedések én Win7 ultit sikerült herélgetni ,hogy indulásnál a RAM mutató nod32vel 62%on áll .

www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/

(#957) RandomGosu válasza Sada88 (#956) üzenetére

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

az igen enyémen alapból 70%~ mozog :D

egy kérdés ki milyen aksit használ? 3 vagy a 6cellásat?

[ Szerkesztve ]

(#958) i92 válasza Sada88 (#956) üzenetére

i92
(lelkes újonc)

Hali!
Miket herélgettél rajta?

Én 6 cellásat használok.
ü.
Gyuri.

(#959) Sada88 válasza i92 (#958) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

6 cellás .
Ha itt lesz akkor kiirogatom kb minden fölösleges servicet ami nem kelett servicesbe lekapcsoltam nyomtató netmegosztás stb aztán letiltottam mindent a startupnál ami nem kell cska a funckey töltödik be nála , az a buzi caps lock kijelző is 1,5megát eszik . bluetoothot is lelőttem elég ha akkor megy ha szüksésgem van rá . de összeírom miket nyirtam ki volt a logouton egy cikk onnan csemegéztem meg amiről tudtam ,hogy fölösleges.

[ Szerkesztve ]

(#960) angyalka1201

angyalka1201
(újonc)

Sziasztok ! Lehet hogy már lerágott csont, de most akkor a vodánál vett dell minit lehet használni más simkártyával? Mert én se a t-mo. nál, se a pannon nál nem találok beépített modemhez programot. De még a dell nél sem. Valaki tudna segíteni? win7 em van

(#961) i92 válasza Sada88 (#959) üzenetére

i92
(lelkes újonc)

Köszi várom....

(#962) i92 válasza Sada88 (#959) üzenetére

i92
(lelkes újonc)

Hi!

msconfig alatt kilőttem én is minden szart.a services-be hogy jutottál be?

(#963) Sada88 válasza i92 (#962) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Control panel /admin tools / services :D azt ott ha rámész kiirja mi micsoda ha fut leállítod és átrakod manuális indításra de azért ésszel :) meg nod32be se árt ezt azt kikapcsolni ,hogy ne keressen X időnként automatán meg ilyenek ja meg ha van nod32 4es verzió ajánlott akkor a windows 7 össze védelmi szarját is csapjad lefelé vagy 30megát esznek azt minek kettő csak balhéznának . ja meg az idegsítő figyelmeztetést/okoskodást se árt kikapcsolni az is spórolás , amikor beszürkül a kép azt mindenre engedélyt kér :) :DD

egyedül a dwm.exevel nem tudok mitkezdeni az néha bezazul ... de ha megteljesen kikapcsolom a aero-t akkor randa lesz de azzal még lehet rengeteget spórolni. :C

[ Szerkesztve ]

(#964) i92 válasza Sada88 (#963) üzenetére

i92
(lelkes újonc)

na szega!

hát nekiálltam.kilövögettem amire ugy gondoltam,h nem lesz szükség :DD igy elértem hogy vipre antivirus+tüzfala + defender netezés közben 55% a ram és 17% a proci használat.Viszont!valamibe nagyon bemászhattam mert ha megnyitom a vezérlőpultot szétakad.Megkérdi zárja be a programot vagy várjon a válaszra.Utána kiirja,hogy az explorer működése leállt.pár másodperc után minden eltűnik az asztalról még a tálca is és ujra pár mp.mva megjelenik.ilyenkor már nyitja wrendesen a vezérlő pultot....
ü.

Gyuri

(#965) Sada88 válasza i92 (#964) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

valamit lekapcsoltál amit nem kéne :D kezd újra van rendszer visszaállítás alapba ha még nem kapcsoltad ki berakod a tegnapi állapotot azt visszaállítja ;) aztán megint kapcsolgathatsz ki .

(#966) ivana

ivana
(kvázi-tag)

Tudom, hogy hülyeség de hol lehet állítani, hogy a memória mekkora részét használja a videó kártya?

