Nekem akadoznak, de még nem adtam fel a reményt, hogy ez változzon
(driverek frissítése pl)
BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

Nekem akadoznak, de még nem adtam fel a reményt, hogy ez változzon
(driverek frissítése pl)

Még a 720p filmeket is egész nyugodtan elfelejtheted. XP-vel nem próbáltam, de állítólag már az 1200x1024 is gondot okoz neki. Viszont Win7-tel bedugod és tökéletesen megy, én is FullHD monitorra kötöm rá néha, ha mondjuk táblázatot szerkesztek.

Simán felment nekem.
(I____\==OOOO==/ ____I)
a 10v-ben gma950 van
a 10-ben pedig gma500 a poulsbo miatt
[ Szerkesztve ]
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Na a mai nap elszállt a windows a Dell gépemen, a betöltésnél a BOOT.ini vagy mi nem talált valami fájlt irta hogy telepítsem ujra a fájlt, ...ctrl+f11 volt a emgoldás aszem
Fullra lenyalta a gépet.
C meghajtóról merjek leválasztani mondjuk 100gb ot nortonnal? és akkor ha megint ilyen probléma lenne a D-t is eltüntetné a recovery?? 
Ha letiltják a modemet, akkor csak a modemről nem fog menni a net ugye? Vagy a Wifi se és az UTPn keresztül sem?? 
Személyes üzletet preferálom, amennyiben lehetséges! - Telefonszámom nemsokára megváltozik, amint lesz új kiírom!

Tudom.
Mindkettő van nekem.
És én most a 10-esről 'beszéltem'.
(I____\==OOOO==/ ____I)

Csak a HSDPA-ról nem fog menni.
(I____\==OOOO==/ ____I)
Szia!
Akkor most xp alatt ha photoshopolni akarnék egy fullhd monitoron, az menne ugye? Meg ha mondjuk sima xvid-et nézek az is akadás mentesen megy? Csak a fullhd-vel meg a 720p-vel akad?
Köszi

Xvidet simán viszi.
(I____\==OOOO==/ ____I)

Partíció kérdésben hellpp 
Személyes üzletet preferálom, amennyiben lehetséges! - Telefonszámom nemsokára megváltozik, amint lesz új kiírom!

Honnan töltötted le a drivert? Én az inteltől, de telepítés közben azt írja ki, hogy ismeretlen hiba. Biost nem frissítettem, köze lehet a problémámhoz? 

De akkor minek a HD kijelző, ha nem játsza le rendesen?
Rendben, túl fogom élni hogy nem... de bosszant.

Helyreállításnál a gyári állapotra szokta visszaállítani, tehát törli a partíciót is (Lenovonál így van)
Sontir Fel: én is onnan
[ Szerkesztve ]
(I____\==OOOO==/ ____I)

Tökéletesen fog menni a PS a monitoron. Nekem egy egyszerű BenQ monitorom van, de a színek kicsit mintha torzabbak lennének, de bizonyára állítgatás kérdése, engem nem zavar. Filmet nézni is kiváló.
Sontir Fel: A sima 10-nek GMA 500 VGA-ja van, az besegít a megfelelő programmal a HD videók lejátszásánál, de max. 720p-ig szerintem. Egyébként meg azért a HD kijelző, hogy nagyobb legyen a munkafelület, nem csak a HD filmek miatt.
(#215) wassermann válasza Sontir Fel (#212) üzenetére

"... De akkor minek a HD kijelző, ha nem játsza le rendesen?..."
A HDMI-s Dell Mini 10 hardvere simán megbirkózik az 1080p-vel is, csak olyan drájver és lejátszó kell ami tudja használni a GMA500-at. Klikk ide:
Perfect 720p and 1080p video from Mini 10
[ Szerkesztve ]

Ott a fórumban arról írnak, hogy egy MiniPCI HD dekóder kártyát vettek és tettek be a wifi helyére, hogy vigye a HD filmeket...

(I____\==OOOO==/ ____I)

Nem olvastad végig! A kártya csak azért kell, hogy installálható legyen a GMA500-at kihasználó lejátszó progi. Az installálás után a szoftver már nem keresi a kártyát, kiveheted és visszarakhatod a Wifi-t:
"... The cheap solution would be to eBay the card for $25, install it long enough to install the program, and then take it out ..."
[ Szerkesztve ]

Ez eddig okés, de a lényegen nem változtat, mert meg kellene hozzá venni, ami elég tréül hangzik. Plusz szét kell szedni a gépet is. Egészen addig önmagában a HD-k lejátszására alkalmatlan a hardver pedig csak szoftver kérdése az egész - idővel biztos lesz rá egyszerűbb és olcsóbb megoldás is. (mondjuk ez nekem nem is lényeg)
[ Szerkesztve ]
(I____\==OOOO==/ ____I)

Pont ezért írtam, hogy meg kell várni a megfelelő driver-eket és a lejátszó szoftvert, mert akkor jó lesz.
Aki pedig nem bírja 1080p nélkül addig, annak áll a fenti szoftver installálása plusz kártyával a leírt módon, majd kártya nekem elad, hogy én is feltehessem : ))

(I____\==OOOO==/ ____I)

Hm, nem gondoltam, hogy ennyire bamba vagyok, de most vettem észre, hogy nekem is 1024x600-as a 10v-m. A többiekkel ellentétben nekem a garancia is két év.

