Hali!
Remélem szerencsém lesz.Az enyém 2009 augusztusi.....lehet nekiállok egy unalmas órámban.
Ü.
Gyuri
Szép napot.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
i92
(lelkes újonc)

_BM_
(fanatikus tag)
.....lehet nekiállok egy unalmas órámban.
Összeszerelés közben garantáltan nem fogsz unatkozni. 
[ Szerkesztve ]

Iga007
(lelkes újonc)
Nézném az izzadságcseppeket ahogy kezded észrevenni - repült a gari, mert eltört egy kis apró nagyon fontos darabka...
az első szériákban lehet cserélgetni de úgytudom az csak amcsiban forgalmazták, viszont a tiéd majd nem biztos hogy nem lehet benne cserélni, vagy ha szétszerelnéd még is, mindenképp youtube videó mellett próbálkozz mert úgy biztonságosabb a szétszedése!
rejtett számot nem veszek fel!

i92
(lelkes újonc)
Hát skacok belémraktátok a kulát rendesen.........megvárom a gari végét.még másfél év
igazából nincs problémám a sebességével.arra amire használom effektív elég.ráadásúl win7 van rajta.xp-vel jobban hasítana?Észrevehetőbben jobban?én a gyári xp home sp3 at leszedtem recoverystől.Oszt toltam rája a win7et.
ü.
Gyuri
mégse szedtük szét az új genesek integráltak az enyém meg januári gyártás 
win7 vs XP nincs sok különbség csak Win7be normálisan lehet nagyítani a dolgokat XPbe meg DPI meg egyéb szenvedések én Win7 ultit sikerült herélgetni ,hogy indulásnál a RAM mutató nod32vel 62%on áll .
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
az igen enyémen alapból 70%~ mozog 
egy kérdés ki milyen aksit használ? 3 vagy a 6cellásat?
[ Szerkesztve ]

i92
(lelkes újonc)
Hali!
Miket herélgettél rajta?
Én 6 cellásat használok.
ü.
Gyuri.
6 cellás .
Ha itt lesz akkor kiirogatom kb minden fölösleges servicet ami nem kelett servicesbe lekapcsoltam nyomtató netmegosztás stb aztán letiltottam mindent a startupnál ami nem kell cska a funckey töltödik be nála , az a buzi caps lock kijelző is 1,5megát eszik . bluetoothot is lelőttem elég ha akkor megy ha szüksésgem van rá . de összeírom miket nyirtam ki volt a logouton egy cikk onnan csemegéztem meg amiről tudtam ,hogy fölösleges.
[ Szerkesztve ]

angyalka1201
(újonc)
Sziasztok ! Lehet hogy már lerágott csont, de most akkor a vodánál vett dell minit lehet használni más simkártyával? Mert én se a t-mo. nál, se a pannon nál nem találok beépített modemhez programot. De még a dell nél sem. Valaki tudna segíteni? win7 em van

i92
(lelkes újonc)
Köszi várom....

i92
(lelkes újonc)
Hi!
msconfig alatt kilőttem én is minden szart.a services-be hogy jutottál be?
Control panel /admin tools / services
azt ott ha rámész kiirja mi micsoda ha fut leállítod és átrakod manuális indításra de azért ésszel
meg nod32be se árt ezt azt kikapcsolni ,hogy ne keressen X időnként automatán meg ilyenek ja meg ha van nod32 4es verzió ajánlott akkor a windows 7 össze védelmi szarját is csapjad lefelé vagy 30megát esznek azt minek kettő csak balhéznának . ja meg az idegsítő figyelmeztetést/okoskodást se árt kikapcsolni az is spórolás , amikor beszürkül a kép azt mindenre engedélyt kér

egyedül a dwm.exevel nem tudok mitkezdeni az néha bezazul ... de ha megteljesen kikapcsolom a aero-t akkor randa lesz de azzal még lehet rengeteget spórolni. 
[ Szerkesztve ]

i92
(lelkes újonc)
na szega!
hát nekiálltam.kilövögettem amire ugy gondoltam,h nem lesz szükség
igy elértem hogy vipre antivirus+tüzfala + defender netezés közben 55% a ram és 17% a proci használat.Viszont!valamibe nagyon bemászhattam mert ha megnyitom a vezérlőpultot szétakad.Megkérdi zárja be a programot vagy várjon a válaszra.Utána kiirja,hogy az explorer működése leállt.pár másodperc után minden eltűnik az asztalról még a tálca is és ujra pár mp.mva megjelenik.ilyenkor már nyitja wrendesen a vezérlő pultot....
ü.
Gyuri
valamit lekapcsoltál amit nem kéne
kezd újra van rendszer visszaállítás alapba ha még nem kapcsoltad ki berakod a tegnapi állapotot azt visszaállítja
aztán megint kapcsolgathatsz ki .