"I only believe in statistics that I doctored myself." Winston Churchill

(#967) RandomGosu válasza angyalka1201 (#960) üzenetére

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

szia
itt beírod a servicetag-et és azután csak driver downloadsra mész ott beállítod hogy milyen oprendszer, és ott van a kommunikációs ablaknál ott lekell tölteni mind2 drivert. Fontos hogy előtte töröld le a vodásat.

Másik megoldás, megkell érdeklődni a t-mob vagy pannon internet hozzáféréshez szükséges adatokat és a vodafone connecttel bekell azokat állítani ez asszem bonyolultabb rád bizom a döntés.

(#968) poero

poero
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Érdeklődnék tőletek tulajoktól hogy ez a Dell Inspiron Mini 10 HD Windows7 Starterrel hogy megy, valamint hogy elbírna-e egy photoshop/corel draw kombót (csak alap műveletek)?
Köszi előre is

Csinálj egy képet a hangjáról!

(#969) Sada88 válasza poero (#968) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

kicsit visszaolvasol levan írva.
PS nem megy rajta legalább is 10mpixeles képnél nem tud annyi memóriát bezabálni ami kellene neki .
Corel meg sztem detto ugyanez . ezek mindkettő ram zabáló progik meg 10"os kijelzőn nem is frankók sztem.

(#970) poero válasza Sada88 (#969) üzenetére

poero
(kvázi-tag)

Írtam hogy alap dolgokra kell, 1-1 szórólapot A4-A5 méretben összeollózni, valamint üzleti doksik vezetésére egy office-al. Eddig ha nagyon muszály volt ezt pl kocsiban megoldani akkor egy amilo li1705 laptop volt kéznél a műveletre. (1,6 GHz Cerka, 1,7 giga ram meg via chrome 9 hc videokari) Csak az a félórás üzemidő amit ez produkálni bírt az elég sovány + a méret + az a közel 3 kiló nem teszi túl hordozhatóvá. Ha ez a Dell a 6 cellás akksival képes volna 4 órát üzemelni az nagyon jó lenne. Mivel nem akarok több100e forintot kiadni egy ultrahordozható laptopra, mikor eddigi olvasataim szerint ez is el bírná látni a feladatot. És a 3G-s HD változatot már 120e körül találtam 2 év garival. ( Amúgy a gyártó oldalán az ismertetőben az szerepel hogy lehet 2 GB rammal is rendelni.) De vésül úgy is az lesz hogy Pesten az egyik márkaboltjukban kipróbálom.

[ Szerkesztve ]

Csinálj egy képet a hangjáról!

(#971) RandomGosu válasza poero (#970) üzenetére

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

mindenképp kikellene próbálni a gépet, nekem speciel müxik a PS, de csak a 8-as, szokott néha akadozni de engem eddig nem zavar, hogy a HD-s verzió mennyire boldogul vele ahoz már nincs ötletem.

(#972) Sada88 válasza poero (#970) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hát attól függ :) de alap dolgokra akkor már GIMPezzél szerintem alap cuccokat tudja és takarékosabb a PSnél bár ha csak szorólap móka nem PSD több layer satöbbi akkor lehet elbírja én kiprobáltam nekem gyenge volt :) mondjuk CS3 volt.

De most,hogy eszembe jutott feltolom rá a GIMPet kíváncsi leszek azzal mit kezd.

(#973) edömérazidom

edömérazidom
(újonc)

Megkérnék valakit, hogy a 1010-nek a reovy filét (.gho) vagy magát a recovery disket töltse fel valahová (akár torrent is lehet; mindegy...).
Előre is köszönöm!
Üdv!

(#974) i92 válasza edömérazidom (#973) üzenetére

i92
(lelkes újonc)

Azt én is megköszönném.
ü.
Gyuri

(#975) Pukikapitany

Pukikapitany
(újonc)

JAH!
csatlakozom az elöttem szólókhoz véletlen letöröltem :U :U :U

Cserélnék afro-amerikai kisfiút MacBook PRO-ra!

