160GB-ből csak 140-et látok C:/-ként.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
HagaNRG
(fanatikus tag)
a 3. lemez nekem megvan, ha kell szívesen feltolom valahová,hogy leszed .
( de csak a kamera segédszoftvere van rajta 124 MB )
http://playbook.blog.hu BlackBerry PIN: icezozo@gmail.com Playbook 16 GB OS 2.0.0.7971

HagaNRG
(fanatikus tag)
A kamera nem izgat.
De az XP akkor melyik lemezen van?
a Dell XP home OEM az első lemezen van!
nekem volt 2 fajta mini,az egyikhez 2 lemez volt a másikhoz 3
( inspiron 1010, és 1011)
az ismerősömnek HD van ő 2 lemezt kapott.
( mindegyiken XP volt)
[ Szerkesztve ]
http://playbook.blog.hu BlackBerry PIN: icezozo@gmail.com Playbook 16 GB OS 2.0.0.7971

HagaNRG
(fanatikus tag)
2 lemez: Application already installed on your system -for installing webcam
Ezen kívül Device drivers and utilities.
Szvsz egyiken sem XP van...
különálló felmatricázott CD-n van a DELL XP OEM !
[ Szerkesztve ]

HagaNRG
(fanatikus tag)
Mit javasoltok?
Írtam 3 DELL hivatalos szervíznek is (a dell.hu-ról a kapcsolatok alatt bejön egy rakás dell képviselet. Nekem csak a vezér kéne, vagy akár a nemzetközi pr-ők általában segítőkészebbek- de azt sehol sem találom)
nekem ha nyűgöm volt ők oldották meg!
[link]

HagaNRG
(fanatikus tag)
Mármint DELL termékkel kapcsolatban?
A weblapon egy szó sincs a dellről náluk.
Konkrétan mondjam el, hogy XP-t szeretnék?
igen!
[link]

sK0t
(tag)
Üdv.!
Valaki tesztelhetné a HD tartalom lejátszásának képességét.
Ha film kell, tudok küldeni sample-t, csak írjon egy privát üzenetet.
Konkrétan az érdekelne, hogy különböző bitrátájú 720p-s és 1080p-s filmeket hogy játszik le a masina.
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

HagaNRG
(fanatikus tag)
köszi!
Írtam. Reménykedjünk.
majd értesíts a fejleményekről!
Nekem sima Mini10-em van (nem HD), ez 1080p szaggatva játsza, az esélytelen, viszont a 720p-nél csak a hang csúszkál kmplayerrel. De 1.78 Mbit bitrátás 720p-s Harry Pottert simán vitte nekem.
Több 720p-s filmet is már zökkenőmentesen végignéztem. (Nehogy ne tudjam élvezni a 22"-os full hd monitorom
)

biohardware
(újonc)
http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=8z4imhxuOCWFtGDO
akit érdekel az xp-re a 150 megás vga driver!

HagaNRG
(fanatikus tag)
Meglessük!
Köszi szépen Biohardware!
(ez miben jobb a sima drivernél egyébként? HD filmekhez kell? Mert azt igazából nem nagyon nyomatok rajta. Lássuk be, amíg az 50"-es plazmámon elegendő a 720-as felbontás a tökéletes képhez, addig ebben a méretben még egy divX filmnek sem kellene csúnyának lennie. Vagy legalábbis nem szembetűnően gyengébbnek a HD-nál)

biohardware
(újonc)
nekem gyorsabb tőle a gépem meg ha unatkozok cs 1.6 ozok... ennélkül akad ezzel tökélletes... filmeknél annyi h a hd nem akadozik és a youtube-os videók sem!

Mano1976
(újonc)
Üdv...
[link]
A link Nálam nem működik... 
Az upload-ot dobja fel....
[ Szerkesztve ]

biohardware
(újonc)
telepítés után az eszközkezelőben a videókártyán frissítsd a drivert és saját listából válaszd ki a: intel corporation us15 embedded chipset function 0-t!
Ha nincs ott akkor rosszat töltöttem fel! szólj és javítom!
Arra akart kilyukadni, hogy a linken nincs semmi...nem él... 
Amúgy mi a driver neve? Rákeresnék mielőtt felrakom 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

ro_bert17
(őstag)
Sziasztok!
Dell Inspiron Mini 10 HD monitorra kötve (D-Sub) milyen felbontású képet szolgáltat max.? 1366×768? Vagy amit a monitor tud?
Köszi előre is!
Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.
A HD-n nem csak HDMI port van? Persze ettől még átalakítóval biztosan ki tudod tenni monitorra is a képet. Amúgy nem tudom 

biohardware
(újonc)
bocsi elég korán lehetet h félre olvastam

Mano1976
(újonc)
Köszönöm...
Már jön lefelé, aztán kipróbálom....
Üdv....