ivana
(kvázi-tag)
Tudom, hogy hülyeség de hol lehet állítani, hogy a memória mekkora részét használja a videó kártya?
"I only believe in statistics that I doctored myself." Winston Churchill
(#967) RandomGosu válasza angyalka1201 (#960) üzenetére
szia
itt beírod a servicetag-et és azután csak driver downloadsra mész ott beállítod hogy milyen oprendszer, és ott van a kommunikációs ablaknál ott lekell tölteni mind2 drivert. Fontos hogy előtte töröld le a vodásat.
Másik megoldás, megkell érdeklődni a t-mob vagy pannon internet hozzáféréshez szükséges adatokat és a vodafone connecttel bekell azokat állítani ez asszem bonyolultabb rád bizom a döntés.

poero
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Érdeklődnék tőletek tulajoktól hogy ez a Dell Inspiron Mini 10 HD Windows7 Starterrel hogy megy, valamint hogy elbírna-e egy photoshop/corel draw kombót (csak alap műveletek)?
Köszi előre is
Csinálj egy képet a hangjáról!
kicsit visszaolvasol levan írva.
PS nem megy rajta legalább is 10mpixeles képnél nem tud annyi memóriát bezabálni ami kellene neki .
Corel meg sztem detto ugyanez . ezek mindkettő ram zabáló progik meg 10"os kijelzőn nem is frankók sztem.

poero
(kvázi-tag)
Írtam hogy alap dolgokra kell, 1-1 szórólapot A4-A5 méretben összeollózni, valamint üzleti doksik vezetésére egy office-al. Eddig ha nagyon muszály volt ezt pl kocsiban megoldani akkor egy amilo li1705 laptop volt kéznél a műveletre. (1,6 GHz Cerka, 1,7 giga ram meg via chrome 9 hc videokari) Csak az a félórás üzemidő amit ez produkálni bírt az elég sovány + a méret + az a közel 3 kiló nem teszi túl hordozhatóvá. Ha ez a Dell a 6 cellás akksival képes volna 4 órát üzemelni az nagyon jó lenne. Mivel nem akarok több100e forintot kiadni egy ultrahordozható laptopra, mikor eddigi olvasataim szerint ez is el bírná látni a feladatot. És a 3G-s HD változatot már 120e körül találtam 2 év garival. ( Amúgy a gyártó oldalán az ismertetőben az szerepel hogy lehet 2 GB rammal is rendelni.) De vésül úgy is az lesz hogy Pesten az egyik márkaboltjukban kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Csinálj egy képet a hangjáról!
mindenképp kikellene próbálni a gépet, nekem speciel müxik a PS, de csak a 8-as, szokott néha akadozni de engem eddig nem zavar, hogy a HD-s verzió mennyire boldogul vele ahoz már nincs ötletem.
hát attól függ
de alap dolgokra akkor már GIMPezzél szerintem alap cuccokat tudja és takarékosabb a PSnél bár ha csak szorólap móka nem PSD több layer satöbbi akkor lehet elbírja én kiprobáltam nekem gyenge volt
mondjuk CS3 volt.
De most,hogy eszembe jutott feltolom rá a GIMPet kíváncsi leszek azzal mit kezd.

edömérazidom
(újonc)
Megkérnék valakit, hogy a 1010-nek a reovy filét (.gho) vagy magát a recovery disket töltse fel valahová (akár torrent is lehet; mindegy...).
Előre is köszönöm!
Üdv!

i92
(lelkes újonc)
Azt én is megköszönném.
ü.
Gyuri

Pukikapitany
(újonc)
JAH!
csatlakozom az elöttem szólókhoz véletlen letöröltem

Cserélnék afro-amerikai kisfiút MacBook PRO-ra!
Nekem 1011-hez nem adtak recovery disk-t "csak" a win telepítőt... 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

i92
(lelkes újonc)
Hi!
win telepítőt kaptam én is.Csak a recovery file az magán a merevlemezen volt.csak én legyalultam.... 
Más:
elkezdtem használni egy 4 gigás pendrivot ready boostnak.Észrevehetően gyorsabb a gép.(1010hd 1 giga ram)viszont a procihúzással nem stimt valami.1800 Mhzen megy már csak stabilan.1850Mhzen ki-kifagy a rendszer és kékhalál....játszani továbbra sem tudok effektív semmivel.akad minden régi szar is.
ü.
Gyuri.
[ Szerkesztve ]

nielke
(újonc)
Sziasztok!
Nekem egy Dell mini 10 HD-m van, és tökéletesen fut rajta a Photoshop CS4. Néha egy kicsit tölt, de teljesen elviselhető. Nekem a GPS-el van gondom. Végigolvastam már egy csomó hsz-t de nem sikerült. Szerintetek megéri Windows 7-re cserélni az XP SP3-at? Akkor több esélyem lenne a GPS használatára? Ha igen, hogyan lehet feltenni a gépre?
Köszönöm!
byeZ

i92
(lelkes újonc)
Hali!
Mármint mit hogyan lehet feltenni? a gps-t vagy a win7 et?
ü.Gyuri
[ Szerkesztve ]
raktál bele simet? mert anélkül nem fog menni 
de ez a PS megint cska az mint előbb
ha olyan szinten akarod használni amit elvisz akkor ott a gimp vagy a mspaint
amire photoshop való arra nem jó , rá küldtem direkt egy egyszerű vízjelezős + árnyékos scriptemet azt szanaszéjjel gyilkolta 
[ Szerkesztve ]