(#976) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 1011-hez nem adtak recovery disk-t "csak" a win telepítőt... :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#977) i92 válasza Polllen (#976) üzenetére

i92
(lelkes újonc)

Hi!
win telepítőt kaptam én is.Csak a recovery file az magán a merevlemezen volt.csak én legyalultam.... :O
Más:
elkezdtem használni egy 4 gigás pendrivot ready boostnak.Észrevehetően gyorsabb a gép.(1010hd 1 giga ram)viszont a procihúzással nem stimt valami.1800 Mhzen megy már csak stabilan.1850Mhzen ki-kifagy a rendszer és kékhalál....játszani továbbra sem tudok effektív semmivel.akad minden régi szar is.
ü.
Gyuri.

[ Szerkesztve ]

(#978) nielke

nielke
(újonc)

Sziasztok!

Nekem egy Dell mini 10 HD-m van, és tökéletesen fut rajta a Photoshop CS4. Néha egy kicsit tölt, de teljesen elviselhető. Nekem a GPS-el van gondom. Végigolvastam már egy csomó hsz-t de nem sikerült. Szerintetek megéri Windows 7-re cserélni az XP SP3-at? Akkor több esélyem lenne a GPS használatára? Ha igen, hogyan lehet feltenni a gépre?

Köszönöm!

byeZ

(#979) i92 válasza nielke (#978) üzenetére

i92
(lelkes újonc)

Hali!
Mármint mit hogyan lehet feltenni? a gps-t vagy a win7 et?
ü.Gyuri

[ Szerkesztve ]

(#980) Sada88 válasza nielke (#978) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

raktál bele simet? mert anélkül nem fog menni :)

de ez a PS megint cska az mint előbb :D ha olyan szinten akarod használni amit elvisz akkor ott a gimp vagy a mspaint :) amire photoshop való arra nem jó , rá küldtem direkt egy egyszerű vízjelezős + árnyékos scriptemet azt szanaszéjjel gyilkolta :(

[ Szerkesztve ]

(#981) Attila75 válasza nielke (#978) üzenetére

Attila75
(kvázi-tag)

Win 7 Ultimate alatt tökéletesen megy a GPS... Az iGo is jól megvan vele.
A Win 7 felhasználó barátabb és talán kicsit fürgébb is mint az agyonfoltozott Win XP.

[ Szerkesztve ]

(#982) Sada88 válasza Attila75 (#981) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ja meg a text növelést jobban meglehet oldani és nem lesz minden olyan "mini" :D 125%on totál használható.

(#983) komito

komito
(újonc)

hali! mindenki meghalt a többiek megsebesültek :Y ?
segíte nekem valaki, mini 10v-re feltettem a win7-et de a beépített 5530 as modem állítólag nem kompatibilis a win7-tel :(
ezt mondta nekem a voda márkaképviselet.megtalálja az eszközt csatlakozás és az utolsó pillanatban vmilyen hibaüzenettel nem enged csatlakozni :W

[ Szerkesztve ]

(#984) Polllen válasza komito (#983) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 10v-ben is lehet 3g modem :F

(#985) Attila75 válasza komito (#983) üzenetére

Attila75
(kvázi-tag)

Szia!

5530-ashoz van Dell driver a dell honlapon... Win7 alatt tökéletesen működik és a GPS is.
A Vodás szoftvert nem is kell, anélkül is tökéletesen működik.

(#986) komito

komito
(újonc)

Sziasztok! Valaki bevállalná, hogy személyesen segít megcsinálni a kapcsolódási problémámat? :R
Békéscsaba -Szeged , vagy az alföld környékén elmennék hozzá. köszi
( estleg 1 szál jófajta csabai kolbász :U fizettségül ?)

