Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#951) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor majd meglesem a Szertárban is, meg egy pár helyen a városban még ma :K
Viszont tudjátok, ezek ilyen szövetborítású labdák, amik kifejezetten bírják a terem körülményeit (padozás..stb), de mondjuk nem tudom, mennyire fognak csúszni. Súlyra könnyebbek, mint egy átlagos bőrlabda. Nem sokkal, de könnyebbek.
Nah, szétnézek még 1-2 helyen ma aztán jelentkezem :R

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#952) Louies válasza Isee (#951) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

decathlonba nem megy valaki véletlenül, ott nagyon jók vannak. A helyi sport se is ott vásárolt be teremlabdákból.

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#953) doktor úr válasza Louies (#952) üzenetére

doktor úr
(fanatikus tag)

De az legközelebb Miskolcon van, nem? Én kimehetek éppen valamikor, habár most nem kocsival leszek, szóval kb. 2 hét... De tényleg olcsók.

Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

(#954) izomhod

izomhod
(senior tag)

jan 11ig a hervisben bármire 2-t fizet 3-at vihet akció van.

szoval a 3 dologbol a legolcsobbat ingyen adják

láttam ott teremlabdákat 4-5.000ért is

(#955) Isee válasza izomhod (#954) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, csak az a baj, amugy a konkrét "filces" teremlabdával, hogy pvc-n meglehetősen csúszik. utólag megkaptam az infot, hogy a hervisben lévő bossini labdák eléggé gyenge minőségűek. Voltam a sportszertárban, ott felvilágosított egy ürge, aki vágja a labdákat, hogy terembe heti 1-2 alkalomra milyenek valók.
Lényeg a lényeg, adorjant kollégát felhívva döntöttünk, egy olyan labda lett véve, ami szivacsozott (magyarán nem pattan akkorát, nem üt olyan nagyot---> ideális terembe, és olcsó volt.
Elmagyaráztam az illetőnek, hogy konkrétan milyen terembe kellene, és mivel nem szabványos "teremfoci-teremben" vagyunk, van sok éles/szúrós felület (pl ablakrács-lámparács, kosárpalánk...stb), és az ilyen zöldes sárgás filces labdák azokat nagyon nem komálják, olyan környezetben hamar tönkremennek, plusz a lábunk alatt, ha rálépünk, eléggé csúszósak pvc-n.
Ez a labda lenne az: Adidas Terrapass MatchBall Replica
Ezt ajánlották terembe részünkre, a használatot és a körülményeket figyelembe véve.
4990 Ft volt, de barátnőm egyetemi diák kedvezményével (-15%), csak 4240 Ft a vége a lasztinak, ami alapból akciós volt.
Ha valakinek ellenvetése lenne, szóljon nyugodtan, próbáltam ésszerűen, jó döntést hozni a körülményeket figyelembe véve.
Hogyha a többségnek mégsem tetszene a labda, akkor megtartom magamnak :DDD

[ Szerkesztve ]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#956) izomhod válasza Isee (#955) üzenetére

izomhod
(senior tag)

hétfőn adunk neki! :((( :C

(#957) ibazsb válasza Isee (#955) üzenetére

ibazsb
(tag)

Nekem teccik, a költség rám eső részét állom.
A hétfő viszont még bizonytalan.

A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

(#958) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Kinézetre jó, a többi meg elválik.
Hogy lesz akkor?
A fix létszám dobja akkor össze a pénzt?

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#959) Isee válasza z0d1AK (#958) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, elviekben úgy van, hogy a fix emberek dobják össze a pénzt.

Eddig:
BLiNk3r
Louies
menalcas
z0d1AK
BLeP_i
bagyulajuve
adorjant
doktor úr
izomhod
ibazsb

Velem együtt ez eddig 12 ember, és akkor 4240/12= 353,3333 ~ 355 Ft/fő. Egyelrőe :DDD

Persze csak akkor, ha nincsen senkinek ellenvetése a lasztival kapcsolatban :K

(#960) z0d1AK válasza Isee (#959) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Akkor annyi az ára,mint egy óra focié, tehát kellemesen olcsó így:))
A végszó meg úgyis holnap derül ki.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#961) Louies válasza z0d1AK (#960) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

terem le van foglalva?

