Win7 vagy XP, de ha Linuxal is boldogulsz akkor Ubuntu.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
wassermann
(őstag)

djvabe
(újonc)
ha belegondolunk akkor elméletileg linuxal olcsobb is meg gyorsabb is mivel a linux kevesebb helyet memoriát foglal bár lehet rosszul tudom
Nekem már lefagyott a Linux a DH-n.
Nem tudja a HD felbontást sem a 9.04-es Ubuntu
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy
Hétvégén kiprószálom...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

djvabe
(újonc)
oké
köszi 

wassermann
(őstag)
Valahol régebben olvastam, hogy a Dell Mini 10 HD-ben található 500-as grafikának nincs publikált drájver speckója, emiatt rendes Linux-os drájver sem volt hozzá

Yoe
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Azt szeretném valakitől megkérdezni hogy a 10v-nél win7 alatt hogy lehet a webkamerát bekapcsolni mert ugye xp alatt a sajátgépben volt ikonja itt meg nincs.
Üdv.Yoe
Ez a hír azért ledöbbentett:
Megszűnik a Atom támogatása OSX-en
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Annyi különbség van a linuxos és az xp-s változat között, hogy a linuxosra valamilyen okból kifolyólag csak 1 év garanciát ad a gyártó, míg az xp-sre 2évet.
Tessék vigyázni, sok webáruház tévesen írja a garanciákat.

Sontir Fel
(senior tag)
Hogy fut a win7 a masinán?
BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

Yoe
(lelkes újonc)
Simán!

Sontir Fel
(senior tag)
Melyiket használod? HD filmek?

Yoe
(lelkes újonc)
Win7 Ultimate.
Hd filmet még nem próbáltam de a többi jól megy , még most telepítettem fel 2 napja de a win 7 hibátlanúl szalad rajta.Előzőleg irtam annyi bibije van hogy a webkamerát nem lehet bekapcsolni alapból , én nem jöttem rá ,amúgy skype ,msn -nel jó.Ja és még raktam bele 2G ramot amiből kb 1.4-1.5 szabad átlagba.

zsolidodd
(fanatikus tag)
1010es dellem van (HD-s, HDMI-s). Rádugtam hdmi-vel a tévémre, de a hangot nem küldi át. Ez a hardware miatt ilyen, vagy valami szoftver kell?

rankesz
(PH! addikt)
Nézd meg hány audio eszköz van az eszközkezelőben..
Ha van ismeretlen eszközöd, akkor valószínű az lesz az.
Amógy nem tudom hogy ennél a tipusnál van e hang a HDMI-n, lehet alapból nem is képes rá.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

zsolidodd
(fanatikus tag)
Ott van egy intel high definition sudio HDMI, de ennek ellenére a saját hangsóróját használja...

rankesz
(PH! addikt)
Akkor Vezérlőpult-->Hardver és Hang --> Hangeszközök kezelése --> itt kell a HDMI hangot alapértelmezettre rakni.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Ctrl + F11-re nem akar előjönni a restore.
Tudja valaki, hogy miért?

burasu4
(senior tag)
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, és gonolkodom hogy HP Mini 10-et vagy Lenovo Ideapad s10-et vegyek!
Mik a tapasztalatok?
Akku hogy birja?
Köszönöm előre is a választ!
Üdv.
C7

krisi047
(fanatikus tag)
Dell Mini 10v-t vegyél. 

zsolidodd
(fanatikus tag)
nem sikerült beállítanom, hogy a TV hangszóróját használja a sajátja (vagy a jckbe dugott) helyett. írok a dellnek, dolgozzanak meg a pénzemért 

zsolidodd
(fanatikus tag)
Még egy kérdés, nem tudom, hogy mással is előfordul-e. Youtube-on a hd-s videóknál a kép beszaggat, de nézhetelenre. A hang rendben van, de a képet nem bírja. Tudom, hogy 1 Gb RAM, meg 1,6-os ATOM nem egy erőgép, de ez azért durva. A böngészőn kívül Winamp, AVG, és Utorrent fut, meg a gyári cuccok (touch pad szoft stb). Ez normális, és szokjak hozzá, vagy van rá megoldás?

Free979
(újonc)
SZIASZTOK!
Lenne egy nagy kérésem felétek tegnap BIOS-t frissítettem A05-öst és egyszerűen kifagyott az xp de előtte raktam rá A04-est az jól ment!!!Ahogy kifagyott az xp egy időután újra akartam indítani de nem jelenik meg semmi csak a bekapcsoló led világít!!!!!SEGÍTSETEK LÉTSZI!!!!!!!!!!!Ha találtok vmit a külföldi oldalon megoldást kérlek írjatok!!!Nem tudom használni!!!!
Előre is köszönöm segítségetek!!!
Üdv.:
Feri

szimplak
(kvázi-tag)
Az utorrent amugy is nagyon lefogja a sávszélt, és szerintem avg sem abba a kategóriába tartozik, ami nem lassítja a netet... De az igazi probléma ennél a felbontással és a vidikari gyengeségével van...
Ui.:gondolom mini 10v-ről beszélünk 
Apple iPhone 4 & Asus 1005ha-H

Sontir Fel
(senior tag)
Nálam most simán szar a gép. Minden 5 indításra tudok belépni a windowsba, mert teljesen megáll a történet a bejelentkező képernyőnél. Holnap format, új oprendszer ha nem változik semmi akkor chs.

