Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) wassermann válasza djvabe (#350) üzenetére

wassermann
(őstag)

Win7 vagy XP, de ha Linuxal is boldogulsz akkor Ubuntu.

(#352) djvabe

djvabe
(újonc)

ha belegondolunk akkor elméletileg linuxal olcsobb is meg gyorsabb is mivel a linux kevesebb helyet memoriát foglal bár lehet rosszul tudom

(#353) Oly válasza djvabe (#352) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem már lefagyott a Linux a DH-n.

Nem tudja a HD felbontást sem a 9.04-es Ubuntu

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#354) djvabe válasza Oly (#353) üzenetére

djvabe
(újonc)

9.10? :D

(#355) Oly válasza djvabe (#354) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Hétvégén kiprószálom...

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#356) djvabe válasza Oly (#355) üzenetére

djvabe
(újonc)

oké :D köszi :D

(#357) wassermann válasza Oly (#353) üzenetére

wassermann
(őstag)

Valahol régebben olvastam, hogy a Dell Mini 10 HD-ben található 500-as grafikának nincs publikált drájver speckója, emiatt rendes Linux-os drájver sem volt hozzá

(#358) Yoe

Yoe
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Azt szeretném valakitől megkérdezni hogy a 10v-nél win7 alatt hogy lehet a webkamerát bekapcsolni mert ugye xp alatt a sajátgépben volt ikonja itt meg nincs.
Üdv.Yoe

(#359) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a hír azért ledöbbentett:
Megszűnik a Atom támogatása OSX-en

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#360) arboczd válasza szimplak (#346) üzenetére

arboczd
(újonc)
LOGOUT blog

Annyi különbség van a linuxos és az xp-s változat között, hogy a linuxosra valamilyen okból kifolyólag csak 1 év garanciát ad a gyártó, míg az xp-sre 2évet.
Tessék vigyázni, sok webáruház tévesen írja a garanciákat.

(#361) Sontir Fel válasza Yoe (#358) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Hogy fut a win7 a masinán?

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#362) Yoe válasza Sontir Fel (#361) üzenetére

Yoe
(lelkes újonc)

Simán!

(#363) Sontir Fel válasza Yoe (#362) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Melyiket használod? HD filmek?

(#364) Yoe válasza Sontir Fel (#363) üzenetére

Yoe
(lelkes újonc)

Win7 Ultimate.
Hd filmet még nem próbáltam de a többi jól megy , még most telepítettem fel 2 napja de a win 7 hibátlanúl szalad rajta.Előzőleg irtam annyi bibije van hogy a webkamerát nem lehet bekapcsolni alapból , én nem jöttem rá ,amúgy skype ,msn -nel jó.Ja és még raktam bele 2G ramot amiből kb 1.4-1.5 szabad átlagba.

(#365) zsolidodd

zsolidodd
(fanatikus tag)

1010es dellem van (HD-s, HDMI-s). Rádugtam hdmi-vel a tévémre, de a hangot nem küldi át. Ez a hardware miatt ilyen, vagy valami szoftver kell?

(#366) rankesz válasza zsolidodd (#365) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Nézd meg hány audio eszköz van az eszközkezelőben..
Ha van ismeretlen eszközöd, akkor valószínű az lesz az.
Amógy nem tudom hogy ennél a tipusnál van e hang a HDMI-n, lehet alapból nem is képes rá.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#367) zsolidodd válasza rankesz (#366) üzenetére

zsolidodd
(fanatikus tag)

Ott van egy intel high definition sudio HDMI, de ennek ellenére a saját hangsóróját használja...

(#368) rankesz válasza zsolidodd (#367) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Akkor Vezérlőpult-->Hardver és Hang --> Hangeszközök kezelése --> itt kell a HDMI hangot alapértelmezettre rakni.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#369) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Ctrl + F11-re nem akar előjönni a restore.

Tudja valaki, hogy miért?

(#370) burasu4

burasu4
(senior tag)

Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, és gonolkodom hogy HP Mini 10-et vagy Lenovo Ideapad s10-et vegyek!
Mik a tapasztalatok?
Akku hogy birja?
Köszönöm előre is a választ!
Üdv.