(#987) Pukikapitany

Pukikapitany
(újonc)

Sziasztok!
egy Dell mini 10HD-t vettem a páromnak februárban a gépet nem dobálta, ejtette le szaladgált vele az utcan mp3at hallgatva róla, de a vinyó kicsit elfáradt...
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? gariban kicserélik a vinyót :U :U

[ Szerkesztve ]

(#988) Sada88 válasza Pukikapitany (#987) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát a Dellék állítólag korrektek gariba de azért egy ilyen fiatal gépnél érdekes,hogy ennyire lehalt a vinyó :-/

(#989) Pukikapitany válasza Sada88 (#988) üzenetére

Pukikapitany
(újonc)

Szia! Ez az... én is furcsálom a dolgot. Bár láttam itt PH-n olyan samu vinyót, ami mégkevesebbet ment, és az állapota hasonló vagy sz*rabb volt. Mindegy, remélem amíg szervízben van "Pingyurka" addig a vodás netet lehet fagyaztani vagy valamit kitalálni :W :W

Szerk:
Mennyire lehet bízni a HDD sentinelnek? mert ma megint hízott a bad sector vagy 10-15 sectorral :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :(((

[ Szerkesztve ]

(#990) Sada88 válasza Pukikapitany (#989) üzenetére

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hát ilyen kis laptop vinyókkal nincs tapasztalatom de a legfrissebb verziós ? de "rendes" méretű vinyóknál elég jól besaccolja.

(#991) SzaboZE válasza Pukikapitany (#987) üzenetére

SzaboZE
(senior tag)

A sentinel nem mérvadó, nekem is jelzett már összevissza. Az egyik gépemen fél éve írja egyszer-egyszer hogy a hdd cserés, következő alkalommal 100%-os a merevlemez... DELLDIAG-ot futtass (boot F12 - Diagnostic). Egyébként van más hibajelenség, vagy csak ez írogatja a hibát?

www.mazdaklub.hu

(#992) VIT válasza Attila75 (#985) üzenetére

VIT
(újonc)

Hi srácok!
Ma vettem a vodánál egy del mini 10 hd (1012) !
Viszont ez a Win7 starter egy fos vagy nem tudom,de egy csomó beállítási rész hiányzik!A nagy gépen ultimate van és minden ok pl.: nem tudok asztalhátérképet változtatni , sőt nincs személyre szabás ,téma választás!Látott már valaki ilyet?Ja és ha felraknék egy ultimat-t az felismerne minden hardvert(gps,kékfog,wifi)? Vagy le lehet szedni hozzá külön a progit?
Kössz előre is a helpet!Szép estét! :R

[ Szerkesztve ]

(#993) VIT

VIT
(újonc)

Mi van itt ?Ennyire nem ér rá senki? :D Nem látogatjátok a topicot ......

(#994) Polllen válasza VIT (#992) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a start lényege...A win7 alapból nagyon sok mindent fel fog ismerni, de a dell letöltő oldalán mindenhez találsz megfelelő drivert.

(#995) VIT válasza Polllen (#994) üzenetére

VIT
(újonc)

Köszi de már kiderítettem :)
Viszont nekem is akadnak a HD-k core avc vel is!
Amúgy zsír a laptop csak hiányzik a DVD!

(#997) Chris Kiki válasza VIT (#995) üzenetére

Chris Kiki
(kvázi-tag)

Sajnos az akadással nem vagy egyedül.
Win7 Ultimate64-et raktam fel egy ugyanilyen netbookra, amihez lehetett 64 bites drivert, de az 1080p HDD-ről egy slideshow. A 720p viszon szépen megy.

(#998) VIT válasza Chris Kiki (#997) üzenetére

VIT
(újonc)

720p vel is akad sajnos:(

(#999) steve16v

steve16v
(újonc)

(#1000) Chris Kiki válasza VIT (#998) üzenetére

Chris Kiki
(kvázi-tag)

A 720p flash, vagy a 720p saját gépről?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.