Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) unky válasza Alvin_ti4200 (#50) üzenetére

unky
(újonc)

Szerintem is max. 4-5%-t fog javulni a kép, ami szemmel nézve nem is látható ilyen képátló mellett. Egyébként a kalibráció segíthet ezen. A nagyobb gondot a negatív szellemkép jelenti, ami az elcs@szett RTC miatt jött elő.
Itt van róla egy jó összefoglaló:
[link]

A linken találsz másik linkeket pl. icm-hez, ami segíthet a helyes színkalibráció megtalálásában és még teszt progikat is.

Itt van egyébként egy jó video erről:
[link]

(#52) New Age

New Age
(lelkes újonc)

Régóta várok erre a monitorra. Ebben az árkategóriában ez a ghosting szerintem nagyon durva. :(((

Ha esetleg a 2408-as is rendelkezik ghosting-gal: én a sokfélebemenet (hdmi, dvi, component, svideo, cvbs, stb.) miatt választottam. Tud esetleg vki hasonlóan sok bemenettel rendelkedő 24"-es tft-t ajánlani?

(#53) New Age

New Age
(lelkes újonc)

Elővettem a google-t: 2408 ghosting

Találatok alapján (hardforum, hexus.net, stb fórumok) ghosting nincs. :C

Akkor már csak az kéne, hogy vmelyik cég itthon is forgalmazza végre. :O

(#54) Uchimata

Uchimata
(kvázi-tag)

Ezt nézzétek:

Jó hír!!!

Végre valaki ezt is megmonnya :). Már tényleg csak hazai forgalmazót kéne találni, akinek van is ilyen monitora.

[ Szerkesztve ]

(#55) mobbo

mobbo
(fanatikus tag)

mikor lesz mar ez kaphato? :U

(#56) Capella

Capella
(fanatikus tag)

Én is eltökölődtem jó két hónapot, és még nem vettem meg a kinézett Dell 2407WFP-HC monitort.
Most meg it van, vagy pontosabban lenne ez az újabb 2408WFP. Lehet, hogy nem volna rosszabb erre változtatni.
Ez úgy hírlik, nem ghostingol. Csak persze drágább. :U
739 euro, meg ha 20-25%-kal drágább, mint a 2407WFP-HC, akkor minimum 200 ezer körül lehetne számítani.
Ha lenne.
Meg legalább egy jó teszt lenne valahol. Esetleg összehasonlítva bármivel, leginkább a 2407WFP-HC-vel. De még nagyon új.

[ Szerkesztve ]

(#57) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

He: [Dell 2408WFP review]

jancsiga

(#58) mobbo

mobbo
(fanatikus tag)

ausztriaban mar kaphato, mediafrost 24 oran belul kiszallitja
196ezerre jon ki
es azt irjak hogy 5 ev gari (Dell Service :5 Jahre NBD Vor-Ort Austauschservice) vagy nem jol ertem

(#59) New Age válasza mobbo (#58) üzenetére

New Age
(lelkes újonc)

Akkor hamarosan megjelennek a szürkeimportos készülékek remélhetőleg. Persze kérdés hány év garival.

(#60) unky

unky
(újonc)

A Duna Elektronika elméletileg két hét múlva már szállítja, igaz 3 hetes rendelési idővel. :K
Árat, majd akkor tudok mondani, de elméletileg ugyanúgy $723 + FA lesz, mint az elődé (2407WFP-HC) és DELL 3 éves gari lesz rá. :C

[ Szerkesztve ]

(#61) i are robot

i are robot
(senior tag)

Azt hiszem ez új (ha mégsem, bocsi): link_1, link_2

Mármint hogy fent van a magyar Dell oldalon, vagyis hivatalosan is rendelhető.

Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html

(#62) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

[2408 ghosting]
[2407-HC ghosting]

Azért kezeljük fenntartásokkal a látottakat, ugyanis ha jobban megnézitek, a 2408-ast nem közép-sötét szürke háttéren vizsgálják, hanem fekete (vagy nagyon sötét szürke), pedig pont ezen múlik a legtöbb. Tehát a körülmények nem ugyanazok. De legalább valamennyire biztató.