Akkor az már az újabb.
(I____\==OOOO==/ ____I)
Sziasztok!
Beszéltem, a magyarországi beszállítóval s azt mondták, hogy a következő kategóriák vannak:
10v linux-szal
10v Xp-vel
10 (HD kijelzővel)
Ezeket eddig is tudtuk!
De ami új (legalábbis nekem), hogy az xp-vel adott 10v-re ill. a 10-re 2 év garancia van, csak a legolcsóbb linuxos Minire van 1év.
Szerintem, + 10.000 megér + 1év garanciát!

Simán.
Otisz: nekem nem engedi. Ismeretlen hibával eldobja. win7et használsz?
Akinek 10v-je van megírná, hogy mennyire sérülékeny a borítás? Mennyire karcolódik?
Köszi

Igazából az ujjlenyomatokat gyűjti, meg nyilván az élesebb karcoknak nem örül. Ha notebook táskában hordozod, nem lesz baj.

XP-t
(I____\==OOOO==/ ____I)

Nekem produkál olyat a rendszer, hogy ha everest ultimatet indítok akkor telejsen lefagy a gép a pci-e keresésekor. Tapasztaltál hasonlót?

Nem.
(I____\==OOOO==/ ____I)

Akkor csak én vagyok tré felhasználó
Vagy biztos rossz a masinám 
[ Szerkesztve ]

Én tervezem hogy veszek mini 1010 (avagy HD-t), csak gondban vagyok, mert mindenhol csak 6 cellás akksival adják. Videókon láttam hogy rettenet nagy és kilóg a gépből ami kissé elbizonytalanított. De nem szeretném sutba vágni a HDMI, HDready, Z530 proci miatt a vásárlást.
KÉRDÉS!
Valaki tudja esetleg hol lehet 1010-et 3 cellás akksival venni? Vagy esetleg akksibecseréléssel???
NOKIA Lumia 800
Szia!
Én szívesen elcserélem veled

Sziasztok!
Amúgy én is most vettem a gépezetet s enyém is 600-as
Lehet kifogytak az 576ból!!! Én örülök neki.

Sziasztok
Már régóta kinéztem magamnak egy dell netbookot, és ma vettem is egy dell inspiron mini 1011-et. Nagyon tetszik, örülök, hogy ezt vettem.
Viszont akadt egy kis gond. Mikor ki akarom kapcsolni a gépet, akkor nem kapcsol ki egyszerre, hanem még be akarja zárni külön a windowssearch.e nevü programot. Megy-megy, majd kiirja, hogy a program nem válaszol. Rámentem a mégsére, ismét megprobáltam kikapcsolni a gépet, ez alkalommal arra mentem, hogy feladat azonnali bezárása. Ekkor tovább lép a kikapcsolásban, de mikor kiirja, hogy a Windows leáll... akkor megfagy a gép és nem kapcsol ki. Csak akkor kapcsol ki ha kb 6-7 másodpercig nyomva tartom a bekapcsoló gombot. Inditáskor nincs gond, simán elindul, és a géppel sincs gond.
Elötte már kétszer is kikapcsoltam a gépet, akkor nem volt gond. Akkor kezdte ezt csinálni, mikor egy alkalommal nem a start menün keresztül kapcsoltam ki a gépet, hanem szimplán megnyomtam a bekapcsoló gombot. Lehet ez az ok?
Utána néztem neten: virus biztos nem lehet, hisz kb 40percet használtam internet nélkül és semmilyen hordózható elemet(pendrive cd stb) nem tettem bele.
Azt javasolták próbáljam kikapcsolni a windowssearch-t és utána nézzem meg. No ezt most nem tudom megtenni, mert közben lemerült a telep és rátettem a töltöt( 12 órát töltöm) igy csak reggel tudom megnézni, hogy mit csinál.
Ha valakinek volt hasonló gondja vagy van valami ötlete légyszi irjon. Köszi
Panasonic GD600 > Nokia 2600 > Samsung E250 > Samsung E250V >Samsung s5230

Na közben beszéltem a bátyámmal, aki programozó, és azt mondta, hogy hagyjam dolgozni ezt a windows search cuccot. Szerinte azért nem állt le, mert még dolgozik erösen(mivel elöször van használva a gép).
Szóval elvileg akkor rendben vagyunk. de ha 1 hét után sem fog normálisan leállni akkor kikapcsolom ezt az indexelöt.

