Kártyaolvasó nekem a leglényegesebb benne. Semilyen laptopba nincs cf kártya olvasó. Ebbe meg van. Jó kis monitorok ezek.
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

Kártyaolvasó nekem a leglényegesebb benne. Semilyen laptopba nincs cf kártya olvasó. Ebbe meg van. Jó kis monitorok ezek.
Minőségi laptopok http://www.laptop-ok.hu

igaz a kártyaolvasó tényleg jó, de nekem a 2gigás sd-s karimmal nem akar müködni, amikor bekattintom kiirja hogy a windows hogy auto lejátszán, mejk commanderbe hogy megnyissam, de aztirja hogy nem létezik iylen meghajtó 
majd valamit kiötlök!
na de azért azt is tegyük hozzá hogy aki iylen monit vesz annak nem 10k s VGA ja van, hanem egy komolyabb 50k körüli, azért lássuk be nekem is 8800GTS-em van huzva és egy 30mega/s bitrátájú HD anyad 1920*1200 on 5 percenként néha beszaggat, és hát a többi elem se valami gyenge, szal azért kell kraft a vag nak ekkora felbontáson!
crysis is csak közepesen, objektumok minősége van csak nagyon magason, és igy szaggatás nélkül elfut, de magason nagy harcoknál, őserdőbe nagyon beszaggat ahol televan fával+levél stb.
persze a gém is 1920*1200 on!
P4
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

Nézd meg a Windows Lemezkezelővel is, itt cserélhetsz meghajtó betűjelet is, ha nem tetszik az automatikusan kiosztott.
Valószínű más gond lesz, mert látni látja a kártyát, ha az automatikus lejátszás is elindul.
Különben simán olvassa a 2 vagy 4 GB-os kártyákat.
Szerintem is jók ezek a foglalatok a monitoron. Az USB-ben van a WiFi, bár kicsit nehéz vakon jól eltalálni oldalról, meg figyelni kell, hogy rendesen legyen bedugva ki-be húzgálásnál.
Az SD olvasó is praktikus. Felnyúlsz, bedugod, és már másolsz, törölsz, szerkesztesz az SD kártyán.
Az SDHC kártyákat is ismeri. Viszont a sebessége a teszt szerint jóval lassabbnak tűnt mint egy másik külső kártyaolvasóé.
Visszafogta az átviteli sebességet, bár ez egyáltalán nem lényeges ekkor.
Helo!
Lenne két kérdésem:
1.) ti használjátok a dinamikus kontrasztot? jó, nem jó, van-e értelme, hol van előnye?
(nekem eddig ki volt kapcsolva, és nem igazán tudom mire lenne jó)
2.) a pivothoz kell v.mit megnyomi a talpon, vagy csak fogom és simán eltekerem?
(mert nem találtam semmi ilyesmi gombot, viszont nem akartam erőltetni, mert nem fordult el könnyen)
Köszi! 
ImI

idézet: A kontraszt arány annyit tesz, hogy mekkora a kép sötét és világos pontja között a maximális fényerőeltérés. A valós kontraszt arány a legtöbb hagyományos CCFL háttérvilágítású panelek esetén általában 1000:1 és 2000:1-es érték között van, bár egyes felső kategóriás modelleknél elérheti a 3000:1-et. Az 5000:1, 10000:1, sőt 30000:1 értékek már dinamikus kontraszt arányt takarnak, ami annyit tesz, hogy a háttérvilágítás fényerejét csökkentik ha sötét tónusú a kép egésze, illetve növelik, ha világosabb. Emiatt a 15000:1 kontrasztarány gyakorlatilag annyit tesz, hogy fogtak egy sötét képet (ahol a háttérvilágítás fényereje minimális) és egy világos képet (ahol meg maximális), és az e kettő közötti értéket adták meg. A dinamikus kontraszt hátránya, hogy ahogy a egy filmben a fényerő változik (például egy alagútból kiér a kamera), a TV igyekszik majd a neki megfelelő fényerőre állítani a háttérvilágítást, ami észrevehető lesz (függően a TV típusától és technikai megoldásától, elképzelhető, hogy az egész kép fényereje ''ugrálni'' fog, például egy felirat kirakása pillanatában).
amugy énse hazsnálom a dinamikus kontrasztot, mivel amikor rajzikálsz PS vagy alkotsz más progiba a szinek becsapósak lesznek ahogy áttigatja magának a cuccot!
2. tényleg nincs semmi gomb, de csak egy irányba lehet erőltetni a függőleges forgatást mégpedig ha lefele forgatod!
vagyis bekapcs gomb megy lefele, másik sarka felfele igy a dell logó bal oldalon lesz ha felállitod!
remélem érthető voltam 
P4
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

Sziasztok!
Ma érkezik a monitorom, és az lenne a kérdésem van-e valakinek használható ICC profilja 2408-hoz?
Előre is köszi. 
i5 2500K Asrock Z68 Extreme4 8GB Corsair GTX 560Ti Phantom

2) magyarul (ekezet nelkul) oramutato jarasaval megegyezoen lehet pivot modba forgatni, illetve vissza... Csak elobb a max magassagba kell allitani, mert kulonben a sarka leer az asztalig... 

igaz 
énis először csodálkztam hogy mi a szarért nem fordul el aztán 5 perc után észrevettem hpgy az asztal nem engedi a dolgot 
P4

nekem a köv beállitás van:
fényerő: 10
kontraszt: 50
piros: 96
zöld: 92
kék: 100
P4

Köszi, próbálom!
köszönöm a gyors és részletes segítséget!