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#63) Uchimata válasza Yany (#62) üzenetére

Uchimata
(kvázi-tag)

Valóban, én is feketének látom, szóval a teszt egy kamunak látszik. Azonban ott vannak az Input Lag nevezetű jelenségről szóló tesztek. Tud róla valaki valamit? Úgy értem elég jól kiemeli az a néhány stopperes teszt a 30-100 ms-os késést a ViewSonic monitorához képest, de nem tudom, hogy mekkora jelentőséget szabad tulajdonítani neki, főleg, hogy a többi 24"-ossal kellene ezt összehasonlítani, nem pedig egy kisebbel.

A teszt: Input Lag

[ Szerkesztve ]

(#64) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Jesszus. Ebben a tesztben van egy másik bajos dolog: vibrál a képe, ami annyit jelent, hogy jóval alacsonyabb frekin kell üzemeljen a háttérvilágítás, mint a legtöbb TFT-é. Tudomásom szerint akár KHz-es tartományban is mehetnek a háttérvilágítást biztosító fénycsövek, ami aligha lehet így a Dell cuccában.

jancsiga

(#65) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez pedig a számoknál látványosabb: [Input lag #2]
Azt azért hozzátenném, hogy nem tudhatjuk, hogy maga a videovezérlő hardver/driver mekkora késést okozhat (ha egyáltalán) a két különböző kimenet között. Vagyis akkor lenne korrekt a teszt, ha megfordított csatlakozásokkal is tesztelne. Ráadásul ki tudja, hogy vajon mindegyik monitort DVI-ra kötötte-e. Szóval egy fórumozó tesztelése nem feltétlen olyan hiteles, mint egy tesztlabor jól átgondolt munkája.

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#66) HookR válasza Yany (#62) üzenetére

HookR
(senior tag)

Jelentem alásan, 2407WFP-HC-n nézve a 2408-as videót, nem látni ghostingot :D

Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

(#67) Tian66

Tian66
(kvázi-tag)

Ha van valakinek ilyen, :R 1 összefoglaló tesztet legyen olyan jó!!!

i5 2500K Asrock Z68 Extreme4 8GB Corsair GTX 560Ti Phantom

(#68) Capella

Capella
(fanatikus tag)

:F Hát igen, valami normálisabb teszt nem ártana végre.
Vagy csak legalább annyi, hogy nem rosszabb az előző 2407 HC-s változatnál.
Azok a YouTube videok elég gyatrák voltak, meg ki tudja, hogy miért volt az a szinkron probléma és az a pocsék rózsaszín kinézet. :U
Azt mondják, nem ghostingol, bár valami szöszmösz, torzulás azért látszott a tök fekete képernyős felvételen is.

Hogy megy ez a netes vásárlás? Magyarorszára is szállítanak?
Még az sem baj, ha nem egy-két nap, akár egy hét is bőven belefér.
Gondolom elsőnek regisztrálni kell.
Forintot is kell átváltani, és azt előre átutalni? Hogyan tudnám átutalni, milyen számláról, bankkártyávall?
gergod vett az angol címről. Már csak 440 font, és pixelgaranciát is adnak. :DD

(#69) Uchimata

Uchimata
(kvázi-tag)

Íme egy kimerítő teszt a mi kis várományosunkról:
______
|TESZT|

[ Szerkesztve ]

(#70) mobbo válasza Uchimata (#69) üzenetére

mobbo
(fanatikus tag)

a teszt alapjan k.jo a monitor
az 50-55ms input lag az sok vagy keves? mas tft-knek mennyi?

(#71) CabalX

CabalX
(tag)

Találtam egy másik tesztet:
[link]

Itt is azt írják hogy általánosságban nagyon jó a monitor, csak ezt az Input LAG-ot én sem tudom hova tenni, mennyire sok illetve zavaró ez ennél a monitornál. :F

Jó lenn ha valaki írna személyes tapasztalatokat a monitorról, bár mire kiskerben kapható lesz addig tuti készül még pár teszt. :U

(#72) Capella

Capella
(fanatikus tag)

