Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#201) Sontir Fel válasza arboczd (#199) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Nekem akadoznak, de még nem adtam fel a reményt, hogy ez változzon :DDD (driverek frissítése pl)

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#202) krisi047 válasza arboczd (#199) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

Még a 720p filmeket is egész nyugodtan elfelejtheted. XP-vel nem próbáltam, de állítólag már az 1200x1024 is gondot okoz neki. Viszont Win7-tel bedugod és tökéletesen megy, én is FullHD monitorra kötöm rá néha, ha mondjuk táblázatot szerkesztek.

(#203) Otisz válasza Sontir_Fel (#198) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Simán felment nekem.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#204) Gergő_ válasza Otisz (#203) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

a 10v-ben gma950 van
a 10-ben pedig gma500 a poulsbo miatt

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#205) Sly189

Sly189
(lelkes újonc)

Na a mai nap elszállt a windows a Dell gépemen, a betöltésnél a BOOT.ini vagy mi nem talált valami fájlt irta hogy telepítsem ujra a fájlt, ...ctrl+f11 volt a emgoldás aszem :D Fullra lenyalta a gépet.

C meghajtóról merjek leválasztani mondjuk 100gb ot nortonnal? és akkor ha megint ilyen probléma lenne a D-t is eltüntetné a recovery?? :(

Ha letiltják a modemet, akkor csak a modemről nem fog menni a net ugye? Vagy a Wifi se és az UTPn keresztül sem?? :((

Személyes üzletet preferálom, amennyiben lehetséges! - Telefonszámom nemsokára megváltozik, amint lesz új kiírom!

(#206) Otisz válasza Gergő_ (#204) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Tudom.
Mindkettő van nekem.
És én most a 10-esről 'beszéltem'.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#207) Otisz válasza Sly189 (#205) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Csak a HSDPA-ról nem fog menni.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#208) arboczd válasza krisi047 (#202) üzenetére

arboczd
(újonc)
LOGOUT blog

Szia!

Akkor most xp alatt ha photoshopolni akarnék egy fullhd monitoron, az menne ugye? Meg ha mondjuk sima xvid-et nézek az is akadás mentesen megy? Csak a fullhd-vel meg a 720p-vel akad?

Köszi

(#209) Otisz válasza arboczd (#208) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Xvidet simán viszi.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#210) Sly189 válasza Otisz (#209) üzenetére

Sly189
(lelkes újonc)

Partíció kérdésben hellpp :)

Személyes üzletet preferálom, amennyiben lehetséges! - Telefonszámom nemsokára megváltozik, amint lesz új kiírom!

(#211) Sontir Fel válasza Otisz (#203) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Honnan töltötted le a drivert? Én az inteltől, de telepítés közben azt írja ki, hogy ismeretlen hiba. Biost nem frissítettem, köze lehet a problémámhoz? :(((

(#212) Sontir Fel válasza krisi047 (#202) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

De akkor minek a HD kijelző, ha nem játsza le rendesen? :)) Rendben, túl fogom élni hogy nem... de bosszant.

(#213) Otisz válasza Sly189 (#210) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Helyreállításnál a gyári állapotra szokta visszaállítani, tehát törli a partíciót is (Lenovonál így van)

Sontir Fel: én is onnan

[ Szerkesztve ]

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#214) krisi047 válasza arboczd (#208) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

Tökéletesen fog menni a PS a monitoron. Nekem egy egyszerű BenQ monitorom van, de a színek kicsit mintha torzabbak lennének, de bizonyára állítgatás kérdése, engem nem zavar. Filmet nézni is kiváló.
Sontir Fel: A sima 10-nek GMA 500 VGA-ja van, az besegít a megfelelő programmal a HD videók lejátszásánál, de max. 720p-ig szerintem. Egyébként meg azért a HD kijelző, hogy nagyobb legyen a munkafelület, nem csak a HD filmek miatt.

(#215) wassermann válasza Sontir Fel (#212) üzenetére

wassermann
(őstag)

"... De akkor minek a HD kijelző, ha nem játsza le rendesen?..."