ImI

2408 Gazdák!
Nekem a jobb/bal szélén van 1 kb. 2%-os fényerőcsökkenése a képnek. Leginkább a fehérnél látszik. Nálatok?

hát az nagyona széle, kb a fele egérnyi csik!
nems zámottevő, elhanyagolható jelenség!
P4

Megvan nekem is végre a 2408 monitorom. Nagyon állat egy apró problémám akad csak. DisplayPorton nem müxik, mert nincs jel azt írja! Próbálta már valaki? DVI-on megy tökéletesen.
[ Szerkesztve ]

A szélessége kb. 1,5 centi, a fényerő csökkenése a 2%.

áh nekem nincs másfél centi, max fél!
P4

Akkor ez valami technológiai ügy, gondolom tükörbeállítás. Végül is nem zavaró csak ha kötekedni akarok.

Na vettem én is egyet
Elképesztő képe van és nagyon tetszik a csiribiri mentes design és anyaghasználat is, pl. a talpa fémből van. Marha jó, hogy ki lehet rá tenni 1:1-ben 2db A4-es lapot, vagy a nagyfelbontású fotókat, illetve weboldal szerkesztésnél egyik oldalra kifér egy weblap a másik oldalon teljes méretben egy excel táblázat pl. Praktikus és gyönyörű moncsi, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha valakit érdekel szvsz itt a legolcsóbb és van raktáron folyamatosan: www.pc-outlet.hu, 148.990 Ft. 

hat ez a 2408WFP nagyon jo valasztas volt
Meg nem kalibraltattam be, de muszaj lesz mert professzionalis munkara lett veve, de igy is eleg szep szine van.
Erdekesseg, hogy ketto van belole es egy pici elteres van a monitorok szinei kozott... Remelem a kalibracio utan ez megszunik :S
www.studiobp.hu

Iponnál olcsóbb egy 1000-el, bár nem tdom van-e raktáron nekik... én 5 napja vettem a Dunaelketronikánál 162ért 

használja itt valaki Xbox360-hoz?
mivel 1920*1200 a natívja a monitornak ezért ha 720P-re állítom a boxot, gondolom leskálázza../ha ez hülyeség elnézést/. nem tudom ilyenkor milyen a minőség, egykét ilyen irányú tapasztalatot szívesen vennék.
egy sima macbook meg tudná vajon hajtani? az új szériás X3100 vga-val szerelt mb.
a 23" cinema display-kel nincs problémája, persze nem egy 8600gtm figyel belül mint a pro-ban de azért bízom benne hogy esélyes.

nemtok válaszolni egyik kérdésedre sem
vidd be a géped egy boltba ahol van ilyen moni és mond hogy kiszeretnéd próbálni a notiddal, és ha jó akkor megveszed!
P4

Tudnia kell neki, ez a single link csatoló felső határa. Még GMA950-es MacBook-ot láttam 2407-en és minden rendben volt vele. Exposé is nagyjából rendben volt.
twitter: MatrixfanLive

nincs még MB-m
M@trixfan: na ez bíztató
Exposé is nagyjából rendben volt.
hogyhogy csak nagyjából?

Az 1920x1200 azért elég nagy egy gma950-nek. Meg-meg röccent sok ablaknál, de nem vészes dolog.
A gépen futott többek között egy Windows xp is Parallels alatt és nem tudom mennyi memória volt benne. Attól is lehet...
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive

Van Macintoshoz is külön leírás, biztos vagyok benne, hogy minden Mac-kel működik! Egyébként azóta a www.pc-outlet.hu -nál is csökkent az ára, 147e Ft, árgaranciát is vállalnak, szerintem ez a legolcsóbb hely..