zsolidodd
(fanatikus tag)
ahogy utánaolvastam külföldi fórumokon, inkább hardware probléma a dolog, meg kicsit driver is. sávszél nem para, mert utorrent-et korlátoztam. próbáltam intel honlapjáról frissíteni gma-500 drivert de, nincs újabb... amúgy 1010 HDról beszéltem 

Free979
(újonc)
Helo!
Akkor talált vki vmit???Válaszotokat előre is köszönöm!!!
Üdv.:
Feri
Sziasztok!
Beszálltam én is a klubba egy fekete 1011-gyel...3 év garival kaptam, megnézem mire szól a jótállás, mert állítólag a +1 a madaras tescotól van és törésre is vonatkozik...
Kezdésnek nagyon baba, csak ezt az ocsmány xp-t ne kéne bámulnom..no meg a funkció gombok nem működnek, mert vmi nem lett rendesen előtelepítve, uh most xp frissítés, beállítás, particionálás és megy fel egy win7^^
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

zsolidodd
(fanatikus tag)
Megtenné valaki, hogy egy beágyazott index videó lejátszásnál megnézi a CPU használatot? Nekem végig 100%on van, akkor is ha semmi más nem fut.
Szia!
Megnéztem zizu bombagólját, win7-tel IE-ből...70-89% között ugrált.

zsolidodd
(fanatikus tag)
Köszi, megnéztem IE és Chrome alatt is 60-80% között ugrál, és most nem szaggatott. nem teljesen értem miért....
Sziasztok!
1011-m van és a kérdésem az lenne, hogy ebben van hütőventillátor? csak mert bal oldalt alul elég tűz forró tud lenni, venti hangot viszont nem hallok...
A 1010-ben nincs. és az is elég forró nekem. Igaz a jobb oldalon! 
Jobb oldalon jaja...nem tudom miért írtam balt...mindenesetre azért egy venti elfért volna benne...erre nem ügyeltem a vásárlásnál...
pedig fontos lett volna, hogy ne égesse saját magát szénné... 

zsolidodd
(fanatikus tag)
Az enyém kb 32 órája folyamatosan megy (letöltés, wifi, néha film, net zene) és Everest szerint CPU 57˙Cos, vinyó 37˙C, és abszolult nem érzem forrónak.
Nekem egy 1011 van...grovesharkról szól a zene wifin, kíváncsiságból felraktam everest 2.2-... 
Proci 19 fok
Vinyó 49 fok
Kicsit pontatlan...
Az alja ugyanis kicsit égeti a csupasz tenyerem...
Kicsit azért csalódtam a Dellben...ennyi pénzért ilyen hütés még no multitouch egérpad...A többi amúgy rendben van.
Megnéztem a legújabbal:
CPU 63 fok
CPU dióda 97 fok...
3 év gari van rá, kiváncsi vagyok kihúzza-e addig a kis atom ilyen hőmérsékleten...
63 fok nem vészes. Terhelés alatt mennyi?
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

szimplak
(kvázi-tag)
Ajjajj egész eddig gondolkodtam a vételén, de most h ezt hallom... 
olyan 75 körül van... 
Külsőre még mindig ez jön be...2. helyen egy bordó acer lett volna...így utólag...azt vettem volna...
olcsóbb egy 10-sel és többet tud
hidd el, jó vétel...
De neked HD-d van 

szimplak
(kvázi-tag)
De ha összehasonlítjuk egy asus 1005ha-val vagy egy msi wind u123-mal(utóbbi többet is tud
), amikbe ráadásul venti is van...Hááth nem tudom 

k_chris
(lelkes újonc)
ez teljesen normális flashnél, az folyamatosan gyűjti az eseményeket (egérmozgás, kattintás ilyesmi ezért akkor is terhel ha semmi sem történik). flasht újra kéne írni. nem véletlenül van foxit reader.
én is vettem egy ilyen csodamasinát
. 1010 HD. ami nagyon durva hogy win7 alatt a 8.14es driverrel (felirat nélkül) az enhanced video render-errel 40% cpu kihasználtsággal tolja a 720p-s video-t és az 1080p-t is (ez utóbbinál mintha lenne egy negyed-félmp-es delay de nem zavaró). A lényeg az hogy mkv esetén az mplayerc home cinema-t kell használni (legalábbis nekem ez jött be) EVR módban.
sajna az m betű megnyomódik ha csak hozzáérek is, gariba cserélik szerintetek ilyenkor a billentyűzetet? remélem nem kell otthagyni...
De abban van hárdveres támogatás hozzá...
nem a cpu dolgozik.

k_chris
(lelkes újonc)
pont ez a lényeg, így olyan videot meg tudok nézni amit a másik notimmal nem.. (1.8-as centrino éppen elvitte a 720p-t, de az akadásmentességért trükközni kellett)
ez az m betű egyre jobban zavar.. olyan a gomb mintha érintőképernyő felületéhez érnék hozzá... 
A venti csak plussz hibalehetőség.
Én a vinyót is ki akarom cserélni egy ssd-re, hogy full passzív legyen a cucc.
Tiszta sor, csak azért a 10v(1011) és a 1010 HD között minimum 20k különbség van így én objektíven nézve nem tekintem egymás konkurenciájának...
110k körül már lehet kapni ezt-azt