A teszt, és főként a 2408 monitor tényleg nagyon jó. Ebben az árkategóriában a legjobb, rengeteg csatlakozási lehetőséggel.
Természetesen azért nem tökéletes, mint egyetlen LCD sem. Egyrészt ez sincs bekalibrálva rendesen, meg maga a panel is meghatároz bizonyos dolgokat, amiben a tesztelő az IPS-t jobbnak tartja.
A gond nekem egyedül ezzel a villogással van, ezen a jobb minőségű videon is jól látszik, és elég zavaró.
Kérdés, mennyit érzékel ebből a szem direktben, azaz normál használatban valójában mennyire zavaró, fárasztó, szemrontó, vagy fel sem tűnik. Szóval látni kellene élőben is.
Annyi jó van benne azért, hogy a a fényerő növelésével csökken, majd megszűnik a villogás, viszont olyan nagy fényerőn meg nem elviselhető a monitor.
Olyat is emlegetnek, hogy a fényerőt a monitoron tekerjük fel, a videokártya driveren meg le. Hogy lesz ebből valami normális kalibrálás? :F
Írják, hogy ebben 7 CCFL U-type háttérvilágítás van, míg korábban 6 CCFL U-type, és hogy ez a vibrálás vonatkozott más típusokra is, a 2407WFC-HC-ra is, ha igaz.
Most akkor ez a 7-es jobb lett vagy rosszabb, vagy netán egy újabb revíziónál javítható valamit?
Vagy vihar az egész egy pohár vízben. :W

(#73) CabalX válasza Capella (#72) üzenetére

CabalX
(tag)

Ez az, sajna túl sok a kérdőjel. :(((
Ha biztosan tudnám hogy jó, nincs gond használat közben sem a input laggal sem a villogással akkor lehet hogy meg is rendelném egyből amint kapható az országban, de nem szeretem a zsákbamacskát, még ha az a zsák úgy tünik hogy tele van minden jóval...
Azon meg hogy késöbbi reviziókban mennyit fog javulni, mit javítanak, cserélnek benne és mit érnek el vele kár már most morfondírozni, elvégre még "meg sem tudjuk venni" ezt az első rev-et sem, max meg/előrendelni.

(#74) Capella

Capella
(fanatikus tag)

Az input lag engem kevésbé érdekel.
Hanem ez a villódzás. Azt nemigen értem, mitől befolyásoná a villogást, hogy 7 vagy 6 cső van beépítve, illetve valószínű minden más típusban is hasonló háttérvilágítás van. Hacsak nem LED-es.
De a többinél valahogy ez eddig nem domborodott így ki. :U
Engem zavarna, ha nem nyugodt a képe. Már a Samsung 970P-t sem igen tudtam elfogadni emiatt, de nem tudom, hogy ott is a CCFL miatt-e.
Mégiscsak ez a legjobb megfizethető(???) :P árú monitor a piacon. Illetve sajnos még nincs is a piacon. :((
Legfeljebb, ha zavaró lenne, tényleg feltekerjük a brightnesst a monitoron, a videokártyán meg le.

(#75) CabalX válasza Capella (#74) üzenetére

CabalX
(tag)

LED-es ?! Milyen ára lenne egy ilyen méretű LED-es monitornak !?
Már csak a Samu XL széria árából kiindulva. :Y
De ha teljesen átállítod a brightness-t akkor löttek a kalibrációnak, nem ?!
Meg jó kérdés hogy szemmel mennyire észrevehető és zavaró ez a dolog.
Nem lehet hogy a frissítési frekivel van gond ? :F
Mert eggyel több cső nem hiszem hogy ilyen zűrt okozhatna, elvégre nem azért tettek bele többett hogy rosszabb legyen. :U

(#76) Capella

Capella
(fanatikus tag)

Nemcsak a LED-es nem vibrál, hanem az etalonnak mellétett NEC LCD2490WUXi sem. Gondolom, az sem LED-es. Annak ára 1000$ fölött van.
De valóban azt nem tudjuk egyelőre, hogy ez a vibrálás csak a video felvételen jelentkezik, vagy valami tapasztalható belőle a normál használatnál is.
Lehetne valami szinkron vagy interferencia jellegű dolog is, amit csak a készülék hoz ki, de a szem nem látja.
Pl. automata módban digitális fényképezőt ha 85 Hz frissítésű CRT monitorra irányítottam, akkor az LCD kijelzőn szürke csíkok futottak, a felvétel meg mégis jó lett.
Az CRT, ez meg LCD, más, de egyelőre tényleg találgatni tudunk csak, míg valaki tapasztaltabb, hozzáértőbb nem szól vibrálás ügyben.
No meg tényleg látni kellene mostmár.