Na csak annyi hogy minden rendben, rendesen kikapcsolt, nem kellett beavatkozni.
Üdv mindenkinek. 

Hello,
Grat hozzá! Hol vetted?
Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

Szerintem jó ez a hatcellás móka. Asztalon kicsit megemeli a gépet, jobb rajta gépelni szerintem, ha meg mozgatni akarom akkor a kidudorodásra fogok rá az alján 
Szerintem tuti elcseréli Veled valaki.
Én elégedett vagyok a géppel, de bosszant hogy HD filmek szaggatnak rajta és nem tudom 2 gigásra bővíteni (vodánál vettem, és ott csak 1 gigával adják),
A kijelző makulátlan, az előző notim -fuji- crystall viewos volt, ezért választottam a HD modellt -arról nem beszélve, hogy csak 5000 forinttal volt drágább.

Persze, biztos akadna akivel akksit lehetne cserélni. Amúgy most gondolkodóba estem hogy esetleg a 10v lesz a befutó, márcsak anyagi helyzet miatt is...
Arboczd: Te hol vetted és mennyiért a gépet? Tényleg már csak 1024x600-asok vannak?
Akinek a HDMI-s verziója van, az próbálta már LCD tévével összekötni? Filmnézés milyen?
Amúgy mennyire észrevehető a két kijelző felbontása közti különbség?
Sontir Fel: megéri 1010-et venni? Amúgy a Dell honlapon árulkodnak egy 2gigás verzióról 250giga HDD-vel, de én még ilyet nem láttam webáruházak listáján.
NOKIA Lumia 800

A 2GB RAM-mal és 250GB-os merevlemezzel szerelt Vista-s Dell Mini 10 HD újdonságnak számít.
Nagyon úgy tűnik, hogy a vásárlók nyomására a tervezettnél előbb adta ki a DELL.

Attól függ mrie akarod használni. Internet, filmnézés/HD film kivételével/, munka/tanulás simán jó az enyémmel.
Kérdés, hogy mekkora árdiferencia van a két modell közt. Ahogy már mondtam én a vodánál vettem, és ott csak 5kval kellett többet csengetni a HD-ért, ami szerintem megérte.
(#242) bogidizajn válasza wassermann (#240) üzenetére

Tudsz vmit esetleg róla, mikor lehet itt kapni? Nekem a 10 HD lenne a tökéletes választás, csak hát az a z 1 giga... Eddig csak ez tartott vissza tőle.
Egy zalaegerszegi pc szalonban. Haverom ott dolgozik s ő rendelte meg nekem. Nem tudom melyik nagykerből rendelhették, de már sokan írták h 600-assal vették.

CHS
(I____\==OOOO==/ ____I)
Sziasztok, amúgy másnak is irtóra melegszik a vga-nál? Nekem eddig max 78 C volt a CPU hőmérséklet. Ez még normálisnak számít passzív hűtésnél?
Zavarni nem zavar, csak nem teszi idő után tönkre a maisnát? Nem tud kért tenni?
[ Szerkesztve ]

Nagykeráron venném és így 15rugó a difi a 1010 és a 1011 között.
NOKIA Lumia 800

KÉRDÉS!!!
Lesz olyan user aki elcserélné velem a 3cellás akksiját a 6cellásra + ért. egyeztetés???
Jelentkezés:
NOKIA Lumia 800

Nekem is ennyire melegszik, de nekem volt már 84-85 körül is. Én is csak remélni tudom, hogy nem lesz baja, végülis két évig garanciális, ha baj van, visszaviszem. 

Hali!
A napokban vettem egy 10est, az ujabbat(n530as proci, gma 500). Beisoztam az eredeti Diablo 2 cdim és feltettem... elindítom a játékot és az intrók után belassul az egész és fel-fel villannak fekete négyzetek a képernyő különböző pontján.
Valaki tudja, hogy mi lehet a gond? Tudom, hogy nem játékra találták ki a konfigot, de ezt a játékot azért illene vinnie
.
Age of Empires 2-nél meg ezt írja ki: Could not initialize graphic system. Make sure that your video card and driver compatible with DirectDraw.
Remélem valaki tud segíteni.
Előre is köszi!
Üdv!
GigaByte P35-DS3, Intel E2180, 2x512 Kingston 800, GigaByte Radeon HD2600XT, Samsung HD502IJ F1, Pioneer DVR-215DBK