Hahó
Én is ilyen monitort tervezek venni 3 hét múlva, két kérdésre keresem a választ:
Hol lehet megnézni működés közben a cuccot?
Hol lenne érdemes vennem ilyet, ha minnél inkább kerülni akarom a pixelhibákat? (Mindenhol van-e 72órás pixelgari, esetleg vhol lehet extra garanciát vásárolni pixelekre?)
Kösz az infót! 

ahol lehet kapni ott sztem biztos meglehet nézni!
én dunánál vettem és aztmondták hogy a 3éves gariba bennevan a pixel és subpixel hiba cseregari is azonnal, akár 1 hiba esetén is!
P4

Sziasztok!
Ezt a monitort néztem ki én is magamnak, de nem tudom, mikor lenne jó megvenni. Kb. 3 hete döntöttem el, hogy megveszem, de azóta is meredeken megy le az ára, főleg az utóbbi 2 hétben. Mivel nem sürgős, szivesen várok még, de már örülnék, ha előttem lenne, főleg, hogy az általam belőtt 150K lélektani határ alá lement...
Van valakinek valami infója arról, hogy hova várható az ára? Nekem megéri heti 10 rugóért várni, látván a forint erősödését és a gyenguszka dollárt... (amiből odakint kb. 600-at elég leszurkolni érte)

3év teljes (sub)pixel garancia?
Ez igen jól hangzik. 

thx, talán az új vga-val már nem lesznek ilyen gondok, meglátjuk..

hát azért sokat ne várj, mer tovább kétlen hogy lemenne az ára!
igyis 20k t ment le, ennyivolt szépvolt végetért, örüljünk hogy 148k ért hozzálehet jutni!
P4

igen ami bennevolt papir azon is ez volt, de ha nem akkor 1 év biztos!
irj egy mail a dunaelekrto nak és kérdezd meg őket, ők tudják a legbiztosabban!
P4

hali
en hasznalom xboxxal komponenssel kotottem ra a hangot meg kulon jack atalakitoval meoldottam
1080p ben tokeletesen mukodik

nagyszerű, mondjuk 1080P-t ritkán tud a box, talán egyes játékoknál..

hat hivatalosan tud annyit beallitasoknal kivalasztod 1080p a legujabb meg jobb jatkeok mind tudjak

Hali, tudtok segiteni abban, hogy hol lehet pesten megnezni es megvenni egy ilyen monitort?

A következő kérdéseim lennének:
1. Másnak is nagyon erősek a szinek (különösen a piros)?
2: Fehér alapon fekete betűk széle köröl néhol barnás/lilás csík látszódik, főleg a kis "m" vagy apró betűk esetén. Másnál is van ilyen jelenség?

még Brekk említette a saját aprós topikjában hogy nagyon erős a piros.. kalibráld be, feljebb olvashatsz pár színbeállítást, hátha neked is jó lesz.

A pirosat vedd lejebb. Nálam nincs ilyen csík a betük körül. Lehet hogy a kalibrálás megoldja.

Nálam ezen a fórumon zöldnek látszik pár betű a fekete helyett. Pl. fent a z opciók részben a "beállítás" szóból a "ll" teljesen zöld. Dreamweaver-ben pedig pár betű széle hiányzik, olyan, mintha fél pixelnyit levágtak volna belőlük. Illetve fehér alapon a fekete "m" helyett fekete "n" és egy kis piros vonal van.
(A mellékelt DVI kábelt használom Gigabyte 9600GT kártyával).
[ Szerkesztve ]

leteszteltem amiket irtál, én nem látok ilyeneket, lehet énvagyok szinvak vagy nemtom, de nálam minden normális!
P4

Igen nálam is a 243-ban jelzett módon jelentkeznek a hibák, de nem ennyire erősen. Az ll nem zöld csak zöldes árnyalat van körülötte.
P4, nálad mik a beállítások?
[ Szerkesztve ]

Hello!
Tudja valaki, hogy miért van a monitoron 2 db dvi-d bemenet, mint a 3008WFP nagytesónál?
Nyugtassatok meg, hogy nem dual-link csatlakozás az oka!
Másik kérdésem, hogy erre is föl lehet szerelni a AS501 Soundbar-t, mint a 2407WFP-nél?

varhato hogy az egesz xVA paneles monyo piacon areses lesz
lenovo kijott egy 22es 1920as fullhd s-pva paneles monitorral 80-90e koruli aron lehet itthon kapni, ami csokken (vettem is egyet)
olyan 120e korul lesz a 24es spva ara szerintem hamarosan, vagy meg alatta is
es a 27es spva panelek lesznek a mostani 170-200 koruli aron
Látom vannak nagyon szemfüles user-ek, akik találnak hibát a monitoron.
Pár nap, és én is megnézem szúrós szemmel, hátha találok v.mi hibát. 
ImI

mobbo, már tavaly ősszel megjelent az L220x, nem most! Így ha lesz is áresés, akkor a monitornak ahhoz semmi köze nem lesz. Nekem is ilyen monitorom van ugye, szép és jó is, ár/érték bajnok, de aki nem ismeri a kompromisszumot, annak itt van némi felárért (kb. 2x) a 2408. Egyetlen jobb van a Lenovoban, az az input lag (ami sztem nem lényeges), minden másban a Dell a jobb, vagy ugyanolyan.