(#77) CabalX válasza Capella (#76) üzenetére

CabalX
(tag)

Ez a gond hogy "ki tudja" ! :(((
Látatlanban amúgy sem szabad venni monitort, de ahhoz képest hogy már egy ideje kint van (nem kis hazánkra gondolok persze - mert mire mi megvehetnénk), még túl sok teszt nem született rólla.
Csak pár "szerencsés" aki magáénak tudhatja írt valamit rólla, illetve talán 1-2 helyen tesztelték, de ezekbe a problémákba nem mentek annyira bele, inkább csak a LAG-ot említették meg, de azt sem tudjuk hogy mennyire jelent rosszabbat más monitorokhoz képest.
Sokmindenhez lehet hasonlítani, de hasonló árkategóriájú monitorhoz kellene szerintem (és az elődjéhez), nem high end-nek számító Eizo-hoz NEC-hez stb...
Illetve hazai frontról kellene valaki aki megosztaná a személyes tapasztalatait ! :U

(#78) bozont

bozont
(PH! addikt)

Remélem itt a PH-n is lesz teszt, a Samsung 245T-vel egyetemben. Ez a két monitor ami most érdekel.

ELadó egy AMD Athlon II X2 250 processzor (AM2+/AM3): http://hardverapro.hu/apro/elado_amd_athlon_ii_x2_250_processzor/friss.html#msg1

(#79) Tian66 válasza bozont (#78) üzenetére

Tian66
(kvázi-tag)

Csatlakozom, és az LG 245 wp is bele lehetne venni meg 1 Eizo-t a viszonyítás miatt.

(#80) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Otthon tegnap megnéztem egy gagyi videózási képességekkel rendelkező, amúgy meg nagyon frankó fényképezőgéppel, hogy milyen ghosting-om van, illetve, hogy villog-e a monitorom.

Lehet, hogy csak a Sony F717-esem expozíciós beállításai miatt, de gyakorlatilag semmi (értsd: semmi) utánhúzást nem sikerült tetten érnem, ahogy villogást sem. LG L245WP-BN-ről beszéltem. UFF!

jancsiga

(#81) Uchimata válasza Yany (#80) üzenetére

Uchimata
(kvázi-tag)

Mivel a fényképezőgépek videofelvételén a képkockák nem (vagy csak nagyon ritkán) fedik le az 1/fps időintervallumot, ezért sajnos nem jelent semmit ez a tapasztalat. Esetleg egy 1/25-ös záridővel készített sorozatban (legalább 30-40 kép) már találhatsz releváns képet. Ha a felvételek nagyon beégnének, akkor használj polár- vagy valamilyen sötétszürke szűrőt. Természetesen állványról és lehetőleg távkioldót használva ;).

(#82) Tian66 válasza Yany (#80) üzenetére

Tian66
(kvázi-tag)

Ha már L245-öd van priviben küldhetnél nekem 1 összegző elemzést a monitorról mert nagyon nem tudok dönteni.
Színhűség (fekete és ahoz közeli tartomány) lenne a fontos mivel grafikára lenne. És persze játékra is . Sok játékra! :)

(#83) Yany válasza Tian66 (#82) üzenetére

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt egy jót vitázok másokkal a monitoromról, plusz írtam egy elég kimerítő rivjút:
[LG L245 WB-BN fórum (HWSW)]

jancsiga

(#84) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

HRP-nél nettó 150e Ft a Dell 2408, rendelésre.

jancsiga

(#85) Tian66 válasza Yany (#83) üzenetére

Tian66
(kvázi-tag)

Köszi :R

(#86) gergod válasza Capella (#68) üzenetére

gergod
(tag)

Szia,
csak en kint is vettem at, nem tudom M.ora szallitanak-e...

