Igen, csak az a baj, amugy a konkrét "filces" teremlabdával, hogy pvc-n meglehetősen csúszik. utólag megkaptam az infot, hogy a hervisben lévő bossini labdák eléggé gyenge minőségűek. Voltam a sportszertárban, ott felvilágosított egy ürge, aki vágja a labdákat, hogy terembe heti 1-2 alkalomra milyenek valók.
Lényeg a lényeg, adorjant kollégát felhívva döntöttünk, egy olyan labda lett véve, ami szivacsozott (magyarán nem pattan akkorát, nem üt olyan nagyot---> ideális terembe, és olcsó volt.
Elmagyaráztam az illetőnek, hogy konkrétan milyen terembe kellene, és mivel nem szabványos "teremfoci-teremben" vagyunk, van sok éles/szúrós felület (pl ablakrács-lámparács, kosárpalánk...stb), és az ilyen zöldes sárgás filces labdák azokat nagyon nem komálják, olyan környezetben hamar tönkremennek, plusz a lábunk alatt, ha rálépünk, eléggé csúszósak pvc-n.
Ez a labda lenne az: Adidas Terrapass MatchBall Replica
Ezt ajánlották terembe részünkre, a használatot és a körülményeket figyelembe véve.
4990 Ft volt, de barátnőm egyetemi diák kedvezményével (-15%), csak 4240 Ft a vége a lasztinak, ami alapból akciós volt.
Ha valakinek ellenvetése lenne, szóljon nyugodtan, próbáltam ésszerűen, jó döntést hozni a körülményeket figyelembe véve.
Hogyha a többségnek mégsem tetszene a labda, akkor megtartom magamnak 
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)