A HDMI-s Dell Mini 10 hardvere simán megbirkózik az 1080p-vel is, csak olyan drájver és lejátszó kell ami tudja használni a GMA500-at. Klikk ide:

Perfect 720p and 1080p video from Mini 10

[ Szerkesztve ]

(#216) Otisz válasza wassermann (#215) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Ott a fórumban arról írnak, hogy egy MiniPCI HD dekóder kártyát vettek és tettek be a wifi helyére, hogy vigye a HD filmeket...
:F

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#217) wassermann válasza Otisz (#216) üzenetére

wassermann
(őstag)

Nem olvastad végig! A kártya csak azért kell, hogy installálható legyen a GMA500-at kihasználó lejátszó progi. Az installálás után a szoftver már nem keresi a kártyát, kiveheted és visszarakhatod a Wifi-t:

"... The cheap solution would be to eBay the card for $25, install it long enough to install the program, and then take it out ..."

[ Szerkesztve ]

(#218) Otisz válasza wassermann (#217) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Ez eddig okés, de a lényegen nem változtat, mert meg kellene hozzá venni, ami elég tréül hangzik. Plusz szét kell szedni a gépet is. Egészen addig önmagában a HD-k lejátszására alkalmatlan a hardver pedig csak szoftver kérdése az egész - idővel biztos lesz rá egyszerűbb és olcsóbb megoldás is. (mondjuk ez nekem nem is lényeg)

[ Szerkesztve ]

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#219) wassermann válasza Otisz (#218) üzenetére

wassermann
(őstag)

Pont ezért írtam, hogy meg kell várni a megfelelő driver-eket és a lejátszó szoftvert, mert akkor jó lesz.

Aki pedig nem bírja 1080p nélkül addig, annak áll a fenti szoftver installálása plusz kártyával a leírt módon, majd kártya nekem elad, hogy én is feltehessem : ))

(#220) Otisz válasza wassermann (#219) üzenetére

Otisz
(senior tag)

:DDD

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#221) krisi047

krisi047
(fanatikus tag)

Hm, nem gondoltam, hogy ennyire bamba vagyok, de most vettem észre, hogy nekem is 1024x600-as a 10v-m. A többiekkel ellentétben nekem a garancia is két év.

(#222) Otisz válasza krisi047 (#221) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Akkor az már az újabb.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#223) arboczd

arboczd
(újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Beszéltem, a magyarországi beszállítóval s azt mondták, hogy a következő kategóriák vannak:

10v linux-szal
10v Xp-vel
10 (HD kijelzővel)

Ezeket eddig is tudtuk!

De ami új (legalábbis nekem), hogy az xp-vel adott 10v-re ill. a 10-re 2 év garancia van, csak a legolcsóbb linuxos Minire van 1év.

Szerintem, + 10.000 megér + 1év garanciát!

(#224) Sontir Fel válasza arboczd (#223) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Simán.

Otisz: nekem nem engedi. Ismeretlen hibával eldobja. win7et használsz?

(#225) arboczd

arboczd
(újonc)
LOGOUT blog

Akinek 10v-je van megírná, hogy mennyire sérülékeny a borítás? Mennyire karcolódik?

Köszi

(#226) krisi047 válasza arboczd (#225) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

Igazából az ujjlenyomatokat gyűjti, meg nyilván az élesebb karcoknak nem örül. Ha notebook táskában hordozod, nem lesz baj.

(#227) Otisz válasza Sontir Fel (#224) üzenetére

Otisz
(senior tag)

XP-t

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#228) Sontir Fel válasza Otisz (#227) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Nekem produkál olyat a rendszer, hogy ha everest ultimatet indítok akkor telejsen lefagy a gép a pci-e keresésekor. Tapasztaltál hasonlót?

(#229) Otisz válasza Sontir Fel (#228) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Nem.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#230) Sontir Fel válasza Otisz (#229) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Akkor csak én vagyok tré felhasználó :W Vagy biztos rossz a masinám :C

[ Szerkesztve ]

(#231) Sztif válasza Sontir Fel (#230) üzenetére

Sztif
(tag)

Én tervezem hogy veszek mini 1010 (avagy HD-t), csak gondban vagyok, mert mindenhol csak 6 cellás akksival adják. Videókon láttam hogy rettenet nagy és kilóg a gépből ami kissé elbizonytalanított. De nem szeretném sutba vágni a HDMI, HDready, Z530 proci miatt a vásárlást.
KÉRDÉS!
Valaki tudja esetleg hol lehet 1010-et 3 cellás akksival venni? Vagy esetleg akksibecseréléssel???

