Ebben teljesen igazad van Brekk, a probléma, hogy itt mindeki azt mondja, hogy nem lehet szabad szemmel látni! Na akkor kinek higgyek? Annak aki felvette videóra és látszik is, vagy annak aki azt modja megnézte, de nem lát semmit!
Én nem azt mondom, hogy nem jó a monitor! A monitor 100% fasza, kicseszett jó, de az én -8.0 -as dioptiás szemem, ezt a vibrálást nem bírja el! Sajnálom!
Amúgy ha neked, vagy valakinek van mát ilyen monitorja és 1000% -osan be tudja bizonyítnai, hogy nincs ilyen jelenség, akkor én természetesen hajlandó vagyok akár 210.000.- Ft is kifizetni érte! De csak akkor, ha 1000% -osan be tudja nekem valaki bizonyítni, hogy ez a jelenség NEM LÉTEZIK!
OFF
Ezt csak neked szólna, ha tényleg meg tudom nézni akkor én is ezt veszem meg, de mint írtam, ez abszólúte kizáró ok számomra! Csak azért csesztem fel sz agyam, mert bármilyen tesztet néztem a neten (én nem a YouTube -on) ez a jelenség fennált minden fajta Dell 24" -esetében!
Szóval itt Magyarhonban kitől tudok bizonyítékot szerezni?? És nem a süket duma érdekel engem, hogy én nem látom, meg és sem látom, meg én sem látom! Hol a bizonyíték? Én senkinek nem hiszek el semmit, csak ha bizonyítottan alá tudja támasztani!
És bocs hogy belekontárkodtam, nem akartam rosszat neked!
OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF
[OFF]Amúgy leírom ide is a történetem ami pár napja ért véget! Emiatt van felcseszve az agyam!
Szóval BOCS mégegyszer! NEM AKARTAM ROSSZAT NEKED!

Csakhogy – tudom nincs ilyen szó, de akkor is leírtam – elmagyarázzam itt a fórumon is: Rendeltem egy Acer AL2623w monitort 126.000- Br. –ért, meghozták, persze pixelhibás volt, és azt mondták nem tudnak többet hozni, nincs ilyen több az országban.
Rendben! Megrendeltem egy másik cégtől is, ott is ugyanez volt, hoztak egy pixelhibásat. (természetesen mindkét esetben vásároltam Acer pixelhiba-garanciát az eladóktól).
Na akkor a 2. bolt is azt mondta, hogy ez az 1db van ebben a kib@szott országban! Én természetesen ezt nem hittem el, így továbbra is mondtam, hogy hozzanak egyet.
Fasza! 3 hét múlva, hoztak egyet, pixelhibamentesen, de az ára 126.000. Ft- ról 163.200.-ra hízott! Hát mondom „kurva jó”.
De lenyeltem, ráfizettem mert már kicseszett kellett egy monitor, így hazavittem. Otthon bekapcsoltam és meghallottam a táp zaját akkor elöntötte az agyamat a szar! Olyan hangos volt a beépített táp, hogy ezt hittem hirtelen, rövidzárlatot okozott! Természetesen van APC túlfeszvédelmem, ezért volt furcsa!
Hát sajna ennek az Acer AL2623w monitornak ilyen a tápja! Ha felbontást váltottam, akkor még jobban felsípolt! Komolyan mondom, aludni nem lehetett mellette olyan hangja volt/van a tápnak!
Na akkor fogtam, szépen visszavittem, mondtam, hogy ha nem tudnak olyant hozni aminek normális hangja van akkor ennyi volt, utalják vissza a pénzem, mert így ez az Acer AL2623w monitor nekem nem kell!
Még egyszer leírom, hogy egyszerűen nem lehetet elviselni a táp hangját! Most telefonáltam nekik, mondták, hogy hoztak még egy darabot, de ez még hangosabb mint amit visszahoztam! Szóval a végeredmény, hogy holnap visszautalják a pénzem és monitorom sem lesz.
Na röviden ennyi![/OFF]
[ Szerkesztve ]
Core™ i7