Ha van ph nicked, akkor nem nagyon van kizáró ok, szeretettel várunk már hétfőn is!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Ha van ph nicked, akkor nem nagyon van kizáró ok, szeretettel várunk már hétfőn is!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |
Szerintem mivel simán leszünk 12en is, így mehetne a 2óra.
Jobban elnézve a létszámot még 1-1 csere is lesz
Lenovo Thinkad T500
Legyen 2 óra!!!!
Mire belelendülünk, már el is telik 1 óra, szóval minimum 1,5 óra vagy 2 óra legyen...
Dell U2311H :)
(#754) diablo1984 válasza fenergie84 (#753) üzenetére

1 vagy 2, nincs másfél....
hülye kérdés, de ez ugye teremfoci lesz? mármint fűtött helyen, mert a fontana honlapján semmit nem találok róla...
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!
Ezt már írtad egyszer...miért nincs másfél órás opció? Nemrég bowlingozni voltam a Fontanában, ott megoldható a másfél óra is. Focinál miért nem?
A másik kérdésedre: nem teremfoci lesz, hanem egy kispályás salak focipályán játszunk majd, amit téliesítenek (tehát felhúznak felé egy nagy fehér "burkot").
Itt említik meg amúgy

20 perccel hamarabb érdemes odamenni, mert át lehet öltözni az öltözőben, mindenki külön szekrényt kap
ja és sztem sok a 2 óra
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!
(#757) fenergie84 válasza bagyulajuve (#756) üzenetére
Szerintem meg nem sok a 2 óra...
Hiába kezdjük el időben, már rég nem fociztunk és megy majd a szerencsétlenkedés, mire belerázódtunk, akkorra meg vége az 1 órának.
Szóval, ha élvezni is akarjuk, akkor inkább 2 óra (az meg más kérdés, hogy mindenkinek el kell döntenie, h bírja-e vagy sem)
Tök jó lesz

Dell U2311H :)
Nekem elvileg 22.25-kor és 55-kor még megy buszom haza, szóval a 2 óra sem gond.
Ha elfáradok, akkor meg videózok majd a fényképezőgéppel, mert akarok összedobni egy kis filmet, csak hogy lássam, hogy volt-e értelme bejárni a premier pro-s órákra is.
Viszont ha már több, mint 12-en jönnek, akkor szerintem majd gondolkozni kell azon is, hogy jöhetnek-e külsősök, mert még mindig Prohardveres foci, és szerintem a külsősökre max olyankor volna szükség, ha nincs elég ember.
De mivel már nagyjából 12 ember biztosra mondta, és még van is 1-2 ember aki vagy-vagy, így...
Majd kiderül mennyit bírunk, de ugyis lesz 2óra.
Mindenki jöjjön oda 20 percel hamarabb, hogy legyen idő átöltözni
Lenovo Thinkad T500
Én már szóltam 2küldősnek akkor, amikor még 6an voltunk, már nem szeretném őket átbaszni.
Utánna megszaporodtak a jelentkezők, szerintem olyan 14en leszünk, úgyhogy nem gond.
Lenovo Thinkad T500

ha józsára kell hozni, megoldható, úgyis Böszörménybe megyek haza(meg innen is megyek be), szóval ebben segíteni tudok!
akkor kültéri, tehát fűtetlen lesz a hely? vagy hogy kell elképzelni, mert hidegben nem nagyon ugrálnék, mertha én megfázom, míg úton vagyok 1 hét alatt el is patkolok a teherautóban.....
Egy sátor van a pályára húzva.
Nincs fűtés, viszont hideg se nagyon, szerintem olyan 15 fok lehet bent, persze ez függ a külső hőm.-től
Lenovo Thinkad T500

akkor azért nem készülök bermudával.... 
Ahogy nézem, nem mondanak rossz időt, várhatóan nem lesz hideg.
véleményem szerint focizni nem lehet "mackóba" de ahogy érzed.
Megfázni énse akarok, márcsak azért se, mert most is beteg vagyok.
Ugyhogy tüdőkapacitás 0
Lenovo Thinkad T500