C7

(#371) krisi047 válasza burasu4 (#370) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

Dell Mini 10v-t vegyél. :)

(#372) zsolidodd válasza rankesz (#368) üzenetére

zsolidodd
(fanatikus tag)

nem sikerült beállítanom, hogy a TV hangszóróját használja a sajátja (vagy a jckbe dugott) helyett. írok a dellnek, dolgozzanak meg a pénzemért :)

(#373) zsolidodd

zsolidodd
(fanatikus tag)

Még egy kérdés, nem tudom, hogy mással is előfordul-e. Youtube-on a hd-s videóknál a kép beszaggat, de nézhetelenre. A hang rendben van, de a képet nem bírja. Tudom, hogy 1 Gb RAM, meg 1,6-os ATOM nem egy erőgép, de ez azért durva. A böngészőn kívül Winamp, AVG, és Utorrent fut, meg a gyári cuccok (touch pad szoft stb). Ez normális, és szokjak hozzá, vagy van rá megoldás?

(#374) Free979

Free979
(újonc)

SZIASZTOK!
Lenne egy nagy kérésem felétek tegnap BIOS-t frissítettem A05-öst és egyszerűen kifagyott az xp de előtte raktam rá A04-est az jól ment!!!Ahogy kifagyott az xp egy időután újra akartam indítani de nem jelenik meg semmi csak a bekapcsoló led világít!!!!!SEGÍTSETEK LÉTSZI!!!!!!!!!!!Ha találtok vmit a külföldi oldalon megoldást kérlek írjatok!!!Nem tudom használni!!!!
Előre is köszönöm segítségetek!!!
Üdv.:
Feri

(#375) szimplak válasza zsolidodd (#373) üzenetére

szimplak
(kvázi-tag)

Az utorrent amugy is nagyon lefogja a sávszélt, és szerintem avg sem abba a kategóriába tartozik, ami nem lassítja a netet... De az igazi probléma ennél a felbontással és a vidikari gyengeségével van...

Ui.:gondolom mini 10v-ről beszélünk :)

Apple iPhone 4 & Asus 1005ha-H

(#376) Sontir Fel válasza Free979 (#374) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Nálam most simán szar a gép. Minden 5 indításra tudok belépni a windowsba, mert teljesen megáll a történet a bejelentkező képernyőnél. Holnap format, új oprendszer ha nem változik semmi akkor chs.

(#377) zsolidodd válasza szimplak (#375) üzenetére

zsolidodd
(fanatikus tag)

ahogy utánaolvastam külföldi fórumokon, inkább hardware probléma a dolog, meg kicsit driver is. sávszél nem para, mert utorrent-et korlátoztam. próbáltam intel honlapjáról frissíteni gma-500 drivert de, nincs újabb... amúgy 1010 HDról beszéltem :)

(#378) Free979

Free979
(újonc)

Helo!
Akkor talált vki vmit???Válaszotokat előre is köszönöm!!!
Üdv.:
Feri

(#379) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Beszálltam én is a klubba egy fekete 1011-gyel...3 év garival kaptam, megnézem mire szól a jótállás, mert állítólag a +1 a madaras tescotól van és törésre is vonatkozik...

Kezdésnek nagyon baba, csak ezt az ocsmány xp-t ne kéne bámulnom..no meg a funkció gombok nem működnek, mert vmi nem lett rendesen előtelepítve, uh most xp frissítés, beállítás, particionálás és megy fel egy win7^^

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#380) zsolidodd

zsolidodd
(fanatikus tag)

Megtenné valaki, hogy egy beágyazott index videó lejátszásnál megnézi a CPU használatot? Nekem végig 100%on van, akkor is ha semmi más nem fut.

(#381) Polllen válasza zsolidodd (#380) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Megnéztem zizu bombagólját, win7-tel IE-ből...70-89% között ugrált.

(#382) zsolidodd válasza Polllen (#381) üzenetére

zsolidodd
(fanatikus tag)

Köszi, megnéztem IE és Chrome alatt is 60-80% között ugrál, és most nem szaggatott. nem teljesen értem miért....

(#383) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

1011-m van és a kérdésem az lenne, hogy ebben van hütőventillátor? csak mert bal oldalt alul elég tűz forró tud lenni, venti hangot viszont nem hallok...