HagaNRG
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Volt már eddig közületek bárkinek problémája DELL Minivel?
Az én gépemről kiderült, hogy nincs hozzá számla, csak a garancia. (bővebben az akivel vigyázzunk üzleteléskor topciban, illetve a garancia, fogyasztóvédelem topicban, hogy jártam)
Valaki azt mondja elég a gari, ha probléma van vele, más azt, hogy számla is kell mindenképp.
GOndoltam esetleg vodafone-os a gép, de ők is csak akkor adnak számlamásolatot, ha az eredeti vevő megy be a vásárlási helyre, az meg nem fog összejönni, mert átvert.
(a gépem egyébként CHS Hungary által lepecsételt garancialevéllel jött, de a számlára két hete várok)
Köszi előre is!
Szia!
Változó, szerencsére riktán járok gariztatni. Normál esetben garancialevél+számla...de valahol csak a garancialevelet kérik...
(én máshol vettem a gépet, de sztem nekem is CHS Hungary-s garancialevelem van
)
én Budaörsön voltam a szervizben.
NEM kértek semmit,csak a service tagot leolvasták és cserélték is az akksit.
ez a jó szerviz 

HagaNRG
(fanatikus tag)
Köszi!
Végülis már én is gondoltam rá, hogy eddig ha TV-t, kamerát, egyéb dolgot vittem javíttatni, sehol, semmiért nem kérték a számlát, sőt, örültem, hogy még a garancialevelet megtaláltam hozzá.
Lehet, hogy csak feleslegesen görcsölök a gép miatt most.

HagaNRG
(fanatikus tag)
Akinek van még garanciája dell minire, vállalná, hogy mutatok egy képet az én CHS-es garimról és összehasonlítja az övével, hogy bármi fontos dolog hiányzik-e róla, amitől ne tudnám érvényesíteni esetelges garanciális hiba esetén?
(a végén addig fogok görcsölni emiatt, hogy elromlik a gép)
Persze, figy nem igérem meg, mert a telepítő lemezt se néztem még meg, de ma úgyis elő kell ásnom céges teló dobozát és tartozékait, így sanszos, hogy a laptop dobozt is kiveszem az ágy alól... 
Csak még melózom 

HagaNRG
(fanatikus tag)
Itt a garancialevelem.
Vessetek már rá egy pillantást legyetek szívesek, hátha tud valaki okosat mondani, hogy ez elég-e egy esetleges jótállási igénylésre, vagy átvertek. (már így is át vagyok).
Ha valakit érdekel, lehet, hogy eladnám a gépet, mert emellett a garis izgalom mellett eltelt két hét vele és jó, ha fél órát használtam. Szép és gyönyörködöm benne, örülök neki, de lehet, hogy a 15-ös laptop mellé felesleges volt ilyen drágán bevállalni ezt a nekem jóformán szükségtelen netbookot.
mielőtt temetnéd a készüléket,hívd már fel őket ( CHS) telefonon és kérdez rá!

HagaNRG
(fanatikus tag)
holnap tel, plusz hívom a DELL központot is!
Köszi a segítségeteket!
A CHS pecsét rajta van+modell szám és ahogy látom eredeti a példány. Nem igazán lehet vele gondjuk, ha arra kerül a sor...

HagaNRG
(fanatikus tag)
SZiasztok!
Megoldódott minden, a CHS kedves fórumtárs dolgozója volt kedves és elküldte a számlát.
Akkor mégis megtartod? ![;]](/dl/s/v1.gif)

HagaNRG
(fanatikus tag)
Idő kérdése.
Most kicsit lenyugodtam, pontosabban attól már nem kell félnem, hogy ha fél év múlva el akarom adni, akkor nem fogják elvinni a bizonytalan származás miatt.
Szóval a géppel most már minden a helyén, sőt új gépem van és tökéletes, de tegnap szerelő ismerős csak futólag megemlítette, hogy volna egy nekem való, agyonkímélt KTM 640 LC4-ese és mivel nagyobb szükségem van egy ilyen mocira, mint egy kis ékszer notira, így lehet, hogy megfontolom az eladását.