ha lesz, akkor nem sokat fog a sátor rajta! mondjuk te bírni fogod(mondtad, hogy focizol, ott meg ha hideg van is kell), de a fűtött helyhez szokottak nem!
így szerintem az 1 óra is elég lesz, mert 0 fok körül lesz a hőmérséklet.... 
Az elmúlt 2 évben csak a ph-s focin rúgtam a labdát
Viszont nem tévedtél sokat, játékvezetőként esőben, hóban, szélben napsütésben kint kell lenni ha meccs van.

még 1 javaslat: egy fehér meg 1 sötét pólót hozzon mindenki, hogy a 2 csapat megkülönböztető színben legyen
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!
Eddig is így volt, azon kivételesektől eltekintve, akik megengedték az t a luxust, h egy pólóban jöttek, de van aki összevonta, és szürkét hozott.
A sátroba simán lesz 10 fok.
Lenovo Thinkad T500

úgylegyen, de ez nem igazán üvegház....
mitől lenne 10 fok, ha kinnt sem lesz egész nap annyi? nem fűtött a sátor, nap nem fog sütni....
Tapasztalataim alapján ha elindulsz, futsz, és focizol, akkor 0fok esetén is hamar meleged lesz.
Én nem nagyon szoktam meccsen fázni, ha csak nem szopattak a csapatok azzal, hogy nem tudtak focizni, és nem kell futni

de ez egy edzettlen embernél 2 órán át nem fog menni, ha megáll, akkor izzadtan azonnal kifázik! én magam nevében azt mondom, hogy elég az 1 óra, ha hosszabb is lesz, akkor én valszeg hamarabb ki fogok szállni, mert nekem tényleg fontos, hogy úton ne küzdjek lázzal meg megfázással, mert valahogy a tb kártyám nem szuper külföldön.....

Fontana sátorban kb 10C-ra számíthattok.
Én még nem tudom, hogy tudok e menni. Ja és lehetőleg ne hófehér cipőbe menjetek, mert meccs végére szépen fog kinézni a salaktól ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Akkor így hogy közeleg a hétfő, aki teheti véssen már be kérem egy x-et, ha számíthatunk a társaságára, illetve hogy a saját meglátása szerint 1 vagy 2 óra lenne-e ideális!
[ Szerkesztve ]

amikor én játszottam ott anno, úgy rémlik, mintha fújtak volna be meleg levegőt
majd meglátjuk
mondjuk az technikailag megoldható, reméljük akkor, hogy az is várható, ha szükség lesz rá, és ilyen ára van 1 órára!
Akkor még egy összesítés, hogy lássuk hogy is állunk:
z0d1AK
Adam86
diablo1984
bagyulajuve
Isee
adorjant
izomhod
fenergie84
BLiNk3r
Lakers
ibazsb (nem biztos)
lorcsi (nem biztos)
Louies (nem biztos)
Manitou (nem biztos)
Ha mindenki eljön, akkor ez eddig 14 fő, és még Adam86 hozná 2 ismerősét, így már 16 (ez viszont már szerintem sok lenne még cserékkel is). A legjobb lenne, ha a nem biztos emberek tudnának valami fixet írni, úgy könnyebb lenne számolgatni.
A sátor falában valóban vannak ventillátorok, de hogy ezek keringtetik a levegőt, vagy meleget is fújnak be, azt passzolom.
adam86 és 2 barátja nemtudom, hogy jön-e
viszont fényképezőgépet, vagy kamerát lehetne hozni, kéne nekem jó sok anyag, hogy tudjak miből évértékelést csinálni a csapat idei eredményeiről 
[ Szerkesztve ]