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#962) z0d1AK válasza Louies (#961) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Jó kérdés:DD

(#963) izomhod

izomhod
(senior tag)

eddig ennyi a hétfői csapat?

z0d1AK
Louies
Isee
adorjant
menalcas
BLeP_i
izomhod
BLiNk3r
bagyulajuve
doktor úr

(#964) z0d1AK válasza izomhod (#963) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Már így is több, mint az eheti:))

(#965) adorjant

adorjant
(senior tag)

pont ideális a létszám :)

(#966) z0d1AK válasza adorjant (#965) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Igen, se sokan, se kevesen:)

(#967) Manitou válasza izomhod (#963) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Én is megyek + Lorcsi is szerintem

adorjant Ma estére majd a 4850-es dobozát+kellékeket ne felejsd el hozni :K

[ Szerkesztve ]

(#968) adorjant válasza Manitou (#967) üzenetére

adorjant
(senior tag)

:K

(#969) menalcas válasza Louies (#961) üzenetére

menalcas
(őstag)

Természetesen van terem :C
Bocs húzósak voltak az elmúlt egy hét napjai, deeee vissza tértem :))

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#970) Isee válasza menalcas (#969) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

és labda is lesz, remélem nem fog szétszakadni 1 perc alatt. Mondjuk akkor vissza lehet vinni, azt mondta az ürge, hogyha feltűnően hamar elkezd bomlani a varrat, akkor vissza kell vinni és cserélik
:R

(#971) Isee válasza Manitou (#967) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah, akkor megleszünk 12-en remélhetőleg, és akkor megvannak a 3*4-es csapatok :K

(#972) z0d1AK válasza Isee (#970) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Ez a jó hozzáállás.
Fél év gari ha van rá, akkor májusban meggyilkoljuk, aztán szerzünk megint új labdát:DD
Egyébként pont akartam is kérdezni, h hozol-e bogyót, de akkor már nem teszem.

(#973) izomhod válasza z0d1AK (#972) üzenetére

izomhod
(senior tag)

ha kell, viszek még egy ember, hogy legyen csere.
vagy jó lesz így?

(#974) z0d1AK válasza izomhod (#973) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Szerintem 3 csapatnál nem nagyon kell csere, hiszen maga az egyik csapat cserélődik majd:)

(#975) ibazsb

ibazsb
(tag)

Rólam sem elfeledkezni! Ezzel azt akarom mondani hogy valószínűleg megyek. :D

A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.

(#976) menalcas válasza ibazsb (#975) üzenetére

menalcas
(őstag)

Király :))
Ám Adjorjántal találkoztam ma ő nem biztos hogy tud jönni, ám geraj jön.
Szal minden okés este FOCI !!!!

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#977) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

Ma is 8-tól van fogalava a pálya 9-ig?

(#978) Louies válasza Manitou (#977) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

igen

(#979) Manitou válasza Louies (#978) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

"Gyülekező" lesz a suli előtt? pl 19:45-ig ? Vagy majd mindenki bemegy?

(#980) Isee válasza Manitou (#979) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

19:30-ig szoktunk várakozni, úgyhogy szerintem lehet olyan 19:20kor gyülekezni :R

(#981) Geraj

Geraj
(újonc)

Sziasztok még új vagyok de menalcas jóvoltából én is ott leszek.

(#982) menalcas

menalcas
(őstag)

Fuss, Forest fuss !!! Zodi jó volt nézni, hogy még foci után is így bele éled magad xDDD

(#983) z0d1AK válasza menalcas (#982) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Most mit mondjak, kell a levezető kör:DD

(#984) menalcas

menalcas
(őstag)

Látom nem nagyon lett kommentálva a mai játék, csak nem volt rossz :U

(#985) z0d1AK válasza menalcas (#984) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Hát igen, haza mentek, aztán egy pohár tej után mindenki bedobhatta a szunyát, csak nekem volt erőm a levezető körre :DDD

(#986) izomhod válasza menalcas (#984) üzenetére

izomhod
(senior tag)

dehogyis, jó volt!

na hogy gondolod ezt az utólagos fizetést?