Chris'o75
(tag)
Sziasztok,
Pár kérdés a DELL 10 Mini HD-vel kapcsolatban!
Amelyikben van HSDPA modem azokban van GPS-is vagy az külön opció?
Ha mondjuk pl. vodás modem van benne akkor azt lehet más kártyával is használni?
Netezésre, filmnézésre, időnként letöltésre szeretnék egyet venni szerintetek megfelelő erre a célra?
Köszi
Üdv C
10 féle ember létezik a világon, aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem
Szia!
Én csak az utolsó kérdésre tudok válaszolni és arra is csak úgy, hogy ízlés kérdése...Ha el tudod viselni a 10"-s kijelzőt, akkor igen, ezeket a feladatokat tökéletesen el tudja látni, akár egyszerre is. 
1. amelyik 3G/HSDPA modemmel szerelt abban mindegyikbe van GPS!
2.amennyiben leszeded a connet me ( vodás szoftvert) és felrakod a DELL_WIRELESS-5530-HSPA-MINI_A07_R220899 (ez már tuti látja a GPS-t is)
bármilyen sim kártyával megy !
( nem ártana egy pár oldalt vissza olvasni, be van linkelve minden)
Sziasztok!
MM-ből szerváltam egy ilyet:
a 7-10" méretet vettem, teljesen jó, még a töltő is elfér + belül esetleg egér/2,5" vinyó.
Csak ajánlani tudom! 7,5K
Eredetileg egy neoprémhez hasonló slim tokot néztem 5kért, de abba sajnos valszeg a töltő nem fért volna el... 

wassermann
(őstag)
"... A HD-n nem csak HDMI port van? Persze ettől még átalakítóval biztosan ki tudod tenni monitorra is ..."
A HDMI-jelet nem lehet átalakítóval viszabutítani. Egyszerűen egy újabb monitor kell, amin van HDMI bemenet is.

ro_bert17
(őstag)
Sajnos igaz.
Egyébként abszolút semmi esély egy HDMI portos gép képét egy sima, pl. CRT monitorra kirakni?
Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.

wassermann
(őstag)
A HDMI egy újabb technológia, ami pont a régi, analóg jellel történő monitorhoz kapcsolódást hivatott felváltani. Sokkal többet tud, pl. jobb minőség, +hang ... de sajnos ez minimum egy 35e Ft-os monitorral megy csak, pl: [link]
[ Szerkesztve ]

HagaNRG
(fanatikus tag)
Szép nagyon, gratula hozzá!
Én is szétnéztem a netbook táskák terén, MM-be is, EW-be is, de 6-15 között vannak az igazi szép táskák, én meg úgy gondoltam veszek 2k-ért egy poláros fajtát, de úgy gondoltam egyelőre inkább semmilyen, mint a legolcsóbb. (vagyis amennyit hordozom a 10HD-m, arra beteszem a laptoptáskámba) 

wassermann
(őstag)
Valamelyikőtük próbált már LCD-TV-re kötött Mini 10 HD-n HD-s felbontású anyagot nézni?

csory
(újonc)
sziasztok!
van egy mini 10v-m és újra kellett tennem az xp-t sajnos egy vírus miatt,de mikor felszeretném tenni a webcam programját ami hozzá van a képen látható szöveget írja ki!
Dell letöltőközpontban azt írják a program alá hogy telepítve kell lennie egy régebbi Live!Cam avatar programnak,nah de azt seholse tudom letölteni!
Felhívtam a dell központot és azt mondták hogy vegyem le a drivert és először a programot telepítsem,nem segített semmit!
Tud segíteni valaki??
Dell WebCam Software, v.LCAC-DLWEB-1-LD, A00
Avatar Creator Web Package(LCAC-DLWEB-1-LD) This package contains Avatar Creator v4.6.2919.1. The Avatar Creator Web Package will check whether the system has Avatar Creator v4.6.2303.1 installed. If present, the patch installer will proceed to install Avatar...

Chris'o75
(tag)
Sziasztok,
Olyat valaki már tapasztalt hogy Xp alatt furi hangokat hallat a DELL masina HDD miközben Linux alatt hangtalan!
A DELL progi szerint hibátlan és a szervíz is azt mondta rá hogy ha a progi nem ír hibát akkor nincs is 
Szóval szerintetek?
Csáó C
10 féle ember létezik a világon, aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem

glaci
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Úgy néz ki, ha minden jól megy akkor holnap (ma) megveszem a helyi vodafone -ban a 10 HD -m. (Hogy megtartom-e , vagy nem, még mindíg nem sikerült eldöntenem.)
2 dolgot szeretnék kérdezni:
1.: Akinek 10 HD -je van, 6 cellás akkuval, annak mennyit bír az akkumátor? (Átlagos felhasználásnál (net, excel, stb.), ill. filmnézésnél?)
2.: Akinek szintén a Vodától van netbook -ja, meg tudná mondani, pontosan hogyan jön a netbook netes számla a vodától? (Mit írnak rá, és milyen összeggel.)
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Üdv.:
Laci
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
az elsőre tudnék egy konkrét választ, netezés vagy is ha nem terheled és fényerő sem a legerősebb akkor úgy kb 6-7órát bír, ha filmezel rajta meg erőlteted a fényerőt akkor úgy 3-4órát, nekem speciel 3cellás van mert szerintem ez így sokkal szebb használattól függően kb úgy 2ésfél-3ésfél órát bír.
rejtett számot nem veszek fel!