Nekem volt 1-2 hónapig A01 rev.-es 2408wfp, de mivel játékra (néha filmekre) is használtam, ezért ellent kell, hogy mondjak Neled, mivel borzalmas volt a lagja és különösképp az utánhúzása! Szerencsére sikerült túladnom rajta még jó árban, és vettem egy Lenovó L220-at, aminek sokkalta elfogadhatóbb volt az említett problémája, nem azt mondom, hogy ezzel is meg lennék elégedve, de mérfölkövekkel jobb! Összehasonlítottam annó a Dell-t és a Lenovót egy CRT-vel, és bizony majd harmada volt a lagja a Lenovónak, mint a Dell-é volt!
Második felvetésedre a válaszom, hogy felszereltségében van hozzá hasonló 24"-os, és még olcsóbban is (~150e), ez a HP LP2475W, bár ez ha jól tudom, akkor H-IPS paneles, de lagban és utánhúzásban szintén harmada a Dell-nek - ahogy olvastam a topikokban a felhasználói véleményeket!
Egyben viszont igazat kell adnom Neked, hogy kiváló S-PVAs monitor, grafikusoknak kimondottan ajánlott (az enyémet is egy grafikus vette meg), és normál alkalmazásoknál is kedvelt monitor!
Egyébként sok szerncsét az eladáshoz, korrekt az árad is!
Romboljunk, hogy építhessünk!