NOKIA Lumia 800

(#232) arboczd válasza Sztif (#231) üzenetére

arboczd
(újonc)
LOGOUT blog

Szia!

Én szívesen elcserélem veled :DD :DDD

(#233) arboczd

arboczd
(újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Amúgy én is most vettem a gépezetet s enyém is 600-as ;) Lehet kifogytak az 576ból!!! Én örülök neki.

(#234) iNfAntRy

iNfAntRy
(fanatikus tag)

Sziasztok

Már régóta kinéztem magamnak egy dell netbookot, és ma vettem is egy dell inspiron mini 1011-et. Nagyon tetszik, örülök, hogy ezt vettem.
Viszont akadt egy kis gond. Mikor ki akarom kapcsolni a gépet, akkor nem kapcsol ki egyszerre, hanem még be akarja zárni külön a windowssearch.e nevü programot. Megy-megy, majd kiirja, hogy a program nem válaszol. Rámentem a mégsére, ismét megprobáltam kikapcsolni a gépet, ez alkalommal arra mentem, hogy feladat azonnali bezárása. Ekkor tovább lép a kikapcsolásban, de mikor kiirja, hogy a Windows leáll... akkor megfagy a gép és nem kapcsol ki. Csak akkor kapcsol ki ha kb 6-7 másodpercig nyomva tartom a bekapcsoló gombot. Inditáskor nincs gond, simán elindul, és a géppel sincs gond.

Elötte már kétszer is kikapcsoltam a gépet, akkor nem volt gond. Akkor kezdte ezt csinálni, mikor egy alkalommal nem a start menün keresztül kapcsoltam ki a gépet, hanem szimplán megnyomtam a bekapcsoló gombot. Lehet ez az ok?
Utána néztem neten: virus biztos nem lehet, hisz kb 40percet használtam internet nélkül és semmilyen hordózható elemet(pendrive cd stb) nem tettem bele.
Azt javasolták próbáljam kikapcsolni a windowssearch-t és utána nézzem meg. No ezt most nem tudom megtenni, mert közben lemerült a telep és rátettem a töltöt( 12 órát töltöm) igy csak reggel tudom megnézni, hogy mit csinál.

Ha valakinek volt hasonló gondja vagy van valami ötlete légyszi irjon. Köszi

Panasonic GD600 > Nokia 2600 > Samsung E250 > Samsung E250V >Samsung s5230

(#235) iNfAntRy válasza iNfAntRy (#234) üzenetére

iNfAntRy
(fanatikus tag)

Na közben beszéltem a bátyámmal, aki programozó, és azt mondta, hogy hagyjam dolgozni ezt a windows search cuccot. Szerinte azért nem állt le, mert még dolgozik erösen(mivel elöször van használva a gép).
Szóval elvileg akkor rendben vagyunk. de ha 1 hét után sem fog normálisan leállni akkor kikapcsolom ezt az indexelöt.

(#236) iNfAntRy válasza iNfAntRy (#235) üzenetére

iNfAntRy
(fanatikus tag)

Na csak annyi hogy minden rendben, rendesen kikapcsolt, nem kellett beavatkozni.
Üdv mindenkinek. :R

(#237) PLacc válasza arboczd (#233) üzenetére

PLacc
(senior tag)

Hello,

Grat hozzá! Hol vetted?

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#238) Sontir Fel válasza Sztif (#231) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Szerintem jó ez a hatcellás móka. Asztalon kicsit megemeli a gépet, jobb rajta gépelni szerintem, ha meg mozgatni akarom akkor a kidudorodásra fogok rá az alján :)
Szerintem tuti elcseréli Veled valaki.
Én elégedett vagyok a géppel, de bosszant hogy HD filmek szaggatnak rajta és nem tudom 2 gigásra bővíteni (vodánál vettem, és ott csak 1 gigával adják),
A kijelző makulátlan, az előző notim -fuji- crystall viewos volt, ezért választottam a HD modellt -arról nem beszélve, hogy csak 5000 forinttal volt drágább.