(#987) adorjant

adorjant
(senior tag)

bocsánat az esti hiányzásért,de most kivételesen nyomós okom volt rá :B

havi bérlet ügyben sikerült döntésre jutni?

(#988) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, ismételten jó volt a foci, köszönjük minden jelen lévőnek :R

Úgy lesz megoldva szerintem ez a havi bérleti díjas dolog, hogy ugye 1 hónapon keresztül, ami kb 4 alkalom, lesz egy ember aki összeszedi a pénzt az öltözőben, mint eddig, rendesen annyit kell fizetni, amennyit eddig. 4100ft/focizó fők átlaga.
És a 4. alkalom végén (hogyha jól vettem ki tegnap menalcas szavaiból) lesz kifizetve a sulinak a cucc.
Ez abból a szempontból jó, hogy nem kell mindig bemenni, lefoglalni a termet, hanem pvc-készen vár minket minden hétfő este a placc :K

[ Szerkesztve ]

(#989) z0d1AK válasza Isee (#988) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Pontosan így van, ahogyan mondod

(#990) doktor úr válasza z0d1AK (#989) üzenetére

doktor úr
(fanatikus tag)

Képeket, maestro!

Panasonic GH2 + Canon FD 55mm f1.2 - ASUS N53SN - Dell U2311H

(#991) izomhod

izomhod
(senior tag)

tegnap megvolt az első lábbal rúgott kosár is!

meg tán a második is:D

[ Szerkesztve ]

(#992) izomhod válasza Isee (#988) üzenetére

izomhod
(senior tag)

ja nem a portásnak kell adni a manit?

(#993) Isee válasza izomhod (#992) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

én úgy tudom, hogy a sulititkárnak vagy ki a t.k.mnek kell perkálni a lovettát :)

(#994) z0d1AK válasza Isee (#993) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

bonyolult folyamat, a szertáros, vagy ki ad egy papírt, azzal a gazdasági osztályra, ott kapod a számlát, és a pénztárban fizeted a pénzt, ahol a számlát pecsételik, szignózzák.
Képeket mindjárt tolok, bár mivel menalcas használta a gépemet, így még én sem láttam.

(#995) menalcas válasza z0d1AK (#994) üzenetére

menalcas
(őstag)

"Képeket mindjárt tolok" lehetne még ma az a mindjárt :C

(#996) z0d1AK válasza menalcas (#995) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

most töltöm a noobra, de linkelem a logoutra, és ott akarom összegyűjteni az összes képet, alkalmanként lebontva

(#997) z0d1AK válasza z0d1AK (#996) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Akinek van képe, az küldje már el nekem valamilyen formában, ha megoldható!
Menne a "galériába" a Logout-ra az összes!

(#998) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Menalcas kérésére sikerült a mai nap összehoznom a frissítést, így itt megtalálhatóak a képek!
És az előző hozzászólásban leírtakra kérném a jelentkezőket!
köszönöm!

(#999) Isee válasza z0d1AK (#998) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Éjfélt ütött az óra,
z0d1AK feltette a képeket a logout.hu-ra :R

(#1000) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

p.csába, pont lejárt a szerkesztési idő :W
De sebaj, 1000-ik hsz a topikban, jupijéééé :C

Én meg szóltam barátnőmnek, hogy azokat a képeket,, amik az ő gépével lettek csinálva, tegye fel a noob.hu-ra, aztán ha megvannak, akkor elküldöm a képeket zodinak priviben, hadd szerkessze a csapat logoutját :K

akkor jöv hétfőn, ugyanott, ugyanakkor, ugyanvelünk?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.