Végülis csak a "szervezőt" hagytad ki köszi 
Ám nekem is úgy rémlik, hogy van hőlégfúvő, tuti nem fogunk megfázni, ám itt az esésekkel vigyázni !!! mert a salak picit csúnyább nyomot hagy mint a gumipadló ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Én tudok írni fixet.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
Mondjuk kérdéses azért, h milyen cipőt is vigyek.
A terem cipő arra van, h gyilkoljam, de az nem a legszerencsésebb. a stoplist meg nem kellene legyilkolni, abban szoktam vezetni.

lehet, hogy én kezdő vagyok, mert pár éve nem értem labdához, de nekem olyan cipőm lesz, amit szétrughatok, nekem nincs tesem és hasonló cipőim, csak utcai, de egyértelmű, hogy nem acélbetétest viszek! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az utcai a salakra simán jó, annak a talpa is olyan, ami úgy ahogy megállja a helyét a pályán.
Acélbetétest azt tudnék ám vinni én is, de hát nem olyan ez
Téééényleg, jól benéztem főszervező úr!

Az igazság az, hogy a te listádat copyztam ki, de az utolsó két sort átugrottam (ott említetted magad). Akkor a friss lista:
z0d1AK
Adam86 (?)
diablo1984
bagyulajuve
Isee
adorjant
izomhod
fenergie84
BLiNk3r
Lakers
Louies
ibazsb (nem biztos)
lorcsi (nem biztos)
Manitou (nem biztos)
...és az elmaradhatatlan menalcas 
Salakon ilyen cipővel szoktak játszani. De ha épp nem porosodik egy a polcon, akkor én inkább a teremcipőt javaslom, mert a stoplis nem tud kellőképp befúródni a salakba, nem lesz megfelelő a tapadás. Salakon én eddig mindig teremcipőben nyomtam, és egész jól el lehet vele boldogulni.

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

micsoda szétcsúszott dizájnja van a jomának, nem is láttam már régen ilyen cipőt

úgy néz ki,szükség esetén én is tudok hozni egy embert.
Ki mit mond akkor?
1 vagy 2 óra?
vagy majd ott megszavazzuk az első óra vége fele?
Én az 1 órát javaslom, de ha több lesz, valószínűleg akkor is maradok.
[ Szerkesztve ]

1 óra, tele vagyunk bejglivel!
legközelebb lehet 2 ha nagyon bírjuk
szerintem

engem?

Hát nekem az a meglátásom hogy egy óra elég lessz (tudom már nem elég mindenkinek) ha még sem akkor maradhatunk 2 órára, de csak ha mindenki szeretné.
Bejglit én még nem is láttam január óta
Viszont akkor szerintem legyen az, hogy 1 óra után meglátjuk, hogy hányan bírnak még 1 órát, ha van annyi ember, hogy legyen értelme, akkor aki bírja, játszik még, aki nem, az megy haza
Jah, és akartam írni, hogy a Nike labda egészen biztos, hogy szétmenne már 1 óra salakfoci után, mert elég szar állapotban van. Szóval kellene valami labda is!
Tud hozni valaki?
Gondolom a Fontana azt nem biztosít.

Hát nekem van az laszta amit elsőnek vittem az lehet jobban bírná a gyűrődést, de abba még este levegőt kell varázsolnom, ha tud még esetleg valaki hozni az ne fogja vissza magát mert én nem igérem biztosra .
Ellenben este nem tudom, hogy nem e fogok futás közben elaludni mivel aludtam ma összesen 2 órát (valahogy előre tudtam hogy 2 hét szabi után nehezen éllok le a hajnalban fekvésről) és most kezdtem a 12órás műszakot 

Jah és ha kell valakinek fuvar a fontanba meg vissza az szóljon 
óh bakker, jól kint van a f@xomba a köntösgátsor
, gondolom kerót ott is le lehet tenni valahova, biztonságos helyre 
Tóciban 7ig dolgozom, aztán tekerek is a helyszínre 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

Hát ha gondolod fel tudlak venni a kishegyesin aztán hazafele ki doblak ott 
köszöntem felajánlásod
, mondjuk mire kiérek gyalog a kishegyesire, addig keróval ott vagyok a fontananal 
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)