(#239) Sztif válasza Sontir Fel (#238) üzenetére

Sztif
(tag)

Persze, biztos akadna akivel akksit lehetne cserélni. Amúgy most gondolkodóba estem hogy esetleg a 10v lesz a befutó, márcsak anyagi helyzet miatt is...
Arboczd: Te hol vetted és mennyiért a gépet? Tényleg már csak 1024x600-asok vannak?
Akinek a HDMI-s verziója van, az próbálta már LCD tévével összekötni? Filmnézés milyen?
Amúgy mennyire észrevehető a két kijelző felbontása közti különbség?
Sontir Fel: megéri 1010-et venni? Amúgy a Dell honlapon árulkodnak egy 2gigás verzióról 250giga HDD-vel, de én még ilyet nem láttam webáruházak listáján.

NOKIA Lumia 800

(#240) wassermann válasza Sztif (#239) üzenetére

wassermann
(őstag)

A 2GB RAM-mal és 250GB-os merevlemezzel szerelt Vista-s Dell Mini 10 HD újdonságnak számít.
Nagyon úgy tűnik, hogy a vásárlók nyomására a tervezettnél előbb adta ki a DELL.

(#241) Sontir Fel válasza Sztif (#239) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Attól függ mrie akarod használni. Internet, filmnézés/HD film kivételével/, munka/tanulás simán jó az enyémmel.

Kérdés, hogy mekkora árdiferencia van a két modell közt. Ahogy már mondtam én a vodánál vettem, és ott csak 5kval kellett többet csengetni a HD-ért, ami szerintem megérte.

(#242) bogidizajn válasza wassermann (#240) üzenetére

bogidizajn
(újonc)

Tudsz vmit esetleg róla, mikor lehet itt kapni? Nekem a 10 HD lenne a tökéletes választás, csak hát az a z 1 giga... Eddig csak ez tartott vissza tőle.

(#243) arboczd válasza PLacc (#237) üzenetére

arboczd
(újonc)
LOGOUT blog

Egy zalaegerszegi pc szalonban. Haverom ott dolgozik s ő rendelte meg nekem. Nem tudom melyik nagykerből rendelhették, de már sokan írták h 600-assal vették.

(#244) Otisz válasza arboczd (#243) üzenetére

Otisz
(senior tag)

CHS

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#245) arboczd

arboczd
(újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok, amúgy másnak is irtóra melegszik a vga-nál? Nekem eddig max 78 C volt a CPU hőmérséklet. Ez még normálisnak számít passzív hűtésnél?

Zavarni nem zavar, csak nem teszi idő után tönkre a maisnát? Nem tud kért tenni?

[ Szerkesztve ]

(#246) Sztif válasza arboczd (#245) üzenetére

Sztif
(tag)

Nagykeráron venném és így 15rugó a difi a 1010 és a 1011 között.

NOKIA Lumia 800

(#247) Sztif válasza Sztif (#246) üzenetére

Sztif
(tag)

KÉRDÉS!!!
Lesz olyan user aki elcserélné velem a 3cellás akksiját a 6cellásra + ért. egyeztetés???

Jelentkezés:

NOKIA Lumia 800

(#248) krisi047 válasza arboczd (#245) üzenetére

krisi047
(fanatikus tag)

Nekem is ennyire melegszik, de nekem volt már 84-85 körül is. Én is csak remélni tudom, hogy nem lesz baja, végülis két évig garanciális, ha baj van, visszaviszem. :)

(#249) Shoo

Shoo
(fanatikus tag)

Hali!
A napokban vettem egy 10est, az ujabbat(n530as proci, gma 500). Beisoztam az eredeti Diablo 2 cdim és feltettem... elindítom a játékot és az intrók után belassul az egész és fel-fel villannak fekete négyzetek a képernyő különböző pontján.
Valaki tudja, hogy mi lehet a gond? Tudom, hogy nem játékra találták ki a konfigot, de ezt a játékot azért illene vinnie:).
Age of Empires 2-nél meg ezt írja ki: Could not initialize graphic system. Make sure that your video card and driver compatible with DirectDraw.
Remélem valaki tud segíteni.
Előre is köszi!
Üdv!

GigaByte P35-DS3, Intel E2180, 2x512 Kingston 800, GigaByte Radeon HD2600XT, Samsung HD502IJ F1, Pioneer DVR-215DBK

(#250) wassermann válasza Shoo (#249) üzenetére

wassermann
(őstag)

Valamilyen külföldi fórumról arra emlékszem, azt írták:
a legjobb ha az INTEL oldaláról szedi le az ember a GMA500-hoz való drájvert. Sajnos nincs 10-esem, ezért többet nem tudok...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.