Attila75
(kvázi-tag)
Win 7 Ultimate alatt tökéletesen megy a GPS... Az iGo is jól megvan vele.
A Win 7 felhasználó barátabb és talán kicsit fürgébb is mint az agyonfoltozott Win XP.
[ Szerkesztve ]
ja meg a text növelést jobban meglehet oldani és nem lesz minden olyan "mini"
125%on totál használható.

komito
(újonc)
hali! mindenki meghalt a többiek megsebesültek
?
segíte nekem valaki, mini 10v-re feltettem a win7-et de a beépített 5530 as modem állítólag nem kompatibilis a win7-tel 
ezt mondta nekem a voda márkaképviselet.megtalálja az eszközt csatlakozás és az utolsó pillanatban vmilyen hibaüzenettel nem enged csatlakozni 
[ Szerkesztve ]
A 10v-ben is lehet 3g modem 

Attila75
(kvázi-tag)
Szia!
5530-ashoz van Dell driver a dell honlapon... Win7 alatt tökéletesen működik és a GPS is.
A Vodás szoftvert nem is kell, anélkül is tökéletesen működik.

komito
(újonc)
Sziasztok! Valaki bevállalná, hogy személyesen segít megcsinálni a kapcsolódási problémámat? 
Békéscsaba -Szeged , vagy az alföld környékén elmennék hozzá. köszi
( estleg 1 szál jófajta csabai kolbász
fizettségül ?)

Pukikapitany
(újonc)
Sziasztok!
egy Dell mini 10HD-t vettem a páromnak februárban a gépet nem dobálta, ejtette le szaladgált vele az utcan mp3at hallgatva róla, de a vinyó kicsit elfáradt...
Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni? gariban kicserélik a vinyót

[ Szerkesztve ]
Hát a Dellék állítólag korrektek gariba de azért egy ilyen fiatal gépnél érdekes,hogy ennyire lehalt a vinyó :-/

Pukikapitany
(újonc)
Szia! Ez az... én is furcsálom a dolgot. Bár láttam itt PH-n olyan samu vinyót, ami mégkevesebbet ment, és az állapota hasonló vagy sz*rabb volt. Mindegy, remélem amíg szervízben van "Pingyurka" addig a vodás netet lehet fagyaztani vagy valamit kitalálni

Szerk:
Mennyire lehet bízni a HDD sentinelnek? mert ma megint hízott a bad sector vagy 10-15 sectorral

[ Szerkesztve ]
hát ilyen kis laptop vinyókkal nincs tapasztalatom de a legfrissebb verziós ? de "rendes" méretű vinyóknál elég jól besaccolja.

SzaboZE
(senior tag)
A sentinel nem mérvadó, nekem is jelzett már összevissza. Az egyik gépemen fél éve írja egyszer-egyszer hogy a hdd cserés, következő alkalommal 100%-os a merevlemez... DELLDIAG-ot futtass (boot F12 - Diagnostic). Egyébként van más hibajelenség, vagy csak ez írogatja a hibát?
www.mazdaklub.hu

VIT
(újonc)
Hi srácok!
Ma vettem a vodánál egy del mini 10 hd (1012) !
Viszont ez a Win7 starter egy fos vagy nem tudom,de egy csomó beállítási rész hiányzik!A nagy gépen ultimate van és minden ok pl.: nem tudok asztalhátérképet változtatni , sőt nincs személyre szabás ,téma választás!Látott már valaki ilyet?Ja és ha felraknék egy ultimat-t az felismerne minden hardvert(gps,kékfog,wifi)? Vagy le lehet szedni hozzá külön a progit?
Kössz előre is a helpet!Szép estét! 
[ Szerkesztve ]

VIT
(újonc)
Mi van itt ?Ennyire nem ér rá senki?
Nem látogatjátok a topicot ......
Ez a start lényege...A win7 alapból nagyon sok mindent fel fog ismerni, de a dell letöltő oldalán mindenhez találsz megfelelő drivert.

VIT
(újonc)
Köszi de már kiderítettem 
Viszont nekem is akadnak a HD-k core avc vel is!
Amúgy zsír a laptop csak hiányzik a DVD!

Chris Kiki
(kvázi-tag)
Sajnos az akadással nem vagy egyedül.
Win7 Ultimate64-et raktam fel egy ugyanilyen netbookra, amihez lehetett 64 bites drivert, de az 1080p HDD-ről egy slideshow. A 720p viszon szépen megy.

VIT
(újonc)
720p vel is akad sajnos