(#87) Oliverda válasza Yany (#84) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Remek! :)

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#88) mobbo

mobbo
(fanatikus tag)

az a helyzet hogy a dell.de oldalan mar akcios a 2408wfp
200 euro kedvezmennyel adjak most, brutto 597euroert
ami mai aron 154ezer ft szallitassal egyutt (persze nemetorszagi szallitasrol van szo)

[link]

ha belegondolok, hogy az olcso dollar miatt mennyibol jonne ki a dell.com-rol egy ilyen monitor... sirok (brutto 624 dollar most az USA-ban ami 104ezer ft!!! ennyiert itthon 24es TN-t kapni :D )

(#89) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezeken a helyeken érdemes érdeklődni: Dell mo-i partnerek
Pestiek még elbattyoghatnak a Westendbe és ott érdeklődhetnek a Dell boltban...

jancsiga

(#90) pentium4 válasza Yany (#89) üzenetére

pentium4
(senior tag)

engem is érdekel ez a moni nagyonmár azért se veszem meg az elődöt, énis irtam a beszerzőknék és azt irták hogy 50 nap mulva lesz a nagykerbe, ez volt kb 1-2hete, szal április közepén várható a moni a boltokba!!
reméljük egy PH-s min lesz róla, vagy aki vásárol egy ilyet röpke 1 napra felajánlja a ph nak egy gyors teszt erejéig!

P4

USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

(#91) tempx válasza mobbo (#88) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

Dell UK-nél 422 font ~ 140.000 Ft [link]

(#92) pentium4 válasza tempx (#91) üzenetére

pentium4
(senior tag)

naja, de b***k mert nem shippelnek hozzánk!!
amgy én tok szerezni euból iylen monit, most azonnal poton 165k ért, 3éves garival és ingyenes pixelhiba garival!

P4

USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

(#93) CabalX válasza pentium4 (#92) üzenetére

CabalX
(tag)

De miért nem szállítanak ide is ?! Szerintem lenne iránta kereslet...
A gari amiről írsz az jó idehaza is ? :F
Mert itt ott olvasni (fórumokon) hogy némely monitorral elég sok a baj. :(

(#94) pentium4 válasza CabalX (#93) üzenetére

pentium4
(senior tag)

hát azért nem szállitanak, mert akkor a dell magyarországi képviseletétől nem venne senki monit, csak felmegy a netre pár katt és megis van az uj monija! ezt nem akarják mert nem buli, igy bezárhatna a dell hungary!
garancia van rá, mivel ezis európából van, igy az eu-s gari érvényes rá, sztem ez igyvan, de a dell hungary t felkő hivni és megkérdezni hogy kaptál ismerősöktől angliából egy monit és érdekelnének a garizás feltételei!
amit amcsiból vezsel azon 100% hogy nincs gari kivéve a worldwide garis cuccokat, szal kompromisszumot kell kötni, amcsi olcsó jóval mint európa igy vagy megvezsed onnan és sajna nem lesz garid, vagy félsz és vezsed a drágábbat euból garival!
én sok mindent veszek usa-ból, rengeteg dolgot és eddig semmivel se volt probléma!
amcsiból megtudnám venni 130k ért a monit, még gondolkozok rajta nagyon, nagy a kisértés, de várok egy magyar tesztet, 2-3 hét mulva lesz itthon is, ha tényleg szuper akkor rendelem usaból olcsón, de lehet angliából 5 év garival, kicsit drágábban!
bár magyarország is fejlődik a webes vásárlások területén de fényévekre van az USAbeli vagy angliai rendszertől, ami bosszantó, főleg az hogy nagyon nagyon kevés helyen lehet bakkártyával fizetni, beirod a kártyaszámot, név és már fizetve is van, helyett nálunk a szar utánvét van mindenhol amiért kur** sok pénzt kérnek el és az embernek elmegy a kedve a vásárlástól amikor látja hogy mennyi a postaköltség!
no mind1 ez van ezt kell szeretni!