(#384) Oly válasza Polllen (#383) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

A 1010-ben nincs. és az is elég forró nekem. Igaz a jobb oldalon! ;)

(#385) Polllen válasza Oly (#384) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jobb oldalon jaja...nem tudom miért írtam balt...mindenesetre azért egy venti elfért volna benne...erre nem ügyeltem a vásárlásnál... :O pedig fontos lett volna, hogy ne égesse saját magát szénné... :N

(#386) zsolidodd válasza Polllen (#385) üzenetére

zsolidodd
(fanatikus tag)

Az enyém kb 32 órája folyamatosan megy (letöltés, wifi, néha film, net zene) és Everest szerint CPU 57˙Cos, vinyó 37˙C, és abszolult nem érzem forrónak.

(#387) Polllen válasza zsolidodd (#386) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem egy 1011 van...grovesharkról szól a zene wifin, kíváncsiságból felraktam everest 2.2-... :DDD

Proci 19 fok
Vinyó 49 fok

Kicsit pontatlan... :DD Az alja ugyanis kicsit égeti a csupasz tenyerem...

Kicsit azért csalódtam a Dellben...ennyi pénzért ilyen hütés még no multitouch egérpad...A többi amúgy rendben van.

(#388) Polllen válasza Polllen (#387) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megnéztem a legújabbal:
CPU 63 fok
CPU dióda 97 fok...

3 év gari van rá, kiváncsi vagyok kihúzza-e addig a kis atom ilyen hőmérsékleten...

(#389) Gergő_ válasza Polllen (#388) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

63 fok nem vészes. Terhelés alatt mennyi?

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#390) szimplak

szimplak
(kvázi-tag)

Ajjajj egész eddig gondolkodtam a vételén, de most h ezt hallom... :(

(#391) Polllen válasza Gergő_ (#389) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

olyan 75 körül van... :)

(#392) Polllen válasza szimplak (#390) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Külsőre még mindig ez jön be...2. helyen egy bordó acer lett volna...így utólag...azt vettem volna...:D olcsóbb egy 10-sel és többet tud:P

(#393) Oly válasza szimplak (#390) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

hidd el, jó vétel...

(#394) Polllen válasza Oly (#393) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De neked HD-d van ;)

(#395) szimplak válasza Oly (#393) üzenetére

szimplak
(kvázi-tag)

De ha összehasonlítjuk egy asus 1005ha-val vagy egy msi wind u123-mal(utóbbi többet is tud :) ), amikbe ráadásul venti is van...Hááth nem tudom :(

(#396) k_chris válasza zsolidodd (#380) üzenetére

k_chris
(lelkes újonc)

ez teljesen normális flashnél, az folyamatosan gyűjti az eseményeket (egérmozgás, kattintás ilyesmi ezért akkor is terhel ha semmi sem történik). flasht újra kéne írni. nem véletlenül van foxit reader.

én is vettem egy ilyen csodamasinát :). 1010 HD. ami nagyon durva hogy win7 alatt a 8.14es driverrel (felirat nélkül) az enhanced video render-errel 40% cpu kihasználtsággal tolja a 720p-s video-t és az 1080p-t is (ez utóbbinál mintha lenne egy negyed-félmp-es delay de nem zavaró). A lényeg az hogy mkv esetén az mplayerc home cinema-t kell használni (legalábbis nekem ez jött be) EVR módban.

sajna az m betű megnyomódik ha csak hozzáérek is, gariba cserélik szerintetek ilyenkor a billentyűzetet? remélem nem kell otthagyni...

(#397) Polllen válasza k_chris (#396) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De abban van hárdveres támogatás hozzá... :) nem a cpu dolgozik.

(#398) k_chris válasza Polllen (#397) üzenetére

k_chris
(lelkes újonc)

pont ez a lényeg, így olyan videot meg tudok nézni amit a másik notimmal nem.. (1.8-as centrino éppen elvitte a 720p-t, de az akadásmentességért trükközni kellett)

ez az m betű egyre jobban zavar.. olyan a gomb mintha érintőképernyő felületéhez érnék hozzá... :(

(#399) Oly válasza szimplak (#395) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

A venti csak plussz hibalehetőség.
Én a vinyót is ki akarom cserélni egy ssd-re, hogy full passzív legyen a cucc.

(#400) Polllen válasza k_chris (#398) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tiszta sor, csak azért a 10v(1011) és a 1010 HD között minimum 20k különbség van így én objektíven nézve nem tekintem egymás konkurenciájának... :B 110k körül már lehet kapni ezt-azt ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.