P4

(#95) CabalX válasza pentium4 (#94) üzenetére

CabalX
(tag)

Ezt én értem, de ha ennyire "késésben" vannak akkor mi azon a meglepő ha az ember kifelé kacsintgat és esetleg onnan rendel.
Arról nem is beszélve hogy pár helyen elég akciós áron adják amiből mi idehaza nem hogy nem fogunk érezni semmit de még szerintem a kiskerek által rátett haszonkulcs miatt még drágábban fogjuk kapni mint náluk a mostani listaár. :(((
Én is inkább türelmesen várakozok, illetve figyelem a fórumokat mások tapasztalatait olvasva hogy eldöntsem érdemes-e megvenni/várni rá vagy inkább keressek valami más alternatívát.
A "papíron" leírt tudás alapján nagyon jó monitor lenne, de több helyről felmerült hogy problémás a magas LAG-ja, illetve előfordulhat színmegjelenítési hiba (rainbow effect-nek írják)...
De majd kiderül, remélhetőleg pár hét múlva. :K

(#96) pentium4 válasza CabalX (#95) üzenetére

pentium4
(senior tag)

ez magyarország!!
itt mindig ez van, lást 8800GT/GTS mi őrület volt és haszon nyerészkedés!
há igen láttam már énis számos videót róla, de az a lag dolog, fényképezővel meg kamerával felvett dolog, igy nemsokat tekintek igaz+ számos más tényező is közrejátszhat!
ahol lesz moni itthon elkő menni a bótba és verni az asztalt hogy megakarod nézni és kipróbálni, ott dől el minden!

P4

(#97) CabalX válasza pentium4 (#96) üzenetére

CabalX
(tag)

Nekem semmi bajom azzal ha mindenkinek megvan a maga kis haszna, elvégre fenn kell maradni "valahogy" a piacon, de ha már szinte az egész EU-ban lehet kapni akkor pár darabot igazán hozhatnának ide is már.
Arról nem is álmodok persze hogy idehaza is lesz valami hasonló akció mint máshol hogy 100-150€-nak megfelelő Ft-al olcsóbban adják. :(((
Ki tudja, nem hiszem hogy ennyire problémás lenne a monitor bár "új" tipus, de attól még csak nem adták ki olyan hibásan mint ahogy itt-ott írják.
Max ha tényleg igazak a (rém)hírek akkor meg kell várni a következő rev-et amiben már javítják, esetleg keresni egy hasonló tudású/árú monitort helyette.
De erre is csak annyit tudok mondani hogy majd meglátjuk. :K

(#98) gergod

gergod
(tag)

Jelentem megoldottam a tulszaturacios problemat... Windowsban mindenhol beallitottam, hogy sRGB-t hasznaljon, majd a monitoron is a Preset MOde-ot sRGB-re tettem :)))

igy tokeletes!!!!

Input LAG: most komolyan atlag 60 milisecundum ha van... Ha nem HC Gamer vagy nemhiszem, hogy barmit is szamitana, ha meg igen, ugysem ekkora monitoron tolod es nem ekkora felbontasban.
Amugy ami input-lag teszteket lattam nem gyozott meg. Olyat nem lattam, ahol a kulonbozo kimeneteken felvaltva teszteltek volna, valamint olyat sem, ahol egy masik monitorral hasonlitottak volna ossze ugyanazon a konfigon... Ha igen pls link :B

(#99) Capella válasza gergod (#98) üzenetére

Capella
(fanatikus tag)

Ez az input lag dolog engem sem nagyon izgat.
A BeHardware tesztekben csináltak ilyen összehasonlítást.
A 22"-os Iiyama ProLite E2201W-re azt hozták ki, hogy egyáltalán nincs input lagja. :U
http://www.behardware.com/articles/689-2/22-inch-lcd-monitors-the-3rd-wave.html

Vagy itt egy másik:
http://www.behardware.com/articles/686-3/review-of-the-dell-2407wfp-hc.html

Ha jól emlékszem a 2408WFP-ről mintha olyat írtak volna, hogy 4 frame a lagja, míg a referencia tesztpéldánynak pedig 3.

Engem inkább a vibrálás idegesít. Kicsit, vagy már az sem annyira. Legfeljebb feltekerjük a fényerőt. :D
De hogy végül mi lesz ebből? :F :DD

(#100) gergod válasza Capella (#99) üzenetére

gergod
(tag)

Marmint olyan inputlag tesztet ami a 2408rol szol es massal is osszehasonlitjak valamint kulonbozo kimeneten is letesztelik...

De mi az hogy vibral??? hol latod a vibraciot?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.